Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
lik uzima pare od krezube sirotinje željne nacionalnog ponosa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
LOODILO
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa ka'e Deretić uzima pare od sirotinje
, ko da je Nik Vujičić ybte. Od koga ih to uzima, ili još bolje, ko će mu ih dati
Zamišljam već horde krvožednih bradatih srbočetnika koji se u redovima ispred knjižara kolju međusobno da bi zauzeli što bolje mjesto i došli do dragocjenog primjerka knjige u kojoj piše da su Srbi šljegli sa Sirijusa, da je Berlin drevni srpski grad, ili da bi prisustvovali nastupima dotičnog u salama koje su sedmicama prije rasprodate, na kojima se može čuti da je Aleksandar Makedonski zapravo Srbin...
Jovan Deretić popularniji od Nikole Jokića, Jelene Karleuše, Kije Kockar, Milorada Dodika i Vere Macure, al zajedno...hau jes no

Zamišljam već horde krvožednih bradatih srbočetnika koji se u redovima ispred knjižara kolju međusobno da bi zauzeli što bolje mjesto i došli do dragocjenog primjerka knjige u kojoj piše da su Srbi šljegli sa Sirijusa, da je Berlin drevni srpski grad, ili da bi prisustvovali nastupima dotičnog u salama koje su sedmicama prije rasprodate, na kojima se može čuti da je Aleksandar Makedonski zapravo Srbin...

Jovan Deretić popularniji od Nikole Jokića, Jelene Karleuše, Kije Kockar, Milorada Dodika i Vere Macure, al zajedno...hau jes no

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Došlo vrijeme da se meće u 2003Moggi je napisao/la:doda me curica 2003 godiste, sarmele koji je to razred
ma nisi znao da je maloljetna, boli te qrc
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
1. srednje. ne pravi se da ne znasMoggi je napisao/la:doda me curica 2003 godiste, sarmele koji je to razred

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sarmelino je napisao/la:1. srednje. ne pravi se da ne znasMoggi je napisao/la:doda me curica 2003 godiste, sarmele koji je to razred

Zarathustra
kakav danak neiskustvuMoggi je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:1. srednje. ne pravi se da ne znasMoggi je napisao/la:doda me curica 2003 godiste, sarmele koji je to razred
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
brat/otac/dajdzaMoggi je napisao/la:dodje cigo denis ahmetovic na grand pjeva na ciganskom, sta mu dodje sadeqqq
Modzi legendo dobar post
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
a mersudeenPenaltiky je napisao/la:brat/otac/dajdzaMoggi je napisao/la:dodje cigo denis ahmetovic na grand pjeva na ciganskom, sta mu dodje sadeqqq
Zarathustra
dođe mu Huso CobicMoggi je napisao/la:a mersudeenPenaltiky je napisao/la:brat/otac/dajdzaMoggi je napisao/la:dodje cigo denis ahmetovic na grand pjeva na ciganskom, sta mu dodje sadeqqq
2003 ove godine puni 16 ne vidim problem btw
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Punoljetna je sve dok ne pitaš za godineharden je napisao/la:ma nisi znao da je maloljetna, boli te qrc
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
jaran je punio jednu od 16, njemu 27 i išao joj u školu na informacijeSarmelino je napisao/la:2003 ove godine puni 16 ne vidim problem btw

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.