RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sad bio na tekmi protiv Turbine. Sastav i formacija iz prvog poluvremena je izgledala ovako :
---------------------- Oštri ------------------------
---Kodro-------Merza------Kazazić--------Leta---
----------------Zvona----Majke--------------------
-----Dino-------Jusufbašić----------Okić-----------
--------------------Ćemalović------------------------
Drugo poluvrijeme :
------------------------Bobić-------------------------
( ? ) -----------Mahinić--------Kazazić-------( ? )
---------------Zvonić------Bešo---------------------
( ? -------------------Marić----------------- ( ? )
---------------------Okić ----------------------
Ove pod upitnikom igrače ne poznajem, zato i jeste ostavljeno prazno polje. Kako komentarisati utakmicu protiv amatera ? Pa teško, iako je na kraju zabilježena pobjeda dvocifrenim brojem razlike, al ipak. Ne, nisam pesimista, vjerujem u vraćanje na pravi kolosijek odmah protiv Leotara. Čelik nam je prava provjera.
P.S. Pohvale za UO zbog ovog poteza.
---------------------- Oštri ------------------------
---Kodro-------Merza------Kazazić--------Leta---
----------------Zvona----Majke--------------------
-----Dino-------Jusufbašić----------Okić-----------
--------------------Ćemalović------------------------
Drugo poluvrijeme :
------------------------Bobić-------------------------
( ? ) -----------Mahinić--------Kazazić-------( ? )
---------------Zvonić------Bešo---------------------
( ? -------------------Marić----------------- ( ? )
---------------------Okić ----------------------
Ove pod upitnikom igrače ne poznajem, zato i jeste ostavljeno prazno polje. Kako komentarisati utakmicu protiv amatera ? Pa teško, iako je na kraju zabilježena pobjeda dvocifrenim brojem razlike, al ipak. Ne, nisam pesimista, vjerujem u vraćanje na pravi kolosijek odmah protiv Leotara. Čelik nam je prava provjera.
P.S. Pohvale za UO zbog ovog poteza.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
VELEŽ – TURBINA 11:0 (4:0)
Stadion FK Velež.
Gledalaca 50.
Vrijeme vruće, teren dobar za igru.
Glavni sudija: Anel Puce (Mostar).
Pomoćnici: Alen i Derviš Demirović (oba iz Mostara).
Strijelci: 1:0 Ćemalović (15), 2:0 Ćemalović (17), 3:0 Okić (30), 4:0 Ćemalović (36), 5:0 Marić (46), 6:0 Zvonić (49), 7:0 Hebibović (51), 8:0 Rašević (54), 9:0 Hebibović (57), 10:0 Okić (60), 11:0 Jakupović (70).
VELEŽ: Oštraković (od 46. Bobić), Kodro (od 46. Jakupović), Kazazić, Merzić (od 46. Mahinić), Letić (od 46. Zuhrić), Majkić (od 46. Bešo), Zvonić, Hajdarović (od 46. Rašević), Jusufbašić (od 46. Marić), Ćemalović (od 46. Hebibović), Okić
TURBINA: Šukman, Husrep, Đuliman, Makan, Ovnović, Hajdarević, Zahirović, Hadžiomerović, Šćuk, Kazić, Vila.
Još su igrali: Benca, Burić, Mezit, Keskin
izvor: oficijelna
FORZA VELEZ
Stadion FK Velež.
Gledalaca 50.
Strijelci: 1:0 Ćemalović (15), 2:0 Ćemalović (17), 3:0 Okić (30), 4:0 Ćemalović (36), 5:0 Marić (46), 6:0 Zvonić (49), 7:0 Hebibović (51), 8:0 Rašević (54), 9:0 Hebibović (57), 10:0 Okić (60), 11:0 Jakupović (70).
VELEŽ: Oštraković (od 46. Bobić), Kodro (od 46. Jakupović), Kazazić, Merzić (od 46. Mahinić), Letić (od 46. Zuhrić), Majkić (od 46. Bešo), Zvonić, Hajdarović (od 46. Rašević), Jusufbašić (od 46. Marić), Ćemalović (od 46. Hebibović), Okić
TURBINA: Šukman, Husrep, Đuliman, Makan, Ovnović, Hajdarević, Zahirović, Hadžiomerović, Šćuk, Kazić, Vila.
FORZA VELEZ
Koštaju minimalno toliko ako bi se postavljali reflektori koji zadovoljavaju standarde UEFA-e, to jest odigravanja Evropskih utakmica.Negdje sam čitao da je cifra nešto preko 300.000 Eura.E sad jednio da nađemo neke polovne na zapadu ali je pitanje koliko će durati, zadovoljavaju li tu jačinu itd...MostaracVelezovac je napisao/la:Neki kazu da semafori za stadion (valjda imaju neki posebni koji ispunjavaju uslove) kostaju i do 500,000 maraka.
Meni to ne pravi smisla bas - i bas bi volio da saznam koliko je stvarno cijena semafora koji bi zadovoljili standarde za Velezov stadion.
bas ste hladni hercegovcinonda_83 je napisao/la:VELEŽ – TURBINA 11:0 (4:0)
Stadion FK Velež.
Gledalaca 50.
FORZA VELEZ

-
- Kontakt:
Totalno razumljivo.nonda_83 je napisao/la:KAZNA ZA PRISTUP IGRI NA „PECARI“
Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež održao je vandredni sastanak nakon utakmice na „Pecari“. Analizirajući sve do sada urađeno na finansijskom i organizacionom planu pred ovu sezonu, ocijenjeno je da je pristup igri na „Pecari“ bio ispod očekivanog nivoa. Zbog toga je Upravni odbor Veleža odlučio da, zbog pristupa igri na „Pecari“ koji je rezultirao visokim porazom, kazni igrače i stručni štab odbijanjem 20% od julske plate.
FORZA VELEZ
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- samo_lijevo
- Kontakt:
Za svaku pohvalu.nonda_83 je napisao/la:KAZNA ZA PRISTUP IGRI NA „PECARI“
Upravni odbor Fudbalskog kluba Velež održao je vandredni sastanak nakon utakmice na „Pecari“. Analizirajući sve do sada urađeno na finansijskom i organizacionom planu pred ovu sezonu, ocijenjeno je da je pristup igri na „Pecari“ bio ispod očekivanog nivoa. Zbog toga je Upravni odbor Veleža odlučio da, zbog pristupa igri na „Pecari“ koji je rezultirao visokim porazom, kazni igrače i stručni štab odbijanjem 20% od julske plate.
FORZA VELEZ
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Bio bi red da se malo Turbini pomogne. Kao i Lokomotivi.
Ima ove omladine kojoj se vjerovatno igra a kod nas oni nece imati priliku sigurno.
Ocito je da je Obadu potreban bolji igracki kadar. A i Lokosima kad se uzme u obzir ispadanje prosle sezone.
Ima ove omladine kojoj se vjerovatno igra a kod nas oni nece imati priliku sigurno.
Ocito je da je Obadu potreban bolji igracki kadar. A i Lokosima kad se uzme u obzir ispadanje prosle sezone.
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo za Upravu. Udari ih tamo gdje ih najvise boli.nonda_83 je napisao/la:KAZNA ZA PRISTUP IGRI NA „PECARI“
FORZA VELEZ
E nek smo i mi nekoga nabusili, pa makar to bila i Turbina.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Obad je trener Igmana,ako sam te dobro shvatio sa ovom tvojom recenicom.MostaracVelezovac je napisao/la:Bio bi red da se malo Turbini pomogne. Kao i Lokomotivi.
-
- Kontakt:
Da. Obad je trener Turbine - pardon. Jok turbine - Igmana - pardon opet
.
Ocito je da covjek nema igrace da valja - volio bi da se pomogne Igmanu i Lokomotivi i Turbini ... jednostavno to su tradicionalno bili izvori Velezovih talenata i mora im se pomoc.

Ocito je da covjek nema igrace da valja - volio bi da se pomogne Igmanu i Lokomotivi i Turbini ... jednostavno to su tradicionalno bili izvori Velezovih talenata i mora im se pomoc.
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 07 avg 2013, 20:57, ukupno mijenjano 2 puta.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ok,ja reko ti napravio lapsus pa Obada stavio kao trenera Turbine.OprostiMostaracVelezovac je napisao/la:Da. Obad je trener Igmana.

Našli se nad Turbinom iživljavat, što nisu ovako u Širokom igrali.Uprava napolje!!! 

hahahahahaha ostali bez 20% plate pa se iživljavali na Turbini 

Bio sam na tekmi, mogli su im još 4, 5 golova dat'. Zayebavali se pred kraj, počeo se Ibro derat' na njih.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Crveni_1922
- Crveni_1922
nonda_83 je napisao/la:VELEŽ – TURBINA 11:0 (4:0)
Stadion FK Velež.
Gledalaca 50.
FORZA VELEZ
Jeko ovaj Jakupovic??
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Jakupovic inace moj komsija dijete Veleza tek 18 godina mali ima potencijala , igra zadnjeg veznog.
Samo jedan klub Velež Mostar
- Crveni_1922
Adnel je napisao/la:Jakupovic inace moj komsija dijete Veleza tek 18 godina mali ima potencijala , igra zadnjeg veznog.
Ja konto doveli Adnana Jakupovica da zapjeva koju na poluvremenu

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
generalno po tome što nisam pratio Velež i što sam ih jedino gledao na Pecari pa eto iz tog razloga sam napisao ovako iznad..zato sam stavio pod navodnike podbacili jer neznam da li su podbacili ili je to realnost Veleža u ovom trenutku...sezona će pokazatMostaracVelezovac je napisao/la:Kevin,Kevin je napisao/la:mislim da oni misle na zalaganje, trud itdŠB_Fidelis je napisao/la:Nije sramota izgubiti od bolje, iskusnije i kvalitetnije momcadi.
totalno su "podbacili", ovo stavljam pod navodnike jer je pitanje uopće koliko su sposobni (jaki)...
Onako generalno, po cemu mislis da nisu sposobni ili jaki?
Ja ne vidim da je Velezova ekipa toliko losa sada. Prosle polusezone smo od 15 utakmica izgubili samo 3 i primili mozda svega nekoliko golova. Ta odbrana nam je ostala netaknuta. Srednji red smo malo pojacali (a srednji red je bio prilicno dobar jer da ne primis golove trebas imat dobru i odbranu i srednji red) a i napad smo pojacali najvise i doveli 3 ofanzivna igraca koji su prilicno jaki za standarde nase lige.
Ali hajde, mozda sam ja malo subjektivan, pa bas me interesuje sta ti mislis.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Bajram Mubarek Olsun svim mojim Velezovcima i akobogda da kurbanski docekamo samo s ovim jednim porazom. Forza Velez
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.