FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hvala.
Ti bas drkice bacas na ovog Cerica, kako se Bosnjo voli grlom u jagode zaletiti. Pusti da vrijeme pokaze kakav je za nas klub. Ti vec svima nabio ocekivanja da ce nas Ceric ko Real izgraditi

-
- Kontakt:
Prosle sezone ili ove?Mamla je napisao/la: ↑01 feb 2021, 19:16Legendo napravio si poredjenje strasno, Durakovic Bekricu moze kopacke cistiti slagati opremu i donositi osvjezenje. Samir Bekric prosle sezone bolji i korisniji od Mese i Stile a ti ga poredis sa nekim Durakovicem. Idi pokri se jorganom po glavisamoposmatram je napisao/la: ↑01 feb 2021, 16:38Bekrica ostaviti u klubu i skolovati ga za trenera. Nevidim ga od vece koristi u ekipi. On I Durakovic imaju sut bara bara, a Durakovica ni na mapi I ako je brzinom I kondicijom ispred Bekrica.
-
- Kontakt:
U koliko je utakmica sutra?
ma mi smo usrani majke mi
**** ti Dzeko I fudbal ma nikad se nama nece nista poklopiti od 100 godina 95 smo bijeda bili I ostati cemo

Nije ti nešto legao Samke a ?
Treba čovjeku dati šansu dosta je bilo pijačara i ulice koji su nam vodili klub.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A da zna da je teniser i to vrstan volio bi ga @KANA više 

-
- Kontakt:
Pročitao sam ove komentare za Sinišu, a i inače non stop ga dosta navijača kritikuje, potencira se na tome da ga moramo zamijeniti. Ja stvarno ne znam, možda sam subjektivan, ali on meni uopšte nije toliko ni loš na desnom beku, naprotiv... meni lično jedan od dražih igrača, prvo zbog pristupa gore navedenog, vidi se da ga navijači vole, da je raja, što znači da je dobar momak i srčan... a što se tiče igre, meni on fakat nije loš, imam osjećaj da pola raje žmiri kad on odigra dobru tekmu, i popljuju ga na svakoj petoj utakmici kad nešto kiksa ili slabije odigra... generalno, ja ga ne bih mijenjao niti dovodio u pitanje njegovu poziciju, za prvih 11 je. Dobro, valja ga mijenjati 2030. kad napadnemo grupe Lige Prvaka 

Ništa strašno koliko se pricalo na pojedinim forumima lažni insajderi i pojedini šatro Željovci
spominjali su cifru i od četiri miliona

spominjali su cifru i od četiri miliona

Ali kad procitam ovaj argument za Sinisu,borben je pa nije ovo UFC,nego fudbal ,posao beka nije da bude borben nego da zatvori nazad,da ponekad ubaci se iz drugog plana ,centrira nekome za gol itd...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Siniša je heroj, sve je uprave, trenere preživio..
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Povecali smo dug ukratko.

31.12.2019. glavnica je bila 500k i nesto.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nista novo kakva je godina bila i koliko su prihodi pali sasvim i očekivano
kada su kone sa nule dosli na 800 hiljada duga sve ti je jasno
kada su kone sa nule dosli na 800 hiljada duga sve ti je jasno
Pa i Zrinjski je sa 300k i nesto povecao na preko 900k. Vise od nas, ali to nije opravdanje za nas. Svako povecanje duga je lose pa taman marka bila. Istina da nije preveliko povecanje s obzirom na godinu, ali mora se racuna povesti da ne raste vise jer taman je bilo prihvatljivo. Za 300k i nesto smo povecali dug.
Kakav je vakat, ovo je "dobro", jer su govorili 4 miliona duga, sve lažovi i "navijači"
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ma dobro ovo se sve moze provjeravati cesto. Presjek kad je bio 30.6. bilo je kod nas 500k nesto, a 30.9. ovo 900k i nesto. Od tada ne raste. Presjeci 30.9. i 31.12. prikazuju iste cifre.
Imamo igrački kadar na nivou Prve Lige Federacije
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Stanceski i 45 gostiju.