FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cala i ti ne serri.
Povraca mi se citajuci ove zalopoljke. Pravite hebene zrtve od ovih antifudbalera. Rekao bi covjek da je nekome fakat ucinjeno nesto nazao i to zestoko. Kazes "Husejnovic nije psihicki spreman"? A sta je sa tim sto on citavu sezonu nije fizicki spreman?
Koga ba zahebajete?
Nastavite li ovako, otjerat cete i ovo malo raje sto dolazi.
Pocinje mi se opasno gaditi ovo sve.
Povraca mi se citajuci ove zalopoljke. Pravite hebene zrtve od ovih antifudbalera. Rekao bi covjek da je nekome fakat ucinjeno nesto nazao i to zestoko. Kazes "Husejnovic nije psihicki spreman"? A sta je sa tim sto on citavu sezonu nije fizicki spreman?
Koga ba zahebajete?
Nastavite li ovako, otjerat cete i ovo malo raje sto dolazi.
Pocinje mi se opasno gaditi ovo sve.
Vjerovatno ovako za derbi...

Ko će nam biti na klupi?
Balić, Herić, Kadušić, Anđušić, Livak, Bekić Am./Ahmetović i Adilović
Pokazati ljudskost i šampione ispratiti aplauzom.

Ko će nam biti na klupi?
Balić, Herić, Kadušić, Anđušić, Livak, Bekić Am./Ahmetović i Adilović
Pokazati ljudskost i šampione ispratiti aplauzom.
Nisu pisali smrt..nego su na treningu digli parolu da ce ih pobit na snu..i povjesali lutke u dresovima igraca nakon poraza od lazija na ulazu u tunel...ako se sjetimo one prosle generacije sto je bila skidana za manja sranja od ovog i samarana u svlacionici (da se razumijemo ne podrzavam nista od ovog) onda u najmanju ruku ovi levati su ovo i zasluzili..dokle god se guraju ovakvi da igraju a djeca da propadaju u akademiji jedini nacin je ovo da se otjeraju iz kluba i da se maknu iz prve postave..sta igras fudbal i primas platu ako ne mozes izgledat ko fudbaler, pogodit **** penal i nositi se sa pritiskom navijaca..idi u moscanicu i igraj ko amater a ne glumi profesionalca
-
- Kontakt:
Ma loptica se samo prebacila na navijače, za sve su krivi navijači. Pa da.
PICKE! Ovo je samo potvrda,ne da su losi igraci,nego da su PICKE koji obraza nemaju,PICKE nesmiju igrati u Sarajevu.Za Sarajevo se igra srcem,vi srca nemate ,imati PICKU u plucima.
Bjednici!Jadovi! Pobjegle picke,nesmiju stati,izadji.Said ce derbi vjerovatno gledati uz TV ,ustvari nece ni gledati,boli ih k.urac to je vec na plazi negdje,hladi jaja debela.
Bjednici!Jadovi! Pobjegle picke,nesmiju stati,izadji.Said ce derbi vjerovatno gledati uz TV ,ustvari nece ni gledati,boli ih k.urac to je vec na plazi negdje,hladi jaja debela.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zna picka stavit ruku na uho kad da go..sto je sad ne stavi **** on sve svoje manekensko
Nema prodaje karti na dan utakmice oko stadiona? WTF? I ono malo ljudi sto dodje ce vratiti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Smijesno,izgubili su ligu i kup,trenutka neke samokriticnosti nema.Niko da kaze jbg,zao mi je navijaca razocarali smo ih.Sramota me izaci pred njih jer smo sve prokockali.
Mi smo krivi sto se fudbal na Kosevu kao i POSJETA svela na najnize grane.
Jok samo o onoj dvojici fudbalskih promasaja,cuj Rustem digao ruku,e pa sada neka i kusa sta je zakuhao.
Neka su napustili,daBogda se ne vratili u klub ta dvojica salabajzera
Koliko je Hebib propustio prilika,pa mu niko rijeci nije rekao..sto li Boze?
Mi smo krivi sto se fudbal na Kosevu kao i POSJETA svela na najnize grane.
Jok samo o onoj dvojici fudbalskih promasaja,cuj Rustem digao ruku,e pa sada neka i kusa sta je zakuhao.
Neka su napustili,daBogda se ne vratili u klub ta dvojica salabajzera

Koliko je Hebib propustio prilika,pa mu niko rijeci nije rekao..sto li Boze?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- robertkosar
- Kontakt:
Izgleda da je to to navijaci krivi. Da imaju imalo obraza i uprava i gospodin sa stopericom bi javno priznali da su glavni krivci za ovu sezonu. Uprava zato sto nisu doveli adekvatno pojacanje a trener sto je pristao da vodi grupu psihicki problematicnih osoba , fizicki nesposobnih i tehnicki ne skolovanih idiota. Isad im navijaci krivi za propast sezone 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
pa ljepoto moja da se zbog promašenih penala tjeraju fudbaleri i ubijaju, ne bi holandija postojala ili engleska...njemačka....hebo te lutke....vješaj lutke kome hoćeš i piši po transovima, a drugo je zvati nekon na broj i doći mu kući...prijetnja smrću je linija koja se ne prelazi...očigledno pojedinci ne kontaju.....dundee je napisao/la:Nisu pisali smrt..nego su na treningu digli parolu da ce ih pobit na snu..i povjesali lutke u dresovima igraca nakon poraza od lazija na ulazu u tunel...ako se sjetimo one prosle generacije sto je bila skidana za manja sranja od ovog i samarana u svlacionici (da se razumijemo ne podrzavam nista od ovog) onda u najmanju ruku ovi levati su ovo i zasluzili..dokle god se guraju ovakvi da igraju a djeca da propadaju u akademiji jedini nacin je ovo da se otjeraju iz kluba i da se maknu iz prve postave..sta igras fudbal i primas platu ako ne mozes izgledat ko fudbaler, pogodit **** penal i nositi se sa pritiskom navijaca..idi u moscanicu i igraj ko amater a ne glumi profesionalca
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Evolution87
- Kontakt:
Hvala Allahu dragom. Hajde jos krmak debeli i marcelo na lijevom beku
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Oskudan igrački kadar smo jos vise suzili za 2 igrača. Zao mi je obojice momaka , jer nekom prijetiti smrcu preko poruka i provaljivati u stan u kojem je TRUDNA žena je gnusno . Samo malo da se postavimo u njihovu situaciju , zamislite kako im je ? Zbog ovakvih ispada "navijača" , nije ni čudno sto su nas mnogi odbili bas zbog ovoga , jer svako malo se desavaju neki ispadi.Sto se tiče derbija , iskreno ne očekujem ništa , sem borbe . Nismo ih na derbijima dobijali ni sa jacim sastavima na Kosevu , a pogotovo ne sad kad smo fizicki i emocionalno ispraznjeni ; nadam se da me mogu razuvjeriti.Ekipa koja nakon 12 godina dobije na Pecari i u reguralrnom dijelu uzme bod , a imali smo mnogo boljih generacija i tehnickih jaci koji nisu imali srce kao sto ima ova ekipa , zasluzuje moj respect . Ostaje zal zbog januarskog prelaznog roka , jer samo 2-3 igrača bi ovu ekipu usmjerila u drugi bolji pravac.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Svi koji su otisli pred derbi i koji su "psihicki rastreseni", nadam se da vise nikad nece zaigrati u Sarajevu.
Takvim nam ne trebaju.
Pa je li se ikad igdje desilo nesto slicno ovome?
Takvim nam ne trebaju.
Pa je li se ikad igdje desilo nesto slicno ovome?
Sutra ce da eskalira sav ovaj bijes,ako se ne dobije a realnoo nevidim kako mozemo dobiti,j.ebat ce se i Calin Cala i igdje iko ima.
Znaci sutra bi najradije volio da neidem,htio sam ici zbog ove trojke samo da njih prozivam,ali evo PICKI nema.Pokusat cu gledati sto mirnije utakmicu,a na kraju nek nam je bog na pomoci,skidat ce se istok sa ograde vjerovatno.
Znaci sutra bi najradije volio da neidem,htio sam ici zbog ove trojke samo da njih prozivam,ali evo PICKI nema.Pokusat cu gledati sto mirnije utakmicu,a na kraju nek nam je bog na pomoci,skidat ce se istok sa ograde vjerovatno.
- Burberry46
- Kontakt:
Osudjujem ove prijetnje i uopste se ovo nije trebalo napraviti, debilizam ali sve svaliti na navijace da su jedini krivci je bezveze.
Zasto uprava nije nikako godinu i vise komunicirala sa navijacima, niko nije znao sta je u klubu, zastoo nisu pojacali igracki kadar na zimu kad smo bili blizu oba trofeja itd.
Smijesan je ovaj spin da su navijaci najveci krivci
Zasto uprava nije nikako godinu i vise komunicirala sa navijacima, niko nije znao sta je u klubu, zastoo nisu pojacali igracki kadar na zimu kad smo bili blizu oba trofeja itd.
Smijesan je ovaj spin da su navijaci najveci krivci
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne lupetaj zivota ti, niko ti nije zbog toga odbio nit bi, zasto je tesko reci da nemamo normalne ljude u klubu i da ne znaju dovesti igraca odnosno odrijesiti kesu?Suki46 je napisao/la:Oskudan igrački kadar smo jos vise suzili za 2 igrača. Zao mi je obojice momaka , jer nekom prijetiti smrcu preko poruka i provaljivati u stan u kojem je TRUDNA žena je gnusno . Samo malo da se postavimo u njihovu situaciju , zamislite kako im je ? Zbog ovakvih ispada "navijača" , nije ni čudno sto su nas mnogi odbili bas zbog ovoga , jer svako malo se desavaju neki ispadi.Sto se tiče derbija , iskreno ne očekujem ništa , sem borbe . Nismo ih na derbijima dobijali ni sa jacim sastavima na Kosevu , a pogotovo ne sad kad smo fizicki i emocionalno ispraznjeni ; nadam se da me mogu razuvjeriti.Ekipa koja nakon 12 godina dobije na Pecari i u reguralrnom dijelu uzme bod , a imali smo mnogo boljih generacija i tehnickih jaci koji nisu imali srce kao sto ima ova ekipa , zasluzuje moj respect . Ostaje zal zbog januarskog prelaznog roka , jer samo 2-3 igrača bi ovu ekipu usmjerila u drugi bolji pravac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gospodin sa štopericom je spasio sezonu. Puno si brate na njega udario, sjeti se gdje smo sa Hurtićem bili, koji je uz sve debilizme na terenu i Benku otjer'o. K'o da smo mi prije Čale imali šampionsku ekipu, pa ih on rastjer'o, prokockao 15 bodova prednosti i ispao iz kupa u prvoj rundi.robertkosar je napisao/la:Izgleda da je to to navijaci krivi. Da imaju imalo obraza i uprava i gospodin sa stopericom bi javno priznali da su glavni krivci za ovu sezonu. Uprava zato sto nisu doveli adekvatno pojacanje a trener sto je pristao da vodi grupu psihicki problematicnih osoba , fizicki nesposobnih i tehnicki ne skolovanih idiota. Isad im navijaci krivi za propast sezone
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Kad policija izda saopstenje da je taj i taj uhapsen zbog napada na privatnu kucu i imovinu i osobu u kuci onda vjerujem a do tada zamene ovo je samo propaganda nekog iz kluba da se skrene sa pravog razlogaSuki46 je napisao/la:Oskudan igrački kadar smo jos vise suzili za 2 igrača. Zao mi je obojice momaka , jer nekom prijetiti smrcu preko poruka i provaljivati u stan u kojem je TRUDNA žena je gnusno . Samo malo da se postavimo u njihovu situaciju , zamislite kako im je ? Zbog ovakvih ispada "navijača" , nije ni čudno sto su nas mnogi odbili bas zbog ovoga , jer svako malo se desavaju neki ispadi.Sto se tiče derbija , iskreno ne očekujem ništa , sem borbe . Nismo ih na derbijima dobijali ni sa jacim sastavima na Kosevu , a pogotovo ne sad kad smo fizicki i emocionalno ispraznjeni ; nadam se da me mogu razuvjeriti.Ekipa koja nakon 12 godina dobije na Pecari i u reguralrnom dijelu uzme bod , a imali smo mnogo boljih generacija i tehnickih jaci koji nisu imali srce kao sto ima ova ekipa , zasluzuje moj respect . Ostaje zal zbog januarskog prelaznog roka , jer samo 2-3 igrača bi ovu ekipu usmjerila u drugi bolji pravac.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Nigdje veze sve ovo... Svaki komentar je suvisan..
I to sve pred derbi.. Dno!
I to sve pred derbi.. Dno!
IDEMO PONOVO!
Pichke emocionalno istrosene i prepadnute. Sve se svaljuje na pleca navijaca,a ovi koji su najvise krivi sto se Sarajevo srozalo na nivo prosjecnog bh ligasa ne preuzimaju ni sekunde odgovornosti,fujjj
Jos Cala kaze mi oslabljeni na derbiji zbog neigranja Saida koji je psihicki istrosen wtf!!! I Cala na zahebaje izgleda

Jos Cala kaze mi oslabljeni na derbiji zbog neigranja Saida koji je psihicki istrosen wtf!!! I Cala na zahebaje izgleda
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], MaroonBjelave i 35 gostiju.