Safet Sušić - Pape

samerloff
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la samerloff » 06 mar 2014, 19:05

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
Gledao sam pola sata Arslanagica, pa kasnije pomalo... I nisam bas odusevljen vidjenim! Potencijal jeste, ali kvalitet kakvim se predstavlja sinoc nije pokazao...
Sutra kad bi Pape stavio Arslanagica i Dilavera u prvu postavu, ovi bi napali Papeta jer klince stavlja.

Itd itd.

Onog dana kad shvatimo da imamo ogranicen izbor igraca i da nemamo 11 super igraca vec samo par i ostalo prosjek onda cemo i realnije gledati na ovaj uspjeh.

problem je u tome sto igra bez zadnjeg veznog i bez desnog krila, to je najveci problem... sto umjesto da trazi zadnjeg veznog on na tu poziciju gura svog necaka
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 19:06

Ko god misli da ce Pape svojevoljno nesto promjeniti do SP, taj je ili glup ili naivan.

Pa covjek hladno izjavi da mozemo izgubiti i ove dvije utakmice do SP i njemu to nece smetati. Kao da idemo na Bajramski turnir, a ne na SP.

Ja sam davno rekao, ako se Pape dozove pameti i bude radio onako kako je radio do Amerike, moze nesta bit od nas. Ako nastavi ovako kao sto sad radi, bahato, bezobrazno, takticki nezrelo, bez skautiranja igre protivnika, bojim se da nas ceka scenaio istocnih komsija.

Problem je sto on to sam ne zeli pormjeniti. neko mu mora ukazati na propuste, bio to Osim, savez, novinar, javnost, bilo ko.

Citirat cu Kennedya: "Samokritika je ključ svakog uspjeha". Potpuno odsustvo kritike i samokritike nas dovelo u ovu situaciju.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 19:07

drummer je napisao/la:Safete odlazi!
Odlazi u junu...u Brazil! Na Svjetsko prvenstvo!

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 06 mar 2014, 19:07

damir_82 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Safete odlazi!
Odlazi u junu...u Brazil! Na Svjetsko prvenstvo!

vec si ga citirao, prestani trollati
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:08

Vidi Papeljubaca što se polako izvlače iz rupa kako se je situacija malo smirila... Dobrodošli :D

Mene bi bilo sramota tog čovjeka podržavati poslije onakvog debakla sinoć. Čovjek je po ne znam koji put pokazao da smo donji kad god utakmica zavisi o njegovim potezima. Ruku na srce, tako bi mogao i Piplica voditi reprezentaciju.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 06 mar 2014, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 mar 2014, 19:08

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sutra kad bi Pape stavio Arslanagica i Dilavera u prvu postavu, ovi bi napali Papeta jer klince stavlja.

Itd itd.

Pa ja, umjesto u prijateljskoj ut. da forsira Misimovica, Rahimica... on zove neiskusne i nedokazane mladice, jos to cini u prijateljskoj utakmici. Nedopustivo s njegove strane, ovakvi potezi su otkaz svugdje u svijetu :mrgreen:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 19:09

damir_82 je napisao/la:Gledao sam pola sata Arslanagica, pa kasnije pomalo... I nisam bas odusevljen vidjenim! Potencijal jeste, ali kvalitet kakvim se predstavlja sinoc nije pokazao...
Nisam gledao, ali vjerovat ću ti. Međutim, nećemo nikoga osuđivati nakon jedne loše partije, iako smo u tome najbolji. Pola stopera iz naše lige bi sinoć odigralo bolje od Spahića i Bičakčića. Treba nam igrač koji ih može zamijeniti, a da mu niko ne može prigovoriti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 19:09

damir_82 je napisao/la:
Gledao sam pola sata Arslanagica, pa kasnije pomalo... I nisam bas odusevljen vidjenim! Potencijal jeste, ali kvalitet kakvim se predstavlja sinoc nije pokazao...
Sutra kad bi Pape stavio Arslanagica i Dilavera u prvu postavu, ovi bi napali Papeta jer klince stavlja.

Itd itd.

Onog dana kad shvatimo da imamo ogranicen izbor igraca i da nemamo 11 super igraca vec samo par i ostalo prosjek onda cemo i realnije gledati na ovaj uspjeh.
Tacno tako.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 06 mar 2014, 19:09

kokakolas je napisao/la:Vidi Papeljubaca što se polako izvlače iz rupa kako se je situacija malo smirila... Dobrodošli :D

Mene bi bilo sramota tog čovjeka podržavati poslije onakvog debakla sinoć. Čovjek je po ne znam koji put pokazao da smo donji kad god utakmica zavisi o njegovim potezima. Ruku na srce, tako bi mogla i Piplica voditi reprezentaciju.
A to sto je igrace bolilo lijevo m**o za igranjem i to sto su setali osim par to nista?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 mar 2014, 19:10

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Sutra kad bi Pape stavio Arslanagica i Dilavera u prvu postavu, ovi bi napali Papeta jer klince stavlja.
Ne bi. Pojedinci opet bezobrazno spinuju i skreću s glavnog problema :!: Prijateljske služe da se da prilika mladim i perspektivnim momcima koji igraju u jakim klubovima (naravno, jakim za njihove godine, i jakoj ligi) i čiji profil je potreban reprezentaciji. Arslanagić i Dilaver svakako spadaju među takve, Prcić također, doskora i Gudelj i Tanković. TSS ne, jer takvih kao on imamo tonu čak i u našoj ligi, a Hadžić je pokazao da nije ni za B-reprezentaciju.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 19:10

Pa vec je izjavio da Nigeriju nece gledati prije SP i da bi,pazi sad,prema nekim kombinacijama nama i bod protiv Nigerije,pazi sad opet,mogao biti dovoljan za prolaz u drugi krug.
Je li ikad ijedan trener na svijetu najavljivao da ce ici na remi u utakmici u kojoj mu treba iskljucivo pobjeda?
I sinoc je na poluvremenu rekao igracima da ne bi bilo dobro da izgube utakmicu :lol: :lol: umjesto da razbije pola svlacionice za onakvo hodanje po terenu.

Ubleho odlazi!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 mar 2014, 19:12

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:A to sto je igrace bolilo lijevo m**o za igranjem i to sto su setali osim par to nista?
Misliš da bi se tako ponašali kod nekog ozbiljnog selektora? Nikad.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 19:12

Pa počeli su polako dolazit ovi što ih je Kim JUNG -IL totalno zaslijepioooo... :D ohrabrio ih povratak Virtuala to im je inače vođa :D Nekad je i on pametno zborio dok ga nije Kim JUNG-IL zaslijepio :lol:
slika
Zadnja izmjena: 19risha88, dana/u 06 mar 2014, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 06 mar 2014, 19:12

samerloff je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:

Itd itd.

problem je u tome sto igra bez zadnjeg veznog i bez desnog krila, to je najveci problem... sto umjesto da trazi zadnjeg veznog on na tu poziciju gura svog necaka
Tino moze biti zamjena za Medunjanina...igrac koji zna lopte, ima fudbalske inteligencije, i ukoliko bude napredovao, sigurno da moze zamijeniti Medunjanina u prenosenju lopte iz odbrane ka vezi i napadu! Zadnji vezni ne mora nuzno biti destruktivac! Destruktivca pozeljnih kvaliteta, na zalost nemamo! Besic bi mogao biti najbolji medju ponudjenim...Javio se Jagodicu i nadam se da vise nema prepreka da ga Pape ponovo pozove!

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 19:12

19risha88 je napisao/la:Pa počeli su polako dolazit ovi što ih je Kim JUNG -IL totalno zaslijepioooo... :D ohrabrio ih povratak Virtuala to im je inače vođa :D Nekad je i on pametno zborio dok ga nije Kim JUNG-IL zaslijepio :lol:
slika
Dolaze polako. Imao sam svoja 24 sata, sad begam lagano :lol: :lol:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 mar 2014, 19:14

Virtu4l je napisao/la:Nisam gledao, ali vjerovat ću ti. Međutim, nećemo nikoga osuđivati nakon jedne loše partije, iako smo u tome najbolji. Pola stopera iz naše lige bi sinoć odigralo bolje od Spahića i Bičakčića. Treba nam igrač koji ih može zamijeniti, a da mu niko ne može prigovoriti.
Jedne loše? To ti bio u komi godinu dana. Dobrodošao.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 06 mar 2014, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 19:14

Znaci moramo ponavljati:Svako ko i nakon svega podrzava i brani poteze Susica i ogromne probleme koje imamo gura pod tepih direktno ucestvuje u daljnjem urusavanju reprezentacije,odnosa unutar nje i njene igre i perspektive.

Za sada vam odlicno ide.
Cestitam.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 mar 2014, 19:15

kokakolas je napisao/la:Vidi Papeljubaca što se polako izvlače iz rupa kako se je situacija malo smirila... Dobrodošli :D

Mene bi bilo sramota tog čovjeka podržavati poslije onakvog debakla sinoć. Čovjek je po ne znam koji put pokazao da smo donji kad god utakmica zavisi o njegovim potezima. Ruku na srce, tako bi mogla i Piplica voditi reprezentaciju.
A to sto je igrace bolilo lijevo m**o za igranjem i to sto su setali osim par to nista?
Pa na kome je da ih trzne? Koji klinac onda čovjek radi u reprezentaciji kada NIŠTA pod milim Bogom ne treba da uradi? Ne treba motivisati igrače, ne treba pratiti potencijalne reprezentativce, ne treba pratiti protivnike, ne treba praviti logične izmjene... Očito je da su jedine stvari koje naš 'stručnjak' TREBA da uradi: primati platu, kasniti na avione, davati maloumne izjave i zahuktavati situaciju medju igračima.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 06 mar 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 19:16

Za pet dana će nas ubjeđivati Virtual da je TINO SUŠIĆ otkrovljenje repke... samo zato što nosi isto prezime čovjeka kojeg je nekad mrzio a sad je mu je idol i on kao vođa pokreta sa svojim kompanjerosima mora nama da otvori oči,to je misija :lol: IAKO JE NEKAD IMAO OVAKO MIŠLJENJE O SVOM KIM JUNG-IL-u :lol:

slika

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 19:18

DukeOfWellington je napisao/la:Misliš da bi se tako ponašali kod nekog ozbiljnog selektora? Nikad.
Znamo i ti i ja da se to dešava svakom selektoru, loša noć se dešava i puno boljim ekipama od naše. Jedino što mene brine je loša partija Bičakčića i Spahića, to može biti fatalno, jer backup za njih nemamo. Sve u svemu, nakon dugo vremena smo odigrali jednu baš ovako katastrofalnu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.