Jbg Ademe nije uredu stvarno pozdravi mamuHordasOdMalena je napisao/la: ↑10 dec 2025, 00:32Ide po planu.
![]()

Jbg Ademe nije uredu stvarno pozdravi mamuHordasOdMalena je napisao/la: ↑10 dec 2025, 00:32Ide po planu.
![]()

Shizopitari je izraz koji opisuje navijače FK Sarajeva kao nestabilne osobe koje konstantno dramatiziraju situaciju, neprestano kukaju o problemima, traže krivce za svaki neuspjeh, uz to, poznati su po tome što neumorno vode besmislene rasprave, dok istovremeno prikazuju sebe kao žrtve nepravde, dodatno se kompromitujući svojim ponašanjem koje odaje dojam potpune šizofrenije. Osim toga, često glume po forumima da su navijači rivalskog kluba kako bi stvorili lazni narativ, ulazeći u diskusije sa samim sobom.
Otpozdravljamo

Av av keru, pujdo, a pudlicaAjlah je napisao/la: ↑10 dec 2025, 01:09Danas su ga zvali i molili da promjjeni zahtjev u vezi morzaBegovicRamiz je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:54da li je ovo slucajno
Mirvic nas preuzeo
zabranjeni Varesanovic imenovan za trenera
kone preuzima drugi Mirvic
zabranjeni Osim bude imenovan za trenera
kako je generalno misljenje o Amaru danas zeljovci
hajka bi na njega a na kraju nije covjek kriv nizasta bar prema onim tuzbama (ustvari ako ih je i bilo)
duska zna hoce li se vracati sjede u Argeliniju na Malti kahvenisu![]()
![]()
Al kad shvate da će Borac biti još jači kad se normalizuje to suđenje, što je dokazano i zadnjih 5 kolaAvantiBL je napisao/la: ↑10 dec 2025, 08:40Otpozdravljamo![]()
![]()
Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Za Adžema definitivno bolje. Za Želju je katastrofa. Ne zbog Adžema, on nije sposoban izvući ekipu, ali ako je istina ovo oko ulice i šta se po gradu priča znači da su u puno većem sranju nego što sam ja mislio. Sve u svemu, nadam se da je istina.tuitamo je napisao/la: ↑09 dec 2025, 23:29A mislim realno, jel bolje otic ili ostat pa da ti prijete neke glavonje po uliciZutti je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:50Prisiljen da razmišlja, shvatio je sve. Nije rođen da bude heroj ulice.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑09 dec 2025, 22:31Šta reći i cemu se nadati! **** ti ulicu i boga
![]()
![]()
Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:35Oprosti što sam bio baraba jer nisam znao da si tako slaba nisam znao da ces plakati![]()
Nakon ovog upisa mogu reci da su inteligentnija stvorenja od tebe.Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:13Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Ja mogu qrcu svirato da sam Austrijanac jer zivim i radim u Austriji dugo,ali putovnica je BH. Tako da sam ja Bosanac i Hercegovac u Austriji,kao i moja zena koja je cak i rodjena i citav je svoj zivot u Austriji,ali Austrija kaze ti si BH drzavljanka jer imad BH pasos i vadi vizu svako 5 godina![]()
Ako može preporuka topla, a to je da ne pišeš neko vrijeme na ovom forumuMocvara1991 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:13Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Ja mogu qrcu svirato da sam Austrijanac jer zivim i radim u Austriji dugo,ali putovnica je BH. Tako da sam ja Bosanac i Hercegovac u Austriji,kao i moja zena koja je cak i rodjena i citav je svoj zivot u Austriji,ali Austrija kaze ti si BH drzavljanka jer imad BH pasos i vadi vizu svako 5 godina![]()
Vrati se u močvaru iz koje si izašao.Mocvara1991 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 09:13Inace su nogometasi poznati kao inteligentna stvorenja. I ja bih da imam 30 cm,ali ne da Bog. Ti si moj Jovo Bosanac i Hercegovac pravoslavac,jer imas BH drzavljanstvo,BH pasos.
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Noke995 i 36 gostiju.