FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 05 nov 2020, 15:02

U nedjelju:

Jukic- Tatar- Fanimo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 nov 2020, 15:03

Da li smo mi imali kad bolje odigrano poluvrijeme od jucerasnjeg?

Ono sinoc je bilo perfektno bgmi, ne gledajuci to sto smo morali dati vise od jednog gola. Ja se ne mogu sjetiti utakmice gdje smo protiv neke ekipe onako dominantno izgledali u prvom poluvremenu.

Nisu mogli centra preci, al bukvalno. Jedini sut im je iz indirekta, koji se nebi trebao pikati kao sut.

Presing, trka, volja, zelja na vrhunskom nivou.

Kad nakon ovoga procitam postove tipa ovog kamufliranog, zalim ih... bas ih zalim...

Ovaj remi nije nuzno zlo, cak naprotiv. Mislim da nam moze pomoci vise nego odmoci.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 nov 2020, 15:12

Ma mi se moramo preispitati, posebno mislim na pisanje na forumu. Kukamo na remi imamo +4 bez poraza 13 utakmica. Mjenjali bi upravu i trenere koji su na vrhu 3 godine itd itd
Razumijem zelju i teznju ka boljem al ovo je pretjerivanje i trazenje dlake u jajetu.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 05 nov 2020, 15:12

Kemo88 je napisao/la:
05 nov 2020, 14:58
AlfredNobel je napisao/la:
05 nov 2020, 14:54
Da li je još neki igrač gurbeta nešto objavio, rekao, proslijedio? To je stvarno krucijalno, pogotovo za našu temu..
Glupo je što na našoj temi sve više spominjemo anam njih :thumbdown: :thumbdown:
Ne da je glupo, nego je preglupo. Dobro neki dan Škoro reče, kukaju kad su rasprave i svađe, žale se kako treba konstruktivno pisati, a konstantno se tokom sedmice piše samo o gurbetima, sudijama itd. Ako nekog stvarno dotiče šta je neki Šehić objavio/napisao/izjavio, onda ne znam, nek se nastavi zamarati takvim banalnostima. Nikad ljudima objasniti da sve što više spominješ nekog, činiš ih bitnim. Kad svaki pojedinac dođe do nivoa da može, odnosno bude znao ignorisati raznorazne gluposti, vidjećete koliko će sve biti ljepše i koliko će oni samo više pjeniti.

To Škoro i ja govorimo stalno, od onih pjesama o njima na slavlju titule, do nekakvih dženaza itd. Time se samo pokazuje da su nam važni, umjesto da se gospodski uhvatimo samo naše avlije. To treba prevazići..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 05 nov 2020, 15:19

05 nov 2020, 15:12
Kemo88 je napisao/la:
05 nov 2020, 14:58
05 nov 2020, 14:54
Da li je još neki igrač gurbeta nešto objavio, rekao, proslijedio? To je stvarno krucijalno, pogotovo za našu temu..
Glupo je što na našoj temi sve više spominjemo anam njih :thumbdown: :thumbdown:
Ne da je glupo, nego je preglupo. Dobro neki dan Škoro reče, kukaju kad su rasprave i svađe, žale se kako treba konstruktivno pisati, a konstantno se tokom sedmice piše samo o gurbetima, sudijama itd. Ako nekog stvarno dotiče šta je neki Šehić objavio/napisao/izjavio, onda ne znam, nek se nastavi zamarati takvim banalnostima. Nikad ljudima objasniti da sve što više spominješ nekog, činiš ih bitnim. Kad svaki pojedinac dođe do nivoa da može, odnosno bude znao ignorisati raznorazne gluposti, vidjećete koliko će sve biti ljepše i koliko će oni samo više pjeniti.

To Škoro i ja govorimo stalno, od onih pjesama o njima na slavlju titule, do nekakvih dženaza itd. Time se samo pokazuje da su nam važni, umjesto da se gospodski uhvatimo samo naše avlije. To treba prevazići..
+1
Ja bi isao i dalje i udarao totalno pilu naopako. Hvalio bi ih kako su najbolji, imaju najboljeg trenera, sve im je idealno s takvom bi pricom isao u iduci derby, a ne zakucavanje eksera, levati ovo ono pa kad bude 1-1 onda nam niko ne valja ni Hadzic ni Handzic a ni Vinko.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 nov 2020, 15:20

Ja priznajem da sam nakon utakmice vruce gave svasta pisao... Krivo mi je, kome nije ?

Morali smo dobiti, al nismo... Treba biti realan, treba kritikovati Handzica jer je krivac, to je tako.. Ne treba to kriti..

Al da je smak svijeta, nije. Vec danas smo vecina nas normalni, glava se ohladila... Pobjedom u Tuzli ovo ce biti zaboravljeno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 nov 2020, 15:22

michplatini je napisao/la:
05 nov 2020, 14:56
Denchi je napisao/la:
05 nov 2020, 14:44
zagor1987 je napisao/la:
05 nov 2020, 14:18
Dokle je to doslo da njihov jad Sehic bek ovaj objavi status nije u soldima sve a posudjuju pare i nemaju za kifle kakvi debili
Sehic mali je dobro igrao cjeli mec, muski se nosio i tukao, on je nas Akademac
Ako takve nazivaš našim akademcima dobro si zalutao,takvih što su probali treninge u Akademiji imaš dosta ;)
Nikad on nije bio dio ni jedne generacije Akademaca(samo u pokušaju)!
Nije tacno.
Dugo je bio kod nas od u15 do u17 pa presao u olimpik
Tek poslije kod ovih...nase dijete
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kemo88
Kontakt:

Post Postao/la Kemo88 » 05 nov 2020, 15:30

Denchi je napisao/la:
05 nov 2020, 15:22
Denchi je napisao/la:

Ako takve nazivaš našim akademcima dobro si zalutao,takvih što su probali treninge u Akademiji imaš dosta ;)
Nije tacno.
Dugo je bio kod nas od u15 do u17 pa presao u olimpik
Tek poslije kod ovih...nase dijete
Moje nije odmah da se razumijemo

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 05 nov 2020, 15:32

Znam Sehu od malih nogu, zajedno smo trenirali. Smijesno je ovo sto je objavio, barem meni, s obzirom da je bio ''veci'' pitar od mene svojevremeno (iako mislim da sada mora samo glumiti) . Nesto slicno Stanicu, koji je na sjeveru bio sa Hordama. ;)
Amer Dupovac!

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 05 nov 2020, 15:33

Zip je napisao/la:
05 nov 2020, 15:20
Ja priznajem da sam nakon utakmice vruce gave svasta pisao... Krivo mi je, kome nije ?

Morali smo dobiti, al nismo... Treba biti realan, treba kritikovati Handzica jer je krivac, to je tako.. Ne treba to kriti..

Al da je smak svijeta, nije. Vec danas smo vecina nas normalni, glava se ohladila... Pobjedom u Tuzli ovo ce biti zaboravljeno.
Da i ja sam sinoc bio ko na samrti. Ali vec danas, sta je tu je sto bi Hus reko. Ima jos derbija, dobit cemo ih na grbavici, sto mi je jos sladje. Idalje smo neporazeni, sada ide tesko gostovanje, ali konama jos teze, moramo dobit, a oni cisto sumljam da ce izvuc tri bobe, hajde da se jos odvojimo od njih.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 nov 2020, 15:44

Kamuflazn je napisao/la:
05 nov 2020, 14:35
Ograničenim trenerskim odlukama i slabim vođenje i čitanjem utakmice si se doveo u situaciju da možeš izgubiti utakmicu i da te sreća spasila.
U pravu si, ali i to je napredak u odnosu na proslu godinu i Husrefovo vodenje i posebno rezultate u derbijima.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 nov 2020, 15:46

Niko sretniji od mene da pogrijesim al mislim da ce oni uzeti u Bl.
Borac ce se nafurati kao i protiv nas, napadat ce, a ovi ce neku frljoku i zabit ce gol.
Iz tog razloga je nama utakmica protiv Tuzle najvaznija, cak vaznija i od derbija koji je prosao.
Sad dolazi na scenu mentalitet ekipe, hemija i drugarstvo koje mi sve imamo. Zato nema opustanja ni sekunde nego po pobjedu u Tuzlu.
Sto neko rece svi smo se sinoc ispucali i ispraznili u pisanjima treba nekad znati i stati.
Idemo sad jos jace po TITULU!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 nov 2020, 15:49

Rahma je napisao/la:
05 nov 2020, 15:32
Znam Sehu od malih nogu, zajedno smo trenirali. Smijesno je ovo sto je objavio, barem meni, s obzirom da je bio ''veci'' pitar od mene svojevremeno (iako mislim da sada mora samo glumiti) . Nesto slicno Stanicu, koji je na sjeveru bio sa Hordama. ;)
Tacno tako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 nov 2020, 15:58

Rahma je napisao/la:
05 nov 2020, 15:32
Dino Hasanović i dan danas po Ilijašu hoda u majicama iz našeg fanshopa. :mrgreen: A prvi bio na ogradi sjevera kad je Said zabio Levskom, ima taj snimak i sad na YouTubeu.

Btw, nemojte našim igračima davat Osimove izjave, slike s prošlih derbija itd. Ta prevelika želja nas je i koštala pobjede. Da smo u meč ušli hladne glave, kao na Zrinjski ili Široki, siguran sam da bismo glatko pobijedili. Mi nismo seljački klub kojem trebaju seljačke ložione. Samo profesionalizam. Nemoj mi djece što su odrasla uz klub, daj mi nekog iz Beograda il Splita, ko uzme lovu i rešeta mreže, isti mu protivnik i Željo i Krupa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 nov 2020, 16:03

Zip je napisao/la:
05 nov 2020, 15:03

Ono sinoc je bilo perfektno bgmi, ne gledajuci to sto smo morali dati vise od jednog gola. Ja se ne mogu sjetiti utakmice gdje smo protiv neke ekipe onako dominantno izgledali u prvom poluvremenu.

Nisu mogli centra preci, al bukvalno. Jedini sut im je iz indirekta, koji se nebi trebao pikati kao sut.

Kad nakon ovoga procitam postove tipa ovog kamufliranog, zalim ih... bas ih zalim...

Ovaj remi nije nuzno zlo, cak naprotiv. Mislim da nam moze pomoci vise nego odmoci.
Igra rukom golmana van 16 je direktan slobodan udarac i takvo pravilo je uvijek bilo u fudbalu, osim naravno u mahalama i školskim igralištima. Šta je golman van kaznenog prostora? - Igrač.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 nov 2020, 16:08

Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
05 nov 2020, 14:18
Dokle je to doslo da njihov jad Sehic bek ovaj objavi status nije u soldima sve a posudjuju pare i nemaju za kifle kakvi debili
Sad si gotov Platini kad te denchi ufati u pilanu da ti objasni kako nisi u pravu :rol:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 05 nov 2020, 16:15

Puca forum od konstruktivnosti. :rol:
Šta kažu, može se ovdje pametnih stvari pročitat da nije vas trollova. Ha ha ha
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 05 nov 2020, 16:17

Sve ovo govori, da je Sarajevo na pravom putu. Štrumfovi slave bod protiv nas, kao da su prvaci. Mogli smo ih u prvom dotući sa 2-3 gola, vjerujem da bi i u drugom dali još nekoliko. Nije išlo, dešava se. Idemo dalje još jače.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 nov 2020, 16:27

Zip je napisao/la:
05 nov 2020, 15:03

Jesmo, prvih pola sata osim posjeda nismo imali nekih posebnih sansi i suteva, nismo prolazili....

Tek nakon izmjene Veselinovic-Bojo, oni pucaju tj. Plan im ocigledno pada u vodu i igramo furiozno 15 minuta do kraja poluvremena...gdje pravimo 5-6 izglednih sansi...

Osim je pokusao da nas napadne da vidi da li se moze nositi s nama i pokusat se nadigravati, to je pokazalo se strahovito precjenjivanje sopstvene ekipe...

Zatim je i na poluvremenu izvadio i drugo krilo, i napravio skoro duplo vise igraca na sredini, romb + povuceni Stilic a samo Lendric naprijed...nas vezni red umoran nakon sat vremena po teskom terenu nije vise stizao na druge lopte a i nije mogao jer su bili cesto uduplani u sredini...nasa krila i bokovi prakticno sterilni cjelo drugo poluvrijeme i ulaskom 2 svjeza krila nista nismo dobili jer je borba dobijena u sredini...

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 05 nov 2020, 16:29

skoroalen je napisao/la:
05 nov 2020, 16:15
Puca forum od konstruktivnosti. :rol:
Šta kažu, može se ovdje pametnih stvari pročitat da nije vas trollova. Ha ha ha
Porušili sve moguće klupske i ligaške rekorde i onda ti ovdje dođe kamuflirani da palamudi. Ono što on piše je trolanje nakon kojeg ljude vrijeđa, i naravno biće mu post obrisan i tako se problemi evo 11 mjeseci rješavaju i imaš to što imaš. Zato ova tema i zaslužuje da se minira.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kosevodom, Pena i 47 gostiju.