cim je pocela prica o mogucnosti kupovine desetogodisnje karte za istok, po cijeni 1.000 KM, pisao sam da ta tribina nije "privlacna" populaciji i navijacima koji i imaju tu lovu za kupovinu. mnogo je to para, na danasnjem vaktu, za obicnog i prosjecnog navijaca Zelje, koji ce i boraviti na toj tribini za vrijeme utakmica. oni, sa dubljim dzepovima, sjede na zapadu. po meni, bolje je bilo ponuditi trogodisnju kartu, po istoj cijeni, za zapad. mislim da bi se prodalo duplo vise karti, nego za istok.Hrasno1921 je napisao/la:Fali para jbg za istocnu tribinu i pored dozvola, evo sada desotogodisnje ulaznice i na rate preko Uni Credi Banke![]()
ps. ne treba ti zirant![]()
http://fkzeljeznicar.ba/kupovina-deseto ... ata/21677/
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 09 avg 2016, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
@Q90 Sto mu odgovaraš, gori ste vi. Oni hoce da se s njima neko raspravlja. Stipu ih levati.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- Hrasno1921
- Kontakt:
Ovo na rate svakako da je za pohvalu, uzme li se u obzir da rijetko ko danas u komadu moze milju dati za nesto, sda sa ovim i neko sa normalnom platom jbg moze nekako stoju dati mjesecno za nesto sto je od velikog znacaja.starigrad je napisao/la:cim je pocela prica o mogucnosti kupovine desetogodisnje karte za istok, po cijeni 1.000 KM, pisao sam da ta tribina nije "privlacna" populaciji i navijacima koji i imaju tu lovu za kupovinu. mnogo je to para, na danasnjem vaktu, za obicnog i prosjecnog navijaca Zelje, koji ce i boraviti na toj tribini za vrijeme utakmica. oni, sa dubljim dzepovima, sjede na zapadu. po meni, bolje je bilo ponuditi trogodisnju kartu, po istoj cijeni, za zapad. mislim da bi se prodalo duplo vise karti, nego za istok.Hrasno1921 je napisao/la:Fali para jbg za istocnu tribinu i pored dozvola, evo sada desotogodisnje ulaznice i na rate preko Uni Credi Banke![]()
PS. Vi ostali, novo pridoslice i kompanija sjasite vise
1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
Stana na spisku naših igrača koji je dostavljen u Fitness Universe (zadnja 2 mjeseca nije bio), da li to znači da je priključen prvom timu ili ne, vidjećemo. [emoji2]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
I sta je onda problem ovdje?Hrasno1921 je napisao/la:Ovo na rate svakako da je za pohvalu, uzme li se u obzir da rijetko ko danas u komadu moze milju dati za nesto, sda sa ovim i neko sa normalnom platom jbg moze nekako stoju dati mjesecno za nesto sto je od velikog znacaja.starigrad je napisao/la:cim je pocela prica o mogucnosti kupovine desetogodisnje karte za istok, po cijeni 1.000 KM, pisao sam da ta tribina nije "privlacna" populaciji i navijacima koji i imaju tu lovu za kupovinu. mnogo je to para, na danasnjem vaktu, za obicnog i prosjecnog navijaca Zelje, koji ce i boraviti na toj tribini za vrijeme utakmica. oni, sa dubljim dzepovima, sjede na zapadu. po meni, bolje je bilo ponuditi trogodisnju kartu, po istoj cijeni, za zapad. mislim da bi se prodalo duplo vise karti, nego za istok.Hrasno1921 je napisao/la:Fali para jbg za istocnu tribinu i pored dozvola, evo sada desotogodisnje ulaznice i na rate preko Uni Credi Banke![]()
PS. Vi ostali, novo pridoslice i kompanija sjasite vise
- Hrasno1921
- Kontakt:
Pa jesam li ista kritikovao? nesto negativno rekao?
Koliko ste iskompleksirani, zadojeni i sa ciljem ovdje govori i ovo vase salijetanje a da niste ni procitali post niti ga pokusali razumjeti
1921'
sada, kad se pojavi neko i ismije ovakav potez strucnog staba i uprave, automatski ce biti prozvan pljuvacem po nalogu, placenikom, dusmanom... sad, ispade, da je bogi jos malo istrpio sve, i ako jaha uskoro ne bude spreman za utakmice, da bi, mozda, i on bio prikljucen prvom timu.Qwerty90 je napisao/la:Stana na spisku naših igrača koji je dostavljen u Fitness Universe (zadnja 2 mjeseca nije bio), da li to znači da je priključen prvom timu ili ne, vidjećemo. [emoji2]
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija
Ma i meni nema logike, pogotovo jer nismo deficitarni na njegovim pozicijama, iako ih on igra 16. [emoji2] Stani se ne ide, jer od svih opcija za posudbe ne bi nigdje imao finansijske uslove kao kod nas, a momak se tek oženio jbg valja živjeti, potpuno razumljivo. Vidjećemo na šta će ovo sve izaći.
- amazon
- Kontakt:
Bravo/starigrad je napisao/la:jbg, kad, nedavno, napisah da odustajem od pisanja ovdje, jer nema smisla pokusavati razviti normalnu komunikaciju, ti me prozva uvrijedjenom mladom. nisam to zamjerio, ali i dalje, daleko vise citam, nego sto pisem.aleksandar_veliki je napisao/la:Fudbaleri se trebaju zastiti nevezano za slucaj Bogicevic. I oni su ljudi i nije u redu da se neko igra s njima. Ne samo fudbaleri, isto tako i treneri se trebaju zastiti, imati svoj neki sindikat. Svi cemo reci da je neki privatnik sup.ak ako se lose odnosi prema radnicima, a svim silama cemo pokusati opravdati istu situaciju ako je privatnik igrom slucaja klub za koji navijamo. Poznato licemjerstvo u Bosni i Hercegovini.
opravdavati potez uprave, kojim je SVOM fudbaleru i pripadniku kluba, zakazivala trening u 6 ujutro, po meni, nema smisla. svi smo svjesni da je to uradjeno samo da bi taj igrac rekao za.**** sve ovo, nemam ni snage, ni volje i odoh u 3 pm. ako je to dio napretka, kojem tezimo kao klub, ako je to dio transparetnosti o kojoj pricamo i hvalimo se istom, ako je to dio odnosa prema clanu porodice (dicimo se kako smo plava porodica)... ja necu da budem dio toga. kao sto vec rekoh, Zeljo je iznad i amara, i koldze, i misketa, i violine, i bogija... ali, ako hocemo da je najveci, najtrofejniji, najtrasparentniji... ne smije sebi dozvoliti ovakve stvari, jer su u suprotnosti s onim cime se dicimo.
s druge strane, imas ljude koji pljuju i sve sto je dobro odradjeno, prozivaju pojedince za stvari koje nemaju dodira sa zdravim mozgom i promisljanjem.
kada se i pojavi neko sa normalnim pisanjem i rezonom, jednostavno se osjeca ko krme u teheranu. niko ga i ne primjecuje, ili, u krajnjem slucaju, izvlaci se neki zamisljeni kontekst iz napisanog, kako bi i njega svrstali na jednu stranu.
da bi ovaj podforum opstao, mozda je rjesenje u otvaranju teme komentara, gdje bi, i jedni i drugi, iznosili nepotkovane prljavstine i nidje veze opravdanja, a da se ovdje pokusa pisati ono sto ima smisla, logike i sto je potkovano argumentima. ovdje se najmanje pise o najbtnijim stvarima, a najvise se lijece frustracije i brane neciji interesi. sta je pozadina i uloga pojedinaca, meni nije bitno, ali sve prelazi mjere zdravog razuma i normalne komunikacije.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Siroki smo na Grbavici napali od prve minute, a po meni sutra treba isto i u sred Tuzle. Prvi Husref nebi ocekivao takvo nesto sa nase strane, imamo igrace imamo tim za takvo nesto, i prije svega kondicija igraca je na zavidnom nivou sto se dalo vidjeti protiv Sirokog.
I ova rasprava oko Fejzica i Kjosveskog po meni je smijesna zna se kvalitet Kjosevskog i po svemu je ispred Fejzica, Kjosevski na gol bez dileme.
Sve u svemu ocekujem pobjedu pa makar bila minimalna i "odbica" ...
I ova rasprava oko Fejzica i Kjosveskog po meni je smijesna zna se kvalitet Kjosevskog i po svemu je ispred Fejzica, Kjosevski na gol bez dileme.
Sve u svemu ocekujem pobjedu pa makar bila minimalna i "odbica" ...
1921'
- amazon
- Kontakt:
Kakav ba Kjosevski. Pogledaj kako je branio u mandatu Mulalica, Boze sacuvaj.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- Hrasno1921
- Kontakt:
Kjosevski je sa svojih 21.godinu mladi reprezentativac BIH i veliki talenat, uz onog iz Slobode dva najbolja golmana u BIH, Fejzic jeste iskusniji ali brate vidio sam ga u prva dva kolaamazon je napisao/la:Kakav ba Kjosevski. Pogledaj kako je branio u mandatu Mulalica, Boze sacuvaj.
Protiv Sirokog se pokazao ali po meni nedovoljno da bi bio No1., Kjosevskom istekla kazna i treba da se vrati kao prvi golman, ali iskren da budem kod Janeza je sve moguce, sto se i pokazalo na taktici u derbiju, jednostavno receno nema logike da Fejizc bude prvi golman pored Kjosevskog.
1921'
- amazon
- Kontakt:
Slazem da Fejzic nije kakav golman, ali se pokazao dvije utakmice osim derbija jako dobro. Hocu reci da su Kjosevski i Fejzic u pet deka. To sto je ovaj mladi reprezentativac nema veze nikakve. Bukvic je isto bio u mladoj a gledaj gdje je sad. Totalno nebitno.Hrasno1921 je napisao/la:Kjosevski je sa svojih 21.godinu mladi reprezentativac BIH i veliki talenat, uz onog iz Slobode dva najbolja golmana u BIH, Fejzic jeste iskusniji ali brate vidio sam ga u prva dva kolaamazon je napisao/la:Kakav ba Kjosevski. Pogledaj kako je branio u mandatu Mulalica, Boze sacuvaj.![]()
Protiv Sirokog se pokazao ali po meni nedovoljno da bi bio No1., Kjosevskom istekla kazna i treba da se vrati kao prvi golman, ali iskren da budem kod Janeza je sve moguce, sto se i pokazalo na taktici u derbiju, jednostavno receno nema logike da Fejizc bude prvi golman pored Kjosevskog.
Bevab je bio u mladoj reprezentaciji, decko je ocajan. Sta ima veze to.
U slučaju negativnog rezultata (poraz pu pu pu), pljuvači će doći na svoje po pitanju golmana. Ako bude branio Fejzić, Kostića će prozvati ublehom jer nije stavio Kjosevskog. Ovo oko golmana je fakat dilema. Fejzić je glavni krivac za gol protiv pitara, ali je odlično branio protiv Olimpika i Širokog.
Žujo, Husarić, SD - preko svojih satelita kvare temu.
Žujo, Husarić, SD - preko svojih satelita kvare temu.
- amazon
- Kontakt:
Evo ko kvari temu. Sad ce prica o Zuji, sd, vanzemaljcima itd.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 09 avg 2016, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
-
sergejevic
- Kontakt:
Vedran je bolji golman, daleko sigurniji, momak koji je na pripremama branio uz prvi tim i nema dileme ko ce na liniju. Fejzic je dobro odradio svoj posao, dobro za rezervnog golmana i to je sve. Veca se vraca i zauzima mjesto u timu, kao sto je Blagojevic.
@Aco sto ne postavis forumasa @starigrad kao moderatora na ovoj temi? Djeluje kao "najnormalniji" ovdje. Neka podjeli banove likovima koji unistavaju ovu temu, na kojoj god strani bili.
@Aco sto ne postavis forumasa @starigrad kao moderatora na ovoj temi? Djeluje kao "najnormalniji" ovdje. Neka podjeli banove likovima koji unistavaju ovu temu, na kojoj god strani bili.
- amazon
- Kontakt:
Ja mislim da bih ja bio najbolji za to moderatora, ali et 
-
sergejevic
- Kontakt:
Ja mislim da bi ti bio najgori za moderatora. 
- Hrasno1921
- Kontakt:
aleksandar_veliki je napisao/la:Razgovarao sam s njim o tome ali covjek ne moze da se prihvati posla jer imao privatnih obaveza. Ja cu se ponovo aktivirati i pokusat cu biti objektivan. Ocekujem od vas da mi pomognete, naravno ko zeli, i da mi ne trazite banove za ljude koji misle drugacije, imaju drugacije poglede na situaciju u i oko kluba jer mogli ste vidjeti do sada da nije zabranjeno kritikovati ili pretjerano hvaliti. Danas sam rekao, nekad mi se cini da i jedni i drugi zele da tema ne postoji ali te zelje se nikome nece ostvariti. Ukoliko ne uspijem u svom naumu temu cu vam ostaviti na milost i nemilost. Onda orgijajte i serite jedni po drugima koliko hocete.sergejevic je napisao/la:Vedran je bolji golman, daleko sigurniji, momak koji je na pripremama branio uz prvi tim i nema dileme ko ce na liniju. Fejzic je dobro odradio svoj posao, dobro za rezervnog golmana i to je sve. Veca se vraca i zauzima mjesto u timu, kao sto je Blagojevic.

Realno admina niko ne zasluzuje trenutno, jer ce se zloupotrebljavati, jer i sam vidis trenutnu situaciju na temi i odnos snaga
1921'
- amazon
- Kontakt:
Ako temu ostavi na milost i nemilost onda bi i ja prestao pisati. Jer ne bi bilo fajde se natezati s placenicima i onim sto glume da su placenici.Iako realno i ovo prelazi granicu..
Malo nas je da bih ja bio moderator
Mi smo manjina ovdje 
Malo nas je da bih ja bio moderator
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 09 avg 2016, 22:32, ukupno mijenjano 2 puta.