FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 maj 2017, 21:19

konjicanin01 je napisao/la:Sinoc sto se moglo procitati na vasem forumu je bolest zesca.Morbidnost kakva se rijetko vidja.Dobro vam kaze ovaj Ilijevski zaista pitanje je ko zeli doci u klub s ovakvim pojednicima kojih nije malo...a predstavljaju se kao navijaci Sarajeva.Pa bolan vasim igracima treba strahu saljevati....dokaz je mali Hebibovic.Nije cudo sto vam se ovo i desava kad prizeljkujete vise titulu ovim fasistima iz hercegovine.
Uhvati se ti stapa za pecanje i pecaj skobalje! :arrow:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 18 maj 2017, 21:19

LegendKiller je napisao/la:Nakon svega u zadnjih par godina, ja našoj upravi i saopštenjima ne vjerujem. Da je bilo kakvog fizičkog napada, lupanja prozora, direktnih verbalnih prijetnji i slično MUP KS bi izašao sa saopštenjem, pojedini mediji bi jedva dočekali da sa teme ustaškog divljanja u hercegovini pređu na temlju huligani navijači Sarajeva. Vjerujem da im je raja po društvenim mrežama pisala svašta (i ja sam Areni sve po spisku), ali da im je neko otišao kući i prijetio sumnjam. Evo koliko nas ovdje zna uopšte gdje igrači uopšte žive, ja sam ove Tuzlake viđao po Barama vjerovatno tu negdje i žive, ali tačno ne znam.
Ovo saoštenje je samo opravdanje za skidanje gaća na derbiju. Čuj oni emotivno potreseni, eto ja nisam bio posle onog što sam vidio, i šta su nam ovi invalidi prezentovali u vidu fudbalske igrače. Prijeti se i igračima Rome i Lazia, pa šta, momci igraju ko ih pita jesu li emotivno potreseni.
Otišli su mu na vrata, i to sa palijama. Žena mu se onesvijestila.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 maj 2017, 21:24

Ma jasta otisli poslije tekme na vrata da ga traze, a on u listici :rol:

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 maj 2017, 21:24

LegendKiller je napisao/la:Nakon svega u zadnjih par godina, ja našoj upravi i saopštenjima ne vjerujem. Da je bilo kakvog fizičkog napada, lupanja prozora, direktnih verbalnih prijetnji i slično MUP KS bi izašao sa saopštenjem, pojedini mediji bi jedva dočekali da sa teme ustaškog divljanja u hercegovini pređu na temlju huligani navijači Sarajeva. Vjerujem da im je raja po društvenim mrežama pisala svašta (i ja sam Areni sve po spisku), ali da im je neko otišao kući i prijetio sumnjam. Evo koliko nas ovdje zna uopšte gdje igrači uopšte žive, ja sam ove Tuzlake viđao po Barama vjerovatno tu negdje i žive, ali tačno ne znam.
Ovo saoštenje je samo opravdanje za skidanje gaća na derbiju. Čuj oni emotivno potreseni, eto ja nisam bio posle onog što sam vidio, i šta su nam ovi invalidi prezentovali u vidu fudbalske igrače. Prijeti se i igračima Rome i Lazia, pa šta, momci igraju ko ih pita jesu li emotivno potreseni.
Ne rise bolan umjesto da se situacija malo smiri vi jos vise vatru palite. Kako mozes reci da se sa saopstenjem skidaju gace za derbi. Jet ti podrzajes ovo sto su lidjaci uradili. Ko ti daje za pravo da nekoga napadas zbog promasenog penala. Evo ja bih volio , prvi puta u svom zivotu da strumfovi osvoje titulu ako mi ne mozemo.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 maj 2017, 21:25

PeppermintSA je napisao/la:
f0rest1946 je napisao/la:
PeppermintSA je napisao/la:Sarajevo neće imati ekipe na ljeto - živi bili pa vidjeli.
:facepalm:
Stoka malumna prijeti trudnim ženama. Da publika zna kroz šta su momci prolazili u ovoj sezoni, spomenik bi im digla.
Slusaj ovako ako imas(a imas mogu ti reci i koga)u klubu nemoj nam prosipat suplju. Jesul govorili da nam trebaju nasi ljudi,eto dosli su ti isti sto su prozivali Jesica,Kodru itd i igramo najgadniji fudbal ikad,jel koga boli dupe sto smo mi sve prosli pvu sezonu? Jel koga boli briga sto jedne tekme kuci nismo pobjedili u ligi za prvaka i ostali bez ijednog trofeja nek se nose u tri pm svi zajedno Sarajevo je za sve njih vrh vrhova,daj nam napisi ti sta su prozivjeli? Jel dobijaju plate da nista ne osvoje? Napisi nam sta su prosli svega ti da ih zalimo,a Sarajevo je bilo i bice i prije i poslije svih njih. Jel znaju oni sta smo mi tableta popili,para potrosili na Sarajevo,isli na vecinu gostovanja bez da nam je neko davao pare za to kao njima,i opet rijetki su tu ko Ivetic,Mihojevic i jos par njih koji zasluzuju nas dres. Molim te napisi sta su prosli,doveli su do toga da gledamo gurbete kako dizu pehar na Kosevu i kako vecina nas nece ni tv upaliti da ih gleda a kamoli.otici evo toliko ih zalim da bi zaplakao je3bem im pleme luzersko svima zajedno
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 18 maj 2017, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 21:26

Evolution87 je napisao/la:Ma jasta otisli poslije tekme na vrata da ga traze, a on u listici :rol:

Pojedinci preuzeli mitomaniju od komšija.
SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 18 maj 2017, 21:28

bordobijeli je napisao/la:Mozda izgledam pesimista i negativan al me boli sto Cala ekipa pa i me navijaci dajemo sve od sebe a oni koji bi trebali da vode brigu o klubu ne mogu ispuniti zelju treneru ( veznog ,napadaca ) pa da se ko ljudi potucemo za titulu . ja znam nas kakvi smo ,psovat cemo i calu i duljevica ako kocnicari budu ispred nas, ide prica dovode pojacanja ,prave tribinu a mi nista to ce tako biti 100% ako budu ispred nas a po ekipi i sve ukupnoj atmosferi hoce .ponavljam podrska cali i timu al treba realno gledati stvari bit ce gutavo proljece .
4 februar post . upravo se desava pljujemo calu i momke a ne traze se pravi krivci . zasto nema pojacanja ? Zasto se zadovoljava uprava 3-4 mjestom ,sta i kako dalje ide klub ? Mi napadamo i prijetimo igracima koji ne mogu bolje i sve su dali od sebe ovu sezonu , nemamo kvalitet .

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 maj 2017, 21:28

Osim rekla-kazala ima li konkretnih dokaza da je neko išao Rustemu na vrata sa palicama?
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 maj 2017, 21:29

PeppermintSA je napisao/la:
Otišli su mu na vrata, i to sa palijama. Žena mu se onesvijestila.
Nek potpise raskod na svoji stetu i nek ode u Zvornik niko mu tamo doc nece,uglavnom zao mi te zene ako je istina a njega ni jedne sekunde

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 18 maj 2017, 21:30

pitic je napisao/la:
U Sarajevu se sve zna. Ko hoće da zna znati će šta hoće. Grad mahale i mahalaša. Moraš biti mnogo namazan da bi sakrio ono što želiš da sakriješ. :kafa:
Jeste grad mahale i mahalaša, ali ta fina kulturna mahalska priča je davno nestala, ostali su samo tračevi i šuplja priča. Mahala i dalje priča da će se Said vratiti i urnirati po protivnicima.
Kako to da ta ista mahala, koja sve zna i dozna, ne zna da se igračima prijetilo, a samo Valentin zna, izgleda da je on ta mahala!
Zadnja izmjena: LegendKiller, dana/u 18 maj 2017, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 maj 2017, 21:31

joker90 je napisao/la:Osim rekla-kazala ima li konkretnih dokaza da je neko išao Rustemu na vrata sa palicama?
I meni smrdi ova glava iz uprave sto se javila. Do sada ih je za sve komplet zaboli. Cim su se oni javili ja im ne vjerujem. Zna li neko sta rade reklame u pola penal serije? I to reklama feal, sponzor sirokog?

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 18 maj 2017, 21:31

Ovaj igracki kadar koji imamo ne moze igrati ni u jednoj ligi na svijetu osim mozda u vijetnamu sarajevo je za njih vrh ovu stoku i njihove menagere ne mogu otjerati ni tenkovima

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 maj 2017, 21:33

"nerminu crnkiću stižu poruke gdje mu se prijeti životom"

Valentin Ilievski

ovaj moron je gori od skake za "antifašizam",čuj prijeti mu se životom?

VVVBK

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 18 maj 2017, 21:34

Jel istina da su isli Rustemu na vrata? I ako jeste, gdje stanuje?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 18 maj 2017, 21:35

nukleusmember je napisao/la:"nerminu crnkiću stižu poruke gdje mu se prijeti životom"

Valentin Ilievski

VVVBK
na forumu redovno dobijas poruke da ce ti se nayebati majke. Ne sjecam se da sam isao u MUP. :lol:

Ja maloprije pitam za Crnkica niko ne odgovara.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 maj 2017, 21:36

nukleusmember je napisao/la:"nerminu crnkiću stižu poruke gdje mu se prijeti životom"

Valentin Ilievski

VVVBK
Sta hoce cvijece da mu damo? Sto nije rekao javno da se ogradjuje od izjava svog menagera gdje pljuje nas klub?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 maj 2017, 21:38

Sarajlijica1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Osim rekla-kazala ima li konkretnih dokaza da je neko išao Rustemu na vrata sa palicama?
I meni smrdi ova glava iz uprave sto se javila. Do sada ih je za sve komplet zaboli. Cim su se oni javili ja im ne vjerujem. Zna li neko sta rade reklame u pola penal serije? I to reklama feal, sponzor sirokog?
To ti pričam. Ne kažem da je laž, ali ovako mogu napraviti od sebe mučenika i okrenuti na patetiku laganini. Nisu horde ovo uradile, a nešto mi smrdi da random likovi uzmi palice i idu liku na vrata zbog penala.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 maj 2017, 21:38

Momci su emotivno potroseni hahahahahhahahaha jel mene neko zajebaje ovdje :rol:

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 18 maj 2017, 21:39

muhamedhulk je napisao/la:Raspad sistema, kod navijaca, igraca, evo sad se ne smije ni penal promasiti... :D
Mozda i pozitivna stvar, ako je ovo dno, jbg onda moze samo prema gore. :thumbup:
Ja sam uvijek govorio da je drzava/politicari odraz naroda, slicno je i za Klub - odraz navijaca.
Na hajr.
Nije ovo zbog penal ovdje su dublji problemi kakav penal on je samo okidac bio za exploziju nezadovoljstva. Neznam po kom kriterijumu se bira kapiten ekipe izgleda kod nas ako neznas igrat i glupsi toje referenca za kapitena. Za sve je kriv Mehmed Janjos Zvani stoperica jer je dozvolio sve i svasta u ekipi. Pojedinci su imali visoke privilegije u ekipi ikad im je bilo ku... cejf igrali su :puke:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 18 maj 2017, 21:40

Inspiracija je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Inspiracija je napisao/la:Zalit cemo mi za Dinom i Edisom ;)
**** onog ko ih bude žalio
Nek ti sad ovi valjaju ;)
Jel te stid nabijem ih na k2itu jos nismo zavrsili sa njima i Kantardzicem zato ovaj Ilievski i uprava nailaze na opstrukcije,ovaj Kantardzic zgrce pare puskom ga ne mozes otjerat koliko mu se osladilo,eto vodi i njeg i dinu kuci. Gdje ode ovaj Pepermint jel maca pojela jezik?

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.