FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 06 avg 2016, 21:57

Ovo bi trebalo biti ono što smo čekali. Fantastična partija sa svakog mogućeg aspekta. Kostić je odlično vodio ovu utakmicu, iako je sastav bio malo iznenađujući, ali jasno je šta je bio cilj našeg trenera. Apsolutna dominacija na sredini terena i od momenta kad se Miroslav Stevanović vratio na svoju poziciju sve je krenulo kako treba.

Blagojević je odigrao još jednu sjajnu partiju, alfa i omega ove ekipe. Lendrić na svom uobičajenom nivou, a ovoga puta mu se pridružio i Nikolić tako da smo ofanzivno bili maestralni. Dženis je isto tako odigrao odličnu utakmicu, pomagao u odbrani, mnogo je pretrčao. Stevanović zatvorio Crnova i stizao je u oba pravca. Kosorić i Boccaccini iz utakmice u utakmicu djeluju sve bolje i bolje, a ovu su odigirali bez greške. Fejzić odbranio nekoliko teških lopti i da nije bilo onog glupiranja kad je izašao do aut linije, dobio bi još bolju ocjenu.

Kostić na vrijeme zamijenio Bekrića, pokušao da zatvori utakmicu, ali igrači Širokog nisu mogli pratiti naš tempo i ne mogu da vjerujem da smo ovoliko fizički spremniji od njih. Kostić mi djeluje sve bolje i bolje.

Ovo je ono što smo čekali, imamo širok roster, ko god da uđe s klupe nemamo nikakvih briga kakav će biti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 avg 2016, 21:59

Rutinska pobjeda i to protiv Sirokog !

Postava kakvu sam i prizeljkivao danas, od prve minute ofanziva, kontrola tokom cijele utakmice, smirena igra od noge do noge, vidljiv pomak u igri, ako u Tuzli uzmemo sva tri boda ili barem bod bit ce to potvrda ovih bodova protiv Sirokog, sve u svemu jako zadovoljan !
Sirokom ne gine liga za opstanak, zivi bili pa vidjeli.

NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA !!!
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 06 avg 2016, 22:03

Odličan Željo danas, odličan.....konačno mi se čini da ekipa ima glavu, tijelo i rep, što nismo imali proteklu sezonu.....mislim da smo jako dobro pripremljeni, ali da je forma tempirana za narednih nekoliko kola kada očekujem da sameljemo ove slabije protivnike.....Bevab se mora uozbiljiti, a ovaj Pozder mi ne izgleda kao neki kvalitet, ili je krampa ili ima koju kilu više.....ipak, prošao je pripreme tako da ne mogu da vjerujem da je problem sa spremom....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 06 avg 2016, 22:06

Fizicki smo spremni kao zemlja, to se vidjelo zadnjih 20 minuta, Samo naprijed ovako. Trener mi se sve vise svidja.

Najslabija karika kao i uvijek JUG - baklje(besotrebno), lose navijanje, uzasne parole.

Za informaciju, sve sto smo imali evrope na grbavici je prije rata, od polufinala do ostalih evropskih tekmi. sve legende su nam iz tog vremena. prvak regionalne loge koja se planira donosi 2,5 miliona eura, 7 mjeseco donosi cak 700 000 eura, mi toliko nijedno u evroi nismo zaradili. smijesno sta klosarcici i papcici potencijaru. ocito vise vole sa Krupom i Metalegeom(valjda se tako pise) igrati pred 5 hiljada, nego sa Zvezdom ili Dinamom pred 15 hiljada. Nismo svjesni kolike bi novce dobili sa gledaolicama, sponzorila i ostalim.

pa mi nismo nikad igrali evropu, grupnu fazu, sanjamao o play offu, regija cijela redovno igra to, pa sad hrvati imaju tri kluba i mi fol nismo, mrzim saku klosara na jugu sto se zovu navijacima Zelje.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 avg 2016, 22:13

Argentina je napisao/la:Fizicki smo spremni kao zemlja, to se vidjelo zadnjih 20 minuta, Samo naprijed ovako. Trener mi se sve vise svidja.

Najslabija karika kao i uvijek JUG - baklje(besotrebno), lose navijanje, uzasne parole.

Za informaciju, sve sto smo imali evrope na grbavici je prije rata, od polufinala do ostalih evropskih tekmi. sve legende su nam iz tog vremena. prvak regionalne loge koja se planira donosi 2,5 miliona eura, 7 mjeseco donosi cak 700 000 eura, mi toliko nijedno u evroi nismo zaradili. smijesno sta klosarcici i papcici potencijaru. ocito vise vole sa Krupom i Metalegeom(valjda se tako pise) igrati pred 5 hiljada, nego sa Zvezdom ili Dinamom pred 15 hiljada. Nismo svjesni kolike bi novce dobili sa gledaolicama, sponzorila i ostalim.

pa mi nismo nikad igrali evropu, grupnu fazu, sanjamao o play offu, regija cijela redovno igra to, pa sad hrvati imaju tri kluba i mi fol nismo, mrzim saku klosara na jugu sto se zovu navijacima Zelje.
NE REGIONALNOJ LIGI !!

I ja sam protiv regionalne lige, jer ne zelim da igramo ligu sa cetnicima i ustasama i tu prije svega mislim na navijacke skupine koje su u tom smjeru orijentisane a ne na normalne Hrvate i Srbe, ne ligi sa nacionalistickim sljamom i fasistima, borili smo se za svoje i na kraju izborili, treba ulagati u ovu nasu ligu koja ce siguran sam dizati se i po kvalitetu i po svemu ostalom, liga 12. je tek pocetak toga.

I kako te nije stid Manijake nazivati klosarcicima i papcima? za mene takvim komentarom ti si jedan obicni klosar a zatim i papak, stidi se
1921'

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 06 avg 2016, 22:14

Sta je pisalo na onom transparentu gore na tribini?? nesto kad ostarim... nisam uspio vidit.
Sto se tice ovog transa o regionalnoj ligi to je teska tema uvjek ce biti i za i protiv dosta navijaca al rano o tome pricat mislim da ovo sto se spominje 2018.god. da od tog nema nista
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 06 avg 2016, 22:16

Pobjeda uz vidljiv trenerski potpis, bice ovo dobro aBd. Za Miroslava Stevanovića defintivno nemam riječi, momak zaslužuje poziv u repku. Naprijed ŽELJO ljubavi moja ! [emoji122] [emoji106]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 06 avg 2016, 22:18

aleksandar_veliki je napisao/la:Sta ce sad Kostic uraditi. Fejzic ili Kjosevski? Bice zanimlnjivo to vidjeti.
Ukoliko bude spreman, mislim da će Veca ipak biti na golu, bez da i malo pokušavam umanjiti Fejzićev doprinos u ovim dosadašnjim utakmicama, imao ga je on dosta, koliko god to mnogi pokušavali sakriti i umanjiti [emoji2]

Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 06 avg 2016, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 06 avg 2016, 22:19

Normalno Kjosevski nece Fejzic sa svojih 29. uzeti mjesto Kjosevskom, u dvije prve utakmice je bio kriminalan, jedna dobra protiv Sirokog po meni nije dovoljna da bi bio N01., Kjosevski je ipak sa svojim godinama klasa dvije iznad Fejzica
1921'

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 06 avg 2016, 22:19

aleksandar_veliki je napisao/la:Sta ce sad Kostic uraditi. Fejzic ili Kjosevski? Bice zanimlnjivo to vidjeti.
Ja ne bih mijenjao ekipu koja dobro funkcioniše, a do sada funkcioniše sa Fejzićem.....

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 06 avg 2016, 22:24

aleksandar_veliki je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Ja ne bih mijenjao ekipu koja dobro funkcioniše, a do sada funkcioniše sa Fejzićem.....
Na istom smo tragu. Hrasno kaze branio je lose prve dvije utakmice. Mogao bih se sloziti da je ima par losih reakcija ali u globalu nije bio los. U krajnjem slucaju u 270 minuta je primio jedan gol, a danas je kod 1:0 u dva navrata cupao Zelju.
odlican je danas fejzic, ali kjosevski je puno sigurniji, a i moramo ga gurat, ne smijemo ga opet zakovat na klupi
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 06 avg 2016, 22:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Na istom smo tragu. Hrasno kaze branio je lose prve dvije utakmice. Mogao bih se sloziti da je ima par losih reakcija ali u globalu nije bio los. U krajnjem slucaju u 270 minuta je primio jedan gol, a danas je kod 1:0 u dva navrata cupao Zelju.
Upravo tako.....nisam njegov fan uopšte, ne mislim da je neki kvalitet, ali ide ga i ja bih čekao neki njegov kiks.....ko garantuje da Kjoševski neće kiksati ako ga stavi i to na derbiju u Tuzli.....

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 06 avg 2016, 22:26

Imam osjećaj da Kostić dosta gleda druge ekipe, analizira ih i nekako po prvi put mi postoji neki sistem u igri, lopta se iznosi od noge do noge bez panike, nema onog našeg klasičnog, seljačkog HO-RUK. Nadam se da nastavljamo još bolje i još jače, s obzirom na to kakvo je gostovanje Tuzla, zadovoljan bi bio i bodom, a ne smijem ni zamisliti sta bi bilo sa još jednom tricom [emoji106]

GANI60
Kontakt:

Post Postao/la GANI60 » 06 avg 2016, 22:32

Fejzić jedino nezna ispucat loptu pravo da je **** vazda zapad gađa,ostalo večeras jako solidan par dobrih intervencija
AMAR AMAR OSIM OSIM

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 06 avg 2016, 22:35

Ja sam veceras prezadovoljan postavljonom utakmicom odnosno sastavom. Nasa dva najbolje vezna igraca u sredi, na krilu Stevanovic dobar kao uvijek, sto se tice lijeve strane koga god da stavis a nije mu prirodna pozicija ne moze ocekivati bolje.
Definitivno je ovo sastav koji se ne treba mijenjati nego svaku utakmicu poceti ovako. Ne moze Radinovic igrati to se veceras pokazalo. Puno brzi protok lopte, Bekric dobar, Jovan isto(imao par gresaka ali Boze moj), zadnja linija dobra, a napad ne treba komentarisati.Bravo.

I da Fejzic nas kod 1:0 izvadio dvije dobre prilike.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 22:37

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Opet sve to nije vrijedno da se raspravlja o tome. Jer ko ide na utakmice to ga ne zanima. Sad se vidi ko se bavi tom problematikom a ocima uživo nije gledao utakmice. Onaj još gugla sta je to bilo protiv Krupe .

Nego kojo je sastav danas zna li neko ?
Ne bi se trebalo formacijski nista mijenjati. Kostic forsira ofanzivniji pristup i ocekujem da ce tako biti veceras. Zao mi je Blagojevica, trenutno je on zrtva taktike, ali u fudbalu je to tako.
Danas ko god je Jovanu prišao, bio je žrtva!!!!

Ljubim ga u ono čelo glatko, 100 puta ga ljubim! :bow: :bow: :bow: :bow:

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 22:48

EDIT: Nemojte molim vas praviti cirkus, prozivati ovog ili onog. Tema se unormali i onda kao da se krene namjerno rusiti.
Da sam na mjestu Kostića, iako je Veca naše dijete, pustio bih Fejzića da brani i dalje, sve dok ne kiksa.

Griješio je mnogo, i na njemu je pritisak, ali imao je i fenomenalnih odbrana. JA bih ga za to nagradio.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 06 avg 2016, 22:49

Nasa najbolja utakmica. Mnogo bolja od derbija i Olimpica. Da smo ponovili igru s Otoke ne bismo pobijedili. Pravo da vam kazem iznenadjen sam i neka sam. Sinisa Stevanovic me pozitivno iznenadio. Za Lendrica i Stevanovica drugog znam da ce uvijek dati svoj maksimum i biti medju najboljim i njihove dobre igre su rutina. Hajmo sad Slobodu dobiti i onda polako.

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 06 avg 2016, 22:53

Meni je od svega najviše upalo u oči kako se ispratio Bekrić sa terena prilikom zamjene.

Iako je bio najgori na terenu i upropastio bruku dobrih šansi, ispraćen je skoro pa sa ovacijama.

Znam da je tome pridonijelo i raspoloženje zbog drugog pogotka, ali bez obzira na sve,

pokazali smo zašto smo najbolji navijači u državi i presretan sam zbog toga.

Vidi se na njemu da hoće, da želi, čovjek je svjestan svoje loše partije jedva izašao sa terena...mislim

da bi se i kod njega mogao desiti "lom" i "pročepljenje" u narednih par kola, a onda nas tito dragi ne bi zaustavio.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 06 avg 2016, 22:55

Argentina je napisao/la:Fizicki smo spremni kao zemlja, to se vidjelo zadnjih 20 minuta, Samo naprijed ovako. Trener mi se sve vise svidja.

Ma sta oni znaju o fudbalu i sportu uopste, ne znaju oni nase igrace garantujem ti kakokako se zovu a ne sta vise. E da je docekati te neke prave utakmice ali daj boze od klosara i primitivaca na svim stranama cisto sumnjam. Ovi nasi misle da je Zeljo krenuo igrati od '96 .
Inace veceras dobra tekma odlicni Blagojevic Lendric i M.Stevanovic, a drago mi je nek je i Stevu"odčepilo".
Bice Zeljo opet sampion!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Redfire16 i 17 gostiju.