a, sto ti ne bi kupio jednu stolicu? kad ti mozes brinuti o misketovom dzepu i njegovim parama, ne vidim sta mene spjecava da brinem o istom, u tvom slucaju.HausMan je napisao/la:a što ne bi Misle kupio 400 stolica pa nek sjedi sam ko šeik?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ova utakmica u Tuzli je bila ispit zrelosti, kako za Janeza tako i za igrace, nisu imali pritisak pred utakmicu, svi igraci zdravi, bukvalno sve su imali na svojoj strani, da smo ovdje kojim slucajem uzeli sva tri boda nebi nam kraja bilo, medjutim na tom ispitu su svi pali !
Moze se reci los dan, ili naci neki drugi izgovor, ali ova p*** igra nema opravdanja
Moze se reci los dan, ili naci neki drugi izgovor, ali ova p*** igra nema opravdanja
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
aham, znaci, svo nezadovoljstvo privatnim zivotom i privatnom egzistencijom, svaliti krivicu na trenutnu upravu Zelje. mocno, nema sta.HausMan je napisao/la:pa nije mi se babo nakro u ratu pa vozim to. a moguce da nisam sposoban, ali ja sam ovdje da pisem o zelji iz ljubavi, a ti si ovdje zato sto ti miske daje platu pa ga moras braniti. zamisli kakav si ti kapacitet kad si dosao na forum da kuckas s nespobnim ljudima.za_zivot_cijeli je napisao/la:to sto radis za osam stoja i vozis auto staro 15 godina govori najvise o tvojoj (ne)sposobnosti da stvoris sebi bolje.HausMan je napisao/la:zujo je osvojio titulu koliko se sjecam kad je bio u klubu, a misimovic je osvojio kup sajamskih sljiva i gradi od para navijaca, osim sto je zaposlio ove da piskaraju po forumu i hodaju po grbavici bedzelebare.
imao bih i ja para da sam se nakrao para u ratu i da sam ratni profiter, ovako radim osam stoja i vozim golf3. ali ja sam zadovoljan i s tim.
najtuznije od svega je sto se po pravilu uvijek takvi javljaju da omalovazaju uspjeh onih drugih, sposobnijih.
a prica je u pravilu uvijek ista. sta ce on!?
takvi su nam olosi u klubu trenutno poput tebe. jer ima momaka koji voze golf 3 ali su dali ili ce dati hiljadu za zelju, a klub ce ih olosi nazivati i prozivati da su nesposobni. to su ti nabudjeni debilkosi poput tebe. cim ti dijelis ljude tako ti si jedan obicni olos a znam tacno i koji si!
- Hrasno1921
- Kontakt:
Prvi gol smijesan, Kjosevski i Bokacini stoje i gledaju, Kjosevski fol zabacuje nogu
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
1921'
ako nisi upucen miske je glavni u klubu. ne moze klub ziviti od donacija navijaca. neka nadje sponzora ili plati sam tribinu. ja sam svoje ispunio i dao sam koliko mogu. ako nisu u stanju donijeti novac u klub neka idu, mogu i ja biti tetka zilha u Zelji. mislim ako me razumijes.starigrad je napisao/la:a, sto ti ne bi kupio jednu stolicu? kad ti mozes brinuti o misketovom dzepu i njegovim parama, ne vidim sta mene spjecava da brinem o istom, u tvom slucaju.HausMan je napisao/la:a što ne bi Misle kupio 400 stolica pa nek sjedi sam ko šeik?
on je obecao da ce gradnja poceti odavno nisam ja, a od gradnje nista, ako me razumijes. ima li jos nesto da ti nije jasno da ti objasnim?
Jos juce sam rekao da ako Bekric pocne ovu utakmicu gubimo. Realno losa igra, prvo poluvrijeme se nije ni moglo igrati, a drugom nas je drugi gol presjekao totalno.
Zaboraviti ovo jos danas i okrenuti se narednoj utakmici.
Zaboraviti ovo jos danas i okrenuti se narednoj utakmici.
«My bond with Juventus is very strong and I have a love for this club that goes beyond many other considerations. It’s no coincidence I stayed this year even after some difficult moments.»Alessandro Del Piero
Mislim da je sada već jasno da ćemo bar do zimske pauze gledati uigranu akciju štoper za beka, bek do štopera, štoper rke-koke u avliju pa ako ko od kloceva skoči dobro i jest.
Danas smo izgubili od bolje ekipe, utakmica slična onima u kupu prošle sezone. I ovoga puta je najveći krivac trener koji izgleda ima drugačije poglede na fudbal u odnosu na nas. Mislim da smo mi uz FK Sarajevo jedini klub kojem na klupi sjede bolji igrači od onih u prvih 11. Ovdje prije svega mislim na Bekrića, koji je realno 4-5 izbor u veznom redu, čak mislim da je i Dado Sadiković u ovom trenutku bolja opcija od njega. Sa Bekrićem u timu sve izgleda sporo, nepovezano, Jovan preuzima apsolutno svu odgovornost, krpi rupe koje Bekrić ostavlja, a protiv ovakve Slobode se to ne smije dešavati. Kad na ovo dodamo eksperimente sa Beganovićem, onda je jasno da nemamo šta tražiti protiv ekipe kao što je Sloboda.
Vidjelo se da će Radinović biti jedan od naših najvažnijih igrača, da je fantastičan u paru sa Jovanom, ali Kostić to izgleda ne vidi. Plus hronični problem sa lijevim krilom.
Mislim da je ovdje sve jasno i da je sve do Kostića, lijepo je igrati 4-4-2 ali ne uvijek i ne protiv svakoga.
Vidjelo se da će Radinović biti jedan od naših najvažnijih igrača, da je fantastičan u paru sa Jovanom, ali Kostić to izgleda ne vidi. Plus hronični problem sa lijevim krilom.
Mislim da je ovdje sve jasno i da je sve do Kostića, lijepo je igrati 4-4-2 ali ne uvijek i ne protiv svakoga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
upucen sam, itekako, ti mi ne trebas otvarati oci. dao sam i ja koliko sam mogao, sa halalom i necu, niti imam namjeru, kao ti, ovdje to potencirati. ako ti je sada zao zao i ako se kajes, grizi sebi m.uda, nema ti druge. od mene i dalje halal. nisam to uradio zbog misketa ili deje, nego zbog sebe i boljih uslova na Grbavici. ova dvojica, pomenutih, ce proci, kao i ja, Zeljo i Grbavica ostaju.HausMan je napisao/la:ako nisi upucen miske je glavni u klubu. ne moze klub ziviti od donacija navijaca. neka nadje sponzora ili plati sam tribinu. ja sam svoje ispunio i dao sam koliko mogu. ako nisu u stanju donijeti novac u klub neka idu, mogu i ja biti tetka zilha u Zelji. mislim ako me razumijes.starigrad je napisao/la:a, sto ti ne bi kupio jednu stolicu? kad ti mozes brinuti o misketovom dzepu i njegovim parama, ne vidim sta mene spjecava da brinem o istom, u tvom slucaju.HausMan je napisao/la:a što ne bi Misle kupio 400 stolica pa nek sjedi sam ko šeik?
on je obecao da ce gradnja poceti odavno nisam ja, a od gradnje nista, ako me razumijes. ima li jos nesto da ti nije jasno da ti objasnim?
ali, zasto nemamo iste arsine za svakoga? gdje su u vasim prozivanjima zujo, ahmetbegovic. telibecirevic...? i oni su, jedno vrijeme, bili glavni u klubu, i, ne da nisu nista uradili na napretku, nego su nas, dokazano, dobro zavili u crno. ovi ljudi su pokrenuli i uradili, pa makar i novcem navijaca, nesto sto cekamo i prizeljkujemo decenijama!
ako zabrljaju u administrativnom dijelu, kao sto, trenutno, brljaju u sportskom, prvi cu im se naklatiti na kosti. sada bi to bilo, cisto, ispoljavanje licnih frustracija i licnog nezadovočjstva zivotom.
i, po cijenu trajnog bana, bujrum da se upoznamo, pa mene hrakni. ne da cu ti samo platiti 500 KM za remecenje javnog reda i mira, nego i troskove bolnickog lijecenja i rehabilitacije.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 10 avg 2016, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Izvuci pouke iz ove utakmice I idemo dalje.
Ko visoko leti taj nisko pada, ovu tekmu je izgubio trener. Necu da Bekrica pljujem jer nece on sam sebe staviti na spisak ali uz duzno postovanje on mora preseliti na klupu.
Ima jos tu dosta stvari s kojima nisam zadovoljan.
Bilo i proslo sada tugovati i jesti sebi zivce nema potrebe a ni vremena. Moramo dalje i nadam se da Kostic ce malo pregledati ovu utakmicu detaljnije.
Bilo i proslo sada tugovati i jesti sebi zivce nema potrebe a ni vremena. Moramo dalje i nadam se da Kostic ce malo pregledati ovu utakmicu detaljnije.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Ima li gdje izjava Kostica nakon utakmice? Ili nekog drugog od nase strane?
Sta je s Memijom? Nekako sam misljenja da bi on dobro dosao kao krilo, iako je i on ima proslu polusezonu dobro losu. U odbrani su dobri, ali u napadu nasi bekovi su jako tanki. Nekako su mi bekovi starog kova, idu do centra. Puno bi bili opasniji, posebno Stevanovic M. kada bi imao pomoc gore.
Jednu stvar odavno nismo imali tako dobru, a to je napadaci. Kapa dole i Stevi i Lendricu, i kretanje i zalaganje i sve.
Jednu stvar odavno nismo imali tako dobru, a to je napadaci. Kapa dole i Stevi i Lendricu, i kretanje i zalaganje i sve.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
muha, nisam nikakav fudbalski strucnjak i veleznalac, pa da mogu pametovati bilo kojem "treneru", pa, tako, ni po kosticu. ali, na ovakvu utakmicu, u ovakvim vremenskim uslovima i terenu, izaci bez fajtera u sredini, to ne bih nikada. a, imas dvojicu, itekakvih, fajtera u rosteru. ima jos stvari za zamjeriti, u ovoj utakmici, u samih pocetnih 11., ali da ne bude kako pljujem po kosticu i prizeljkujem ovakve situacije. daBogda nam on donio svojim radom i postavkom tima duplu krunu. po, do sad, vidjenom, daj Boze.MuhamedTM je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada, ovu tekmu je izgubio trener. Necu da Bekrica pljujem jer nece on sam sebe staviti na spisak ali uz duzno postovanje on mora preseliti na klupu.
jedino da miru prebaci lijevo, a memiju postavi desno. svi znamo kao je memija igrao na lijevom krilu. na toj poziciji, ne bi nista doprinio poboljsanju trenutne igre.Argentina je napisao/la:Sta je s Memijom? Nekako sam misljenja da bi on dobro dosao kao krilo, iako je i on ima proslu polusezonu dobro losu. U odbrani su dobri, ali u napadu nasi bekovi su jako tanki. Nekako su mi bekovi starog kova, idu do centra. Puno bi bili opasniji, posebno Stevanovic M. kada bi imao pomoc gore.
mene vise interesuje sta je sa halvadzicem? je li i on promasaj ili ima nekih problema sa povredama.
Vjeruj zbog ovih pljuvaca covjek se ustrucava kritikovati neke stvari sto jesu za kritike, bas zbog njih da ne koriste to i uvelicavaju stvari.starigrad je napisao/la:muha, nisam nikakav fudbalski strucnjak i veleznalac, pa da mogu pametovati bilo kojem "treneru", pa, tako, ni po kosticu. ali, na ovakvu utakmicu, u ovakvim vremenskim uslovima i terenu, izaci bez fajtera u sredini, to ne bih nikada. a, imas dvojicu, itekakvih, fajtera u rosteru. ima jos stvari za zamjeriti, u ovoj utakmici, u samih pocetnih 11., ali da ne bude kako pljujem po kosticu i prizeljkujem ovakve situacije. daBogda nam on donio svojim radom i postavkom tima duplu krunu. po, do sad, vidjenom, daj Boze.MuhamedTM je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada, ovu tekmu je izgubio trener. Necu da Bekrica pljujem jer nece on sam sebe staviti na spisak ali uz duzno postovanje on mora preseliti na klupu.
Vecina tako razmislja za sredinu ali sta je on imao u planu to samo on zna, moramo gledati stvari pozitivno novi je i sigurno se jos nije adaptirao na BH ligu.
Meni stvarno bude zao Blagojevica sto mora trcati za trojcu. Vremenski uslovi su isto imali svoju tezinu sto se tice utakmice.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- zeljoooooooooo
Ne kontaš poentu.bhsport je napisao/la:Ako su vec Mujo i haso tako dobri jarani organizovat ce se pa otici zajedno da kupe dvije karte gdje ce jedni do drugih zajedno gledati tekme 10 godina.aleksandar_veliki je napisao/la:Dobro pitanje o kojem nisam razmisljao. Vjerovatno se islo na to da kod nas i pored numerisanih karata niko to ne postuje. Medjutim ako dodje dobra ekipa u Evropi i ne bude mjesta moze biti problema. Zna li neko nesto vise o ovoj problematici?zeljoooooooooo je napisao/la:Imam jedno konstruktivno pitanje za sve.
Očekivao sam odavno ovu informaciju vezano za plaćanje stolice za Istok na 12 rata.
Napokon, kada smo dobili i tu informaciju, mene interesuje još nešto, i skoro da je nevjerovatno da to niko nije primijetio.
Naime, ukoliko se Mujo Mujić odliči da sebi kupi desetogodišnju ulaznicu, i rezerviše mjesto G24, i naravno želi povesti i svog prijatelja na utakmicu, međutim, desi se da su mjesta oko Mujinog (G23,G25,F23,F24,F25,H23,H24,H25) kupljena i zauzeta, to znači da Mujo teoretski 10 godina sam dolazi na utakmicu i sjedi pored, za njega, nepoznatih ljudi, bez mogućnosti da dođe sa prijateljem, djevojkom, sinom, tetkom...
Po meni je ovo recimo veliki minus, ako sam ja to shvatio na pravi način.
Ja kad idem na tekmu nadjem se sa rajom ispred pa udjemo zajedno, a ne idemo svako na svoju stranu, tako da ....
Mogu Mujo i Haso biti i guzni haveri, ako nemaju po 1000 KM, ne mogu gledati skupa.
Ti ideš sa svojom rajom, ali šta ako tvoja raja imaju kupljeno i rezervisano mjesto, a ti nemaš, šta onda?
na hajr i na dobro. ove 4 tekme mi ne daju neku nadu da cu vidjeti ono sto se obecavalo. ne mislim na titulu, jer je i ne ocekujem, sto sam rekao i prije pocetka sezone. i dalje se nadam izlasku u evropu.MuhamedTM je napisao/la:Vjeruj zbog ovih pljuvaca covjek se ustrucava kritikovati neke stvari sto jesu za kritike, bas zbog njih da ne koriste to i uvelicavaju stvari.starigrad je napisao/la:muha, nisam nikakav fudbalski strucnjak i veleznalac, pa da mogu pametovati bilo kojem "treneru", pa, tako, ni po kosticu. ali, na ovakvu utakmicu, u ovakvim vremenskim uslovima i terenu, izaci bez fajtera u sredini, to ne bih nikada. a, imas dvojicu, itekakvih, fajtera u rosteru. ima jos stvari za zamjeriti, u ovoj utakmici, u samih pocetnih 11., ali da ne bude kako pljujem po kosticu i prizeljkujem ovakve situacije. daBogda nam on donio svojim radom i postavkom tima duplu krunu. po, do sad, vidjenom, daj Boze.MuhamedTM je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada, ovu tekmu je izgubio trener. Necu da Bekrica pljujem jer nece on sam sebe staviti na spisak ali uz duzno postovanje on mora preseliti na klupu.
Vecina tako razmislja za sredinu ali sta je on imao u planu to samo on zna, moramo gledati stvari pozitivno novi je i sigurno se jos nije adaptirao na BH ligu.
Meni stvarno bude zao Blagojevica sto mora trcati za trojcu. Vremenski uslovi su isto imali svoju tezinu sto se tice utakmice.
nikoga, pojedinacno, od igraca nisam ni prozvao. govorim generalno, o timu i postavci.aleksandar_veliki je napisao/la:U igri Zelje danas nije bilo svijetle tacke. Nikog ne mozes izdvojiti. Nije samo Bekric bio los, Blagojevic nije bio na nivou. Boccaccini ocajan, nula velika. I meni je cudno sto ne igra klasicni defanzivni veznjak, no Kostic izgleda fura taj neki fazon.starigrad je napisao/la:muha, nisam nikakav fudbalski strucnjak i veleznalac, pa da mogu pametovati bilo kojem "treneru", pa, tako, ni po kosticu. ali, na ovakvu utakmicu, u ovakvim vremenskim uslovima i terenu, izaci bez fajtera u sredini, to ne bih nikada. a, imas dvojicu, itekakvih, fajtera u rosteru. ima jos stvari za zamjeriti, u ovoj utakmici, u samih pocetnih 11., ali da ne bude kako pljujem po kosticu i prizeljkujem ovakve situacije. daBogda nam on donio svojim radom i postavkom tima duplu krunu. po, do sad, vidjenom, daj Boze.MuhamedTM je napisao/la:Ko visoko leti taj nisko pada, ovu tekmu je izgubio trener. Necu da Bekrica pljujem jer nece on sam sebe staviti na spisak ali uz duzno postovanje on mora preseliti na klupu.