FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Drago mi je sto ste i vi oni koji nevolite Brku gledali tu emisiju
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
- elninho_resTO
- Kontakt:
pa prvo jesmol trebali pozvat borac...pa da mozete zvizdat na himnu!!aha.....partizan je ipak veliko ime u fudbalu s nasih prostora i apsolutno prilici da odigramo tekmu sa njima,posto je zeljo naklonjeniji partizanu i hajduku nego zvezdi i dinamu,a igrali smo s hajdukom zasto nebi odigrali i sa partizanom.....apsolutno se slazem sa tim...bolje bilo ko(al sam siguran da nece niko zvizdat himnoj) mozda da se igra u beoggradu i to liga prvaka pa mozda,al sad sigurno nece
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- bistrikboy
- Kontakt:
Iskreno nisam ni ja znao al' procitah ovo,kao sto kazes bruka ne osvojiti ovo,dobra para a uz to jos lova od Tv prava,zarada od gledalaca...Željovac je napisao/la:Pa stvarno bi tragedija bila ne osvojiti titulu, još ako se fakat te pare dobijaju samo za naslov prvaka... Pojma nisam imao. Za naše uslove strašno! Već smo jednu ispustili u zadnjem kolu. A još kad vidimo ko nam je glavni konkurent... Bod na Koševu bi bio odličan, samo da sve ostane u našim rukama, drugima ništa ne vjerujem.bistrikboy je napisao/la:Zajamčenih 90.000 eura
Naslov prvaka u prošloj sezoni donio je Zrinjskom 330.000 eura od UEFA-e, dok eventualni plasman u Europsku ligu jamči 90.000 eura. Eventualni prolazak u sljedeći krug donosi dodatnih devedeset tisuća.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Uz to mozda i postizanje dogovora sa nekim ozbiljnim sponzorom,sve to vuce jedno drugobistrikboy je napisao/la:Iskreno nisam ni ja znao al' procitah ovo,kao sto kazes bruka ne osvojiti ovo,dobra para a uz to jos lova od Tv prava,zarada od gledalaca...Željovac je napisao/la:Pa stvarno bi tragedija bila ne osvojiti titulu, još ako se fakat te pare dobijaju samo za naslov prvaka... Pojma nisam imao. Za naše uslove strašno! Već smo jednu ispustili u zadnjem kolu. A još kad vidimo ko nam je glavni konkurent... Bod na Koševu bi bio odličan, samo da sve ostane u našim rukama, drugima ništa ne vjerujem.bistrikboy je napisao/la:Zajamčenih 90.000 eura
Naslov prvaka u prošloj sezoni donio je Zrinjskom 330.000 eura od UEFA-e, dok eventualni plasman u Europsku ligu jamči 90.000 eura. Eventualni prolazak u sljedeći krug donosi dodatnih devedeset tisuća.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Zamolio ih ako je neko snimao Amara Osima da postavi ovdje link ili nesto, imam nevjerovatnu zelju da pogedam to a znam da nas ima jos
.
Hvala unaprijed

Hvala unaprijed

Mes Que Un Club
- bistrikboy
- Kontakt:
Samo Amar veceras na TVSA bas u svom stilu,na kraju poce i isfuravati Zaima (glavni sponzor emisije Zaima Poturica frizerski salon
),nije htio o privatnom zivotu ali smo saznali da se ne ****,voditelj nepripremljen i fula totalna emisija iako je super zamisljena,steta...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
amertiger je napisao/la:Zamolio ih ako je neko snimao Amara Osima da postavi ovdje link ili nesto, imam nevjerovatnu zelju da pogedam to a znam da nas ima jos.
Hvala unaprijed
Sutra u 14.40 repriza emisije ''Javni Agent 033'' na TV SA, pa eto uzivaj

IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zato Prtizan i hoce da igra Prijateljsku

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
U redu je sto se tice uprave kluba ali navijaci..elninho_resTO je napisao/la:pa prvo jesmol trebali pozvat borac...pa da mozete zvizdat na himnu!!aha.....partizan je ipak veliko ime u fudbalu s nasih prostora i apsolutno prilici da odigramo tekmu sa njima,posto je zeljo naklonjeniji partizanu i hajduku nego zvezdi i dinamu,a igrali smo s hajdukom zasto nebi odigrali i sa partizanom.....apsolutno se slazem sa tim...bolje bilo ko(al sam siguran da nece niko zvizdat himnoj) mozda da se igra u beoggradu i to liga prvaka pa mozda,al sad sigurno nece
ne znam da li pricaš o ovom Partizanu ili onom do 1991
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/i ... 854161.jpg
- bistrikboy
- Kontakt:
Necemo se seksati sa njima vec igrati prijateljsku,a vec smo jednu igrali 2001.g.pazzarac je napisao/la:U redu je sto se tice uprave kluba ali navijaci..elninho_resTO je napisao/la:pa prvo jesmol trebali pozvat borac...pa da mozete zvizdat na himnu!!aha.....partizan je ipak veliko ime u fudbalu s nasih prostora i apsolutno prilici da odigramo tekmu sa njima,posto je zeljo naklonjeniji partizanu i hajduku nego zvezdi i dinamu,a igrali smo s hajdukom zasto nebi odigrali i sa partizanom.....apsolutno se slazem sa tim...bolje bilo ko(al sam siguran da nece niko zvizdat himnoj) mozda da se igra u beoggradu i to liga prvaka pa mozda,al sad sigurno nece
ne znam da li pricaš o ovom Partizanu ili onom do 1991
http://casopis.izaberipartizan.com/v2/i ... 854161.jpg
Ma u redu je igranje prijateljske ali sam citirao post u kojem se pominje naklonjenost koja je bila prije 20 godina,koja danas nista ne znaci
kao i nezvizdanju himne ili da Zeljeznicar igra LP u Beogradu
kao i nezvizdanju himne ili da Zeljeznicar igra LP u Beogradu

znaci,ipak se isplatilo kupiti ono u prijedoru i mostarubistrikboy je napisao/la:Iskreno nisam ni ja znao al' procitah ovo,kao sto kazes bruka ne osvojiti ovo,dobra para a uz to jos lova od Tv prava,zarada od gledalaca...Željovac je napisao/la:Pa stvarno bi tragedija bila ne osvojiti titulu, još ako se fakat te pare dobijaju samo za naslov prvaka... Pojma nisam imao. Za naše uslove strašno! Već smo jednu ispustili u zadnjem kolu. A još kad vidimo ko nam je glavni konkurent... Bod na Koševu bi bio odličan, samo da sve ostane u našim rukama, drugima ništa ne vjerujem.bistrikboy je napisao/la:Zajamčenih 90.000 eura

aj nemoj te se plaiti odmah...neka vas
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Jeli Rade BL , sad bih ja tebe trebao tjerati ko posljednjeg kera sa ove teme kao što si neki dan ti i tvoja bratija mene tjerali i pljuvali
ali nije to moj nivo ,ja poštujem nacela demokratije i razumijem šta je sloboda govora i izražavanja...a drugima na obraz neka ide svojatanje tema na ovom forumu.

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Ma sve su teme svačije, samo nek' se suvislo piše, što očito Radetu nije jača strana.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
realno,dosao sam na foram nakon 3-4 dana..tak' da te sigurno nisam tjerao...drop je napisao/la:Jeli Rade BL , sad bih ja tebe trebao tjerati ko posljednjeg kera sa ove teme kao što si neki dan ti i tvoja bratija mene tjerali i pljuvaliali nije to moj nivo ,ja poštujem nacela demokratije i razumijem šta je sloboda govora i izražavanja...a drugima na obraz neka ide svojatanje tema na ovom forumu.
hahaha...jbt kako se odmah palite...kompleksi su cudo...al ajd,necemo sad da se "svadjamo" treba spavati veceras...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Realno , tu šuplju pricu o cudima kompleksa nekom drugom prosipajradebl je napisao/la:realno,dosao sam na foram nakon 3-4 dana..tak' da te sigurno nisam tjerao...drop je napisao/la:Jeli Rade BL , sad bih ja tebe trebao tjerati ko posljednjeg kera sa ove teme kao što si neki dan ti i tvoja bratija mene tjerali i pljuvaliali nije to moj nivo ,ja poštujem nacela demokratije i razumijem šta je sloboda govora i izražavanja...a drugima na obraz neka ide svojatanje tema na ovom forumu.
hahaha...jbt kako se odmah palite...kompleksi su cudo...al ajd,necemo sad da se "svadjamo" treba spavati veceras...

Jok , eto ja sam sebe tjerao sa vaše teme

Najlakše se praviti naivan i lud...djeciji folovi.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- bistrikboy
- Kontakt:
Vi nabijajte komplekse a mi cemo nabijat' sve redom...
daj momak,bezze ti je mene prozivati.pa nismo djeca jbt...nisam te ja prozivao,nisam te tjerao sa teme,ni pljuvao... nadji mi taj post..citiraj me kad vec tako pises...drop je napisao/la:Realno , tu šuplju pricu o cudima kompleksa nekom drugom prosipajradebl je napisao/la:realno,dosao sam na foram nakon 3-4 dana..tak' da te sigurno nisam tjerao...drop je napisao/la:Jeli Rade BL , sad bih ja tebe trebao tjerati ko posljednjeg kera sa ove teme kao što si neki dan ti i tvoja bratija mene tjerali i pljuvaliali nije to moj nivo ,ja poštujem nacela demokratije i razumijem šta je sloboda govora i izražavanja...a drugima na obraz neka ide svojatanje tema na ovom forumu.
hahaha...jbt kako se odmah palite...kompleksi su cudo...al ajd,necemo sad da se "svadjamo" treba spavati veceras...![]()
Jok , eto ja sam sebe tjerao sa vaše temeaha svakako da je tako.
Najlakše se praviti naivan i lud...djeciji folovi.
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
samo me interesuje kako neko ko je zg0vnan u drugu ligu uz nasu pomoc, moze nama reci da imamo komplex od njih
jel komplex sto nismo mutavi?

jel komplex sto nismo mutavi?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Poslani su dva puta u cvajtu od naše strane -velikodušno....Manijaci su istakli transparent : Treci put castite
Jednom indirektno ,drugi put direktno...prvi put im Željo bio kriv što su sami sebi dozvolili da ovise o njegovoj volji u zadnjem kolu (klasika pacenika) pa nas svalili drvlje i kamenje a zaboravili kako su loše igrali citavu sezonu i sami sebe doveli u situaciju da ovise o volji drugih klubova i to zadnjem kolu...ali bitnije je druge okriviti i moralisati nego pogledati u svoju avliju.

Jednom indirektno ,drugi put direktno...prvi put im Željo bio kriv što su sami sebi dozvolili da ovise o njegovoj volji u zadnjem kolu (klasika pacenika) pa nas svalili drvlje i kamenje a zaboravili kako su loše igrali citavu sezonu i sami sebe doveli u situaciju da ovise o volji drugih klubova i to zadnjem kolu...ali bitnije je druge okriviti i moralisati nego pogledati u svoju avliju.