NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako ne bi ste ispali u ovoj godini, u idućoj bi sigurno ispali. U idućoj sezoni se klubovi trebaju dosta pojačati ako misle ostati. To košta a Zvijezda nema tih para jer da ste imali ostali bi sad.Ovako vam je možda bolje jer se možda vratite u skraćenoj ligi .
Ne treba napominjati da je druga liga teška u smislu povratka. Tu se dosta prljavije igra nego u PL .
Ne treba napominjati da je druga liga teška u smislu povratka. Tu se dosta prljavije igra nego u PL .
- champions1921
Sretno Zvijezdi u federalnoj i da se što prije vratite. Gradačac je jedna od najpitomijih sredina u ovoj državi i zaslužuje premijerligaša.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
Hvala bogu ne ovisimo o jednoj izbjeglici... poštujem Husica ali koliko će još dugo on gurati to je pitanje a Zvijezdu financira 10 ljudi... tako ne sladi se tuđoj nesrećiTuzlak04 je napisao/la:Ako ne bi ste ispali u ovoj godini, u idućoj bi sigurno ispali. U idućoj sezoni se klubovi trebaju dosta pojačati ako misle ostati. To košta a Zvijezda nema tih para jer da ste imali ostali bi sad.Ovako vam je možda bolje jer se možda vratite u skraćenoj ligi .
- theboss_RD07
- Kontakt:
Smanji doživljaj. Kako te nije stid matereti nekog nazivati izbjeglicom.reddragon001 je napisao/la:Hvala bogu ne ovisimo o jednoj izbjeglici... poštujem Husica ali koliko će još dugo on gurati to je pitanje a Zvijezdu financira 10 ljudi... tako ne sladi se tuđoj nesrećiTuzlak04 je napisao/la:Ako ne bi ste ispali u ovoj godini, u idućoj bi sigurno ispali. U idućoj sezoni se klubovi trebaju dosta pojačati ako misle ostati. To košta a Zvijezda nema tih para jer da ste imali ostali bi sad.Ovako vam je možda bolje jer se možda vratite u skraćenoj ligi .
Kakvoj crnoj nesreći jado.Pročitaj ponovo moj post i vidjet ćeš realnost. Izbjeglica, kako ti kažeš bi davno otišla, ali nije. Koliko mu ljudi poturaju nogu, a on jednostavno voli Slobodu i ne odustaje. Budi siguran da ta "izbjeglica" više poštuje Slobodu, nego čitav vaš grad Zvijezdu. Poseri se na tih 10 (građana, domicilnih) ljudi. Cicije prave
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ne lozite se ni na ovih par navijaca Zvijezde i Slobode...treba razumjet ljudi su ispali iz lige i znam kako je meni bilo ...zao mi je jer Zvijezda nam je draga ekipa i veoma mi je zao ovo Sto se desilo
..nebih da pametujem razumijem vas..mislim da ni jedan navijac Slobode ne zeli ovaj scenario tako da su malo ovi komentari pojedinaca bili nepotrebni..sretno vam vracate se u PL naredne godine ako bog da..tamo cete imati Gosk nasuprot sebe..ako se moze nazvat srecom i ako nije da ipak Vitez nece biti putnik u nizi rang sa vama tako da ce ocekivanja biti da izborite povratak u PL

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Danas dok je Velez igrao zanimao me samo jedan rezultat. Na kratko sam bio sretan kad sam upratio 0:1 . Želim vam što brži povratak od srca. Puno pozdrava za najpitomiju fudbalsku sredinu u drzavi iz Mostara 

From father to son
danas je prelijepo bilo biti na tribini kada je uros pogodio za 0-1,ali kratko je trajalo. steta velika svi su igrali za nas samo mi nismo za sebe.nadam se da cemo sve igrace rastjerati i krenuti iz pocetka.totalni sam pesimista sto se tice povratka u premijer ligu.ja se iskreno bojim dli cemo moci ostati i u prvoj ligi.ocekujem totalni raspad i bjezanje iz kluba svih koji su nas doveli dovde. yebali ste zvijezdu zato sto ste nesposobni yebam vas usta sve.mi cemo opet na tribinu akobogda u osmom mjesecu ali vas nece biti ni blizu stadiona yebo vam obarska mater u pic ku
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Vrlo se tesko sabrati nakon danasnje utakmice malo nas je sudac iza usiju al haj domacinski mora malo zao mi ORdagine sanse na kraju valjda nije snage vise bilo.. Druga stvar koja pojedincima nije jasna a to da voliti klub neznaci mnogo klubu u praksi. Klub treba pare i na taj nacin se zivi a kod nas su pojedini ljudi otjerani. Znam da ce mnogi reci neka su al to je kljuc uspjeha pare ako njih nema bude ovo. Danas su se momci borili do zadnjeg daha nije islo i sta nije trebalo ono na kraju. Brkic Ordagic danas za deset. a vi koji se nasladjujete nasim ispadanjen idite na svoj forum ostali hvala za podrsku
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Sta dalje,da li nakon selidbe u nizi rang postoje planovi za povratak ili da se samo odrzavamo u Prvoj ligi.Vjerovatno će ekipa većim dijelom biti izmjenjena,osvjezena sa mladićima iz omladinskog pogona uz nekoliko domaćih igrača koji su nosili dres na premijligaskim tekmama.Iluzorno bi bilo ako mislimo kao takvi ponovo u elitu.Ne znamo koji su im planovi i da li postojeći stručni stab ima uopste znanja da napravi plan i da ga realizuje.Tezak je to zadatak,ovaj laksi zvani OPSTANAK nisu znali rijesiti.Najbolje bi bilo uraditi temeljite promjene.Pomesti sav hamalj počevši od uprave pa do pojedinih igrača i postaviti zdrave temalje.Ako se nema para za povratak kroz sljedeću sezonu ili sezone, raditi na zdravim osnovama,čuvati prvoligaski status i čekati neku financijsku injekciju za povratak u drustvo najboljih.ZAISTA,DOSTA NJIH NIJE ZASLUZILO DA BUDU BLIZI STADIONA, A KAMOLI DA SE ONI PITAJU.
-
- Kontakt:
po meni,ako se misli vratit u pl.zadrzati nedima,neka on selektuje ekipu,dati mu puno povjerenje,jer covjek je strucnjak za segrta i klapu,,,zvijezda je proigrala nogomet kada je on dosao,a ne kao prije kloc covic nabije stojanovu,ili bubi,et kako nam je igra bila,a ako se ne misli na povratak u pl,odmah,dati naseg nekog trenera,dati mu neki minimalac,dovest 4,5 igraca i s nasom djecom mozemo biti 7,8 u prvoj ligi,,,,,
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Zalost nevidjena... ali mozda je moralo ovako biti... mozda nismo za premijer liga, neznam... Hm... Da cemo se vratit opet iduce godine sumljam, tesko je uci vise u premijer ligu pogledajte Orasje pa Modricu ovde kod nas... Mozda je federalna liga ono gdje mi i pripadamo trenutno, tu se sabrat i nasu djecu pustit da igraju, pravit talente i gradit na tome fudbal, od sponzora nema nista vise, tesko je tu naci vise koga da hoce ulagati....
-
- Moderator
- Kontakt:
Gradacac zasluzuje premijerligasa ali sad ce svim igracima se ponistiti ugovori, i pitanje je sta je sa upravom jos. Mnogo teze ce bit izborit opstanak sljedece godine, nego se borit za ulazak, s obzirom da ce bit transformiranje ekipe dok ostali kako tako vec imaju slozene ekipe. U Srebreniku se na tribinama navijalo za Zvijezdu, ali .... Sta reci osim da je bilo 30 utakmica i da se nije smjelo dozvoliti ovo
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Naredni dani reci ce puno .Mislim da nedim nece ostati potpisao je do kraja sezone i to je to ipak ce on ganjati PL a to zavisi i od ambicija kluba. A povratak u PL mora se ganjati odma ako se to ostavi za neke sezone nema od toga vise nista.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Odakle ti to da se poništavaju ugovori? Svi ugovori koji su potpisani važe i daljeBenjo_AFC86 je napisao/la:Gradacac zasluzuje premijerligasa ali sad ce svim igracima se ponistiti ugovori, i pitanje je sta je sa upravom jos. Mnogo teze ce bit izborit opstanak sljedece godine, nego se borit za ulazak, s obzirom da ce bit transformiranje ekipe dok ostali kako tako vec imaju slozene ekipe. U Srebreniku se na tribinama navijalo za Zvijezdu, ali .... Sta reci osim da je bilo 30 utakmica i da se nije smjelo dozvoliti ovo

Prava steta sto ste ispali...poslije moje Slavije vas sam najvise gotivio i stvarno mi je iskreno zao sto ste ispali...Steta za vas grad,vas klub,vase gledaoce jer je vas klub bio pravo osvjezenje za ovu ligu....kod vas se moglo normalno igrati i dobiti aplauz za svaki dobar potez...steta jos jednom...puno srece u daljem takmicenju i da se brzo vratite..
Prebolit sto prije ovu situaciju...upravu prosirit sa jakim ljudima jer osim igrackog kadra moramo razmisljat i o stadionu jer kriteriji su sve jaci i naravno exspresno se vratiti jer ovaj grad to zasluzuje
Koliko znam ovim igracima kojima istice ugovor je ponuđen novi, e sa da li ce oni produziti ne znam, ali posto im je ponuđen znaci da se ide odmah na povratak u PL...vatreni je napisao/la:Sta dalje,da li nakon selidbe u nizi rang postoje planovi za povratak ili da se samo odrzavamo u Prvoj ligi.Vjerovatno će ekipa većim dijelom biti izmjenjena,osvjezena sa mladićima iz omladinskog pogona uz nekoliko domaćih igrača koji su nosili dres na premijligaskim tekmama.Iluzorno bi bilo ako mislimo kao takvi ponovo u elitu.Ne znamo koji su im planovi i da li postojeći stručni stab ima uopste znanja da napravi plan i da ga realizuje.Tezak je to zadatak,ovaj laksi zvani OPSTANAK nisu znali rijesiti.Najbolje bi bilo uraditi temeljite promjene.Pomesti sav hamalj počevši od uprave pa do pojedinih igrača i postaviti zdrave temalje.Ako se nema para za povratak kroz sljedeću sezonu ili sezone, raditi na zdravim osnovama,čuvati prvoligaski status i čekati neku financijsku injekciju za povratak u drustvo najboljih.ZAISTA,DOSTA NJIH NIJE ZASLUZILO DA BUDU BLIZI STADIONA, A KAMOLI DA SE ONI PITAJU.
Ova uprava je napravila samo jednu veliku gresku, previse je vjerovala Segrtu, na stranu to sto njega svi gotive, i igraci i navijaci, ali on je taj koji je na kraju najveci krivac, preveliko misljenje je imao o ovoj ekipi, i nije dao da se dogovore neke utakmice.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.