Ko kome prijeti? Ako prijeti, to je krivocno dijelo. Gdje su onda istrage, potjernice?fks74 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, sta bi ti uradio da ti neko prijeti. Meni je porodica ispred svega. A kada ti neki narkoman dodje na vrata ne znas sta je u stanju uraditi u takvom stanju.Evander je napisao/la:Kakvu pozivnicu su iz kluba poslali navijacima?fks74 je napisao/la:Evo vidjet cemo kakvi smo navijaci sada na derbiju, koliko ce nas doci. Lahko je ovdje pisati , kad se pobjedjuje dodje malo vise raje sto je opet malo. Poslije prvog nwuspjeha nema vise od pola raje, sada mi reci jesul to navijaci. Ja sam u godinama i svaku priliku koristim da dodjem bwz obzira sto sam iz TK-a. Pa covjece za neko vrijeme nece imati tko ici na utakmice, kakvi smo da bog sacuva.
Pustili su uhljupe da idu na godisnji "emocionalni ispraznjeni". Ma mrs ba svi u PM.
Brine li neko o emocijama navijaca?
Ne pravite od muhe slona.
Ova suplja nece zataskati sve lose stocse desava. Zaboli me za suplji, zelim vidjeti da se radi ovo ljeto. Da li ce ovo biti izlika sto cemo uci u narednu sezonu jos slabiji?