Ja sam golman.Sarmelino je napisao/la:Jel ovo formacijaMoggi je napisao/la:ja im piso ogi vam je svima ABBA, i et sta biSarmelino je napisao/la:prepali se momcina

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja sam golman.Sarmelino je napisao/la:Jel ovo formacijaMoggi je napisao/la:ja im piso ogi vam je svima ABBA, i et sta biSarmelino je napisao/la:prepali se momcina
ovakve su ti sve ove nove generacije u GZharden je napisao/la:![]()
Neko te sabotiraSarmelino je napisao/la:COBY I VOJKO NA ISTI DAN U TUZLI **** VAM SVE NESPOSOBNO
k a k o t oPenaltiky je napisao/la:Neko te sabotiraSarmelino je napisao/la:COBY I VOJKO NA ISTI DAN U TUZLI **** VAM SVE NESPOSOBNO
moram doci u GZ ondalegenda reala je napisao/la: ovakve su ti sve ove nove generacije u GZ
idi na vojka, pogotovo ako si vec slusao cobya uzivo, trash performer jeSarmelino je napisao/la:COBY I VOJKO NA ISTI DAN U TUZLI **** VAM SVE NESPOSOBNO
duga pricaMoggi je napisao/la:warumSarmelino je napisao/la:Modzi sram te bilo to cu ti rec
Osim13 je napisao/la:Kae Jala budite skromni, te nabaci na sebe Gucci i Balenciagu, sjede u Merca, na avion i u Dubai.