FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uozbilji se momčino, Violina ti je osvojio 17 trofeja ti bi još da ulaže.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ocito je da ne mozes kao miske. on ima uspjesnu firmu a ti nemas.HausMan je napisao/la:poenta je da se raja uvale da kupe stolicu ili da neke guzonje daju pare koje boli za hiljadu. a da gospoda u klubu ne daju marku iz svog dzepa i da na kraju budi transparentni do mile volje. realno mogu ja biti umjesto miskete, ali nemam firmu jedino jbga.
jbg

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
zujo je osvojio titulu koliko se sjecam kad je bio u klubu, a misimovic je osvojio kup sajamskih sljiva i gradi od para navijaca, osim sto je zaposlio ove da piskaraju po forumu i hodaju po grbavici bedzelebare.
imao bih i ja firmu da sam se nakrao para u ratu i da sam ratni profiter, ovako radim osam stoja i vozim golf3. ali ja sam zadovoljan i s tim.
imao bih i ja firmu da sam se nakrao para u ratu i da sam ratni profiter, ovako radim osam stoja i vozim golf3. ali ja sam zadovoljan i s tim.
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 10 avg 2016, 16:53, ukupno mijenjano 4 puta.
Kjosevski, S. Stevanović, Boccaccini, Kosorić, Bekrić, Blagojević, Bevab, Beganović, Nikolić, Lendrić, M. Stevanović
Veca
Veca

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
https://www.kamcord.com/Zeljo1921 evo link da svi ne trazite po pp
- amazon
- Kontakt:
Rekoh vam da ce igrati isti sastav. Najpametnija odluka koju je mogao donijeti Kostic. Kakav crni Radinovic. Bravo za Janeza

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Najpametnija poslije one da Lendrića i Stevanovića ne prekomanduje u juniore.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- amazon
- Kontakt:
Idemo zgaziti ove tuzlake. 0:2 hladno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Tekma samo sto nije a pojedini se max. trude da us*** temu i da trolaju
Veca ipak na golu, lud je ovaj Janez sto se tice svega to nam je dosad svima jasno

Veca ipak na golu, lud je ovaj Janez sto se tice svega to nam je dosad svima jasno

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Veca je jedino nase dijete koje mozemo prodati relativno brzo , mozda i Memija ali ga **** sto Sinisa igra dobro tako da je ocekivno Vedran na golu. Fejzic nek brani kup i eto...Nek se ponovi rezultat od proslog ligaskog meca i ja sam zadovoljan

IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
-
- Kontakt:
to sto radis za osam stoja i vozis auto staro 15 godina govori najvise o tvojoj (ne)sposobnosti da stvoris sebi bolje.HausMan je napisao/la:zujo je osvojio titulu koliko se sjecam kad je bio u klubu, a misimovic je osvojio kup sajamskih sljiva i gradi od para navijaca, osim sto je zaposlio ove da piskaraju po forumu i hodaju po grbavici bedzelebare.
imao bih i ja para da sam se nakrao para u ratu i da sam ratni profiter, ovako radim osam stoja i vozim golf3. ali ja sam zadovoljan i s tim.
najtuznije od svega je sto se po pravilu uvijek takvi javljaju da omalovazaju uspjeh onih drugih, sposobnijih.
a prica je u pravilu uvijek ista. sta ce on!?
Predlazem Aci da napravi novu temu , Uprava / kritike i pohvale. Pa nek vala pisu i ovi za Misimovica i ovi protiv. Ja kao neko koga zanima iskljucivo Zeljeznicar gubim najvise jer iz dana u dan samo se vrti jedno te isto i unistava se tema
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
pa nije mi se babo nakro u ratu pa vozim to. a moguce da nisam sposoban, ali ja sam ovdje da pisem o zelji iz ljubavi, a ti si ovdje zato sto ti miske daje platu pa ga moras braniti. zamisli kakav si ti kapacitet kad si dosao na forum da kuckas s nespobnim ljudima.za_zivot_cijeli je napisao/la:to sto radis za osam stoja i vozis auto staro 15 godina govori najvise o tvojoj (ne)sposobnosti da stvoris sebi bolje.HausMan je napisao/la:zujo je osvojio titulu koliko se sjecam kad je bio u klubu, a misimovic je osvojio kup sajamskih sljiva i gradi od para navijaca, osim sto je zaposlio ove da piskaraju po forumu i hodaju po grbavici bedzelebare.
imao bih i ja para da sam se nakrao para u ratu i da sam ratni profiter, ovako radim osam stoja i vozim golf3. ali ja sam zadovoljan i s tim.
najtuznije od svega je sto se po pravilu uvijek takvi javljaju da omalovazaju uspjeh onih drugih, sposobnijih.
takvi su nam olosi u klubu trenutno poput tebe. jer ima momaka koji voze golf 3 ali su dali ili ce dati hiljadu za zelju, a klub ce ih olosi nazivati i prozivati da su nesposobni. to su ti nabudjeni debilkosi poput tebe. cim ti dijelis ljude tako ti si jedan obicni olos a znam tacno i koji si!
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 10 avg 2016, 17:16, ukupno mijenjano 2 puta.
Da li ce možda opet biti na YouTubeu ? Daleko najbolji link, kao što je bilo i za utakmicu protiv Širokog i Olimpica.
- Hrasno1921
- Kontakt:
FK Sloboda - FK Željeznicarjasmin10 je napisao/la:Da li ce možda opet biti na YouTubeu ? Daleko najbolji link, kao što je bilo i za utakmicu protiv Širokog i Olimpica.
YouTube - https://www.youtube.com/user/nikad55/live
DailyMotion -
StreamUp - https://streamup.com/LARSSON1921
Ustream - http://www.ustream.tv/channel/7BWjFJEMWjv
KamCord - https://www.kamcord.com/Zeljo1921
Hitbox - http://www.hitbox.tv/ZeljoZeljo
Beam.pro - https://beam.pro/ZeljoZeljo
Twitch -
1921'
evo sa yt link
Jesi pametan, svaka ti castamko123 je napisao/la: evo sa yt link
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Hrasno1921
- Kontakt:
Nevrijeme se veliko sprema u Tuzli ...
1921'
-
- Kontakt:
bilo je za ocekivati da ces tako reagovati. sposobni bi na prvu skontali sta zelim reci...HausMan je napisao/la:pa nije mi se babo nakro u ratu pa vozim to. a moguce da nisam sposoban, ali ja sam ovdje da pisem o zelji iz ljubavi, a ti si ovdje zato sto ti miske daje platu pa ga moras braniti. zamisli kakav si ti kapacitet kad si dosao na forum da kuckas s nespobnim ljudima.za_zivot_cijeli je napisao/la:to sto radis za osam stoja i vozis auto staro 15 godina govori najvise o tvojoj (ne)sposobnosti da stvoris sebi bolje.HausMan je napisao/la:zujo je osvojio titulu koliko se sjecam kad je bio u klubu, a misimovic je osvojio kup sajamskih sljiva i gradi od para navijaca, osim sto je zaposlio ove da piskaraju po forumu i hodaju po grbavici bedzelebare.
elem, na ovom forumu sam 6 i kusur godina. optuzba ti ne stoji.
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Hrasno15, Levin, Samba71, ZeljeznicarUberAlles, zeljovolimte i 93 gosta.