FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nakon ovih sms poruka i odlazaka pred kucna vrata igracu, moze nam doci kao "pojacanje" samo neko ko nema mozga u glavi. Pa hajd da nekom od nas dodju na vrata, sta treba jos iznijeti sok i kolace da ih pocastis...pustiti da te nasamaruju pred zenom. SRAMOTA VELIKA!!! Taman se malo zaboravi skidanje dresova i samaranje na treningu sad je ovo doslo kao kec na desetku. Bravo 

Aj ubuduce procitaj sve a ne izvlaci iz konteksta..rekao sam da ne opravdam nista od ovog al da su ovi zasluzili, nikome nije uredu prijetiti posebno ne zivotom..ali ako ni jedan momak iz akademije ne moze dobiti minutu da odigra u ovakvom timu, a pojedinci nisu utakmice sastavili kvalitetne i idalje se konstantno forsiraju, ja ne znam ko ce osim navijaca to moci da promijeniDenchiNL je napisao/la:pa ljepoto moja da se zbog promašenih penala tjeraju fudbaleri i ubijaju, ne bi holandija postojala ili engleska...njemačka....hebo te lutke....vješaj lutke kome hoćeš i piši po transovima, a drugo je zvati nekon na broj i doći mu kući...prijetnja smrću je linija koja se ne prelazi...očigledno pojedinci ne kontaju.....dundee je napisao/la:Nisu pisali smrt..nego su na treningu digli parolu da ce ih pobit na snu..i povjesali lutke u dresovima igraca nakon poraza od lazija na ulazu u tunel...ako se sjetimo one prosle generacije sto je bila skidana za manja sranja od ovog i samarana u svlacionici (da se razumijemo ne podrzavam nista od ovog) onda u najmanju ruku ovi levati su ovo i zasluzili..dokle god se guraju ovakvi da igraju a djeca da propadaju u akademiji jedini nacin je ovo da se otjeraju iz kluba i da se maknu iz prve postave..sta igras fudbal i primas platu ako ne mozes izgledat ko fudbaler, pogodit **** penal i nositi se sa pritiskom navijaca..idi u moscanicu i igraj ko amater a ne glumi profesionalca
Kakvo pranje na kraju, cekali su samo bilo kakav razlog da krivicu svale na nekog treceg.
Mrs ba svi. Cala, razocarao si me danas. I ti si ckapi kao i ostali. Sutis i pricas sta ti se kaze.
Isto si uradio i zimus "ne trebaju mi pojacanja, zadovoljan sam ekipom".
Ovakvim stvarima, postajes sucesnik ovih nesposobnjakovica i uhljupa iz uprave.
Mrs ba svi. Cala, razocarao si me danas. I ti si ckapi kao i ostali. Sutis i pricas sta ti se kaze.
Isto si uradio i zimus "ne trebaju mi pojacanja, zadovoljan sam ekipom".
Ovakvim stvarima, postajes sucesnik ovih nesposobnjakovica i uhljupa iz uprave.
Ja sam mislio fakat da Tan ima poentu da napravi sa ovim klubom , , akademije igraci za prodaju , od svih klubova sa Sarajevom mu je najlakse u Evropu . Ako Moldavski serif moze dovest igrace za Evrope , ne vidim kako to Sarajevo ne bi moglo , al ispade da smo ostali haman na istom , , napravila se tj jos se pravi akademija al nigdje igraca iz nje . Celtic uvede 13 godisnje djete da igra mi ne mozemo nikog od te djece. Mislio sam da ce u roku 3 4 godine bit Evropa , al ovo , nikad losija liga fakat , prosjek svi i mi nista be uzmemo , plus ove ce Malteski klub izbacit. Duljevica ne osigurat da makar naplatis odlazak , mislim , sta je poenta svega onda.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 19 maj 2017, 12:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Nastavio je ovaj klub i bez većih igrača, pa će tako nastaviti i bez duljevića. Ja iskreno u Obradoviću ne vidim napredak, igrač koji često fula zicere i samo bi sa Ahmetovićem uzimao minutažu Nedimu. Ako se već godinu dana priziva Nedim, onda mu dati pravu šansu i ako je toliki talenat kao što se priča onda će nam donositi golove i bodove. Il' pukovnik, il' pokojnik. Nema sredine.skoroalen je napisao/la:Od svega ovog najviše boli što se napredak ne nazire. Kad neko spomenu Karića kao potencijalno pojačanje... znači taj Mahir Karić bi klupa bio u brezanskom Rudaru. Za njega je Amer Bekić u najmanju ruku Diego Costa jbt. Ode Duljević koji je jedini znao donijet prevagu na terenu, a pored njega ode još 7-8 igrača. Yebote, dao bih dvije godine na faksu da neko povuče crtu, ubaci 4 juniora u prvi tim, izvali lovu za prava pojačanja iz lige (Redžić, Marković, Ordagić, Obradović, Šerbečić), dovede dva kapitalca "iz vana"... ovako, kako je krenulo, mogli bismo se Rustema sjećat' s nostalgijom.
P.S. nisam za vraćanje starih igrača, vidjeli smo na šta to liči, ali po jednog čovjeka bih pješke otišao i na leđima ga donio. NIKOLA KOMAZEC!
SARAJEVO
I da se vratim na staru temu.
NAJVECA GRESKA U ISTORIJI KLUBA, BILA JE PRODAJA KINESKOJ UBLEHI!
"Da nije sada utakmica sa Željezničarom ja bih uradio nešta drugo, ali ne bih sada o tome", rekao je Janjoš.
Ima li neko neko objasnjenje za ovo

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otici iz klubaBordomen je napisao/la:"Da nije sada utakmica sa Željezničarom ja bih uradio nešta drugo, ali ne bih sada o tome", rekao je Janjoš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sreca sto se ove novije generacije nisu rodile u vrijeme Haseta, Biogradlica, Susica, Paje, Hadzibegica, Musemica itd itd, jer su i oni sigurno imali i losih utakmica i promasaja pa bi i njih popljuvali koliko god da su im bile ikone. Musemica bi objesili sto je otisao u CZ recimo, to mu oprostili nebi, i tako redom za svakog mi nesto nasli. Jednostavno navijace FKS ne moze zadovoljiti Bog Allah, da igras 5 sezona vrhunski i da jednu zahebes ti si mrtav covjek. Nemamo nikakve vrijednosti, nemamo nista sto nam je sveto, nemamo kucnu kulturu jer smo zaostali u svemu. Nije FKS privatno vlasnistvo nicije da ti nekoga batinas, proganjas, prijetis mu, psujes, tjeras kad ti hoces i sta sve ne. Previse smo se mi uzdigli pa nas Bog kaznjava ovako. I sve ce biti sve gore i gore jer bolje nismo ni zasluzili od lopovskih uprava, losih igraca naravno i toga ima( al nemas pravo da nekome prijetis smrcu ili mu ides na vrata), do ovakvih nas navijaca.
sad bi slavili licencu za ligu da ga nema....Evander je napisao/la:I da se vratim na staru temu.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
sve je ovo kokorusku kvalitet i to se vidi cim zagazis u Evropu,ejjj koliko god. niko jos nije europa lige vidio.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 19 maj 2017, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Možda bi podnio ostavku dva kola prije krajaBordomen je napisao/la:"Da nije sada utakmica sa Željezničarom ja bih uradio nešta drugo, ali ne bih sada o tome", rekao je Janjoš.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ado-hz je napisao/la:Sreca sto se ove novije generacije nisu rodile u vrijeme Haseta, Biogradlica, Susica, Paje, Hadzibegica, Musemica itd itd, jer su i oni sigurno imali i losih utakmica i promasaja pa bi i njih popljuvali koliko god da su im bile ikone. Musemica bi objesili sto je otisao u CZ recimo, to mu oprostili nebi, i tako redom za svakog mi nesto nasli. Jednostavno navijace FKS ne moze zadovoljiti Bog Allah, da igras 5 sezona vrhunski i da jednu zahebes ti si mrtav covjek. Nemamo nikakve vrijednosti, nemamo nista sto nam je sveto, nemamo kucnu kulturu jer smo zaostali u svemu. Nije FKS privatno vlasnistvo nicije da ti nekoga batinas, proganjas, prijetis mu, psujes, tjeras kad ti hoces i sta sve ne. Previse smo se mi uzdigli pa nas Bog kaznjava ovako. I sve ce biti sve gore i gore jer bolje nismo ni zasluzili od lopovskih uprava, losih igraca naravno i toga ima( al nemas pravo da nekome prijetis smrcu ili mu ides na vrata), do ovakvih nas navijaca.

hoće akademci da igraju, njih lakše tući šta li....

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ko je to kad od igraca bio pretucen?
Spinujete ovdje, izmisljate i nadodajete, kao da se to desava svakodnevno.
Gdje je dokaza da je neko nekom dosao na vrata?
Dok ne bude saopstenje iz MUP-a o ovome, ja ovo shvatam samo kao skretanje sa teme. Mozda jeste neko prosao ispred njegove kuce, dobacio, mozda bacio i kamen, ali ovdje se stavara atmosfera kao da je bio lincovan.
Hajmo cijelu sezonu posvetiti tome, nemojte ni slucajno da pricamo kako smo dvije godine bez trofeja, kako igramo za goli qurac, kako imamo amatersku ekipu koja ce biti natamburana u Europi, kako debeli Said nije niti potrudio se da se dovede u red...
JESMO LI SE ZA OVO PRODALI KINESKOM HOSTAPLERU?
Dok ne bude saopstenje iz MUP-a o ovome, ja ovo shvatam samo kao skretanje sa teme. Mozda jeste neko prosao ispred njegove kuce, dobacio, mozda bacio i kamen, ali ovdje se stavara atmosfera kao da je bio lincovan.
Hajmo cijelu sezonu posvetiti tome, nemojte ni slucajno da pricamo kako smo dvije godine bez trofeja, kako igramo za goli qurac, kako imamo amatersku ekipu koja ce biti natamburana u Europi, kako debeli Said nije niti potrudio se da se dovede u red...
-
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Ko je to kad od igraca bio pretucen?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo niko nikome nije isao na vrata, niko nikome nikad nije skinuo dres, niko nikome nije poslao sms, niko nikad nikomo nije opalio samar jer nije potvrdjeno iz Mup-a, nema zapis, saopstenje. Jel ti sad lakse!!!Evander je napisao/la:Ko je to kad od igraca bio pretucen?
A hoce li ti biti lakse da ti kazem da naredne pa sigurno 3god neces nista osvojiti a ti se zapitaj sto!!! To ti garantujem !!!

Evander je napisao/la:Ko je to kad od igraca bio pretucen?

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ja jako dobro znam sto necemo nista osvojiti i sto cemo biti goli qurac.
Zato sto imamo najgoreg vlasnik, zato sto imamo nesposobne ljude u klubu, zato sto smo uradili katastrofalan potez sa prodajom kluba covjeku kojeg fudbal ne zanima.
Navijaci nisu najbajniji, ali su i dalje najbolji dio kluba.
Zato sto je mozda neko bacio kamen ili dobacio nekom, razlog je sto cemo i slijedece sezone uci slabiji nego ove?
Zato sto imamo najgoreg vlasnik, zato sto imamo nesposobne ljude u klubu, zato sto smo uradili katastrofalan potez sa prodajom kluba covjeku kojeg fudbal ne zanima.
Navijaci nisu najbajniji, ali su i dalje najbolji dio kluba.
Zato sto je mozda neko bacio kamen ili dobacio nekom, razlog je sto cemo i slijedece sezone uci slabiji nego ove?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 19 maj 2017, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Havarija. Ovako ce vjerovatno biti i sljedece sezone jer fakat se nesto drasticno mora promijeniti da napravimo bilo kakav iskorak u odnosu na ovu sezonu.
ZZ
Ne rise vise, sa ovakvom pricom ti podrzavas ovo sto su neki ludjaci uradili. Cuj neko skrece s teme. Mi citavu sezonu znamo kakva je ekipa, opet su do kraja bili u borbi za oba trofeja. Znaci falilo je 2-3 igraca da se nesto uzme. I drugi su losi pa ne napadaju igrace, to niko ne smije raditi, ugroziti neciji zivot zbog penala. Evo i ja da mi neko ponudi posao u telekomu, ja bi ga prihvatio bez obzira sto nisam kvalifikovan za taj posao. Tako i oni pruzila im se prilika da igraju za Sarajevo zasto bi to odbili. Po vama igraci Slobode i Celika bi bili svi mrtvi do sada. I vidjet ces tko ce ti vise doci igrati ako se ne promijeni ponasanje navijaca.Evander je napisao/la:Ko je to kad od igraca bio pretucen?
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Hajdeee, Lecler, mosarajvosa83, napoleon72 i 26 gostiju.