Jok, to saidova djevojka zeljna paznje trolla po forumu.PitarBordo je napisao/la:joker90 je napisao/la:Sad i derbi ako izgube, već je tu alibi i momci sa palicama koji su ih emocionalno rastrojili. Fina je ovo pričica.
Nego ova slika Saida i Rustemovića, nasmijana, to posle utakmice????
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da te citirao onaj prodani sto se curicama javlja, frajer ima obraza doci ovdjeFrancescoTotti je napisao/la:dušice male, one osjećaju pritisak pred 2 hiljade ljudi na koševu pa ne mogu pobjedit krupu, metalegLe i slične europske gigante. Dušice fulaju prazne golove pa osjećaju duševne boloveMoraju uzimati odmor da dođu sebi. šmrc

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja evo pratim od sinoć vašu stranicu, neki znaju za koga navijam, a onima koji ne znaju reći ću da je to Mladost. Sad će neki reći hajde yebi se šta te boli racku za nas ali eto onako, da kažem pa šta god ko pomisli. Ja mislim da je sve ovo pretjerano, sav neuspjeh cijele sezone ste svalili na leđa Rustema, Crnkica, Bekića itd. Ja vidim da oni nisu kalibar za Sarajevo i to je istina, to vidi i maksum od 10 godina ali ljudi moji oni nisu tu došli sami, njih je neko doveo. Nisu ni oni što su penal fulali sinoć fulali što su oni htjeli, neko ih je uveo da bi pucali. Prije svega Said, realno to je katastrofalna odluka, čovjek koji ima viška 20 kg u guzovima i nije odigrao poštene utakmice 2 sezone da puca najbitniji penal u sezoni! To nije njegova greška, neko je trebao reći stani ba momak, ne može. S druge strane gdje su heroji, Dulja ovaj onaj, što se nisu javili da pucaju? Jer nemaju muda ko ni moja tetka. Ali bez obzira na sve ovo vaše reakcije, prijetnje smrću, to nema mjesta kod jednog iskrenog navijača. Uostalom, vidio sam Ronalda da fuli gore nego Crnkic, ko ne vjeruje nek potraži na youtube. Stvarno ste otišli u krajnost, nema više pameti ni najmanje, i upravu je Ilievski.
Jok, stara, nekad iz septembra rekao bih. Samo je ovaj izvukao da nam na muku pristaje.PitarBordo je napisao/la:Za sve se do sada pravio alibi. A većina i dalje to puši.joker90 je napisao/la:Sad i derbi ako izgube, već je tu alibi i momci sa palicama koji su ih emocionalno rastrojili. Fina je ovo pričica.
Nego ova slika Saida i Rustemovića, nasmijana, to posle utakmice????
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- PitarBordo
- Kontakt:
A naslutio sam sinoć da će se vratiti trolanju. To haman nema obraza, tj. glumi da nema, normala lik u RL.FrancescoTotti je napisao/la: Jok, to saidova djevojka zeljna paznje trolla po forumu.
Samo Saraj'vo.
- Evolution87
- Kontakt:
Sute citavu sezonu u misijim rupama, s vremena na vrijeme kakva bomba o bordo areni, hejbet sudijskih odluka na nasu stetu oni sute, ne rade apsolutno nista otkako su dosli u klub, barem to meni kao navijacu nije vidljivo, ali eto saopstenja jer su ova dva debila dobila dobila prijetnje. **** i vas sve redom u upravi i ovu dvojicu emotivno istrosenih kretena zajedno sa debelim jednonogim krmkom i ostalim debilima u ekipi.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mozda, al mu sigurno fali sexa cim nas yebe ovdje.PitarBordo je napisao/la:A naslutio sam sinoć da će se vratiti trolanju. To haman nema obraza, tj. glumi da nema, normala lik u RL.FrancescoTotti je napisao/la: Jok, to saidova djevojka zeljna paznje trolla po forumu.
@morta na koga si to mislio kad si rekao kako ga nije stid? nisam skontao
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ne znaci to da svi tako mislimo i da bi 100.000 nas otislo i prijetilo njima smrcu, poredis 2 frajera sa citavom bordo nacijom jbg ono. Slazem se za iznad, oni su odron fudbaleri ali i njih je neko doveo.Addict je napisao/la:Ja evo pratim od sinoć vašu stranicu, neki znaju za koga navijam, a onima koji ne znaju reći ću da je to Mladost. Sad će neki reći hajde yebi se šta te boli racku za nas ali eto onako, da kažem pa šta god ko pomisli. Ja mislim da je sve ovo pretjerano, sav neuspjeh cijele sezone ste svalili na leđa Rustema, Crnkica, Bekića itd. Ja vidim da oni nisu kalibar za Sarajevo i to je istina, to vidi i maksum od 10 godina ali ljudi moji oni nisu tu došli sami, njih je neko doveo. Nisu ni oni što su penal fulali sinoć fulali što su oni htjeli, neko ih je uveo da bi pucali. Prije svega Said, realno to je katastrofalna odluka, čovjek koji ima viška 20 kg u guzovima i nije odigrao poštene utakmice 2 sezone da puca najbitniji penal u sezoni! To nije njegova greška, neko je trebao reći stani ba momak, ne može. S druge strane gdje su heroji, Dulja ovaj onaj, što se nisu javili da pucaju? Jer nemaju muda ko ni moja tetka. Ali bez obzira na sve ovo vaše reakcije, prijetnje smrću, to nema mjesta kod jednog iskrenog navijača. Uostalom, vidio sam Ronalda da fuli gore nego Crnkic, ko ne vjeruje nek potraži na youtube. Stvarno ste otišli u krajnost, nema više pameti ni najmanje, i upravu je Ilievski.
Al bas, cuj emotivno potroseni momci dobili slobodne dane
Ovo samo kod nas ima fkt

Ovo samo kod nas ima fkt
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sudijske odluke nas klale, bodove izbijale, šutilo se. Sad na sva zvona se truni o tome kako je Crnkić dobio poruku i usrao se. Pa gore su meni slali ovdje i na fb! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Nisam ni rekao svi, ali vidio si i sam komentare, 95% kažu upravo to. Uostalom čut ćeš ti bolje nego ja sjever u subotu na derbiju pa će sve biti jasno. Oni su odron, slažem se, ali nisu oni krivi što su odron a igraju za super lovu. Ko bi to odbio lupam 10 000 i da igra za Sarajevo ili da ostane u Budućnosti iz Banovića za 300? Neko ih je doveo i stavio u prvi tim i oni nisu krivi za to. Sad se krive njih par za sve promašaje u ne samo ovoj sezoni, nego njih par unazad. Ja znam sa ste frustrirani, s pravom je to, ali je usmjereno ka pogrešnoj straniMortemHz je napisao/la:Pa ne znaci to da svi tako mislimo i da bi 100.000 nas otislo i prijetilo njima smrcu, poredis 2 frajera sa citavom bordo nacijom jbg ono. Slazem se za iznad, oni su odron fudbaleri ali i njih je neko doveo.Addict je napisao/la:Ja evo pratim od sinoć vašu stranicu, neki znaju za koga navijam, a onima koji ne znaju reći ću da je to Mladost. Sad će neki reći hajde yebi se šta te boli racku za nas ali eto onako, da kažem pa šta god ko pomisli. Ja mislim da je sve ovo pretjerano, sav neuspjeh cijele sezone ste svalili na leđa Rustema, Crnkica, Bekića itd. Ja vidim da oni nisu kalibar za Sarajevo i to je istina, to vidi i maksum od 10 godina ali ljudi moji oni nisu tu došli sami, njih je neko doveo. Nisu ni oni što su penal fulali sinoć fulali što su oni htjeli, neko ih je uveo da bi pucali. Prije svega Said, realno to je katastrofalna odluka, čovjek koji ima viška 20 kg u guzovima i nije odigrao poštene utakmice 2 sezone da puca najbitniji penal u sezoni! To nije njegova greška, neko je trebao reći stani ba momak, ne može. S druge strane gdje su heroji, Dulja ovaj onaj, što se nisu javili da pucaju? Jer nemaju muda ko ni moja tetka. Ali bez obzira na sve ovo vaše reakcije, prijetnje smrću, to nema mjesta kod jednog iskrenog navijača. Uostalom, vidio sam Ronalda da fuli gore nego Crnkic, ko ne vjeruje nek potraži na youtube. Stvarno ste otišli u krajnost, nema više pameti ni najmanje, i upravu je Ilievski.
Ma ne možemo sad ni na Čalu sve svaljivat. Kriv je za neke stvari al' ne za sve. Ja lično mu ne bih dao ugovor za narednu sezonu jer nije čovjek od kojeg očekuješ da će nešta promijenit. On je nešta poput Samprasa na kojeg smo svi dr.kali, s tim da Sampras igra na mišiće a Čala motiviše i loži ekipu. A obojica su ziheraši koji bi Ozila tehnički ograničili. Razlog što kone neće dobit derbi je taj što će Slavko doći po bod. Njemu bod treba i da mi istrčimo sa 6 igrača, on će se branit. A ruku na srce, ne vidim razloga što da navaljujemo. Ma koliki mi rivali bili, donijet će BH zastavu u LP i pjevat Jedna si jedina, za razliku od sinoćnje pogani. Sinoć, poslije onih zvižduka i skandiranja, i Manijaci, Tuzlaci, Zeničani, svi su bili uz nas, protiv fašističke bagre.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jesu li prosle reklame? Izgleda da je Rustem krenuo da puca.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma nije Čala kriv ni za sta (osim za one glupe izmjene). Krivi su Sabrina, Ilievski, Njušo il ko se već pita za transfere!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja još ne mogu da vjerujem da kod nas igrač userre najstrašnije i umjesto kazne dobije slobodne dane jer se emotivno potrošio. Hahahaha, e vala smo p9stali šega 1/1.
Samo Saraj'vo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čala treba u akademiju, nas treba voditi neko ko ima veze po europi/svijetu. Čala svim srcem voli Sarajevo ali on ne zna previse o modernom fudbalu, njemu ce neko selektovati ekipu i on ce njih voditi i samo ce njih gurati, mladi nece dobijati sansu i ostalo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Mi smo Sarajevo
Izvolite nas emotivno trošiti.
Izvolite nas emotivno trošiti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma vise se ni meni ne ide, zgadili su mi sve ali eto da ispostujem i posljednju utakmicu sezone jer sam bio na svakoj. Za ostalo se slazem, sjever ce biti sablasno prazan kao i ostali dijelovi stadiona, mozda i najgora posjeta u historiji gradskoj derbija.Addict je napisao/la:Nisam ni rekao svi, ali vidio si i sam komentare, 95% kažu upravo to. Uostalom čut ćeš ti bolje nego ja sjever u subotu na derbiju pa će sve biti jasno. Oni su odron, slažem se, ali nisu oni krivi što su odron a igraju za super lovu. Ko bi to odbio lupam 10 000 i da igra za Sarajevo ili da ostane u Budućnosti iz Banovića za 300? Neko ih je doveo i stavio u prvi tim i oni nisu krivi za to. Sad se krive njih par za sve promašaje u ne samo ovoj sezoni, nego njih par unazad. Ja znam sa ste frustrirani, s pravom je to, ali je usmjereno ka pogrešnoj straniMortemHz je napisao/la:Pa ne znaci to da svi tako mislimo i da bi 100.000 nas otislo i prijetilo njima smrcu, poredis 2 frajera sa citavom bordo nacijom jbg ono. Slazem se za iznad, oni su odron fudbaleri ali i njih je neko doveo.Addict je napisao/la:Ja evo pratim od sinoć vašu stranicu, neki znaju za koga navijam, a onima koji ne znaju reći ću da je to Mladost. Sad će neki reći hajde yebi se šta te boli racku za nas ali eto onako, da kažem pa šta god ko pomisli. Ja mislim da je sve ovo pretjerano, sav neuspjeh cijele sezone ste svalili na leđa Rustema, Crnkica, Bekića itd. Ja vidim da oni nisu kalibar za Sarajevo i to je istina, to vidi i maksum od 10 godina ali ljudi moji oni nisu tu došli sami, njih je neko doveo. Nisu ni oni što su penal fulali sinoć fulali što su oni htjeli, neko ih je uveo da bi pucali. Prije svega Said, realno to je katastrofalna odluka, čovjek koji ima viška 20 kg u guzovima i nije odigrao poštene utakmice 2 sezone da puca najbitniji penal u sezoni! To nije njegova greška, neko je trebao reći stani ba momak, ne može. S druge strane gdje su heroji, Dulja ovaj onaj, što se nisu javili da pucaju? Jer nemaju muda ko ni moja tetka. Ali bez obzira na sve ovo vaše reakcije, prijetnje smrću, to nema mjesta kod jednog iskrenog navijača. Uostalom, vidio sam Ronalda da fuli gore nego Crnkic, ko ne vjeruje nek potraži na youtube. Stvarno ste otišli u krajnost, nema više pameti ni najmanje, i upravu je Ilievski.
Trava i alkohol su sastavni dio svake tribine. Imas toga i na istoku. Ako ti se ne svidja, idi u Iran ili Irak. Pozdrav.avira je napisao/la:Najvece zlo ovog kluba su ove nove Horde zla. Zbog vasih motanja trave u karte, ispaljivanja topovskih udara ja ne mogu odvesti svoje dijete od 14 godina na sjever da se uci da navija i da osjeti atmosferu. Svi smrdite po travi i po alkoholu. Mrs!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
na drugim forumima kazu da nisu dobili samo slobodne dane, nego su i zavrsili sa SarajevomPitarBordo je napisao/la:Ja još ne mogu da vjerujem da kod nas igrač userre najstrašnije i umjesto kazne dobije slobodne dane jer se emotivno potrošio. Hahahaha, e vala smo p9stali šega 1/1.
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], SamoDaKazeem i 28 gostiju.