FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 20 maj 2017, 04:00

Pitar6785 je napisao/la:ordagic ima muda al nece da igra za klub gdje navijaci psuju udaraju i napadaju na porodicu. Dzeka zvali slijepcom covjek trpio imo zasto 6 m€ svake gidine pa da mu amru zguze u kuci trpio bi ko ce trpit za 3 k km radijece za 2.5 k km igrat u zrinjskom sb iradniku gdje nema navijaca najveca ambicija izlazak u evropu plata ista i cak mnogo lakse otic vani jer klub ce ga pustit za 10k km.

Isto je i za obradovica kojica onoga iz kaknja i tih sto nesto vrijede.

OD UPRAVE ZELIM DA IZADZU U JAVNOST I DA KAZU KOJIM Pravcem IDU PA TAMAN TAJ PRACAC BIO 11juniora. Al da se zna kud veslamo. Ako to bude ispravna strategija plan navijaci ce to prihvatit.
U tom slucaju nema potrebe da dolaze...

Da te pitam nesto.
Koji je razlog da vjerujes u price ove uprave ?
Zasto MUP nije izdao saopstenje o tim "strasnim" dogadjajima ?
Zasto niko nije "napao" npr. Mihojevica, Ivetica, Pavlovica, Kovacevica...

Taj izlazak uprave u javnost mozes samo sanjat u ovom momentu, ako kojim matematickim slucajem osvojimo titulu tad ce komplet uprava bit u javnosti maximalno a i Tan ce poslat poruku da mu je drago...
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2017, 04:38

Siptar ona picka i 3 kineza ako 30 maja 2017 izadzu u javnost i kazu budzet je bio iskaran do te mjere da smo morali se krpit sa propalim igracima crnkicem saricem ahmetovicem jer smo morali uraditi rebalans JA CU JOJ JOS DODAT plus za karanje punom kitom klub nekad zvani tresnjevka.

Drugo ako picka dovede igrace koji su nivo iznad sarica pere dusana jos jedan plus

Ako siptar dovede bagere na kosevo i pocne rusit ili ako ne to onda oduzimanje otoke ili neke druge ledine i da se pocne orat al bez sergije. Veliki plus

I najveci plus bi bio plan u naredni 5 ili 10 godina a da se tu vide jasno titule.

Ako nebude ni jednog od ovog onda im necu vjerovat ni za prijetnje niti da su u klubu radi kluba i sto se mene tice ako ovi moji akti nebudu ispostovani sve dojednog mogu odma i oni ici i nema potrebe da im ista vjerujem.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 20 maj 2017, 06:41

ajdohordas je napisao/la:Ako bi kojim slučajem Čala nedo Bog podnio ostavku, koga biste vi željeli da vidite na trenerskoj funkciji ?
Da dođe Felix Magath nema fajde.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 20 maj 2017, 06:42

simidobar je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:ordagic ima muda al nece da igra za klub gdje navijaci psuju udaraju i napadaju na porodicu. Dzeka zvali slijepcom covjek trpio imo zasto 6 m€ svake gidine pa da mu amru zguze u kuci trpio bi ko ce trpit za 3 k km radijece za 2.5 k km igrat u zrinjskom sb iradniku gdje nema navijaca najveca ambicija izlazak u evropu plata ista i cak mnogo lakse otic vani jer klub ce ga pustit za 10k km.

Isto je i za obradovica kojica onoga iz kaknja i tih sto nesto vrijede.

OD UPRAVE ZELIM DA IZADZU U JAVNOST I DA KAZU KOJIM Pravcem IDU PA TAMAN TAJ PRACAC BIO 11juniora. Al da se zna kud veslamo. Ako to bude ispravna strategija plan navijaci ce to prihvatit.
U tom slucaju nema potrebe da dolaze...

Da te pitam nesto.
Koji je razlog da vjerujes u price ove uprave ?
Zasto MUP nije izdao saopstenje o tim "strasnim" dogadjajima ?
Zasto niko nije "napao" npr. Mihojevica, Ivetica, Pavlovica, Kovacevica...

Taj izlazak uprave u javnost mozes samo sanjat u ovom momentu, ako kojim matematickim slucajem osvojimo titulu tad ce komplet uprava bit u javnosti maximalno a i Tan ce poslat poruku da mu je drago...
Ti misliš da je ovo izmišljeno druže tu sva priča počinje i završava, treba sad eto neko tebi posvetiti vremena da ti objasni kako je istina, kako su napadnuti i sve to. Dođi danas na Koševo podrži svoj klub i to je ono što treba tvom klubu od tebe.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 07:49

ElCartel11 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Hajdemo po starom, rastjerati sve pa dovesti nove. E jesmo pametni svaka cast. Nismo bili zadovoljni sa Stojcevom , Krstom Bilbijom itd. Sada zalimo za njima. Ovoj ekipi fali 3-4 igraca i tjt. Rastjerat cemo ove i dovesti iste pa rastjerati i njih i tako u nedogled.
A jel se pitas zasto zalimo za njima? Zato sto smo doveli jos vece krampe od njih, umjesto bolje, jedini klub na svijetu koji tako radi. Hajde da su dosli barem igraci istog kvaliteta, ali ne mi dovodimo amatere iz cg, albanije, rumunije...
počelo se opasno seruckati na ovom forumu opasno....
koje desno krilo je bilo bolje od Hebiba? koje lijevo od Crnkića???koja odbrana je dijelovala bolje? koji golman je bio bolji(rekord clean sheetova), koji desni bek je bio bolji? koja ekipa se više borila i trčala na terenu(široki 2 sedmice odmara, grčevi ih hvataju)

ne zajebajite...
i vidim počela opet priča uprava se ugrađuje u ugovore? kradu se pare jel? koje pare? zar nije priča nema para? kome su se ugradili? Ivetiću , Leliću i Liivaku??? j.eben tal :thumbup: vama mnogo žao igrača baš jelle :D
iskreno boli me k. sve da i jesu, ima da igraju taman imali ko u želji platu... :rol: krene sezona svi kažu nema veze daj borbu, ovi daju borbu, jer Čala predobro odradi posao zine guza sad daj duplu, ne mogu duplu, ništa idemo ih pobit sviju, niko nije ni valjo :urnebes: :rol: :facepalm:

samo mi i niko više
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 maj 2017, 08:20

DenchiNL je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Hajdemo po starom, rastjerati sve pa dovesti nove. E jesmo pametni svaka cast. Nismo bili zadovoljni sa Stojcevom , Krstom Bilbijom itd. Sada zalimo za njima. Ovoj ekipi fali 3-4 igraca i tjt. Rastjerat cemo ove i dovesti iste pa rastjerati i njih i tako u nedogled.
A jel se pitas zasto zalimo za njima? Zato sto smo doveli jos vece krampe od njih, umjesto bolje, jedini klub na svijetu koji tako radi. Hajde da su dosli barem igraci istog kvaliteta, ali ne mi dovodimo amatere iz cg, albanije, rumunije...
počelo se opasno seruckati na ovom forumu opasno....
koje desno krilo je bilo bolje od Hebiba? koje lijevo od Crnkića???koja odbrana je dijelovala bolje? koji golman je bio bolji(rekord clean sheetova), koji desni bek je bio bolji? koja ekipa se više borila i trčala na terenu(široki 2 sedmice odmara, grčevi ih hvataju)

ne zajebajite...
i vidim počela opet priča uprava se ugrađuje u ugovore? kradu se pare jel? koje pare? zar nije priča nema para? kome su se ugradili? Ivetiću , Leliću i Liivaku??? j.eben tal :thumbup: vama mnogo žao igrača baš jelle :D
iskreno boli me k. sve da i jesu, ima da igraju taman imali ko u želji platu... :rol: krene sezona svi kažu nema veze daj borbu, ovi daju borbu, jer Čala predobro odradi posao zine guza sad daj duplu, ne mogu duplu, ništa idemo ih pobit sviju, niko nije ni valjo :urnebes: :rol: :facepalm:

samo mi i niko više
Bolje desno krilo od Hebiba je Miroslav Stevanović. Bolje lijevo krilo od Crnkića je Toni Jović. Kod nas je problem što nam je svega 5-6 igrača igralo svoje prirodne pozicije. Crnkić počeo na desnom krilu, Dulja bio lijevo, AMFa trebao da igra Četković. Ivetić doveden da bude bek. Na kraju, Dulja premješten na AMFa, Crnkić lijevo, Hebib u prvu postavu i na krilo, Ivetić na zadnjeg veznog, Mihojević i Kovačević po potrebi igrali veznjake. I odbrana nikad nije bila naš problem nego sredina, odnosno dio sredine zadužen za kreaciju napada. I napad je bio problem jer smo ostali s banderom u špicu i bekovima/krilima koji od 20 centaršuteva jedan pogode kako treba. Nemoj se zavaravat', pola ekipe nam je odron, pojedinačno možda i imaju kvalitet al' njihove igre su bile toplo-hladno. Sarić proigrao tek poslije zimske pauze, i to 3 utakmice dobar pa dvije nevidljiv i tako u krug.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 20 maj 2017, 08:30

skoroalen je napisao/la: Bolje desno krilo od Hebiba je Miroslav Stevanović. Bolje lijevo krilo od Crnkića je Toni Jović. Kod nas je problem što nam je svega 5-6 igrača igralo svoje prirodne pozicije. Crnkić počeo na desnom krilu, Dulja bio lijevo, AMFa trebao da igra Četković. Ivetić doveden da bude bek. Na kraju, Dulja premješten na AMFa, Crnkić lijevo, Hebib u prvu postavu i na krilo, Ivetić na zadnjeg veznog, Mihojević i Kovačević po potrebi igrali veznjake. I odbrana nikad nije bila naš problem nego sredina, odnosno dio sredine zadužen za kreaciju napada. I napad je bio problem jer smo ostali s banderom u špicu i bekovima/krilima koji od 20 centaršuteva jedan pogode kako treba. Nemoj se zavaravat', pola ekipe nam je odron, pojedinačno možda i imaju kvalitet al' njihove igre su bile toplo-hladno. Sarić proigrao tek poslije zimske pauze, i to 3 utakmice dobar pa dvije nevidljiv i tako u krug.
ja sam govorio za naše prethodne ekipe, ne znam da smo imali boljeg desnog beka, krilo, itd.
mada i u ligi meni je Hebib ako ne bolji od Stevanovića, onda bare-bare...Čala je to presložio i izvukao optimum i još 200% preko toga...
al' eto nama ne valja ni to , ne cijenimo rad....
sredina i napad, 2 segmenta gdje škripimo i to je to...čak ni napad ne bi škripio da nije Hurtić otjero oca ove lige....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 maj 2017, 08:50

DenchiNL je napisao/la:
skoroalen je napisao/la: Bolje desno krilo od Hebiba je Miroslav Stevanović. Bolje lijevo krilo od Crnkića je Toni Jović. Kod nas je problem što nam je svega 5-6 igrača igralo svoje prirodne pozicije. Crnkić počeo na desnom krilu, Dulja bio lijevo, AMFa trebao da igra Četković. Ivetić doveden da bude bek. Na kraju, Dulja premješten na AMFa, Crnkić lijevo, Hebib u prvu postavu i na krilo, Ivetić na zadnjeg veznog, Mihojević i Kovačević po potrebi igrali veznjake. I odbrana nikad nije bila naš problem nego sredina, odnosno dio sredine zadužen za kreaciju napada. I napad je bio problem jer smo ostali s banderom u špicu i bekovima/krilima koji od 20 centaršuteva jedan pogode kako treba. Nemoj se zavaravat', pola ekipe nam je odron, pojedinačno možda i imaju kvalitet al' njihove igre su bile toplo-hladno. Sarić proigrao tek poslije zimske pauze, i to 3 utakmice dobar pa dvije nevidljiv i tako u krug.
ja sam govorio za naše prethodne ekipe, ne znam da smo imali boljeg desnog beka, krilo, itd.
mada i u ligi meni je Hebib ako ne bolji od Stevanovića, onda bare-bare...Čala je to presložio i izvukao optimum i još 200% preko toga...
al' eto nama ne valja ni to , ne cijenimo rad....
sredina i napad, 2 segmenta gdje škripimo i to je to...čak ni napad ne bi škripio da nije Hurtić otjero oca ove lige....
Desnog beka nismo sigurno, štopere, golmana (Delač i Pavlović su u 5 deka). Hebibović je lik koji ima nevjerovatno kretanje bez lopte, nađe se u 3 šanse po utakmici, al' je smotan ispred gola. I ovo što je zabio u ovoj polusezoni (Vitez, Lištica) je bilo s 3-4 metra, neki odbijanci. A i jest glavni problem brate što nas je Hurtić uništio tjeranjem Benke. Kako smo elegantno mogli pošamarat' sve u ligi da je on igrao napad...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 maj 2017, 09:08

Sacekajte jos dva kola pa pocnite tjerat ljude, sta radite ?! .... niste nista bolji od ovih "klj" portala sto pred NJIMA NAJVAZNIJU UTAKMICU unose nemir u nas tabor i medju navijace sa svih strana ! Sto se mene tice njihovi su mogli rezirat i napast nase igrace da unesu nemir jer ovo sve samo nama steti (ako cemo vec izmisljat neke afere)!

BRAVO LEVATI :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:puke: :puke: :puke: :puke:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

HzHercegovac
Kontakt:

Post Postao/la HzHercegovac » 20 maj 2017, 09:12

GAZIIIIIIIIIIIIII :opaopa: :opaopa: :opaopa:
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 maj 2017, 09:21

Je li to danas ima neka tekma? S kim igramo?
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 maj 2017, 09:30

joker90 je napisao/la:Je li to danas ima neka tekma? S kim igramo?
Sa Kosovarima iz sarajevskog predgrađa.
SARAJEVO

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 20 maj 2017, 09:35

Mi smo navikli tjerati i tesko je se odviknuti. Nemojte vise Husrefa covjek umalo da plati glavom zbog navijaca koji su mu psovali majku i djecu, nije laz ja bio prisutan i zivi svjedok. Slazem se da nije dobra situacija ali da bi trazili nesto bolje moramo se i mi malo promijeniti. Nismo mi navijaci ako samo divljamo, psujwmo i tjeramo ljude. Ima i drugih nacina da se iskaze nezadovoljstvo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 20 maj 2017, 10:06

Ova ekipica nam je priuštila poraz u finalu protiv najpoganijeg sportskog kolektiva u BiH, priuštili su nam poraz kući od nekog Metahehehe-a, priuštili su nam novo punjenje u Tuzli, očajnu igru i depresiju među rajom! Još samo da nam priušte danas Čmeljkanovu ovjeru titule na Koševu i onda su uspjeli u ostvarenju svih naših najgorih snova! Momci, hvala vam za sve! Vi se borite, nema veze što ste levati i fudbalski antitalenti, FK Sarajevo je svakako postalo okupljalište takvih, a mi kao pravi navijači trebamo to podržati i u što većem broju dolaziti da gledamo kako nas na Koševu Vitez raznosi igrom, kako razne Krupe i Radnici uzimaju bodove sa Koševa kao da smo Olimpic. Danas otići u što većem broju, kad nas 4000 zagrmi "mi smo divovi", taj ponos i adrenalin će nositi naše igrače na terenu. Igramo danas za našeg Crnku i našeg Hrustanovića!! Ti momci su zadužili FKS i danas treba da ih se sjetimo sa tribina. Mi smo FKS! Idemo do pobjede! I **** ti sve nas, a pogotovo forumaše! Mi smo diiiiiiiiiiiveviii!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 maj 2017, 10:14

Ja vala tesko da cu i ustat sa stolice,sta god da bude.Kospice,sokic ,lagano.

Nek nam je sretno,pa polahko. :salut:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2017, 10:15

Predstavnika forumasa za sefa strucnog staba FKS!!!

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 20 maj 2017, 10:25

Zip je napisao/la:Predstavnika forumasa za sefa strucnog staba FKS!!!
I njemu bi yebali mater poslije drugog poraza.
SARAJEVO

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 20 maj 2017, 10:29

Karte su tu. Ne znam sta da ocekujem danas, cudan neki osjecaj :puke:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 maj 2017, 10:31

DBR1987 je napisao/la:Sacekajte jos dva kola pa pocnite tjerat ljude, sta radite ?! .... niste nista bolji od ovih "klj" portala sto pred NJIMA NAJVAZNIJU UTAKMICU unose nemir u nas tabor i medju navijace sa svih strana ! Sto se mene tice njihovi su mogli rezirat i napast nase igrace da unesu nemir jer ovo sve samo nama steti (ako cemo vec izmisljat neke afere)!

BRAVO LEVATI :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

:puke: :puke: :puke: :puke:

Aferim..
Mene stid, ljudi nam se smiju.Ofirno nam podmecu
Umjesto da danas kone nokautiramo,da im raspad sistema napravimo,mi im titulu poklanjamo,i pride još kojih par milona.Da je suprotno,kakva bi moblizacija bila da nas dokrajace.I ja im tu kapu skidam.
Bože sacuvaj

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 maj 2017, 10:50

joker90 je napisao/la:Je li to danas ima neka tekma? S kim igramo?
Merlin je pjevao:'bozic je,a kao da nije'
Mi mozemo zapjevati ovako:'derbi je,a kao da nije'
:D

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 15 gostiju.