Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
podvojena licnost ko Seckolegenda reala je napisao/la:frajer nikako više ne piše na NBAharden je napisao/la:Imam osjecaj da sa Alemovog accounta pise 8 razlicitih osoba![]()
ne znam šta ga je ponukalo da dođe ovamo
Jesi to položilaAerials je napisao/la:Zna li neko iz prve ruke stanje na putevima oko Tuzle? Ili u Kladnju kakva je situacija?
Prve vijesti o herezi bosanskih krstjana nalaze se u zitiju Sv. Simeona, koje je u cast zupana Nemanje napisao njegov sin Stefan Prvovjencani. Cijela 6 glava posvecena je tome kako se Nemanja borio portiv krivovjerja.Ako si procitao onda sigurno znas da se govori o narodu drugacije tradicije i obicaja, a nigdje o religiji. Bas nigdje. Ko ima cinjenice lako komunicira sa nekim ko ima poluinformacije.
Lijep pozdrav, i ucite o svojoj istoriji. Lijepo je znati. Ne morate citati ni srpske, ni hrvatske izvore....citajte sta su austrougari, viyantinci, osmanlije pisale. Dovoljno je sasvim da povezete stvari.
Ovo je Dantes, dok je bio mlađi heheSaurman je napisao/la:
Alane, jesu li Boćko i El Fardu Ben zapravo Srbi?alan_kardec je napisao/la:A Nemanjići su, zapravo, albansko pleme Nimani.
Srbi mitomani
Čak se i rimuje
ovoga zatvoriti u kuću i ne puštati vani ni pod raznoSaurman je napisao/la:
Nzm, mislim da nisu. Mada bila je priča da Ben vuče korjene sa Krupe na Uni, al on je to demantovao. Za Boćka se pričalo da je iz Han Pijeska, čukunčukun đed mu navodno bio pop gore, al protjeran jer je yebavo žene po svojoj parohiji.Raonffa je napisao/la:Alane, jesu li Boćko i El Fardu Ben zapravo Srbi?![]()
alan_kardec je napisao/la:Nzm, mislim da nisu. Mada bila je priča da Ben vuče korjene sa Krupe na Uni, al on je to demantovao. Za Boćka se pričalo da je iz Han Pijeska, čukunčukun đed mu navodno bio pop gore, al protjeran jer je yebavo žene po svojoj parohiji.Raonffa je napisao/la:Alane, jesu li Boćko i El Fardu Ben zapravo Srbi?![]()
Nisu kaze ni Adam i Eva,ni Adem i Hava,nego Dimitrije i Svetislava..FoSte95 je napisao/la:ovoga zatvoriti u kuću i ne puštati vani ni pod raznoSaurman je napisao/la:![]()
![]()
djeca nam se smiju moj Reufe![]()
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 11 gostiju.