Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kao sto i rekoh, tu je samo da se javi da prosudi koliki je neko Srbin i da osudi kad neki terorista iz drugog naroda zapuca na Srbe. Kad srpski teroristi i divljaci napadaju druge onda je neutralan.
Naravno da su srbi četnici. Presuđeno, dokumentovano, upisano debelim slovima u historiji. Uvijek će se ponavljati, podsjećati i pričati istina, da se ne zaboravi. Danas bilo ko od srba nosi tu ljagu sa sobom i treba na koljenima moliti svijet za oprost. Sve dok to ne uradi svaki sbin na zemlji, mi ćemo ponavljati i govoriti svijetu s kim dijelimo teritorij. Toliko od mene.
- Marsal
- Kontakt:
Je li se i ti vraćaš sportskim aktivnostima?Poligon10 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:20Naravno da su srbi četnici. Presuđeno, dokumentovano, upisano debelim slovima u historiji. Uvijek će se ponavljati, podsjećati i pričati istina, da se ne zaboravi. Danas bilo ko od srba nosi tu ljagu sa sobom i treba na koljenima moliti svijet za oprost. Sve dok to ne uradi svaki sbin na zemlji, mi ćemo ponavljati i govoriti svijetu s kim dijelimo teritorij. Toliko od mene.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisu svi Srbi četnici ali su svi četnici Srbi. Postoji jedna sorta Srba koju nazivaju drugosrbijanci jer priznaju genocid u Srebrenici. "Prosjecnom" srbinu je to toliko nezamislivo da ih nazivaju nekom drugorazrednom rasom ljudiPoligon10 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:20Naravno da su srbi četnici. Presuđeno, dokumentovano, upisano debelim slovima u historiji. Uvijek će se ponavljati, podsjećati i pričati istina, da se ne zaboravi. Danas bilo ko od srba nosi tu ljagu sa sobom i treba na koljenima moliti svijet za oprost. Sve dok to ne uradi svaki sbin na zemlji, mi ćemo ponavljati i govoriti svijetu s kim dijelimo teritorij. Toliko od mene.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
https://www.klix.ba/biznis/privreda/nje ... /230108019Marsal je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:25Je li se i ti vraćaš sportskim aktivnostima?Poligon10 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:20Naravno da su srbi četnici. Presuđeno, dokumentovano, upisano debelim slovima u historiji. Uvijek će se ponavljati, podsjećati i pričati istina, da se ne zaboravi. Danas bilo ko od srba nosi tu ljagu sa sobom i treba na koljenima moliti svijet za oprost. Sve dok to ne uradi svaki sbin na zemlji, mi ćemo ponavljati i govoriti svijetu s kim dijelimo teritorij. Toliko od mene.
Šta čekaš?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Prije bih sebi nogu odsjekao nego otišo u Njemačku.Arvid je napisao/la: ↑08 jan 2023, 11:23https://www.klix.ba/biznis/privreda/nje ... /230108019Marsal je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:25Je li se i ti vraćaš sportskim aktivnostima?Poligon10 je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:20Naravno da su srbi četnici. Presuđeno, dokumentovano, upisano debelim slovima u historiji. Uvijek će se ponavljati, podsjećati i pričati istina, da se ne zaboravi. Danas bilo ko od srba nosi tu ljagu sa sobom i treba na koljenima moliti svijet za oprost. Sve dok to ne uradi svaki sbin na zemlji, mi ćemo ponavljati i govoriti svijetu s kim dijelimo teritorij. Toliko od mene.
Šta čekaš?![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Staris, ko i ja

Meni da je 20-ak godina, vjerovatno bih otisao 5-6 godina, pa se vratio sa finom ustedjevinom, ali u ovim godinama, ne bih lako sa zenom i djecom isao vani.
Shvatam momke koji zive sa roditeljima i rade sugave poslove ovdje, sasvim mi je logicno da idu, budale bi bili da ne odu. Ali ima i nekih strucnjaka napuste ovdje posao gdje ima jako finu platu za nase uslove (plus firma daje 13. platu, a ljeti dobije regres) i ode vani da guli i postavlja izolaciju ili da radi fasade na zgradama

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Marsal
- Kontakt:
Nemam nikakvu želju za inostranstvom i Njemačkom. Ako si samac, to je pasji život. Isto mi je ovdje uzimat 1600 i uzimat tamo 2200 eura.kraljttbvb je napisao/la: ↑08 jan 2023, 11:52Staris, ko i jaMarsal je napisao/la: ↑08 jan 2023, 11:25Prije bih sebi nogu odsjekao nego otišo u Njemačku.Arvid je napisao/la: ↑08 jan 2023, 11:23
https://www.klix.ba/biznis/privreda/nje ... /230108019
Šta čekaš?![]()
![]()
Meni da je 20-ak godina, vjerovatno bih otisao 5-6 godina, pa se vratio sa finom ustedjevinom, ali u ovim godinama, ne bih lako sa zenom i djecom isao vani.
Shvatam momke koji zive sa roditeljima i rade sugave poslove ovdje, sasvim mi je logicno da idu, budale bi bili da ne odu. Ali ima i nekih strucnjaka napuste ovdje posao gdje ima jako finu platu za nase uslove (plus firma daje 13. platu, a ljeti dobije regres) i ode vani da guli i postavlja izolaciju ili da radi fasade na zgradama![]()
Ovdje makar imam nekog svog, tamo ne bih imao nikog.
Nisu to jedini razlozi, jednostavno zadovoljan sam ovom prosječnošću koju imam i ne želim mijenjat komfor ni zbog čega.
Danas sutra bih otišao ali samo u paru sa nekim i samo na bolje.
Molim forumasa FoSte95 da ne bude vise normalan momak nego cetnik kao marconato, da ga isti vise ne proziva skupa sa haydenom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jako je licemjerno osuđivati ovaj napad na djecu a u isto vrijeme veličat Mladića i Karadžića.marconato je napisao/la: ↑08 jan 2023, 10:12Dovoljno sam dugo na forumu da bih pisao na ovoj temi koja je sinonim za licemjerstvo. Nisam se oglasavao ni po pitanju oskrnavljanja crkve u Mostaru, ni busenja guma u "multi kulti kosmopolitskom SaraJvu" (najsvjeziji primjeri)...
Moj post je bio upucen jednoj personi ovde koja se ismijava na racun Kosova, dok mu pucaju na bracu po istom samo sto nose badnjak (jer se predstavlja kao neki wanabe Srbin, pravoslavac koji uredno slavi Božić...), dok btw. opet vracajuci se na prethodno receno, ne vidjeh nigdje ni da je ovo pomenuto ovde, a kamoli osudjeno. Mozda sam propustio nesto, ali da je suprotan slucaj, bilo bi vec ispisano 46 str. o srbočetnicima itd...![]()
Toliko od mene. Pozdrav za pertlica boysa. Dobro ga je @hayden opisao![]()
Vraćamo se sportskim aktivnostima.
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta je ovo opet na temu dosli "ginuli su ljudi na svim stranama" i "Amerikanci nas uvukli u rat" boysi.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Mora se pohvalit ovaj NATO…pardon Markonato zbog lingvističkih sposobnosti. Pricati ijekavicu a iz Beograda si….zanimljivo, svaka mu čast što je ispraksiro maksuz za ovaj forum, ja bi se nekad i zbunio
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Imat ce admin posla na ovoj temi. Ne razumijem kako ljudi ne znaju citati. Fino pise bez ratnih i politickih tema. Zaobidjite nas.
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
- JosephNongeBoende
treba l-traina banovat da se smire strasti malo
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Kad ne znaš šta ćeš, banuj traina 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.