FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 maj 2017, 13:29

fks74 je napisao/la:
Evander je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Evo vidjet cemo kakvi smo navijaci sada na derbiju, koliko ce nas doci. Lahko je ovdje pisati , kad se pobjedjuje dodje malo vise raje sto je opet malo. Poslije prvog nwuspjeha nema vise od pola raje, sada mi reci jesul to navijaci. Ja sam u godinama i svaku priliku koristim da dodjem bwz obzira sto sam iz TK-a. Pa covjece za neko vrijeme nece imati tko ici na utakmice, kakvi smo da bog sacuva.
Kakvu pozivnicu su iz kluba poslali navijacima?

Pustili su uhljupe da idu na godisnji "emocionalni ispraznjeni". Ma mrs ba svi u PM.
Brine li neko o emocijama navijaca?
Ne mogu da vjerujem, sta bi ti uradio da ti neko prijeti. Meni je porodica ispred svega. A kada ti neki narkoman dodje na vrata ne znas sta je u stanju uraditi u takvom stanju.
Ko kome prijeti? Ako prijeti, to je krivocno dijelo. Gdje su onda istrage, potjernice?
Ne pravite od muhe slona.
Ova suplja nece zataskati sve lose stocse desava. Zaboli me za suplji, zelim vidjeti da se radi ovo ljeto. Da li ce ovo biti izlika sto cemo uci u narednu sezonu jos slabiji?

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 19 maj 2017, 13:32

zlo87 je napisao/la:Udruženje navijača Fudbalskog kluba Sarajevo se deklarativno ograđuje od nepromišljenih poteza neodgovornih pojedinaca koji su sebi uzeli za pravo da posjećuju kuće fudbalera Nermina Crnkića i Edina Rustemovića, napadaju porodice istih, te im upućuju prijetnje smrću. Kukavički činovi nikada nisu bili naš metod borbe i bodrenja voljenog kluba, tako će i ostati. Jasno je da ova garnitura igrača posjeduje manjak kvaliteta, tražili smo borbu i izgaranje na terenu, to smo i dobili, shodno tome ništa ne opravdava ovakve odluke neznanih junaka. Sve što možemo reći je to da će naš klub uvijek imati bezrezervnu podršku, a pojedincima poručujemo da se ubuduće suzdrže donošenja odluka na svoju ruku. Isto tako pozivamo sve "lajkače" i standardne pljuvače da za promjenu dođu na stadion. SVI NA DERBI!
:salut:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

High

Post Postao/la High » 19 maj 2017, 13:34

Ko će otjerati Saida?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 19 maj 2017, 13:34

skoroalen je napisao/la:
Bordomen je napisao/la:"Da nije sada utakmica sa Željezničarom ja bih uradio nešta drugo, ali ne bih sada o tome", rekao je Janjoš.

Ima li neko neko objasnjenje za ovo :hmmmmm:
Možda bi podnio ostavku dva kola prije kraja :D na to mi vuče. Btw ja sam svakako ubijeđen da će on sam otić' nakon Krupe.
Nije mozda nego sigurno ide. To je izustio da kaze pa se povukao. Da sad nije tekma s njima,ja bih..ppppp...(podnio ostavku) pa se povukao u zadnjem momentu.
Sta kazu ove sveznalice patka iz uprave da se pokriju za iducu sezonu. E,kakvih nas sve ima i u sta se pretvaramo,ne znam..Katastrofa s nama.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 19 maj 2017, 13:35

avira je napisao/la:Najvece zlo ovog kluba su ove nove Horde zla. Zbog vasih motanja trave u karte, ispaljivanja topovskih udara ja ne mogu odvesti svoje dijete od 14 godina na sjever da se uci da navija i da osjeti atmosferu. Svi smrdite po travi i po alkoholu. Mrs!
Ne mozes ti to objasnit...Horde nikad ovakve nisu bile...Sve je balavurdija na tribini...Tamo sta se radi to je nevjerovatno...Nikad horde nece biti kao sto su bile prije par godina jer kriminalci i razne podgrupice vode tribinu ;)

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 maj 2017, 13:39

Valjda se kako skrpimo, ja bih ovako krenuo :
Pavlović
Hodzić Novaković Kovačević Ivetić
Hebibović Sarić Radovac Almir Bekić
Duljević
Ahmetović

YNWA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la YNWA » 19 maj 2017, 13:42

zagor1987 je napisao/la: Evo suze ronim za njim,za njegove 3 sezone iz snova. Upravu si navijaci su krivi,zato odite vi sto podrzavate i gledajte Rustemovica i podrzite levate zasluzili su ja necu otic jer ja nisam navijac vi ste,je se ne nerviram i ne idem na gostovanja i ne trosim zadnji dinar da gledam majstore kao Rustemovic koji ne mogu jedan mec dobit kuci,ako vas to zadovoljava odlicno zato svake godine drugi osvajaju. Podrzite placi3picke zasluzili su i nemojte im slucajno psovat da se ne uvrijede. Nek levati pitaju sta je pritisak igrace Hajduka,Partizana,Zvezde il turskih klubova,ovdje kao neko dosao na vrata levatu nakon 3 godine muce ja i kao usrali se,samo nek idu sto dalje
Eto samo ti trosis pare, pa svaka mi utakmica dodje **** gostovanje, predjes 300 kilometara da gledas utakmicu na Kosevu i sta imas cuti, kako se **** nasim igracima od prve minute, kako pljuju jednu legendu Sarajeva, covjeku koji je veci pitar nego svi na stadionu, jebu mu sve po spisku. Pa Haseta bi popljuvali.
Normalno da cu podrzati Dinu i sve druge igrace koji ginu za sveti dres. Jer oni su to zasluzili, nije dovoljno dobar, svako ima pravo na misljenje, samo cu napisati da ste ovoj ekipi prognozirali borbu za LzP, i ne znam zasto ste sad razocarani, to ste ocekuvali da igraci koje ste popljuvali, svasta pisali o njima, osvoje titulu ? Pa kako, kad su debili ?

Ova sad generacija igraca je daleko iznad navijaca.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

UDHZSA
Kontakt:

Post Postao/la UDHZSA » 19 maj 2017, 13:46

Sutra ćemo pobijedit kad nam je sve naopako.

Otjerat većinu igrača kojima je pritisak igrati u Sarajevu i prilikom dovodjenja novih za sljedeću sezonu odma ga pitati kakav je sa pritiskom.

Uz to zakonom zabranit dovodjenje igrača iz Slobode pa čak i onih rodjenih na prostoru TK. Oni ne znaju kako izgleda trofej a nama došli Et kao da nešto osvoje .

Ps: lakše bi bilo ove neuspjehe istrpiti da su akademci igrali

Da te volim oduvijek sam znao...
#DIVOVI

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 19 maj 2017, 13:48

YNWA je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Evo suze ronim za njim,za njegove 3 sezone iz snova. Upravu si navijaci su krivi,zato odite vi sto podrzavate i gledajte Rustemovica i podrzite levate zasluzili su ja necu otic jer ja nisam navijac vi ste,je se ne nerviram i ne idem na gostovanja i ne trosim zadnji dinar da gledam majstore kao Rustemovic koji ne mogu jedan mec dobit kuci,ako vas to zadovoljava odlicno zato svake godine drugi osvajaju. Podrzite placi3picke zasluzili su i nemojte im slucajno psovat da se ne uvrijede. Nek levati pitaju sta je pritisak igrace Hajduka,Partizana,Zvezde il turskih klubova,ovdje kao neko dosao na vrata levatu nakon 3 godine muce ja i kao usrali se,samo nek idu sto dalje
Eto samo ti trosis pare, pa svaka mi utakmica dodje **** gostovanje, predjes 300 kilometara da gledas utakmicu na Kosevu i sta imas cuti, kako se **** nasim igracima od prve minute, kako pljuju jednu legendu Sarajeva, covjeku koji je veci pitar nego svi na stadionu, jebu mu sve po spisku. Pa Haseta bi popljuvali.
Normalno da cu podrzati Dinu i sve druge igrace koji ginu za sveti dres. Jer oni su to zasluzili, nije dovoljno dobar, svako ima pravo na misljenje, samo cu napisati da ste ovoj ekipi prognozirali borbu za LzP, i ne znam zasto ste sad razocarani, to ste ocekuvali da igraci koje ste popljuvali, svasta pisali o njima, osvoje titulu ? Pa kako, kad su debili ?

Ova sad generacija igraca je daleko iznad navijaca.
Nemoj Boga ti vise iko da gine, samo neka igraju kako Bog zapovjeda. Pun mi je vise amatera i uhljupa. Taj isti Rustemovic nema kvalitet da igra za drugi tim Sarajeva, a ne da bude kapiten. Nadam se da pizzda vise nikad nece obuci nas dres. Posserem se na onoga ko mu dade kapitensku.

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 19 maj 2017, 13:50

Ima li sta iz policije za ove prijetnje i napade? Ispliva li kakav dokaz? Krme debelo osim sto nije fizicki spremno jer ima 100kg, sad nije ni psihicki spreman je odigrao 10 minuta u Listici. Preforsirao se! 15k plata! Kako nas lik ponizava!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 19 maj 2017, 13:59

joker90 je napisao/la:Ima li sta iz policije za ove prijetnje i napade? Ispliva li kakav dokaz? Krme debelo osim sto nije fizicki spremno jer ima 100kg, sad nije ni psihicki spreman je odigrao 10 minuta u Listici. Preforsirao se! 15k plata! Kako nas lik ponizava!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Usao u 91' :mrgreen:
ako je pretrcao 50 metara sa penalom :rol:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 19 maj 2017, 14:00

E cuj Cala hoce da ide. Mislio sam da je castan covjek, jer da jeste otisao bi prije LZP. Sigurno je znao cijeli scenarij oko prvaka i osvajaca kupa i osvojio je bodova tacno onoliko koliko su mu rekli. Zasto nije rekao ko ga ucjenjuje i naredjuje i otisao kao castan covjek, nego je ostao i bio dio ovog cirkusa. Mozda zato sto je i on dobio dio kolacica od kupa koji su listicani iskesirali. Sram vas bilo sviju! JEDINI CASTAN TRENER I COVJEK U POSTRATNOJ HISTORIJI SARAJEVA JE HUSREF MUSEMIC!!!ZATO MU I NE DAJU BLIZU KLUBA OD KAKO JE kinez DOSAO!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 maj 2017, 14:01

MortemHz je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Oskudan igrački kadar smo jos vise suzili za 2 igrača. Zao mi je obojice momaka , jer nekom prijetiti smrcu preko poruka i provaljivati u stan u kojem je TRUDNA žena je gnusno . Samo malo da se postavimo u njihovu situaciju , zamislite kako im je ? Zbog ovakvih ispada "navijača" , nije ni čudno sto su nas mnogi odbili bas zbog ovoga , jer svako malo se desavaju neki ispadi.Sto se tiče derbija , iskreno ne očekujem ništa , sem borbe . Nismo ih na derbijima dobijali ni sa jacim sastavima na Kosevu , a pogotovo ne sad kad smo fizicki i emocionalno ispraznjeni ; nadam se da me mogu razuvjeriti.Ekipa koja nakon 12 godina dobije na Pecari i u reguralrnom dijelu uzme bod , a imali smo mnogo boljih generacija i tehnickih jaci koji nisu imali srce kao sto ima ova ekipa , zasluzuje moj respect . Ostaje zal zbog januarskog prelaznog roka , jer samo 2-3 igrača bi ovu ekipu usmjerila u drugi bolji pravac.
Ne lupetaj zivota ti, niko ti nije zbog toga odbio nit bi, zasto je tesko reci da nemamo normalne ljude u klubu i da ne znaju dovesti igraca odnosno odrijesiti kesu?
Provjereno znam da je nekoliko igraca odbilo nas klub zbog toga.Ne opravdam sadasnju garnituru uprave jer je ona kriva za januarski prelazni rok , ali ovo sto se radilo prekjucer nije bilo potrebno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 19 maj 2017, 14:02

Saopštenje Udruženja navijača je pomalo patetično, uzimajući u obzir šta su, ti isti službeni, navijači uradili igračima prošle godine kada su se vraćali iz Bijeljine. Sreća pa su imali pribranog i sposobnog vozača, a inače bi bilo puno gorih stvari od tih istih navijača koji su pisali ovo saopštenje (da se razumijemo i sam sam član i kluba i udruženja navijača).
Niko ovdje ne podržava nasilje ali dosta nam je više vadiona, jadikanja, isprika i ostalog. Sve uvijek se svali na navijače. Pozovi navijače na stadion, pa kada dođu imamo pristisak od tih istih navijača. Ako je neko nekome prijetio imaš fino policiju prijavi, i neka policija štiti oštećene, i hvata te napadače.
Za sve ovo je kriva uprava koja već duži period navijače vuče za nos. Nažalost navijačima je pukao film. Sve u klubu nam je prekriveno nekom misterijom. Od odlaska Stepanova, Ikandea, Benke, pa do Saidovog "igranja" i ovog sada saopštenja. Nikad ništa normalno i zvanično sve neka štura saoptešnja, nakon kojih raja nagađa i šuška te stvari postaju gore.

Već se može naslutiti izjava Cale posle derbija: Čestitam momcima na igri, uzimajući u obzir pod kakvim okolnostima i u kakvoj atmosferi smo igrali i ovaj rezultat je veliki uspjeh". Pri tome neće biti bitno da li je remi ili poraz.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 19 maj 2017, 14:05

robertkosar je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:Oskudan igrački kadar smo jos vise suzili za 2 igrača. Zao mi je obojice momaka , jer nekom prijetiti smrcu preko poruka i provaljivati u stan u kojem je TRUDNA žena je gnusno . Samo malo da se postavimo u njihovu situaciju , zamislite kako im je ? Zbog ovakvih ispada "navijača" , nije ni čudno sto su nas mnogi odbili bas zbog ovoga , jer svako malo se desavaju neki ispadi.Sto se tiče derbija , iskreno ne očekujem ništa , sem borbe . Nismo ih na derbijima dobijali ni sa jacim sastavima na Kosevu , a pogotovo ne sad kad smo fizicki i emocionalno ispraznjeni ; nadam se da me mogu razuvjeriti.Ekipa koja nakon 12 godina dobije na Pecari i u reguralrnom dijelu uzme bod , a imali smo mnogo boljih generacija i tehnickih jaci koji nisu imali srce kao sto ima ova ekipa , zasluzuje moj respect . Ostaje zal zbog januarskog prelaznog roka , jer samo 2-3 igrača bi ovu ekipu usmjerila u drugi bolji pravac.
Kad policija izda saopstenje da je taj i taj uhapsen zbog napada na privatnu kucu i imovinu i osobu u kuci onda vjerujem a do tada zamene ovo je samo propaganda nekog iz kluba da se skrene sa pravog razloga
Klub je izdao saopstenje u vezi toga , kakva crna policija , oni u ovoj drzavi se najmanje pitaju.Ponavljam opet mi smo sebe doveli u ovakvu situaciju , odnosno nestrucna Uprava i manjak para.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2017, 14:06

High je napisao/la:Ko će otjerati Saida?
Eventualno neki los kuhar i trovac hranom.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 19 maj 2017, 14:08

Cala nije nigdje rekao da je Said psihicki nespreman, to je laz. Uzmite i pogledajte press

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 19 maj 2017, 14:12

ado-hz je napisao/la:Najljepse moje vrijeme odlazaka na tekme je bilo od 1995 do recimo 2002 i one tekme protiv Besiktasa. Neko ce reci pa nemoj sad ici ako ti se ne svidja....neeee ici cu dok sam ziv al to lijepo vrijeme...druzenje...smijeh...pobjede i porazi od Gradine...Zmaja od Bosne...tadasnje NK.Zenice TOSKA niko mi ne moze uzeti ni oduzeti. Zato sam ponosan sto sam bio svjedok zivi nekih boljih vremena. Volim te Sarajevo!!!!
Najljepse moje je izmedju 1977 pa do 1984. Igralo je Sarajevo jedva se cekale utakmice. Gubile se utakmice na kosevu ali su igraci uvijek bili ipraceni pljeskom sa tribina. Igralo se srcem za klub. Sarajevo izgubilo utakmicu raja nije zadovoljna rezultatom ali igrom jest. Trener se pitao, samare djelio igracima to danasnji trener dobro zna. Gubilo je Sarajevo ali igraci Tipa Janjus, Vidovic, Vidakovic , Brko Ferhatovic i ostali su ginuli za sveti dres i nisu filozofirali po novinama. A danas igraca slucajno pogodi lopta u ledja ili u rame i ode ugol , sutra u novinama osvane euro gol naslov od nekog uhljupa novinara.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2017, 14:15

Ljudi sve je naopako od vlasnika,uprave ,igraca do nas navijaca . treba dobru analizu napraviti crtu podvuci pa krenuti na novo ovo nikako nije dobro .mene najvise brine vecinski vlasnik koji nema ambicija a drugo sto me brine su nasi navijaci narocito forum i fb navijaci . tesko vrijeme nervozni sve razumijem ali onakve komentare nakon utakmice pisati to je bruka ( da Bogda poginuli, psovanje mrtvih djece itd, na kraju i stvarne pretnje Rustemovicu). Kazne pravimo klubu , ugrizavamo zdravlje topovskim udarima . treba malo spustit loptu na zemlju mi volimo FKS i dolazimo zbog toga ovo nekako sve predaleko otislo .

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 19 maj 2017, 14:35

bordoakapitar je napisao/la:E cuj Cala hoce da ide. Mislio sam da je castan covjek, jer da jeste otisao bi prije LZP. Sigurno je znao cijeli scenarij oko prvaka i osvajaca kupa i osvojio je bodova tacno onoliko koliko su mu rekli. Zasto nije rekao ko ga ucjenjuje i naredjuje i otisao kao castan covjek, nego je ostao i bio dio ovog cirkusa. Mozda zato sto je i on dobio dio kolacica od kupa koji su listicani iskesirali. Sram vas bilo sviju! JEDINI CASTAN TRENER I COVJEK U POSTRATNOJ HISTORIJI SARAJEVA JE HUSREF MUSEMIC!!!ZATO MU I NE DAJU BLIZU KLUBA OD KAKO JE kinez DOSAO!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ti puno gledaš filmove, malo smanji doživljaj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.