Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
laljic je igrac bez karaktera i obraza, pitari ne kontaju da je samo dosao zbog para kako je dosao tako ce i otici, a ako mu kojim slucajem budu nesto duzni sve do zadnje marke ce uzeti, ubjedjen sam da ce zavrsiti kao i ziljkic
Crni Cerak 🐦⬛
Je li istina to da srbi s njima akcijaju? To sam vec jednom cuo i rekao sam da je to sigurno notorna laz, jednostavno mi nelogicno zvuci iako imaju sigurno neka poznanstva individualna, sto je video nedavno pokazao, ali da cijela grupa ima neko bratstvo sa srpskim grupama je stvarno nelogicno. Ipak su nosili majice hamzi i prate repku aktivno. Jednostavno mi razum to ne moze prihvatiti da je tako kako se prozivaju.plisek je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:17E cuj trazili obiljezja u kasetama auta, nije nijedan zadzepak ostao da ga niste opipali ne bi li koja marka bila. A sto se belaja tice, vasa mitomanska filozofija standardno, rame uz rame sa srbima, naoruzani do zuba presretnete kolonu gdje je vecina sa istoka i nesto CFa sto je bilo. Udarate dijete na podu na intenzivnu ga posaljete, udarate covjeka od 45 godina sipkom u glavu a kad vam CF uleti na grbavicu po sestorica u jedno auto i bjezanija. Al haj, nek ste vi uzeli koji novcanik, podijelite sa bracom zemuncima. Aj ZDAVO
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo je zaista neugodno gledati. Ne znam sta ga je natjeralo, ali kad se vec na ovo odlucio onda je trebao izbaciti drugi dio proslave. Jer to dvoje sigurno ne ide skupa..al valja skupit neke pluseve i simpatije na svim stranama, kad se vec mlate dobre pare za jedan dobar slobodnjak u ovih par mjeseci
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I meni je malo neugodno bilo gledati.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- akisarajevo92
- Kontakt:
slikovit prikaz sta mu je Jovic radio sa djevojkom u stanu koji joj je on kupio
Don't believe the hype.
Gledam ovu Ljajićevu proslavu i moram vam priznati da mi je malo teško.
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek dodje normalno na utakmicu na Grbavicu i mongoloidi ga vrijedjaju.
Ovo im je samo povratno. Jbga
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
jurisicduska
- Kontakt:
E dobro ste krenuli sa vašim Mirvicem.
Frajer hoće da se Amar Osim za sve pita sto se sporta tiče
Lijepo bas.
Lijepo bas.
Šta su mu psovali?feniksptica je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:23Covjek dodje normalno na utakmicu na Grbavicu i mongoloidi ga vrijedjaju.
Stimac u stilu srba…Svi su protiv nas…Kakav pacenik i psihopata
Pet igrača Rudara suspendovano je za utakmicu protiv Borca. 
- feniksptica
- Kontakt:
Sad ih 70% mora jest vlastita gofna.jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:25E dobro ste krenuli sa vašim Mirvicem.
Lijepo bas.
Nezgodno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 08 dec 2025, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Tako i treba svakako je on sam osvojio trofeja nego svi ostali zajednojurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:25E dobro ste krenuli sa vašim Mirvicem.
Lijepo bas.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 dec 2025, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Stimac opet nervozan, samo je jos falilo da napise da su hrvati ugrozeni u BiH 
pa niko vas nije tjerao da odgadjate utakmice na ljeto, svaki put nasi klubovi odgode po 3-4 utakmice i onda na kraj jeseni kuknjava.
Europski nogomet vise ne poznaje igranje svakih 6-7 dana, nego ako se busas u prsa Europom onda spremi ekipu da igra svaka 3-4 dana
pa niko vas nije tjerao da odgadjate utakmice na ljeto, svaki put nasi klubovi odgode po 3-4 utakmice i onda na kraj jeseni kuknjava.
Europski nogomet vise ne poznaje igranje svakih 6-7 dana, nego ako se busas u prsa Europom onda spremi ekipu da igra svaka 3-4 dana
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Majstore ovo je nešto najkulturnije što je on urado, bilo koji drugi igrač bi bio 100 puta brutalniji za ono što su njemu govorili na Grbavici.MostarNeretva je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:10Drago mi da je Sarajevo razvalilo NK Investitor al ovo je primitivizam.
Ta zajebancija za Sofiju i Jovića vjerujem da ne bi ni reagovo ali porodicu i kakve sve gadosti su tu spominjane teško da može ljudski mozak shvatit.
Na derbiju su bili ljudi koji nisu godinama propustili niti jednu njegovu utakmicu i ni oni se čak ne mogu sjetiti kad je bio toliko motivisan na utakmici.
Vjerujem da su bili navijači željane na jugu da bi im se na ogradu popeo da ih provocira.
Sa ovom majicom se sve poklopilo, željana sad zna gdje je dobila četvorku a oni znaju ko im ga zavuko do grla.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Amko je ikona.NoDi80 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:28Tako i treba svakako je on sam osvojio trofeja nego svi ostali zajednojurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:25E dobro ste krenuli sa vašim Mirvicem.
Lijepo bas.
Ja Amka cijenim i poštujem kao i cijelu porodicu Osim. Nego ne znam kako će oni tamo preživjeti to. Biće cijepanja članskih kartica.
Malo se Amko razbolio pa će sjest do kraja sedmice.
k.aranje je sta?

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
nema vise razuma tu braco, nije bitno vise jel to zulino privatno poznanstvo, svakako se niko osim njega na jugu ne pita. Oni akcijaju zajedno isto ko sto rade i druge poslove zajedno. Nama svima je to neshvatljivo ali to je trenutna situacija na jugu. Sa srbima iz srbije rade poslove i akcijaju, sa srbima u bosni su opstanak dogovorili, fakticki prodali identitet za licne interese. Svaki moj haver se odavno ogradjuje od juga, nece da budu povezani s njima uopce. Meni je tuzno gledat, familija mi branila grbavicu da ne padne a danas ih ovi u goste zovu da dodju tu. Bilo kako bilo, nadam se da ce se to promijeniti, na stranu sva prcanja i zajebancije, isti je to grad, ista mahala, ista raja.goGlobal je napisao/la: ↑08 dec 2025, 21:17Je li istina to da srbi s njima akcijaju? To sam vec jednom cuo i rekao sam da je to sigurno notorna laz, jednostavno mi nelogicno zvuci iako imaju sigurno neka poznanstva individualna, sto je video nedavno pokazao, ali da cijela grupa ima neko bratstvo sa srpskim grupama je stvarno nelogicno. Ipak su nosili majice hamzi i prate repku aktivno. Jednostavno mi razum to ne moze prihvatiti da je tako kako se prozivaju.plisek je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:17E cuj trazili obiljezja u kasetama auta, nije nijedan zadzepak ostao da ga niste opipali ne bi li koja marka bila. A sto se belaja tice, vasa mitomanska filozofija standardno, rame uz rame sa srbima, naoruzani do zuba presretnete kolonu gdje je vecina sa istoka i nesto CFa sto je bilo. Udarate dijete na podu na intenzivnu ga posaljete, udarate covjeka od 45 godina sipkom u glavu a kad vam CF uleti na grbavicu po sestorica u jedno auto i bjezanija. Al haj, nek ste vi uzeli koji novcanik, podijelite sa bracom zemuncima. Aj ZDAVO
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Nemanja99, NeSamSafetee, trunks1946 i 30 gostiju.

.png)