Imal mladih romkinja u SudokuaPenaltiky je napisao/la:https://www.klix.ba/vijesti/bih/nezavis ... /190118147Osim13 je napisao/la:SDA pozvala Edina Fortu da odstupi sa mjesta premijera KS iz moralnih razloga.
Ne da Sadik 20%![]()
Ja jednom cujem neku zenu galami Sadikeeeeee, Sadikeeeeee kad njega doziva
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kakvi su ovo prenosi ahhahahaOsim13 je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije Rom. Znam ga jaOsim13 je napisao/la: Imal mladih romkinja u Sudokua
Samo su mu otac i mati Romi?alemsa je napisao/la:Nije Rom. Znam ga jaOsim13 je napisao/la: Imal mladih romkinja u Sudokua
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:Samo su mu otac i mati Romi?alemsa je napisao/la:Nije Rom. Znam ga jaOsim13 je napisao/la: Imal mladih romkinja u Sudokua

Nije ba, coj'k je iz Suceske, nea u Suceskoj cigana
Ma nebitno jel on Rom, već njegove aspiracije prema mladim romkinjama su odavno poznate
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sinan Sakic CTRL+C
CTRL+V Sinan Sakic (2)
Rename Sinan Sakic (2)---> Sadik Ahmetović
CTRL+V Sinan Sakic (2)
AhahahaPenaltiky je napisao/la:Sinan Sakic CTRL+C
CTRL+V Sinan Sakic (2)

Pa ne mora znacit ako je tamnoput da je cigo.
Ne mora. Lebron npr nije rom. Nego gledaj strukturu face. Možda mu je poštar mater punio, il Sinan na seoskom veselju.
Rom možda i nije al je seljačka gurbetčina 1/1
Rom možda i nije al je seljačka gurbetčina 1/1
Nije coj'k cigo, u njegovom mijestu nije bilo cigana. U Srebrenici ti je bilo cigana u Dugom Polju (vecina bijeli cigani), Pale, i gore u carsiji u Kazanima.Penaltiky je napisao/la:Ne mora. Lebron npr nije rom. Nego gledaj strukturu face.
Poštar s Kazana punio konu koja se udala u Sučesku, misterija riješena.alemsa je napisao/la:Nije coj'k cigo, u njegovom mijestu nije bilo cigana. U Srebrenici ti je bilo cigana u Dugom Polju (vecina bijeli cigani), Pale, i gore u carsiji u Kazanima.Penaltiky je napisao/la:Ne mora. Lebron npr nije rom. Nego gledaj strukturu face.
Koji je to majmun, zivi u Batvi a zastupnik u Skupštini RS.
Jednom nam zvao policiju oko 9 u Petak, doso drot iz Dragodola okreno se i otišao
Kljujic brat najjaci kaze izdaje se za Dr. nauka a ne zna tristo rijeci uključujući prehrambene artikle
Jednom nam zvao policiju oko 9 u Petak, doso drot iz Dragodola okreno se i otišao

Kljujic brat najjaci kaze izdaje se za Dr. nauka a ne zna tristo rijeci uključujući prehrambene artikle
- ASD
- Kontakt:
Gdje zivi na Batvi? Svojevremeno sam partijao redovno u tom naselju.Penaltiky je napisao/la:Koji je to majmun, zivi u Batvi a zastupnik u Skupštini RS.
Nisam dugo tu bio, jel ima jos ona trgovina ili sta je vec tu, gdje se roljalo na smrt.
Batva kad kreneš od stadiona prvo skretanje desno, prva zgrada s desne strane.
Imaju dva dragstora 24/7
Imaju dva dragstora 24/7
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Jel ima jos ona prcvara gore lijevo,preko puta R. radnje...Penaltiky je napisao/la:Batva kad kreneš od stadiona prvo skretanje desno, prva zgrada s desne strane.
Imaju dva dragstora 24/7

Nekada se znalo zaginut gore pravo

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Lady N aka Kod Nihade, ima nisam nikad bio al znam da postoji.Brcanskamalta je napisao/la:Jel ima jos ona prcvara gore lijevo,preko puta R. radnje...Penaltiky je napisao/la:Batva kad kreneš od stadiona prvo skretanje desno, prva zgrada s desne strane.
Imaju dva dragstora 24/7![]()
Nekada se znalo zaginut gore pravo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.