I vi ste svojim prije par kola pjevali biće željo opet šampion pa ste ih neku noć šamarali i tjerate sve redom, kakve to veze ima?let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:30Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
MNON
- Combattente87
- Kontakt:
Gledaj care, ja razumijem da ti legneš u krevet i sanjaš da se Borac raspada, ali moram da te razočaram, to će i dalje da ostanu samo snovi....SHZ82 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:02ovo sta se desava u Bprcu ke samo dokaz da je to politicki klub i da su pare od Europe prosle sezone otisle u privatne djepove.
Onpg trenutka kad snsd padne, a blizi se trenutak rada Borac ispada brzinom munje, mislim steta da su im sportski motivi mogli su napraviti finu pricu al ovako uz kostantno gursnje od strane saveza i politicke elite RS nece dugo, mozda ce biti sampioni ali raspad je neminovan
Možda jednog dana tvoj klub dođe do nokaut faze jednog evropskog takmičenja pa kad se podvuče refa nakon dolaska u osminu finala i koliko je love potrošeno samo na putovanja, smještaj, i koliko za organizaciju utakmica po evropskim standardima, onda ćeš i moći biti kadar da komentarišeš...
Daće Bog da sutra odu crveni kmeri iz Borca, ali svi su izgledi da će se i oni raspasti kao što najavljujete vi iz federacije ima već 20 i kusur godina, a to je nikada, nažalost
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Noke995 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:40I vi ste svojim prije par kola pjevali biće željo opet šampion pa ste ih neku noć šamarali i tjerate sve redom, kakve to veze ima?let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:30Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici
Nikad poraz, samo lekcija.
Samo se nadovezao na ovaj komentar iznad. Cisto da se vidi ko je ciganija, kad vec proziva druge.Noke995 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:40I vi ste svojim prije par kola pjevali biće željo opet šampion pa ste ih neku noć šamarali i tjerate sve redom, kakve to veze ima?let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:30Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici
Ma zeljovci svaku tekmu to pjevaju, samo nikako da docekaju to
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Hvala Krle sto nisi dozvolio da nam opet psuju mrtvu majku igracima u tunelu ne bi li iznudili crveni. Ciganija.let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:30Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici
Kako se promijeni prica kad mu isti primjer das, e cuj pjevaju svaku tekmu to. Malo im pjevate da ce biti sampioni, pa ih malo samarate, pa im malo u Tuzli manijaci psuju majku. Ciganija.
Bar ih ne gađamo grudvama uz neartukulisane urlike babuna sa tribina, dok odlaze u svlaconicu. To dno jos nismo dotakliDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:46Malo im pjevate da ce biti sampioni, pa ih malo samarate, pa im malo u Tuzli manijaci psuju majku. Ciganija.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 dec 2025, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Samo ih samarate po garazi. Valja drug. Ciganija.let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:49Bar ih ne gađamo grudvama uz neartukulisane urlike babuna sa tribina, dok odlaze u svlaconicu. To dno jos nismo dotakliDoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:46Malo im pjevate da ce biti sampioni, pa ih malo samarate, pa im malo u Tuzli manijaci psuju majku. Ciganija.popricna ciganija.
To sto vas mediji maze i ne prenose kad im psujete, a raja to sve cuje uzivo u prenosu, ne znaci da kod vas na tribinama ne obitavaju babuni koji psuju isto kao istocna tribina Koseva.
kmeeeeeeeeelet3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:30Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Sve mi se čini da ne znate šta pišete, nemate se za šta uhvatit.let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:45Samo se nadovezao na ovaj komentar iznad. Cisto da se vidi ko je ciganija, kad vec proziva druge.
Ma zeljovci svaku tekmu to pjevaju, samo nikako da docekaju to![]()
MNON
- ErosViverosViv
- Kontakt:
taslacenje 
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Miloš GigovićBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27Zbog ovog sam i pitaoAjlah je napisao/la: ↑10 dec 2025, 01:09Danas su ga zvali i molili da promjjeni zahtjev u vezi morzaBegovicRamiz je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:54da li je ovo slucajno
Mirvic nas preuzeo
zabranjeni Varesanovic imenovan za trenera
kone preuzima drugi Mirvic
zabranjeni Osim bude imenovan za trenera
kako je generalno misljenje o Amaru danas zeljovci
hajka bi na njega a na kraju nije covjek kriv nizasta bar prema onim tuzbama (ustvari ako ih je i bilo)
duska zna hoce li se vracati sjede u Argeliniju na Malti kahvenisu![]()
![]()
al izgleda da su ni tamo ni vamo
ne znaju sta da misle
@zaboljeustra svaka cast na sredjivanju sudija a evo i na tacnim informacijama
nastavi edukovati ove historicare iz manjeg bosanskohercegovackog entiteta
koji je naredni korak ako nije tajna
Znam samo da Borac neke pare pokušava za plaće izgurati iz saveza preko Vice Zeljkovića.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Za plaće - teško.Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:03Miloš GigovićBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27Zbog ovog sam i pitao
ne znaju sta da misle
koji je naredni korak ako nije tajnaide mu suđenje na analizu u Sloveniju .
Znam samo da Borac neke pare pokušava za plaće izgurati iz saveza preko Vice Zeljkovića.![]()
Za plate - moguće.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
A gdje će Savić? Sarajevo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:03Miloš GigovićBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27Zbog ovog sam i pitao
ne znaju sta da misle
Znam samo da Borac neke pare pokušava za plaće izgurati iz saveza preko Vice Zeljkovića.![]()
N3R3D je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:05A gdje će Savić? Sarajevo?Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:03Miloš GigovićBegovicRamiz je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:27
Zbog ovog sam i pitao
ne znaju sta da misle
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- tutankamon1905
- Kontakt:
Plate nigdje nisu ni otišle, stvarno mi je žao ovih jadnika što žive u nekom svom svijetu da se Borac raspadatutankamon1905 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 15:11Zamisli kako cete igrat jos kad dodju plate, kad ste i ovako prvi![]()
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- ErosViverosViv
- Kontakt:
a cuj ga "Da, jeste istina", rekao bi covjek on je to znao samo cuvao dalje od foruma, pa sad potvrdjuje 
pokrij se usima mrtvac, da nema portala o borcu bi znao ko i ja
Poslat cemo vam musiju i kapetanovica na posudbu i da se udarate nogom u guzicu
pokrij se usima mrtvac, da nema portala o borcu bi znao ko i ja
Poslat cemo vam musiju i kapetanovica na posudbu i da se udarate nogom u guzicu
- LondonBlues
- Kontakt:
Ja cekam da nam Suvorov objasni da je sve to nekako zbog Beusa
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
UpsNoke995 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:40I vi ste svojim prije par kola pjevali biće željo opet šampion pa ste ih neku noć šamarali i tjerate sve redom, kakve to veze ima?let3 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 14:30Zaboravljaju se brzo neke stvari:DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:15Popljuvali ste ga na golubarniku i covjek vas je zamrzio, vidilo se u igri da je motivisan. Ciganija.Prosle sedmice ste grudavama gađali igrace i yebavali im sve po spisku, sad ih fol slavite. Poprilicna ciganija.Nezadovoljni navijači Sarajeva grudvama gađali igrače dok su odlazili prema svlačionici
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
successminator
- Kontakt:
Izbori, lobiranje po Americi, skidanje sankcija, šoping Italija.. Šta bi tek bilo da dođe do podjele novca od PDV-a.Hordas1990 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 13:49Prenio klix vijest s tog portala ako te bas zanima. Dje su pare?![]()