Tonnies i heldt su klub doveli pred svrsen cin a ovi ostali samo zavrsili...donekle je vagner to usporio prosle godine ali ove je doslo na naplatu... pored nase djece maxa friedricha I slicnih nama stambouli I oczipka igraju I pritom uzimaju plate koju I'm ni rodzena mater nebi dalaFRANK RIBERY je napisao/la: ↑02 jan 2021, 20:08Odlazak Clemensa Tönniesa je ubrzao propadanje Schalkea. To je bio pocetak kraja, bez obzira na gluposti koje je napravio, Schalke je ovisio o njemu.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ja ne znam koga oni mogu pobjediti.
Mozda Mainza i Arminiju...
Nemaju igrace koji mogu kreirati priliku. Krila su im bezveze, napadaci bezveze, bekovi katastrofa, jad od ekipe.
Nemaju igrace koji mogu kreirati priliku. Krila su im bezveze, napadaci bezveze, bekovi katastrofa, jad od ekipe.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Nemoj tako. Effe je rekao da Schalke ima kvalitetnu ekipu. Puno bolju od Augsburga, Freiburga i slicnih.FRANK RIBERY je napisao/la: ↑02 jan 2021, 22:24Ja ne znam koga oni mogu pobjediti.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Nije nitko rekao da imaju puno bolju ekipu vec da ekipa nije nista losija od par ekipa povis njih na tabeli.
To sto ti ocito ne shvacas da postoji i psihicki problem kod ljudi to je drugi par cipela to ti crtat ja nemogu.
Ovaj gotovo isti Schalke je ima godinu dana bio ispred Leverkusena, Gladbacha itd, dali je to znacilo da su jaci od njih po tvojoj logici, da imaju bolje igrace od njih?
Mene nece nitko nikad uvjeriti da je Schalke igracki i kvalitetom najgora momcad lige, ne samo mene vec 90 posto ljudi u svijetu, to sto su psihicki se raspali, sto je samopouzdanje na 0,sto su lutali s trenerima je nesto totalno drugo.
To sto ti ocito ne shvacas da postoji i psihicki problem kod ljudi to je drugi par cipela to ti crtat ja nemogu.
Ovaj gotovo isti Schalke je ima godinu dana bio ispred Leverkusena, Gladbacha itd, dali je to znacilo da su jaci od njih po tvojoj logici, da imaju bolje igrace od njih?
Mene nece nitko nikad uvjeriti da je Schalke igracki i kvalitetom najgora momcad lige, ne samo mene vec 90 posto ljudi u svijetu, to sto su psihicki se raspali, sto je samopouzdanje na 0,sto su lutali s trenerima je nesto totalno drugo.
Šalke bi morao ući u seriju pobjeda, bar 3 zaredom, ako se žele spasiti i steći samopuzdanje.
A tanka je ekipa, sinoć protiv Herte su imali onaj zicer pri 0-0 kad Švolov odbrani, poslije toga raspad sistema.
Ali šta je radio nesrećni Lukebakio, sve je uništio što je mogao, jedan od utakmica kad ne ide, ali ga Labadia ne vadi.
A tanka je ekipa, sinoć protiv Herte su imali onaj zicer pri 0-0 kad Švolov odbrani, poslije toga raspad sistema.
Ali šta je radio nesrećni Lukebakio, sve je uništio što je mogao, jedan od utakmica kad ne ide, ali ga Labadia ne vadi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Postoji mogucnost da Clemens Tonnies finansijski pomogne klubu. U narednim danima bice vise o ovome.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sancho se pretvara u one season wonder.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da ga se prodalo, rekli bi loši rezultati radi njegove prodaje i da fali ekipi.
Nije ga se prodalo, a on isti kao i zadnjih mjeseci. Nikakav

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Mislim da danas možemo polako zaključiti da ovaj Terzić neće biti Dortmundov Hansi Flick.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ovakav Dortmund nema sta traziti u Ligi prvaka.
-
- Kontakt:
Nije ni bayern nista puno bolji.
Protiv leverkusena i leipzig na guzove ... srecu , leverkusen vam poklonio pobjedu duplom greskom Tah/a.
Necete ni vi daleko dogurati u ligi prvaka.
Protiv leverkusena i leipzig na guzove ... srecu , leverkusen vam poklonio pobjedu duplom greskom Tah/a.
Necete ni vi daleko dogurati u ligi prvaka.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jel to poredis prvaka Evrope sa akademijom?
Vi ste neozbiljan klub,sa neozbiljnim trenerom i upravom.
Vi ste neozbiljan klub,sa neozbiljnim trenerom i upravom.
-
- Kontakt:
Uzeli ste ligu prvaka , a narednih 5/6 godina necete vidjeti ni polufinale 

- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Hoces da se kladimo?jamesrodriguez je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:20Uzeli ste ligu prvaka , a narednih 5/6 godina necete vidjeti ni polufinale![]()
-
- Kontakt:
Mainz vodi 1:0 i ako cete vi tu tekmu dobiti na kraju.
Ali sramota da fenjeras vodi i da vas Neuer spassva u prvih 45 min i to na vasem terenu.
Niste nista bolji od nas.
Ali sramota da fenjeras vodi i da vas Neuer spassva u prvih 45 min i to na vasem terenu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Flick ponovo zakazao. Pobijediće Bayern vjerovatno na individualni kvalitet ali ovo je baš kriminalno šta im čovjek radi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
0:2jamesrodriguez je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:42Mainz vodi 1:0 i ako cete vi tu tekmu dobiti na kraju.

mosa lošmi stićko tit-ula!
- feniksptica
- Kontakt:
I zbog njega se zalili sto nije proglasen najboljim trenerom ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vama je jucerasnji drugoligasa uvalio pet komada i ti pricas o sramoti.jamesrodriguez je napisao/la: ↑03 jan 2021, 18:42Mainz vodi 1:0 i ako cete vi tu tekmu dobiti na kraju.

- BoixosNois1899
- Kontakt:
30 septembar 2020.
Tada me nazivali trolom i neznalicom. Evo par mjeseci kasnije vidimo šta se dešava.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 sep 2020, 22:41
Nego, očigledno je da je Bayern u velikom problemu. Nemate širinu na klupi i Hansijev honeymoon period je završen. Neočekivano loše dorađen prelazni rok za ekipu koja je evropski prvak. Slijedi vam scenarij Barcelone iz sezone 2015/16. Uprava kluba i sami navijači trebaju smanjiti očekivanja za ovu sezonu inače će Flick vjerovatno platiti glavom.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.