Sta se onda desava sa Mr"CELULITOMLakoste je napisao/la:Cala nije nigdje rekao da je Said psihicki nespreman, to je laz. Uzmite i pogledajte press

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta se onda desava sa Mr"CELULITOMLakoste je napisao/la:Cala nije nigdje rekao da je Said psihicki nespreman, to je laz. Uzmite i pogledajte press
Ovo sve neodoljivo podsjeca na slucaj "piva".joker90 je napisao/la:Raspali smo se ko kula od karata, ama baš ništa pozitivno nema. Odgovornost za to se opet prebacuje na navijače!![]()
![]()
A što smo se raspali?joker90 je napisao/la:Raspali smo se ko kula od karata, ama baš ništa pozitivno nema. Odgovornost za to se opet prebacuje na navijače!![]()
![]()
Sta je onda rekao ako nije to. Da nije rekao said nije fizicki spremanLakoste je napisao/la:Cala nije nigdje rekao da je Said psihicki nespreman, to je laz. Uzmite i pogledajte press
Tako je Hilmo !!! Nikad oskudnija ekipa s kvalitetom al jako borbena nazalost navijaci to nisu prepoznali ove godine na kosevu nije bilo prave podrske jako losa posjeta . sad ce neko reci ne znaju igrati sta imam gledati . cinjenica je da smo kuci sve izgubili ove sezone . krupa , zrinjski, radnik. kup mladost,siroki znaci i kup i prvenstvo smo kuci izgubili ne optuzujem navijace igraci igraju i trebali su dobiti to ali moramo priznati da je falio vjeter u ledja s tribina .hilmo je napisao/la:A što smo se raspali?joker90 je napisao/la:Raspali smo se ko kula od karata, ama baš ništa pozitivno nema. Odgovornost za to se opet prebacuje na navijače!![]()
![]()
Zato sto nismo osvojili kup, a jesmo navikli da osvajamo svake 8 godine. Zato što necemo osvojiti titulu, a j to smo navikli, svake 8 godine. Pozitivno je sto smo sa limitiranim kadrom do tri kola prije kraja bili u igri za oba trofeja. Nismo uzeli, pa šta? Nije kraj svijeta.
Dobro je sto cemo iz tima odstraniti igrace koji ne zasluzuju da budu na klupi kod nas a kamoli u prvih 11.
Previše crnjačimo.
Tebi ova situacija pravo odgovara, ne silazis sa foruma.Evander je napisao/la:Sreca pa ostale ekipe u ligi nemaju vlasnika miliardera
Na zalost sjever nije ni 1 posto ko prije ovo je patetika sta pisu. Cuj ti emotivno istroseni nece derbi igrat? Sto sjever ne udari na Kantardzica,sto ne udare na Hotica koji nam javno popljuje klub itd eto nek bodre oni mi ostali nikad nismo bodrili nit vili na sjeveru pusticemo njih 300 da odrade derbi davno ste dno dotakliLegendKiller je napisao/la:Saopštenje Udruženja navijača je pomalo patetično, uzimajući u obzir šta su, ti isti službeni, navijači uradili igračima prošle godine kada su se vraćali iz Bijeljine. Sreća pa su imali pribranog i sposobnog vozača, a inače bi bilo puno gorih stvari od tih istih navijača koji su pisali ovo saopštenje (da se razumijemo i sam sam član i kluba i udruženja navijača).
Niko ovdje ne podržava nasilje ali dosta nam je više vadiona, jadikanja, isprika i ostalog. Sve uvijek se svali na navijače. Pozovi navijače na stadion, pa kada dođu imamo pristisak od tih istih navijača. Ako je neko nekome prijetio imaš fino policiju prijavi, i neka policija štiti oštećene, i hvata te napadače.
Za sve ovo je kriva uprava koja već duži period navijače vuče za nos. Nažalost navijačima je pukao film. Sve u klubu nam je prekriveno nekom misterijom. Od odlaska Stepanova, Ikandea, Benke, pa do Saidovog "igranja" i ovog sada saopštenja. Nikad ništa normalno i zvanično sve neka štura saoptešnja, nakon kojih raja nagađa i šuška te stvari postaju gore.
Već se može naslutiti izjava Cale posle derbija: Čestitam momcima na igri, uzimajući u obzir pod kakvim okolnostima i u kakvoj atmosferi smo igrali i ovaj rezultat je veliki uspjeh". Pri tome neće biti bitno da li je remi ili poraz.
Da cutim ako vidim da nam klub ide prema ambisu?fks74 je napisao/la:Tebi ova situacija pravo odgovara, ne silazis sa foruma.Evander je napisao/la:Sreca pa ostale ekipe u ligi nemaju vlasnika miliardera
Nemoj mi Boga ti tih priča, jedini častan čovjek. Što to Kodro nije bio častan? Što sad Čala nije častan? Očekuješ da neko izađe i kaže "e ljudi, yebo ovu ligu, savez kroji sve, meni rekli da ne smijem osvojit pa je Rustem namjerno penal oful'o." Dokle više tih priča o namještanju? Isto kad je Vaha izjavio da neće da preuzme reprezentaciju jer mu nacionalni ključ kroji sastav, pa ga je pola države na zub uzelo, a i kod Papeta i Meše ravnopravno igraju i Srbi i Hrvati i Bošnjaci. Da se Čala povukao prije LZP bila bi priča da je šu.pak i da napušta brod koji tone. Na krivog čovjeka se sve svaljuje. Ako je iko kriv za ovu situaciju, to je prvo Tan kojeg boli qrac za Sarajevom, pa dio uprave zadužen za sportski segment, pa Elvir Kantardžić koji se uhljebio u klubu, pa Skaut koji bi izgleda nuklearnu katastrofu preživio.bordoakapitar je napisao/la:E cuj Cala hoce da ide. Mislio sam da je castan covjek, jer da jeste otisao bi prije LZP. Sigurno je znao cijeli scenarij oko prvaka i osvajaca kupa i osvojio je bodova tacno onoliko koliko su mu rekli. Zasto nije rekao ko ga ucjenjuje i naredjuje i otisao kao castan covjek, nego je ostao i bio dio ovog cirkusa. Mozda zato sto je i on dobio dio kolacica od kupa koji su listicani iskesirali. Sram vas bilo sviju! JEDINI CASTAN TRENER I COVJEK U POSTRATNOJ HISTORIJI SARAJEVA JE HUSREF MUSEMIC!!!ZATO MU I NE DAJU BLIZU KLUBA OD KAKO JE kinez DOSAO!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Jos nam je Europa blizu posto pocinjemo od prvog pretkola, vec smo trebali dogovoriti nekoga.pasica je napisao/la:Idu u karantin u hotel Malak, ma nema se para sta ces. Grob te yebo pa dovedite igrace ovaj sad prelazni rok kad se vec razbacujete tudjim parama, dosta vise ovih pic.kica po terenu.
Pritisak igranja u Sarajevu ce uvijek biti, kad ga ne bude znaci da smo pali kur.cu za usi, zato kome je previse nek se hvata noge nije ovaj klub za njega.
Prije nismo bili klub koji se prodao! Bar sam očekivao više nakon toga. Kako nismo pukli po šavovima? Trener evo hoće da ide, sjebali svaku bitnu tekmu koju smo mogli ove godine. Jedini igrač za kojeg su se mogle uzeti neke veće pare ode za 0 KM, raja ubijena u pojam, posjeta očajna, sjever očajan, igrački kadar očajan, nigdje vizije, nigdje plana za budućnost, ljudi u klubu tanki! Iduća sezona samo može biti još gora kakvom putanjom idemo, ali eto, sve je ok.hilmo je napisao/la:A što smo se raspali?joker90 je napisao/la:Raspali smo se ko kula od karata, ama baš ništa pozitivno nema. Odgovornost za to se opet prebacuje na navijače!![]()
![]()
Zato sto nismo osvojili kup, a jesmo navikli da osvajamo svake 8 godine. Zato što necemo osvojiti titulu, a j to smo navikli, svake 8 godine. Pozitivno je sto smo sa limitiranim kadrom do tri kola prije kraja bili u igri za oba trofeja. Nismo uzeli, pa šta? Nije kraj svijeta.
Dobro je sto cemo iz tima odstraniti igrace koji ne zasluzuju da budu na klupi kod nas a kamoli u prvih 11.
Previše crnjačimo.
Ma prepoznali su to navijači, dobar dio njih, zato je svaka utakmica oko dvije hiljade onih redovnih koje nikad niko nece otjerati s koseva. Posjetu diriguje i kvalitet igara, igrača, mi to ove godine nemamo, ponajviše rezultati.bordobijeli je napisao/la: Tako je Hilmo !!! Nikad oskudnija ekipa s kvalitetom al jako borbena nazalost navijaci to nisu prepoznali ove godine na kosevu nije bilo prave podrske jako losa posjeta . sad ce neko reci ne znaju igrati sta imam gledati . cinjenica je da smo kuci sve izgubili ove sezone . krupa , zrinjski, radnik. kup mladost,siroki znaci i kup i prvenstvo smo kuci izgubili ne optuzujem navijace igraci igraju i trebali su dobiti to ali moramo priznati da je falio vjeter u ledja s tribina .