BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Pored Alcacera spominje se i Origi
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Obicni dvolicnjakDesperado09 je napisao/la:Ali kako Sammer sinoć slavi golove.![]()

Dok je bio u Minhenu, sve je radio da minira transfere BVB-a (Rode i slicni), a sad opet veliki BVB-ovac...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
On je profesionalac. Dok je bio u Bayernu bio je odan svom poslodavcu i svom poslu.
Sad je u BvBu i tu je opet predan svom poslodavcu i dodatno uziva jer voli klub i voli grad. Sve je ostvario u zuto-crnom dresu.
"Svi smo mi kurve samo se razlikujemo po cijeni za koju se prodamo."
Sad je u BvBu i tu je opet predan svom poslodavcu i dodatno uziva jer voli klub i voli grad. Sve je ostvario u zuto-crnom dresu.
"Svi smo mi kurve samo se razlikujemo po cijeni za koju se prodamo."
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Kazu da je posudba za Alcácera skoro gotova stvar, ceka se samo potvrda kluba, bit ce i opcija otkupa..
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. We're all going to die. Come watch TV.
Ovi gostujuci dresovi su ludnica.
- Desperado09
- Kontakt:
Sammera sve veže za Dortmund. Od igračke karijere, trenerske, uloge pomoćnog trenera, rođenja djece u Dortmundu. Tu je svoj na svom i ima moju podršku.
Gostujući dresovi su dobri, samo msm da i Gladbach ima isti dizajn.
Španjolski mediji pišu da Paco dolazi na posudbu koja košta 2 mil plus opcija otkupa na kraju sezone 25-30 mil.
Gostujući dresovi su dobri, samo msm da i Gladbach ima isti dizajn.
Španjolski mediji pišu da Paco dolazi na posudbu koja košta 2 mil plus opcija otkupa na kraju sezone 25-30 mil.
- Desperado09
- Kontakt:
Burki - Piszczek, Akanji, Diallo, Schmelzer - Dahoud, Witsel, Delaney - Pulišić, Philipp, Reus
Dakle, dvije izmjene za razliku od utakmice kupa. Witsel>Gotze i Philipp>Wolf. Što se tiče klupe, Zagadou je tu, Toprak na tribinama sa ostalim. Weigl je dns igrao za BVBII. Možda već sljedeće kolo u kadru.
Dakle, dvije izmjene za razliku od utakmice kupa. Witsel>Gotze i Philipp>Wolf. Što se tiče klupe, Zagadou je tu, Toprak na tribinama sa ostalim. Weigl je dns igrao za BVBII. Možda već sljedeće kolo u kadru.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bolje kupiti jednog klasnog igraca i imati ga u timu (Witsel), nego imati 7 polovnjaka...
Kako lik rijesi situaciju kod treceg gola
Kako lik rijesi situaciju kod treceg gola

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Illmatic09
- Kontakt:
Burkki covjek utakmice.
Witsel 

- Desperado09
- Kontakt:
Biti će to još bolje.
Reus igrač tekme. Ne samo zbog gola i asistencije, već i zbog borbenosti.
Veoma dobri Burki, Schmelzer, Witsel, Delaney, Dahoud.
Diallo pomalo izgubljen na terenu.

Reus igrač tekme. Ne samo zbog gola i asistencije, već i zbog borbenosti.
Veoma dobri Burki, Schmelzer, Witsel, Delaney, Dahoud.
Diallo pomalo izgubljen na terenu.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni je Delaney pravo dobro odigrao
Dok mi Pulisic pocinje bacati na Jonasa Hofmana. U pocetku dobar, veliki talenat, a poslije taraba. Po meni danas nista konkretno nije uradio. Prodati dok je cijena visoka
Malo mi se nije svidjelo drugo poluvrijeme, nekako se povuklo, a kontri nigdje... Ako se vec svjesno prepustio teren protivniku i oni krenuli naprijed, onda je trebalo iskoristiti prazan prostor i ubiti ih kontrama
Inace u drugom kolu Kupa Union Berlin kuci.

Dok mi Pulisic pocinje bacati na Jonasa Hofmana. U pocetku dobar, veliki talenat, a poslije taraba. Po meni danas nista konkretno nije uradio. Prodati dok je cijena visoka

Malo mi se nije svidjelo drugo poluvrijeme, nekako se povuklo, a kontri nigdje... Ako se vec svjesno prepustio teren protivniku i oni krenuli naprijed, onda je trebalo iskoristiti prazan prostor i ubiti ih kontrama

Inace u drugom kolu Kupa Union Berlin kuci.
kraljttbvb je napisao/la:
Dok mi Pulisic pocinje bacati na Jonasa Hofmana. U pocetku dobar, veliki talenat, a poslije taraba. Po meni danas nista konkretno nije uradio. Prodati dok je cijena visoka![]()
Dečko nema ni 20 godina, čitava njegova nacija se uzdaje u njega kao vođu predstojeće generacije. Puno iskusniji i veći igrači od njega ne nose se lako sa takvim pritiskom. Vanserijski je talenat... naglasak na talenat, pokazao se veoma korisnim u par prijateljskih naročito kada je igrao "kod kuće". Hvala Bogu, ako ništa na krilima smo dobro pokriveni, uvijek se može rotirati kada nije u najboljoj formi.
Također... Burki danas

Sta je s onim Isakom bilo?
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Pulisic je solidan igrac i nista vise, to sto se reprezentacija koju je Panama izbacila uzda u njega nije neki argument.
Najvece pojacanje za ovu ekipu je Favre, vrhunski trener nakon godina lutanja.
Najvece pojacanje za ovu ekipu je Favre, vrhunski trener nakon godina lutanja.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- kraljttbvb
- Kontakt:
Lokomotiva, BVB, Lyon, Zvezda 

Ha ja, al posto bvb nije te srece bice barca, bvb, liverpool, interkraljttbvb je napisao/la:Lokomotiva, BVB, Lyon, Zvezda

- Desperado09
- Kontakt:
Iz prvog šešira je svejedno, jer su svi protivnici teški osim Lokomotive. Iz trećeg samo izbjeći Liverpool, iz četvrtog šešira isto nije bitno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Club Brugge, inaci stari BVB-ovi duznici
. Ekipa koja je izbacila BVB iz LP prije 15-ak godina i zaustavila pokusaj BVB-a da velikim ulaganjem love bude jedna od najjacih ekipa u Europi.
Monaco, inace jos jedan BVB-ov duznik
. Ne treba se puno pricati o utakmici nakon bombaskog napada na autobus BVB-a. Nije Monaco kriv za bombu, ali su krivi jer su izbacili BVB-a
Atletico Madrid, oni nisu nista duzni BVB-u
Tako da ne znam sta bih o njima napisao...

Monaco, inace jos jedan BVB-ov duznik

Atletico Madrid, oni nisu nista duzni BVB-u

Tako da ne znam sta bih o njima napisao...
- Desperado09
- Kontakt:
Tada (2003/04 ?) smo na penale u kvalifikacijama ispali od njih (Brugge). Butina je čini mi se bio njihov golman i heroj. Mada je glavni zajeb bio u sezoni gdje smo i zadnjem kolu ispustili direktan plasman. Ako me sjećanje ne vara igrali smo sa Cottbusom 2-2 i tako nas je čini mi se Stuttgart prestigao koliko me sjećanje služi. Jel tada Sammer dobio otkaz?. I onda je krenulo sve naopako. Crno doba Borussije. Kriza, dugovi i zamalo bankrot. Sad ih treba dobro natamburati.
Monaco isto negativno sjećanje zbog bombometa. I tada nastaje mini kriza iz prošle sezone nakon rastanka sa TT. Sigurno bi tada prošli u polufinale da nije bilo **** rusa i bombe. I Monacu dugujemo.
A za Atleti me veže lijepo sjećanje. S njima smo igrali 97., a znamo šta je tada bilo.
Sve u svemu prolazna grupa. Sa Cholom se koljemo za prvo mjesto, ako zaustavimo Costu onda smo prvi bez problema.
Monaco isto negativno sjećanje zbog bombometa. I tada nastaje mini kriza iz prošle sezone nakon rastanka sa TT. Sigurno bi tada prošli u polufinale da nije bilo **** rusa i bombe. I Monacu dugujemo.
A za Atleti me veže lijepo sjećanje. S njima smo igrali 97., a znamo šta je tada bilo.
Sve u svemu prolazna grupa. Sa Cholom se koljemo za prvo mjesto, ako zaustavimo Costu onda smo prvi bez problema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.