FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljoooooooooo
Re: FK Željezničar
Nisam gledao tekmu pa neću komentarisati.
Sa Širokim je bilo 9/10 ocjena, sve bilo na mjestu.
Ne može preko noći. Ima grešaka, ali nadoći će.
Sa Širokim je bilo 9/10 ocjena, sve bilo na mjestu.
Ne može preko noći. Ima grešaka, ali nadoći će.
imas snimak sad na bht-u.
. Sto prije shvatimo svi kako mi navijaci naseg Zelje tako i navijaci Sarajeva,namjerno sam i njih spomenuo jer se i jedni i drugi busamo da su nam klubovi giganti naspram drugih BiH klubova,jednostavno bare bare sa drugim u ligi bice nam puno lakse podnijeti ovakve poraze,proteci ce jos dosta vode Sarajevom dok nas Zeljo bude finansijski bar djelimicno kao Zagrebacki Dinamo,da bi mogli prije pocetka svake sezone pricati o nekakvoj dominaciji,kakva dominacija sve je ovo BH prosjek tako da se samo iz sezone u sezonu mazu ociHausMan je napisao/la:ja mislim da nije stvar hocemo pobjediti viteza kuci. to mozemo uraditi s nasom djecom.
problem je sto mi ne napredujemo u igri nikako.
nikad nije problem izgubiti utakmicu ali da igras. sramota je za klub za kao Zeljo da te jedna sloboda pobjediti 3 puta uz gol razliku 7:2, a da ti ne moze prici sesnestercu.
sta pobjedimo vitez i kao mi smo jaki. pogledajmo malo realnije ne mora se samo zabadati nos kao nojevi i vikati bice bolje. sad kad pobjedimo bice sampioni, deremo sve i onda jovo nanovo.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Bravo [emoji122] Najveća istina [emoji106]southjug je napisao/la:. Sto prije shvatimo svi kako mi navijaci naseg Zelje tako i navijaci Sarajeva,namjerno sam i njih spomenuo jer se i jedni i drugi busamo da su nam klubovi giganti naspram drugih BiH klubova,jednostavno bare bare sa drugim u ligi bice nam puno lakse podnijeti ovakve poraze,proteci ce jos dosta vode Sarajevom dok nas Zeljo bude finansijski bar djelimicno kao Zagrebacki Dinamo,da bi mogli prije pocetka svake sezone pricati o nekakvoj dominaciji,kakva dominacija sve je ovo BH prosjek tako da se samo iz sezone u sezonu mazu ociHausMan je napisao/la:ja mislim da nije stvar hocemo pobjediti viteza kuci. to mozemo uraditi s nasom djecom.
problem je sto mi ne napredujemo u igri nikako.
nikad nije problem izgubiti utakmicu ali da igras. sramota je za klub za kao Zeljo da te jedna sloboda pobjediti 3 puta uz gol razliku 7:2, a da ti ne moze prici sesnestercu.
sta pobjedimo vitez i kao mi smo jaki. pogledajmo malo realnije ne mora se samo zabadati nos kao nojevi i vikati bice bolje. sad kad pobjedimo bice sampioni, deremo sve i onda jovo nanovo.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Kontakt:
Ja ne vidim neku sad logiku da se daje konacna ocjena za ovo dosad. Kada uzmes u obzir da u cetiri utakmice imas sedam bodova, a od toga su tri derbija. Puno strpljenja je potrebno, a evo vec iduce kolo teske utakmice imaju nasa tri konkurenta i sigurno ce jedan kiksati, a vrlo moguce i sva tri ukoliko bude iks u Mostaru. Mi imamo u naredne cetiri utakmice tri na Grbavici, i gostovanje losem Celiku tako da prerano je jos pametovati sta valja,ko valja, ko treba ici i ko ne treba. Ja samo znam da je onih 200 Manijaka davalo apsolutnu podrsku svima u klubu ukljucujuci upravu, strucni stab i igrace. Mjerodavno je i kada Grbavica skandira Bekricu protiv Sirokog pri izlasku barem svakom normalnom, a puno manje mjerodavno piskaranje na forumu potpuno neosnovano. Svi na Vitez !
Za zivot cijeli !
ne znam ne shvatam ništa.
otjeras lupam mladenovica i Kramarić, ovaj četnik, ovaj drugi spor i sta sve ne naseru sami navijači a tek onda uprava i nova struka
a dovedes bevaba i husica možda i gori od ove dvojice.
opet drugu sezonu ulaziš bez dobrog lijevog krila, a guras momke koji ne mogu to igrati.
laik može vidjeti da smo mi raja, navijači jedne obične ovce.
otjeras lupam mladenovica i Kramarić, ovaj četnik, ovaj drugi spor i sta sve ne naseru sami navijači a tek onda uprava i nova struka
a dovedes bevaba i husica možda i gori od ove dvojice.
opet drugu sezonu ulaziš bez dobrog lijevog krila, a guras momke koji ne mogu to igrati.
laik može vidjeti da smo mi raja, navijači jedne obične ovce.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Joj teme danas
Jahic niti gdje ide, niti ce igrati do daljnjeg

Jahic niti gdje ide, niti ce igrati do daljnjeg

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ispade da je dosao povrijedjen i kao takav je potpisao navodno ugovor (upitno dali ga je uopste potpisao), nakon toga prica kako nece igrati prva dva kola zbog povrede, a zatim i info. da pregovora sa Kavalom, ocito da ima nesto, mozda mu se ne svidjaju neke stvari, odnosi i relacije ko ce ga znati, ali sve ovo oko njega i vise nego zagonetno, nesto nije udure, da je samo povreda cisto sumnjam.
Za Hadzijalagica ne znam, ali znam da se prijavio Dino Prljaca
Mrtvi pitar za kojeg sada nema mjesta ni u Sarajevu dok u Olimpikcu nema para samim tim ni njega, pa u medjuvremenu mora naci posao kakav, poslije Seferovica iskreno nebi me cudilo da dodje jos koji pitar, kakva je to filozofija iskreno ne znam ...
Za Hadzijalagica ne znam, ali znam da se prijavio Dino Prljaca

Mrtvi pitar za kojeg sada nema mjesta ni u Sarajevu dok u Olimpikcu nema para samim tim ni njega, pa u medjuvremenu mora naci posao kakav, poslije Seferovica iskreno nebi me cudilo da dodje jos koji pitar, kakva je to filozofija iskreno ne znam ...

1921'
- Hrasno1921
- Kontakt:
Neda se to objasniti, djaba sve, bio rodjeni ili ne rodjeni, neke stvari se znaju u zivotu, od malena pa do duboke starosti, jednostavno i prosto ali danasnje vrijeme i opcenito zivot diktira i takve stvari .. sta ces
1921'
- zeljoooooooooo
Ja nisam nigdje pročitao vijest da Jahić pregovara sa Kavalom.
Isto tako, prema informacijama koje sam ovdje pročitao, Jahić je došao sa lakšom povredom,
trebao je biti na raspolaganju Kostiću nakon 2-3 kola, ali je obnovio povredu.
To je po meni stvar na koju niko nije mogao utjecati. Mogli smo i Ronalda dovesti,
ali ako je suđeno da se povrijedi, to je viša sila i ne treba kriviti nikoga.
Vidim niko ne komentariše Kjosevskog...
Fejzić na derbiju "izvadi" Benkin šut u paučinu, ali Veca se samo "dobro bacio" nakon onog autogola.
Prvi gol da ne komentarišem, jedino što je uradio bio je trzaj nogom, haman oba gola njemu na dušu,
uz to što je Bekrić zakasnio da izađe i zatvori igrača prije drugog pogotka.
Isto tako, prema informacijama koje sam ovdje pročitao, Jahić je došao sa lakšom povredom,
trebao je biti na raspolaganju Kostiću nakon 2-3 kola, ali je obnovio povredu.
To je po meni stvar na koju niko nije mogao utjecati. Mogli smo i Ronalda dovesti,
ali ako je suđeno da se povrijedi, to je viša sila i ne treba kriviti nikoga.
Vidim niko ne komentariše Kjosevskog...
Fejzić na derbiju "izvadi" Benkin šut u paučinu, ali Veca se samo "dobro bacio" nakon onog autogola.
Prvi gol da ne komentarišem, jedino što je uradio bio je trzaj nogom, haman oba gola njemu na dušu,
uz to što je Bekrić zakasnio da izađe i zatvori igrača prije drugog pogotka.
- zeljoooooooooo
Ne znam. Stvarno ne znam šta bih ti rekao. Nisam pregledao utakmicu pa sam se ustručavao da bilo šta pišem vezano za dešavanja na terenu.
Silno se pokušavam ne svrstati niti na jednu stranu: stalne kritike vs. stalno branjenje, nego nekako realno sagledati sve pa pričati; koliko realno se sagledati može sa strane navijača.
Iskreno mislim da je mogao bolje reagovati, i to u obje situacije, ali eto, moje mišljenje.
Silno se pokušavam ne svrstati niti na jednu stranu: stalne kritike vs. stalno branjenje, nego nekako realno sagledati sve pa pričati; koliko realno se sagledati može sa strane navijača.
Iskreno mislim da je mogao bolje reagovati, i to u obje situacije, ali eto, moje mišljenje.
- zeljoooooooooo
Mislim da je mogao.
A šta kažeš za prvi gol, glavom? Nije se pomakao, kao da je pucao iz voleja, iz sve snage, a ne glavom...
A šta kažeš za prvi gol, glavom? Nije se pomakao, kao da je pucao iz voleja, iz sve snage, a ne glavom...
Aco, pogledaj da je bio loše postavljen, ali to ne ukanjuje ovaj eurogol.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- zeljoooooooooo
Nisam siguran za to da nema favorita, mislim da bi Vitez mogao "pasti" mnogo lakše nego što mislimo.
Igrači se moraju iskupiti za ovaj poraz, a ranije sam pisao, pobjedom nad Vitezom, i sa 4 boda iz utakmica sa Zrinjskim i Čelikom, Željo može zasjesti za vrh i opet stvari vratiti na željeno mjesto. Mislim da će luđački zapeti u nedelju.
Vitez se jeste dobro držao u Tuzli, ali koliko sam ja upratio, od 10 dobrih šansi, Slobodi je ušla tek jedna, jedva.
Mislim da odigraju još 5 tekmi istih, da bi u svim rezultat bio izraženiji za Slobodu.
Igrači se moraju iskupiti za ovaj poraz, a ranije sam pisao, pobjedom nad Vitezom, i sa 4 boda iz utakmica sa Zrinjskim i Čelikom, Željo može zasjesti za vrh i opet stvari vratiti na željeno mjesto. Mislim da će luđački zapeti u nedelju.
Vitez se jeste dobro držao u Tuzli, ali koliko sam ja upratio, od 10 dobrih šansi, Slobodi je ušla tek jedna, jedva.
Mislim da odigraju još 5 tekmi istih, da bi u svim rezultat bio izraženiji za Slobodu.
- zeljoooooooooo
Da, definitivno na krivoj nozi. Hvala za screen.Rokoko87 je napisao/la:Aco, pogledaj da je bio loše postavljen, ali to ne ukanjuje ovaj eurogol.

Naravno, svaka čast za šut, nemam namjeru umanjiti na bilo koji način eurogol.
- zeljoooooooooo
Treba se vratiti samo koju godinu unazad i sjetiti kako je Gušo dospio na gol, silom prilika.
Ostalo je historija......
Ostalo je historija......
-
- Kontakt:
Kjosevski nista nije mogao kod golova. Oba su efektna gola, prvi na krivoj nozi, a drugi Stjepanovicu "sjela". Ne zamjeram Kosticu stavljanje Vece jer je bolji golman nema dileme, a onaj sad da je nesto branio i nije. Stanica treba vratiti jer je bolji od Bevaba na beku, a i od Dzenisa na krilu tako da te dvije pozicije su nam tanke objektivno i to je njemu neki minus, mada je protiv Sirokog i to izgledalo pristojno.
Za zivot cijeli !
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam iz principa htio nista pisati poslije meca. Idemo iz krajnosti u krajnost, to je bolest neizljeciva. Prvi ja pa onda i ostali. Bilo je slabo, to je vidio svako ko je gledao utakmicu. Nepovezano, tromo i bezopasno. Ostaviti to iza sebe i sto bolje odraditi Vitez. Pobjeda je imperativ.
Veca je bio naš najmanji problem u ovoj utakmici.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Kao što je Bekric najmanji problem u ovom trenutku.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa, Mana, WeekendOffender i 67 gostiju.