FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Zel
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zel » 10 feb 2013, 15:29

Rikardo je napisao/la:"ko ide na utakmice Olimpika je neprijatelj slobode"

P.S. Kada bude gostovao Zeljo > Olimpiku ima da bude puna tribina iskljucivo navijaca Slobode.
Uzmeš ovo dvoje i dobiješ da će Fukare biti neprijatelji Slobode. :D Ali sigurno će naći neki izgovor za to, iznimka, ovo ono...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 feb 2013, 16:00

Ja cu takodje da idem na utakmice Olimpika.Ne vidim nikakvu mogucnost da me neko zaplasi,sta vise ovo je cisti autogol grupe ako je ovo obavjestenje zvanicno.Osim mene tu je jos dosta osoba sa podrucja opstine gracanica koji ce ici na tekme..
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 10 feb 2013, 16:07

arhimed89 je napisao/la:Ja cu takodje da idem na utakmice Olimpika.Ne vidim nikakvu mogucnost da me neko zaplasi,sta vise ovo je cisti autogol grupe ako je ovo obavjestenje zvanicno.Osim mene tu je jos dosta osoba sa podrucja opstine gracanica koji ce ici na tekme..
Jesil ti i ta grupa dolazio na utakmice Slobode, i jesil navijac Slobode ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2013, 16:34

Mrznjom prema Olimpicu ne znaci izrazavati ljubav prema Slobodi.
Isto kao kada bih tukli druge zene, da pokazete koliko volite svoju.
Nema mjesta mrznji prema Olimpicu, naprotiv navijacu za njih protiv "necasnih".
Sloboda je u srcu i ona je nezamjenjva i to se ne moze dokazivati mrznjom prema klubu koji protiv Slobode nije uradio nista necasno!
Neka ih ovdje, zelja mi je da raspu zelju, velez...
I ne zaboravite, ljubav prema svom djetetu ne mozete dokazivati mrznjom prema tudjem!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 10 feb 2013, 16:35

Čuo sam da se navijači nisu ni pitali ništa na onoj skupštini.. da su vođe prve izašle sa sastanka.. pričali sve ljudi kao ''ljubitelji Slobode, a ne pripadnici Fkr'' ..

koliko istine u ovome?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2013, 16:47

Benjo_AFC86 je napisao/la:Čuo sam da se navijači nisu ni pitali ništa na onoj skupštini.. da su vođe prve izašle sa sastanka.. pričali sve ljudi kao ''ljubitelji Slobode, a ne pripadnici Fkr'' ..

koliko istine u ovome?
Sta za tebe znaci Fkr i ljubitelj Slobode?
Ja nisam Fkr, nisam clan niti jedne skupine (tj nemam clansku, ne placam clanarinu), a za Slobodu kod kuce i u gostima od 1971. Haaa? Hiljade utakmica, milje kilometara, hiljade maraka. Ko moze meni osporiti pravo na Slobodu, mozda neki momak koji ide zadnjih deset godina na utakmice Slobode.
Ne treba osporavati nikome ljubav prema Slobodi!
Jel ti znas koliko je nas nekada dolazilo koje nazivas ''ljubitelji Slobode" na utakmice? Jel' znas da je nas bilo po 10.000-15.000 na Tusnju? Sta je ovo danas naspram nekada sto je bilo? Ako ne vjerujes jel ti treba dokaz?!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 10 feb 2013, 17:07

Ma mislite sta hocete,al i dalje cemo bit protiv Olimpika,i Slobodi cemo pomagat sami kolko mozemo,a vi slobodnoo idite na tekme Olimpica pa dodjite nekad i Slobodu pogledat makar 2-3 u sezoni kao i do sad sto ste,cast pojedincima..Probisvjet tebi svaka cast nebi da te prozivam,al pojedini simpatizeri gledaju tu samo korist i sebe a ne ljubav prema slobodi,isti ti koji dodju u 2 godine jednom na tusanj..
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 10 feb 2013, 17:11

Sjećam se ja atmosfere 80-tih godina kad sam bio klinac i stari me vodio na tekme. Protiv velike četvorke nemaš mjesta gdje sjest ali su ljudi bili solidarni pa naizmjenično sjedili. Nažalost sad je grupa narkića i balavurdije uzela sebi za pravo da prisvaja svetinju ko da im je djedovina pa čak odlučuju i ko će ići na koje tekme. Još jednom ponavljam, prvi ći ići na tekme Olimpica a nek mi na put stane ko, ima da ga raznesem, ionako sam na rubu živaca :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 10 feb 2013, 17:29

Kod nas u Srebreniku je prije nekih 7,8 godina bila slična situacija oko stadiona.Ekipa Aide koja je u to vrijeme bila odlična ekipa,finansijiski veoma jaka.Od zadnjeg ranga takmičenja došla do 1federalne lige i njihov stadion nije ispunjavao uslove 1 federalne.Njihove namjere su bile da ekipu presele u Srebrenik na Gradinin stadion.Uz to su namjeravali predit ime ekipi u FK Srebrenik i odmah ić na ulazak u PL.Jedino što su uspjeli u svojim namjerama je da ustupe mjesto Gradini u 1federalnoj jer je Gradina igrala rang ispod.Svaka ostala opcija bi donijela velike sukobe i nerede kad ta ekipa igra na našem stadionu.Parola je glasila "život damo stadion ne damo".Da nismo istrajali u svojim namjerama sad bi ta ekipa bila br 1 u Srebreniku a Gradina bi igrala neku kantonalnu ligu a možda bi došlo i do gašenja kluba..
OFK Gradina Srebrenik

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2013, 17:33

Brcko87 je napisao/la:Kod nas u Srebreniku je prije nekih 7,8 godina bila slična situacija oko stadiona.Ekipa Aide koja je u to vrijeme bila odlična ekipa,finansijiski veoma jaka.Od zadnjeg ranga takmičenja došla do 1federalne lige i njihov stadion nije ispunjavao uslove 1 federalne.Njihove namjere su bile da ekipu presele u Srebrenik na Gradinin stadion.Uz to su namjeravali predit ime ekipi u FK Srebrenik i odmah ić na ulazak u PL.Jedino što su uspjeli u svojim namjerama je da ustupe mjesto Gradini u 1federalnoj jer je Gradina igrala rang ispod.Svaka ostala opcija bi donijela velike sukobe i nerede kad ta ekipa igra na našem stadionu.Parola je glasila "život damo stadion ne damo".Da nismo istrajali u svojim namjerama sad bi ta ekipa bila br 1 u Srebreniku a Gradina bi igrala neku kantonalnu ligu a možda bi došlo i do gašenja kluba..
Prijatelju vi nemate stadion, zar nije tako. Igrate u Gradaccu, Orasju... Da ste bili pametni mgli ste na Tusanj, niko nije bio protiv.
Znaci niste dali drugima na stadion, a sada igrate kod drugih. Svoje ne date, tudje hocete! :lol:

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 10 feb 2013, 17:33

Brcko87 je napisao/la:Kod nas u Srebreniku je prije nekih 7,8 godina bila slična situacija oko stadiona.Ekipa Aide koja je u to vrijeme bila odlična ekipa,finansijiski veoma jaka.Od zadnjeg ranga takmičenja došla do 1federalne lige i njihov stadion nije ispunjavao uslove 1 federalne.Njihove namjere su bile da ekipu presele u Srebrenik na Gradinin stadion.Uz to su namjeravali predit ime ekipi u FK Srebrenik i odmah ić na ulazak u PL.Jedino što su uspjeli u svojim namjerama je da ustupe mjesto Gradini u 1federalnoj jer je Gradina igrala rang ispod.Svaka ostala opcija bi donijela velike sukobe i nerede kad ta ekipa igra na našem stadionu.Parola je glasila "život damo stadion ne damo".Da nismo istrajali u svojim namjerama sad bi ta ekipa bila br 1 u Srebreniku a Gradina bi igrala neku kantonalnu ligu a možda bi došlo i do gašenja kluba..
Jbg care vidis da je kod nas ljudima preci Olimpic nego Sloboda :mrgreen:
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 10 feb 2013, 17:35

A kako sad imate obraza igrat na tuđim stadionima!? Jeste li se sad digli na pobunu :roll:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 feb 2013, 17:35

Svoje ne date, tudje hocete!
:lol:

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 feb 2013, 17:39

Kapellen je napisao/la:Jbg care vidis da je kod nas ljudima preci Olimpic nego Sloboda :mrgreen:
Bas bi bila sramota da Olimoik bude imao vecu posjetu od Slobode, ali to ce zavisit od "fukara".

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 10 feb 2013, 17:46

ko je isao on ce i ici na utakmice Slobode. Znam sto se tice zapada koga i gdje cu ga zateci. Moze malo lijevo desno ali ne sigurno par stolica. :mrgreen: ;)

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 feb 2013, 17:49

klasik je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:Ja cu takodje da idem na utakmice Olimpika.Ne vidim nikakvu mogucnost da me neko zaplasi,sta vise ovo je cisti autogol grupe ako je ovo obavjestenje zvanicno.Osim mene tu je jos dosta osoba sa podrucja opstine gracanica koji ce ici na tekme..
Jesil ti i ta grupa dolazio na utakmice Slobode, i jesil navijac Slobode ?
Ja nisam nikakav ultra fazon navijaca ali sam bio na par utakmica slobode,u zadnje vrijeme rijetko ali prije sam isao kada su mi obaveze dozvoljavale.Da kazem da sam presao stotine kilometara i isao na neka gostovanja to nisam,jer ja sebe smatram simpatizerom Slobode prije svega sto je to jedini klub gigant sa renomeom na ovom kantonu i jaka Sloboda bi dosta znacila cijelom ovom podrucju.Nadam se da ce Sloboda u novije vrijeme ponovo zasjati pravim sjajem i da ce ostali klubovi na kantonu prije svega raditi na afirmaciji igraca koji ce prelaziti u Slobodu i tako jacati klub.Utakmice Olimpika takodje necu gledati na gostovanjima jer nisam ni neki fanatik olimpika nego simpatizer,ali mi je glupo ako imam priliku pogledati neku kvalitetnu utakmicu premijer lige ovdje u Tuzli da ne idem.Isto se to odnosi i na mojih par prijatelja.Ako budem imao vremena pratit cu oba kluba.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 feb 2013, 17:55

Zodiac je napisao/la:
Svoje ne date, tudje hocete!
:lol:
sta reci,koju posluku porati :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 10 feb 2013, 18:06

Ja sam za to da im se da da igraju na stadionu, al za dobre pare ;) i onda Olimpikove pare uložit u Slobodin stadion, al mi živimo u Bosni....
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 10 feb 2013, 18:16

Heller je napisao/la:Ja sam za to da im se da da igraju na stadionu, al za dobre pare ;) i onda Olimpikove pare uložit u Slobodin stadion, al mi živimo u Bosni....
Vlasnik stadiona je opstina ako se ne varam.Nema sumnje da ce oni uredno naplatiti od Olimpika svoje usluge,ali takodje nema sumnje ni da ce te pare otici u ruke nekim lijevim ljudima a ne za gradnju stadiona Slobode.Dolaskom Olimpika dolaze i pare za tuzlanske vlasnike lokala,hotela,prodavnica i stotine drugih stvari.Gracic ako je pametan,Olimpik ce i ostaviti u Tz da igra jer se i onako vec sad pocinje graditi stadion koji ce vjerovatno u skorije vrijeme moci da ugosti i repku.Velika je baza navijaca,i nema sumnje da ce u TZ pored jednog kluba imati vise sanse za napredak u tom segmentu nego u Sarajevu pored dva kluba.Razlog za to mu daje i dugogodisnji nerad celnih ljudi Slobode.

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 10 feb 2013, 18:32

arhimed89 je napisao/la:
Heller je napisao/la:Ja sam za to da im se da da igraju na stadionu, al za dobre pare ;) i onda Olimpikove pare uložit u Slobodin stadion, al mi živimo u Bosni....
Vlasnik stadiona je opstina ako se ne varam.Nema sumnje da ce oni uredno naplatiti od Olimpika svoje usluge,ali takodje nema sumnje ni da ce te pare otici u ruke nekim lijevim ljudima a ne za gradnju stadiona Slobode.Dolaskom Olimpika dolaze i pare za tuzlanske vlasnike lokala,hotela,prodavnica i stotine drugih stvari.Gracic ako je pametan,Olimpik ce i ostaviti u Tz da igra jer se i onako vec sad pocinje graditi stadion koji ce vjerovatno u skorije vrijeme moci da ugosti i repku.Velika je baza navijaca,i nema sumnje da ce u TZ pored jednog kluba imati vise sanse za napredak u tom segmentu nego u Sarajevu pored dva kluba.Razlog za to mu daje i dugogodisnji nerad celnih ljudi Slobode.
O kakvoj bazi navijača govoriš? O takvim navijačima kao što si ti,koji dolaze na utakmice samo kad klub igra dobro i kad se bori za vrh.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 19 gostiju.