FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajevo46
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajevo46 » 19 maj 2017, 19:24

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li kakvih habera danas? Halalite sto vas peglam, ne mogu da ugrabim nista da otvorim od portala. Nisam ni znao da je sutra tekma, sad mi buraz rece. Ja bih u nedjelju otisao na tekmu hahaha
Osim da kartu neces moci kupiti pred stadionom ostalo sve isto. :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2017, 19:26

Haram bilo svima kojima je cilj da FK SARAJEVO u pisljivoj ligi izadje u Europu bez bilo kakvog trofeja.

Neka Rustemu plate 3,4 milje i nek pisa po nama sto od 850(plata,topli,karta) :D KM stalno izdvajamo za te iste,,

Haram im bilo.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 maj 2017, 19:27

sarajevo46 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ima li kakvih habera danas? Halalite sto vas peglam, ne mogu da ugrabim nista da otvorim od portala. Nisam ni znao da je sutra tekma, sad mi buraz rece. Ja bih u nedjelju otisao na tekmu hahaha
De ti meni objasni gdje da je kupim? I kad je uopste za derbi! E moj debilu Ilevski znas li da ljufi rade subotom some jedan!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 maj 2017, 19:28

Sarajlijica1946 je napisao/la:
De ti meni objasni gdje da je kupim? I kad je uopste za derbi! E moj debilu Ilevski znas li da ljufi rade subotom some jedan!
U fan shopu uz licnu ako ces na zapad, a u oba fan shopa i ispred trznice ako ces na ostale tribine je za sutra.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 maj 2017, 19:30

Hvala drug.
i sta je ovo, zbog cega ovo?

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 maj 2017, 19:35

Sarajlijica1946 je napisao/la:Hvala drug.
MUP tražio

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 maj 2017, 19:41

MUP tražio
Oj Allahu Boze dragi milosni naseg nesposobnog mupa! Zbog vas treba da sam rahat, a kad se vi upetljate sve sam samo ne rahat! Yebo vas onaj ko vas osnova! Do kad rade fan shop, do pauze za rucak?

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 maj 2017, 19:43

MUP tražio
Oj Allahu Boze dragi milosni naseg nesposobnog mupa! Zbog vas treba da sam rahat, a kad se vi upetljate sve sam samo ne rahat! Yebo vas onaj ko vas osnova! Do kad rade fan shop, do pauze za rucak?
Ti i ja napravili chat ovdje, valjda nam nece zamjeriti haha

SUBOTA (20.5.2017):

- Bordo FAN SHOP-ovi (ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan); od 9 do 16.30h,
- Prodajna mjesta; ispred Katedrale, Tržnica "Markale", BKC - Bosanski kulturni centar; od 9 do 16h,
- Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (ul. Maršala Tita 38b) - ULAZNICE ZA ZAPADNU TRIBINU; od 9 do 16.30h.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 maj 2017, 19:45

Hvala pasa moj. :salut:

E moj Cala, sta kaze Said ovu necemo igrati bla bla. Pa koju je to odigrao moj Mehmede. :lol: Gotovo je ovo, cim je Cala pukao ko kokica nema od nas nista.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 maj 2017, 20:07

Ja se samo nadam da Crnkic nece dobiti free papire. OK, hoce da ide (tako menadzer pricao), neka nadje Klub koji ce platiti odstetu i vozdra.
Rustem ako ide vanka, isto tako. Mada ce on negdje kod nas, tako da ide za dz.
Said moze samo u penziju, realno. Promasaj Kluba na kvadrat.

Sutra se nadam da cemo zakuhati prvenstvo, i pobijediti. Mada ne znam koji je nacin za to :thinking:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 19 maj 2017, 20:13

Ovi dusevno povrijedjeni, jesu li vec poceli kaciti slike sa Jadrana?

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 maj 2017, 20:23

Evander je napisao/la:Ovi dusevno povrijedjeni, jesu li vec poceli kaciti slike sa Jadrana?
:rol:

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 19 maj 2017, 20:27

I dok su navijači u nevjerici zbog očajne sezone, pojedini igrači bordo tima moljakaju menadžere da im pronađu inostrane angažmane.

Među prvima koji želi napustiti Koševo je Elvis Sarić. Ovaj rođeni Dubrovčanin je u Sarajevo stigao iz tuzlanske Slobode. Njega je evropskim ekipama samo dan nakon finala Kupa BiH ponudio iskusni i prekaljeni menadžer Ivica Pekić.

Osim njega odlazak su najavili i Adi Adilović, Amer Bekić, Haris Duljević, Sanjin Lelić, Samir Radovac, Dušan Hodžić, Elvedin Herić…
Nadam se iskreno da ovo nije mahala i da ćemo se ovih boldiranih riješiti! :kafa:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 19 maj 2017, 20:29

Kako kaze onaj Tuzlak. Nek idu, nek idu svi. :lol:

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 maj 2017, 20:31

BordoArmy88 je napisao/la:
I dok su navijači u nevjerici zbog očajne sezone, pojedini igrači bordo tima moljakaju menadžere da im pronađu inostrane angažmane.

Među prvima koji želi napustiti Koševo je Elvis Sarić. Ovaj rođeni Dubrovčanin je u Sarajevo stigao iz tuzlanske Slobode. Njega je evropskim ekipama samo dan nakon finala Kupa BiH ponudio iskusni i prekaljeni menadžer Ivica Pekić.

Osim njega odlazak su najavili i Adi Adilović, Amer Bekić, Haris Duljević, Sanjin Lelić, Samir Radovac, Dušan Hodžić, Elvedin Herić…
Nadam se iskreno da ovo nije mahala i da ćemo se ovih boldiranih riješiti! :kafa:
E hoce nas zahebati ako odu...
Samo je pitanje ko ce ih uzeti?
Skup amatera.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 maj 2017, 20:32

Krste se svadza hoda po splitu
Stojcev puz gnjavi loptu ne zalazese
Pussygaca, dzemo, biblija pijanice buntivnici itd
Delac, jajalo posudeni
BENKO JE BIO DOBAR SVI SMO GA GOTIVILI NISMO IMALI PARA DA MU DAJEMO PLATU KOJU JE ON IMO NIJE HTIO PRISTAT NA MANJE I **** STA JE TU JE.

Nadzite komentare kako smo svi slinili i kleli stojceva i ove gore kad nas je slavija uzela sa igracem manje. Kao nek igra ko god samo da natopi dres da igra srcem da gine samo da negledamo rahiticare blabla. Sad ovi ginu al nemaju tehniku ko ovi prije njih **** ovo treba nam tehniku. Da bi imo snagu tehniku znanje zalaganje moras da imas 18 BENKA a to zahtjeva 20 m km godisnje kako doc do takve love??? Ovo je drzava gdje umene babo nakon 37 godina radnog staza ima penziju 252 km mjesecno.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 maj 2017, 20:32

Jedino bi mi bilo zao Hodzica i malog Herica,momku nije fakticki ni data sansa,a ove ostale u masnu zavezati i pokloniti.
Mada,obzirom u kojem smjeru nam klub ide,nije iskljuceno da i za njima zalimo dogodine,kao sto sada zalimo za Krstom,Puzijem,Tatkom,Milosem... :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2017, 20:34

Gdje ovo pise?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2017, 20:35

Evander je napisao/la:Ovi dusevno povrijedjeni, jesu li vec poceli kaciti slike sa Jadrana?
:rol:
Pisaj po sirotinji. :urnebes: :urnebes:

@MORTO ma neki fantasy smece portal,nigdje veze..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 19 maj 2017, 20:42

Realno i da nije istina, ja ocekujem da se svih nabrojanih rijesimo. Zadrzati samo Pavlovica, Marka i Kovacevica, ostali noga.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 22 gosta.