Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad jazavci iz BL krenu o sudijama… Proslo kolo Rudar osakatise sa 9 kartona, 6 igraca suspenziju i ono gleda ko ce sudit Zrinjskom, a pokrijte se po usima jazavci
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
Mi ne forsiramo pricu o postenju kao vas par novoregistrovanih Kabirijevih botova. Post se referise na vasa pisanja, prije svega na onog bota Zaboljikurac.LondonBlues je napisao/la: ↑10 dec 2025, 10:24Kad jazavci iz BL krenu o sudijama… Proslo kolo Rudar osakatise sa 9 kartona, 6 igraca suspenziju i ono gleda ko ce sudit Zrinjskom, a pokrijte se po usima jazavci
Koliko će mjeseci zabrane i kazne dobiti ono pašće alihodžić?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Njegova kazna je pogled na Ljajicevu bombu. A o njegovom potezu je suvisno pricati, klasicna slika i prilika malogradjanskog kluba. Vakat je da im ogradu udare pored terena kao sto su im na istoku uradili, stoka!
Naredni derbi na Koševu mu napraviti kućicu i svezati ga pored klupe. Uhljup neokupani.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 10:48Njegova kazna je pogled na Ljajicevu bombu. A o njegovom potezu je suvisno pricati, klasicna slika i prilika malogradjanskog kluba. Vakat je da im ogradu udare pored terena kao sto su im na istoku uradili, stoka!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nije nam kriv ni Borac ni Vico što gubimo bodove od levata poput Radnika, Veleža ili Posušja.
Jel dobio borac kaznu za bakljadu i pirotehniku prije par kola?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vidjeli smo prosle sedmice u Doboju da je to sve sviranje k.urcu ali polako postaje jasnije da su tri kluba iz RS-a odnosno tri fudbalske kurve veće zlo od sudijske organizacije. Sudijama se nekad i omakne ali ovom prostitutkama nikad.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ultrasi "postrojili" igrače Zrinjskog na povratku
Tako se ispred stadiona pod Bijelim brijegom okupila grupa navijača Zrinjskog kako bi dočekali povratak autobusa s igračima. Najvatreniji navijači Zrinjskog su igrače postrojili kako bi im održali 'bukvicu'.
Velez kao trn u oku
- LondonBlues
- Kontakt:
Vidi spina od prije 8 godina.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 11:16Ultrasi "postrojili" igrače Zrinjskog na povratku
Tako se ispred stadiona pod Bijelim brijegom okupila grupa navijača Zrinjskog kako bi dočekali povratak autobusa s igračima. Najvatreniji navijači Zrinjskog su igrače postrojili kako bi im održali 'bukvicu'.
Velez kao trn u oku![]()
Nisam vjerovo da cu ovo ikad dozivit, da je bila pobjeda bilo bi jos bolje ali ovako je i x dobar. Imate sta unucima pricat.
Njima Bandić dođe ko član stručnog štaba, sa sobom ga svugdje vode 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bolje da su Šulentu delegirali da sudi a Marka Pehara da bude u VARu manje bi navlačili , bar su gospoda za razliku od ovog majmuna.
Ceferin preuzima sudojsku organizaciju od sutra, vidket cemo na sta ce liciti sudjenje.
zadnjih par kola je bolje, ali imali smo Gigovica u Doboju gdje je masakrirao Rudar kartonima pred gostovanje u Banja Luci.
Evo bit ce interesantno vidjeti sta ce raditi Bandic u Mostaru, mislim covjek ofirno navlaci Zrinjskom.
zadnjih par kola je bolje, ali imali smo Gigovica u Doboju gdje je masakrirao Rudar kartonima pred gostovanje u Banja Luci.
Evo bit ce interesantno vidjeti sta ce raditi Bandic u Mostaru, mislim covjek ofirno navlaci Zrinjskom.
Zašto Savez gradi Zrinjskom tribinu i natkriva tribinu Borcu. Zar klubovi ne bi trebali to sami financirat uz pomoć grada a ne Saveza
audere est facere!
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Steta je za Alihodzica sto nije smrada oborio s nogu samarom
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno ni meni nije jasno pošto Zrinjski u grupnoj fazi protiv Aston Vile nije mogao popuniti dozvoljeni kapacitet od 9000 mjesta (nazočilo šest tisuća i šest stotina). Jedino ako imaju neko saznanje o lošem zdravlju Miše Kovača pa da održi posljednji koncert ja ne mogu drugo nego da ga volim
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Malogradjanizeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:13Steta je za Alihodzica sto nije smrada oborio s nogu samarom
Slika i prilikazeljovolimte je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:13Steta je za Alihodzica sto nije smrada oborio s nogu samarom
- LondonBlues
- Kontakt:
Evo platana jos se pitam gdje je sto ga nema… jel to tek sad mamurluk od proslave proso?Threeplanetrees je napisao/la: ↑10 dec 2025, 12:34Stvarno ni meni nije jasno pošto Zrinjski u grupnoj fazi protiv Aston Vile nije mogao popuniti dozvoljeni kapacitet od 9000 mjesta (nazočilo šest tisuća i šest stotina). Jedino ako imaju neko saznanje o lošem zdravlju Miše Kovača pa da održi posljednji koncert ja ne mogu drugo nego da ga volim![]()
Stadion u Vrapcicima komotno moze nosit ime Nermin Niksic Arena
Na zapad kartu kupit samo sa clanskom ali od SDA
Zadnja izmjena: LondonBlues, dana/u 10 dec 2025, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 48 gostiju.

.png)