FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 21 apr 2011, 21:34

ma obadvoje i trece su djeca....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 apr 2011, 22:00

dzenan01 je napisao/la:Kako su samo čudni ovi timiji, pa ako je vama uspjeh da budete 3. Sarajevu nije, jer mi želimo svake godine najmanje jedan trofej(mada je realnost drukčija i klubu je glavni cilj Evropa ) .
Upravo to..najmanje jedan trofej..sve drugo je neuspjeh..jos kada pogledamo konkurente..totalni neuspjeh.
Mislim,to bi vratilo navijace na stadion,ovako raja nece da placa ul.konta za sta ili kome?Brate za FKS..
Mi..sto treba da stvaramo TIM koji ce 'prezimit' u Evropi..cekamo godinu dana(???)na kraju 2-3 E tekme..

Kakav ba Donjeck..Zenit..Rubin lafo..Twente šatro..bježi ba!!!
MI SMO ZA NJIH INSTITUCIJA......................nemamo rukovodstvo.......
F.K.SARAJEVO

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:04

molotovljev je napisao/la: Kakav ba Donjeck..Zenit..Rubin lafo..Twente šatro..bježi ba!!!
:lol: :mrgreen:

A tek za Serife i Borisove :lol:

Gdje bolan nadje ove zadnje osvajace kupa Uefa i Lige Evrope,Zenit i Donjeck :roll:
Joint Union

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 apr 2011, 22:14

Rigorozni_Džo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Kakav ba Donjeck..Zenit..Rubin lafo..Twente šatro..bježi ba!!!
:lol: :mrgreen:

A tek za Serife i Borisove :lol:

Gdje bolan nadje ove zadnje osvajace kupa Uefa i Lige Evrope,Zenit i Donjeck :roll:
Pa sta? Pa sta?
Kada si prvi put čuo za ove klubove?
Povuci paralelu..uostalom popusti..mojne me ti citirat,molim lijepo.
F.K.SARAJEVO

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:24

Kakva glupa konstatacija.Cuj kad si cuo za njih?! Kad si ti cuo za njih ?i sta znas o tim klubovima
Notingem je bio prvak Evrope a gdje sad? Ne zivi se od stare slave,treba gledati naprijed, a ne unazad 8-)

Ok necu te citirati.
Nastavi sa svojim fix idejama,samo nemoj biti licemjer.
Joint Union

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 apr 2011, 22:47

Rigorozni_Džo je napisao/la:Kakva glupa konstatacija.Cuj kad si cuo za njih?! Kad si ti cuo za njih ?i sta znas o tim klubovima
Notingem je bio prvak Evrope a gdje sad? Ne zivi se od stare slave,treba gledati naprijed, a ne unazad 8-)

Ok necu te citirati.
Kada kazem,povuci paralelu,prvo razmisli sta hocu da kazem..i da ne zivi se od stare slave..
Hocu da kazem koliko su anonimusi napredovali,za razliku od nas(citaj Balkan)..

PS.Slobodu izrazavanja koristi negdje drugo.Kontaš???
F.K.SARAJEVO

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 22:49

sarajlija89 je napisao/la:slika slika

Sta rade od kluba :roll:

slika

ma q...bice tesko sa Olimpikom...njima je ovo jedna od vaznijih utakmica u borbi za 4. mjesto...ako zijane...tesko da mogu uhvatit 4. poziciju,koja bi eventualno mogla vodit u Evropu...

Ocekujem bas tesku utakmicu,jesenas smo imali srece...a ovoga puta cemo vidjeti...

U ove 3 tekme na Kosevu, moramo uzeti 9 bodova, za mirniji zavrsetak sezone...
ma moze se olimpic dobiti ..da bice tesko jer imaju odlicnu i mladu ekipu al prije svega su nepredvidivi drama ... i to je ono najgore ssto ce nasi stari igraci zapeti da pokazu da nisu s pravom zanemarivani na Kosevu (Pliska) i oni stari ce da pokazu da smo trebali biti konkretniji u pregovorima da se vrate!!! al et bolje da smo vratili Hirosa ,Rizvanovica i Rascica a ne ove sto nas tuze hehe s ovima bi se bar mogli dogovoriti heheh a ovako ko zna sta ce biti !!!
Ugl ocekuje se pobjeda iodrzavanje prikljucka za Zeljom.. ono cega se ja bojim su termini nase ii Zeljine tekme ,mislim da su samo budale mogle isti dan i u skoro isto vrijeme staviti da igraju ta 2 kluba!!!
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 21 apr 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:54

molotovljev je napisao/la:
Rigorozni_Džo je napisao/la:Kakva glupa konstatacija.Cuj kad si cuo za njih?! Kad si ti cuo za njih ?i sta znas o tim klubovima

Ok necu te citirati.
Kada kazem,povuci paralelu,prvo razmisli sta hocu da kazem..i da ne zivi se od stare slave..

Znas sta je poenta ti kad napises post prstenjakom :lol: ne kontas ni sam.Uvjerio se licno.
I onda bi jos da povlacis neke paralele :?
:lol:
Joint Union

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 22:56

Rigorozni_Džo je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:

Ok necu te citirati.

Znas sta je poenta ti kad napises post prstenjakom :lol: ne kontas ni sam.Uvjerio se licno.
I onda bi jos da povlacis neke paralele :?
:lol:
sto bi ti rekao :arrow: :arrow:
FK SARAJEVO.

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 22:59

Brzo ucis mladicu :lol:
Joint Union

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 apr 2011, 23:05

Kazes neces citirat,pa citiras,kazes nekome da je licemjer? :lol:

OK.Idemo dalje,znas onu...Pametniji popusta..

TEMA
F.K.SARAJEVO

Rigorozni_Džo
Kontakt:

Post Postao/la Rigorozni_Džo » 21 apr 2011, 23:08

Isteklo vrijeme.
Joint Union

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 21 apr 2011, 23:14

A sto me nerviraju pojedinci kad se uzmu raspravljat oko gluposti de ba imate pp pa raspravljajte do sutra :x
Druga stvar samo mi nisu jasni ovi ljudi il djeca koja se kao pitaju sto se dovode "stranci" jer et treba da igraju nasa djeca tacno al sta kad nemas rezultate tim istim momcima bi svi je-bavali mater i govorili sto ne dovedu bolje igrace znaci nikom ugodit ,jos jedna stvar upotpunosti rAzumijem ove suspendovane igrace pa brate nije 16 vijek od cega ti ljudi da zive mozda od zraka ,i samo se nadam sto se tice uprave da se nece desit, NEDO BOG, da zbog ove zavrzlame s ovim igracima, ako bude izborena evropa i bude ukinuta suspenzija ,da klub nebude mogao u evropu zbog licence a kolko znam jedan od uslova je i da se nikom od igraca ne duguje zato upravo pamet u glavu :| :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2011, 23:19

adnanhz je napisao/la:A sto me nerviraju pojedinci kad se uzmu raspravljat oko gluposti de ba imate pp pa raspravljajte do sutra :x
Druga stvar samo mi nisu jasni ovi ljudi il djeca koja se kao pitaju sto se dovode "stranci" jer et treba da igraju nasa djeca tacno al sta kad nemas rezultate tim istim momcima bi svi je-bavali mater i govorili sto ne dovedu bolje igrace znaci nikom ugodit ,jos jedna stvar upotpunosti rAzumijem ove suspendovane igrace pa brate nije 16 vijek od cega ti ljudi da zive mozda od zraka ,i samo se nadam sto se tice uprave da se nece desit, NEDO BOG, da zbog ove zavrzlame s ovim igracima, ako bude izborena evropa i bude ukinuta suspenzija ,da klub nebude mogao u evropu zbog licence a kolko znam jedan od uslova je i da se nikom od igraca ne duguje zato upravo pamet u glavu :| :x
ako si mislio na mene ovim postom bar malo :D :D ...
ja sam samo napisao da je bolje da ne dovode "strance" ako ljude nece placati i il vec ako hoce nek vracaju one nase igrace koji su se prodali vani pa im ne ide ehhehe da igraju zajedno sa mladjima inace cemo ovako dugovat svima i ljudi ce nas tuziti!! a sto se tice ovih suspendiranih u ove 3 utakmice koliko smo bez njih nebi nista vise osvojili bodova nego sto su ovi do sada osvojili!!
FK SARAJEVO.

zizinjo
Kontakt:

Post Postao/la zizinjo » 22 apr 2011, 08:23

alibi je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Najjace oruzje FK Sarajevo su njegovi navijaci,popularne Horde Zla,Pitari,Veterani..
Tu ljubav ne shvataju oni,koji ne pripadaju jednoj od navijackih grupa..
U vremenu kada TV ekrane preplavljuju veliki evropski klubovi,ostati dostojan i ponosan je veliko iskusenje..
Ako se vratimo unazad,recimo pola godine,'pogledamo' Kosevo..zaista je bilo uzivanje gledati tekmu..
To je ono o cemu sam oduvijek sanjao..bez agresivne pirotehnike,grla i dlanovi,zastave,transparenti..
Omalovazavati nas klub,hm..mogu oni koji upravo sjede pored TV i cekaju tu neku euro utakmicu..
Dođite na Kosevo,budite dio istine i stvarnosti..promijenit cete misljenje,siguran sam..
Hvala svima koji nas postuju..zapravo,koliko vi nas postujete,toliko i mi vas..

STADION KOŠEVO,FUDBALSKI TO JE HRAM,NA NJEMU IGRA SARAJEVO,TIM ZA KOJI ŽIVIM JA..
Brate ja tebe i ti mene razumijemo,jer mi zivimo fk sarajevo i svi isti kao sto smo mi.Sve si ovo dobro rekao.Ja ne mogu sebi da dodjem kad vidim ove "navijace" kojekakvih stranih klubova ne znam dal ih zalim ili da im se smijem.Ja sam bolestan par dana nakon utakmice u kojoj sarajevo zijani.Pratim voljeni klub dugo kako na kosevu tako i na strani i moj svijet je bukvalno bordo-bijeli.Svaki damar moga tijela reaguje na utakmici naseg kluba pa se jos vise frapiram kad vidim ove "strane" zaljubljenike u fudbal kako punih usta palamude o bundes ligi i slicnim karinaskim ligama.Ja cu ziviti moje sarajevo svim srcem i pratit cu ga kad god mogao i gdje god igrao.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.HZ.
TO JE TO

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 22 apr 2011, 11:38

jedno pitanje posto nisam ziher, gdje ce se prodavati karte za tekmu... ????
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 apr 2011, 11:42

Italia je napisao/la:jedno pitanje posto nisam ziher, gdje ce se prodavati karte za tekmu... ????
Ispred stadiona,na skenderiji(plato) i kod sportlifea u ferhadiji :)

P.S. 2000 karata za sjever je pusteno

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 22 apr 2011, 12:51

Za Olimpic ne igra Durak (kartoni), evo ni Subašić , treba ovo uzet, nudi se samo. ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 apr 2011, 16:15

Ok necu te citirati.
od tebe i ne cudi,mlad si jos...za tebe su oni VELIKI klubovi ;) nadoci ces u voznji...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 apr 2011, 19:27

mma_hz je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:A sto me nerviraju pojedinci kad se uzmu raspravljat oko gluposti de ba imate pp pa raspravljajte do sutra :x
ako si mislio na mene ovim postom bar malo :D :D ...
ja sam samo napisao da je bolje da ne dovode "strance" ako ljude nece placati i il vec ako hoce nek vracaju one nase igrace koji su se prodali vani pa im ne ide ehhehe da igraju zajedno sa mladjima inace cemo ovako dugovat svima i ljudi ce nas tuziti!! a sto se tice ovih suspendiranih u ove 3 utakmice koliko smo bez njih nebi nista vise osvojili bodova nego sto su ovi do sada osvojili!!
Ako si se nasao u ovom postu sta cu ti :D
Poenta price je da ne mogu igrat samo domaci igraci mora tu i biti kvalitetnih stranaca i to ukomponovat al opet sve djaba to ako ti nemas para za plate igracima i sutra je za nas vrlo bitna utakmica jer s pobjedom bi izbacili jednog konkurenta za evropu a i bili bi puno blizi tom cilju
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, HyperOS, N3R3D, r3m1, sekac, TETRAPAK i 49 gostiju.