Ma jok eto Aldin Cenan ce se pitati.jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:25E dobro ste krenuli sa vašim Mirvicem.
Frajer hoće da se Amar Osim za sve pita sto se sporta tiče
Lijepo bas.
Premijer liga BiH - aktuelno
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Nodi, poslijednja ponuda, dolazis li na temu, da odmah Dusku saljem u kontra smjeru...OldTownDistrict je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:09Izdrzi brt < 3NoDi80 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:49Imam pametnija posla, svakako nisam nesto ni pozelian na onoj temiDoktorXabaras je napisao/la: ↑08 dec 2025, 19:37
Hajd onda malo preslušaj i one levate sa vaše teme, opraše cijeli dan nekim insajdeskim, pojma nemaju.
Što to Adžem neće da napusti, čeka otkaz napismeno.?
Mi smo postali smijesan amaterski klub koji samo tjera trenere i igrace i nikad nista konkretno ne promijenimo
Lazemo sami sebe i niko se vise ne ofira po tom pitanju
Klub je izgubio svaki kredibilitet i rijec iz zelje vise nikom nista ne znaci
Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa dobro, dijelim mišljenje nego kako će im leći na želudacStrikeWarzone je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:41Ma jok eto Aldin Cenan ce se pitati.jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:25E dobro ste krenuli sa vašim Mirvicem.
Frajer hoće da se Amar Osim za sve pita sto se sporta tiče
Lijepo bas.

-
successminator
- Kontakt:
Šta je Rudar skrivio Vici pa smo gledali ovo javno sramoćenje i lakrdiju cirkusanta Gigovića?
- KONTRASVIH
- Kontakt:
tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:27Ono prica o migrantima i o skupljanju na utakmicama![]()
Bakljada, slavlje i docek nakon 1:1 u jednoj kako volite reci, obicnoj utakmici, jer samo nama je dozivljaj igrati protiv veleza
![]()
Dobro je to Klafuric sve objasnio. Pa jucer tokom vaseg derbija njihovi slave pobjedu Sarajeva i prozivaju Muftica. Da su vas dobili mislim da bi dosli u Sarajevo poltroni
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
opalaopala
- Kontakt:
Pa najavljujete historijsku europsku utakmkcu i kolko ljudi dodje ? 3200. Igrate protiv jedinog mostarskog kluba koji je vama ne bitan i kolko ljudi dodje ? Nakon najave ultra fasiste da ce slatko biti, treba na svaki nacin mast vadit i nabijat pritisak a i dovoljan je ovaj status gdje jos nije okrivio Veneru za dogadjanja, kolko kukljavine i pravdanja u jednom postu. Apsolutno me ne zanima ko je taj cin provale u 3h ujutro je nesto najjadnije vidjeno na ovim prostorima. Mozda u rangu ovih debila sto fantomkama otimaju zastavu futsal kluba. I dalje enigma kako je iz Medjugorja, citluka, ortijesa, suskova,bobanova i ostalih migrantskih naselja bliže doći do Mainza nego do bijelog brijega.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:27Ono prica o migrantima i o skupljanju na utakmicamaopalaopala je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:10Gledam ove garibe sa fantomkama kako kradu klupsku zastavu na futsal utakmici i ne mogu da vjerujem.
Razumijem da vam nabijamo kompleks pa na najvaznijoj europskoj utakmici vas dodje 3200 a protiv jedinog mostarskog kluba vas migranata skupi se 5000. Nakon provale u kuce u 3h ujutro poceli ste i ovo raditi, jadovi glupi![]()
Bakljada, slavlje i docek nakon 1:1 u jednoj kako volite reci, obicnoj utakmici, jer samo nama je dozivljaj igrati protiv veleza
![]()
Nego ovaj vas najglasniji nije odgovorio pa da i tebe upitam, sazna li se ikad ko su i odakle su placenici sto su odradili transparente
A gledaj Ljajica i "vjernika"..malo nabijanja na neku stvar pa malo vjere par sekundi kasnije
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kako je Štico divno poremećen, savršen trener za nakazu 
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jucer jedan od uspjesnijih dana u novijoj povijesti veleza. Bod u europi protiv Zrinjskog, i pobjeda tople brace protiv Zelje.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:50tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 20:27Ono prica o migrantima i o skupljanju na utakmicama![]()
![]()
Dobro je to Klafuric sve objasnio. Pa jucer tokom vaseg derbija njihovi slave pobjedu Sarajeva i prozivaju Muftica. Da su vas dobili mislim da bi dosli u Sarajevo poltroni![]()
Ibro: nisam ocekivao da cu ovo dozivjeti
Btw. mitomani paranoišu da se ekipa u klupskoj kafani opušta radi rezultata protiv njih
Ne morate baš o svemu širiti mitomaniju.
Ne morate baš o svemu širiti mitomaniju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
bordobijeli
- Kontakt:
Šta je s Ade objavili sta na tik toku ??
Drug,ja još nisam došao sebi. U hitnoj sam završio. Boli nepravda. Rudar igrom možda nije zaslužio 3 boda,ali ovo je dno dna. Sad konačno svi vide da Rudar nije u nikakvim Vicinim kombinacijama.successminator je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:47Šta je Rudar skrivio Vici pa smo gledali ovo javno sramoćenje i lakrdiju cirkusanta Gigovića?
Nikome neželim zlo,ali Gigoviču želim da gori u paklu.
- Shategabri
- Kontakt:
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
successminator
- Kontakt:
Brz i uspješan oporavak, nadam se da je sve ok… Čuvaj sebe i svoje zdravlje, nije vrijedno trošiti se zbog ološa i razbojnika poput Gigovića.Zigazaga je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:32Drug,ja još nisam došao sebi. U hitnoj sam završio. Boli nepravda. Rudar igrom možda nije zaslužio 3 boda,ali ovo je dno dna. Sad konačno svi vide da Rudar nije u nikakvim Vicinim kombinacijama.successminator je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:47Šta je Rudar skrivio Vici pa smo gledali ovo javno sramoćenje i lakrdiju cirkusanta Gigovića?
Nikome neželim zlo,ali Gigoviču želim da gori u paklu.
Gledao sam par vaših utakmica i nisu vas nijednom pogurali, za razliku od Sloge i Radnika koje ponekad i poguraju. Ipak između Prijedora i Banjaluke postoji tradicionalni rivalitet, slično kao Sarajevo i Zenica.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Rudar očistio kartone, protiv Borca 6 igraca i trener nisu na raspolaganju 
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 08 dec 2025, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Veća je fešta poslije Rudara bila
Ali kako mediji nisu objavili, nije se ni desilo, je li tako
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
jel se pomirise alic i boljevic, bilo li je treninga? Ruzno je ono za vidjeti, yebe te tvoj yebe te njihov.
Zar su se svađali? To ti je taktički bilo.ErosViverosViv je napisao/la: ↑08 dec 2025, 22:57jel se pomirise alic i boljevic, bilo li je treninga? Ruzno je ono za vidjeti, yebe te tvoj yebe te njihov.