evo jedan klip o navedenim
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 08 dec 2025, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Red je da ispadne Široki, cijeli 2/4 samo Rudara dobili
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Neće ispast... Posusje ce zrtvovat...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:32Red je da ispadne Široki, cijeli 2/4 samo Rudara dobili
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pojacaj gazda ponudu
Ma prezime Sidran potiče iz okoline Nevesinja i tu treba svaku raspravu završit.
MNON
odgledaj do kraja kada im se skrola ekipa kroz sezone
autentične izvorne sarajlije prezimena cvefler, šmit i leple silazili sa vratnika, čaršije i starog grada
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Radnik 1-3 zato je kvota velika bila na široki
Radnik 1-3 zato je kvota velika bila na široki
Što se Široki morao skloniti Radniku, zna li se šta?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Čudna utakmica.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Dingospo!! Ne zaslužuju te Admireee!scholsey je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:14jurisicduska je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:08Dobro nakon rijeci “hiperstupidna” odustajem od daljnje rasprave. To je ko wild Card. Svaka rasprava odmah završi. Tom intelektualnom nivou nisam dorastao.
Uživaj.![]()
Cuj zrtvovati, pa nije kurban. Siroki Brijeg je bolja ekipa od Posusja, zato i imaju 8 bodova vise.rishovski je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:34Neće ispast... Posusje ce zrtvovat...RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:32Red je da ispadne Široki, cijeli 2/4 samo Rudara dobili
Kako se pozdravljaju the manjejaci kad se sretnu u gradu?
Gigara na centru, a u VAR-u Kesic i Jelic. Ovima braca Dalton nisu ravni.
Pa najgore sto ovdje 80% ovih sto pisu iz tabora plavih podrzava mafijanje takozvane grupe TM, jer to je sve osim navijacke grupe. Da se razumijemo i da je na drugoj strani tako, isto bi bilo.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:48Bilo bi lijepo da dio ove raje (nebitno koji tabor, i ne odnosi se samo na derbi) koja spada u malo pismeniju, da ne kažem i kulturniju raju jednostavno izignoriše low IQ provokatore i ne daju im na značaju. Bezveze pumpate ego onima koji se pecaju na sitnice, a suštinu niti čitaju, niti bi shvatili da je pročitaju 10x.
Dok god wannabe drogoši vode kolo, taj dio tribine i ljudi oko kluba nije vrijedan pomena, kamoli da se nešto brane njihovi potezi.
Nekad zaboravim ko je sve tu pa upadnem u zamku da branim jug kao cjelinu, a realno dio momaka tu su samo zbog skrivanja kriminala iza mase koja se zove TM. Svako nek počisti svoje dvorište, ja ovdje navodim ono koje je meni najbliže.
Jučer apsolutno zasluženo, nakon 30min ženi govorim ovakvom igrom biće 5. Na kraju "samo" 4, hvala Irfanu što je skratio agoniju.
To što nekad neko negdje iskritikuje odbranu i kaže da je (a jeste) gol direktan rezultat nečije greške, ne znači da nije morao neko i zabit.
Čist primjer poluinvalid Jaganjac... Mujkić mu zicer dao, ovaj otišao istrčao u liniju i bolje da nije ni opucao.
Biće krvava borba za evropu.
Za vrh, teško da iko može išta ozbiljnije osim ove dvije ekipe koje su se već tradicionalno izdvojile.
Postavljam samo jedno pitanje: kako podrzati grupu koju vode likovi koji su prodali državu, prodali bi mater bukvalno za pare? Ja znam da sam na sjever isao do trenutka dizanja transparenta Edinu Vuku. Vidio da to nisu moja uvjerenja, cao vozdrica. Ima zapad.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
-
Pitaristok
- Kontakt:
U tome je stvar koju necete shvatiti da ne vode grupu. Vi ako mislite da on dodje lupi sakom o sto i pita se za sve grdno se varate. Ko je to od clanova TM u novoj grupi? Grupa je stala iza BHF, a pomenuti kojeg ne vadite iz usta odavno nije glavni na tribini. Drugi par cipela je sto mislite da se iskazala podrska radi nekog straha, a ne sto se vecina druzi godinama unazad. Odavno grupa nije prioritet.nokee je napisao/la: ↑08 dec 2025, 18:12Pa najgore sto ovdje 80% ovih sto pisu iz tabora plavih podrzava mafijanje takozvane grupe TM, jer to je sve osim navijacke grupe. Da se razumijemo i da je na drugoj strani tako, isto bi bilo.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑08 dec 2025, 15:48Bilo bi lijepo da dio ove raje (nebitno koji tabor, i ne odnosi se samo na derbi) koja spada u malo pismeniju, da ne kažem i kulturniju raju jednostavno izignoriše low IQ provokatore i ne daju im na značaju. Bezveze pumpate ego onima koji se pecaju na sitnice, a suštinu niti čitaju, niti bi shvatili da je pročitaju 10x.
Dok god wannabe drogoši vode kolo, taj dio tribine i ljudi oko kluba nije vrijedan pomena, kamoli da se nešto brane njihovi potezi.
Nekad zaboravim ko je sve tu pa upadnem u zamku da branim jug kao cjelinu, a realno dio momaka tu su samo zbog skrivanja kriminala iza mase koja se zove TM. Svako nek počisti svoje dvorište, ja ovdje navodim ono koje je meni najbliže.
Jučer apsolutno zasluženo, nakon 30min ženi govorim ovakvom igrom biće 5. Na kraju "samo" 4, hvala Irfanu što je skratio agoniju.
To što nekad neko negdje iskritikuje odbranu i kaže da je (a jeste) gol direktan rezultat nečije greške, ne znači da nije morao neko i zabit.
Čist primjer poluinvalid Jaganjac... Mujkić mu zicer dao, ovaj otišao istrčao u liniju i bolje da nije ni opucao.
Biće krvava borba za evropu.
Za vrh, teško da iko može išta ozbiljnije osim ove dvije ekipe koje su se već tradicionalno izdvojile.
Postavljam samo jedno pitanje: kako podrzati grupu koju vode likovi koji su prodali državu, prodali bi mater bukvalno za pare? Ja znam da sam na sjever isao do trenutka dizanja transparenta Edinu Vuku. Vidio da to nisu moja uvjerenja, cao vozdrica. Ima zapad.
A na drugoj strani je slicno, jer se zna ko je glavni..
Fk Željezničar.