FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

radebl
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la radebl » 13 maj 2010, 02:08

Seyo_TM je napisao/la:samo me interesuje kako neko ko je zg0vnan u drugu ligu uz nasu pomoc, moze nama reci da imamo komplex od njih :mrgreen:
jel komplex sto nismo mutavi?
ahhaah jos se hvalis time?!
zeljo-zepce 1-2
pa iole normalan navijac zelje bi se sramio toga... sta ti mislis da je nama lose u ligi rs?! sto kompleks?!
grjesis... al aj nemoj molim te...oticiemo predaljeko...nije ni tema ni vrjeme....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 maj 2010, 02:10

radebl je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:samo me interesuje kako neko ko je zg0vnan u drugu ligu uz nasu pomoc, moze nama reci da imamo komplex od njih :mrgreen:
zeljo-zepce 1-2
pa iole normalan navijac zelje bi se sramio toga... sta ti mislis da je nama lose u ligi rs?! sto kompleks?!
grjesis... al aj nemoj molim te...oticiemo predaljeko...nije ni tema ni vrjeme....
Cega da se sramimo?? što se sami sebe doveli u situaciju da ovisite o Želji u zadnjem kolu??
Pa valjda treba da se vi toga stidite,a ne mi...hahahah :lol: :lol: jao logicara :lol: :lol:
Citavu sezonu igrali katastrofalno i u zadnjem kolu treba da Željo za njih odigra i da ih spasi od ispadanja i to u istoj sezoni u kojoj su istakli trans Nož,žica,srebrenica upravo u utakmicu protiv Želje.
Rade, nemoj biti papak i ne provaljuj se života ti ,vec malo realnije sagledaj stvari.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 maj 2010, 02:13

rado znas li ko je dao golove i u kojoj minuti :mrgreen: ja zaboravio tu nevaznu tekmu :mrgreen:
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 13 maj 2010, 02:21, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 13 maj 2010, 02:16

drop je napisao/la:
radebl je napisao/la:
zeljo-zepce 1-2
Cega da se sramimo?? što se sami sebe doveli u situaciju da ovisite o Želji u zadnjem kolu??
Pa valjda treba da se vi toga stidite,a ne mi...hahahah :lol: :lol: jao logicara :lol: :lol:
Citavu sezonu igrali katastrofalno i u zadnjem kolu treba da Željo za njih odigra i da ih spasi od ispadanja i to u istoj sezoni u kojoj su istakli trans Nož,žica,srebrenica upravo u utakmicu protiv Želje.
Rade, nemoj biti papak i ne provaljuj se života ti ,vec malo realnije sagledaj stvari.
ma ne mora zeljo igrati za borac,nek igra za sebe...za svoj "obraz" koji ocigledno prljav...kupujete prodajete,cjenovnik imate... te sezone zepce nije uzeo bod u gostima.... a zeljo je sve tekme dobio na grbavici...i to kao dodje 1-2...pa sjecam se,i manijaci kao najvatreniji navijaci su napustili tekmu na poluvremenu uz bojkot... prodajete se za "saku dolara"...a ne znam sta podrazumjevas pod tim cjelu sezonu igrali katastrofalno...te sezone smo skupili preko 40 bodova...kao i sve ekipe, kuci dobili u gostima gubili....eventualno da smo napravili jedan kiks...mozda jednu tekmu izgubili kuci i to je to...takva nam je liga...i vec si u zoni za ispadanje...tako da to i nije to tvoje "cjelu sezonu igrali katastrofalno 8-) "
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 maj 2010, 02:21

Te sezone ste vi ispali iz lige , što najbolje govori kako ste igrali.
Nemoj se ti vaditi na tu pricu da ste zbog Želje u zadnjem kolu ispali.
Ne ne , ispali ste vi jer ste citavu sezonu igrali toliko loše da ste ovisili u drugim rezultatima i to u zadnjem kolu - pametnom dosta :!: ovo su cinjenice neoborive.
Mani se ti price o našem obrazu ,vec ste sami sebe izbacili u cvajtu svojim lošim igrama.
Pogotovu vi nemate pravo spocitavati nekome nešto i pricati o obrazu poslije ogranizovanog zviždanja državne himnu (letak propaganda) i nakon sramnog transparenta Nož,Žica,Srebrenica.
Definitivno vi nemate nikakvo pravo drugima moralisati poslije toga.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 13 maj 2010, 02:25

te sezone niste normalno mogli odigrati utakmicu...ili vam igraci srali ili navijaci cc i na kraju zasluzeno zavrsili u cvajti

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 maj 2010, 02:28

Bice Željo opet Šampion 8-)
slika
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 13 maj 2010, 02:28

drop je napisao/la:Te sezone ste vi ispali iz lige , što najbolje govori kako ste igrali.
Ne ne , ispali ste vi jer ste citavu sezonu igrali toliko loše da ste ovisili u drugim rezultatima i to u zadnjem kolu - pametnom dosta :!: ovo su cinjenice neoborive.
Mani se ti price o našem obrazu ,vec ste sami sebe izbacili u cvajtu svojim lošim igrama.
Pogotovu vi nemate pravo spocitavati nekome nešto i pricati o obrazu poslije ogranizovanog zviždanja državne himnu (letak propaganda) i nakon sramnog transparenta Nož,Žica,Srebrenica.
*Utakmica 11 kola Slavija - Borac Banja Luka registrovana je rezultatom 3:0 za Slaviju jer se gosti nisu pojavili na stadionu, Borac je kaznjen oduzimanjem jednog boda.

evo koliko su dobro igrali :D

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 13 maj 2010, 02:33

Hoceli biti prenosa , oceli mi neko iskreno reci ? :r

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 13 maj 2010, 02:33

blablabla je napisao/la:
drop je napisao/la:Te sezone ste vi ispali iz lige , što najbolje govori kako ste igrali.
*Utakmica 11 kola Slavija - Borac Banja Luka registrovana je rezultatom 3:0 za Slaviju jer se gosti nisu pojavili na stadionu, Borac je kaznjen oduzimanjem jednog boda.

evo koliko su dobro igrali :D
Sjecam se toga...hvala što si napomenuo to.
Inace, pogledaj ti samo logike ovog mudraca iz BL...ko biva Željo kriv što nije za njih odigrao i pobjedio Žepce u zadnjem kolu...a to što su oni bili toliko "dobri i kvalitetni" da su prakticno sami sebe doveli u situaciju da doslovno ovise o rezultatima drugih utakmica i to u zadnjem kolu - to je nebitno.
Bitno je srati o Želji i njegovom obrazu , bitno je vaditi neke statistike o tome kako Žepce nikoga nije pobjedilo u gostima i slicne gluposti.
Ja opet postavljam tom logicaru samo jedno normalno pitanje ...Zašto je Borac sam doveo sebe u situaciju da ovisi o drugome u zadnjem kolu, umjesto da ranije obezbjedio opstanak?? samo to pitanje i ništa više.
Ne smijemo dozvoliti da nam oni spocitavaju moralne lekcije o tome :!:
Zadnja izmjena: drop, dana/u 13 maj 2010, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 maj 2010, 02:35

amarpustahija je napisao/la:Hoceli biti prenosa , oceli mi neko iskreno reci ? :r
Nista je jos uvjek 100 % nezna i to ti niko nemoze odg.cekaj kao i svi mi zajedno ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 13 maj 2010, 02:36

a evo ti kako su kuci osvajali bodove

*Utakmica Borac Banjaluka - Sarajevo registrovana je rezultatom 3:0 jer su gosti nakon fizickog napada navijaca Borca na igrace Sarajeva odbili da nastave utakmicu.

:D :D

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 maj 2010, 02:40

napisao sam na drugoj temi i ovde cu...

znaci, kad west ham pobjedi manchestera uniteda (prvaka) u zadnjem kolu u sred manchestera i tako obezbjedi opstanak, to je kao posteno i fer a kad zepce pobjedi zelju isto tako za opstanak onda je to pusteno, prodato ili sta vec ne... :roll:

pricalo se tada po sarajevu i cijeloj bosni kako ce zeljo dobiti te bodove u narednoj sezoni u zepcu (2005/2006) ali vidi cuda, izgubili smo tada u zepcu... :roll:

toliko o tome da samo prodali ili pustili... :roll:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 13 maj 2010, 07:53

Sto se ba pravdate? Ispali su zbog famoznog transparenta i ja se ponosim tim. Krivo bi mi bilo da ih nismo izbacili i volio bih kad bi se opet to dogodilo da imamo priliku da ih izbacimo pa da ih opet izbacimo i opet poslije toga... Zato sad da im otmemo oba trofeja pa da imamo jos jednu satisfakciju! :evil:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 13 maj 2010, 07:57

@radebl: te sezone ste sami krivi sto ste na kraju ispali, jer ste te sezone odbili otici na gostovanje u lukavicu i tu su vam bod oduzeli

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 13 maj 2010, 08:11

dabogda im derbi sa ljubićem bio svake godine :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 maj 2010, 08:36

Ko nije gledao Amara juce na TVSA ima sve na youtube. Momak sa orga se potrudio i sve postavio. Samo treba ukucati "Javni agent 033" i to je to. Javni agent bez navodnika .. :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 13 maj 2010, 09:40

Dialiba je napisao/la:@radebl: te sezone ste sami krivi sto ste na kraju ispali, jer ste te sezone odbili otici na gostovanje u lukavicu i tu su vam bod oduzeli
A sta mu objasnjavate,nek' smo ih izbacili te godine ako nista onda zbog parole i svega sto se desavalo te godine u BL,ako bude trebalo opet im ga zabit' do grla,kad se god pruzi sansa kao recimo ove godine...

slika
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 maj 2010, 10:14

Stole iz Bora je napisao/la:Ko nije gledao Amara juce na TVSA ima sve na youtube. Momak sa orga se potrudio i sve postavio. Samo treba ukucati "Javni agent 033" i to je to. Javni agent bez navodnika .. :)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Hvala Stole! ;)

p.s. Zaim je pretjer'o sa ovim pitanjima o privatnosti. "To je stadion za sletove, prevelik je, i preružan.." :D

p.p.s. preporučujem i navijačima malih timova iz naše domovine da pogledaju i poslušaju kako zbori najbolji trener u BiH. :D

"Nije to ni zbog nafake
Nije to ni naka droga
Ali sve dok igra Željo
Ja znam da ima Boga"..
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 maj 2010, 10:46

Može li neko reći gdje je ta famozna izjava o Koševu.Nemogu sve gladati ipak mi je internet ograničen,a trenutno sam previše potrošio. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 35 gostiju.