Uzmeš ovo dvoje i dobiješ da će Fukare biti neprijatelji Slobode.Rikardo je napisao/la:"ko ide na utakmice Olimpika je neprijatelj slobode"
P.S. Kada bude gostovao Zeljo > Olimpiku ima da bude puna tribina iskljucivo navijaca Slobode.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Uzmeš ovo dvoje i dobiješ da će Fukare biti neprijatelji Slobode.Rikardo je napisao/la:"ko ide na utakmice Olimpika je neprijatelj slobode"
P.S. Kada bude gostovao Zeljo > Olimpiku ima da bude puna tribina iskljucivo navijaca Slobode.
Jesil ti i ta grupa dolazio na utakmice Slobode, i jesil navijac Slobode ?arhimed89 je napisao/la:Ja cu takodje da idem na utakmice Olimpika.Ne vidim nikakvu mogucnost da me neko zaplasi,sta vise ovo je cisti autogol grupe ako je ovo obavjestenje zvanicno.Osim mene tu je jos dosta osoba sa podrucja opstine gracanica koji ce ici na tekme..
Sta za tebe znaci Fkr i ljubitelj Slobode?Benjo_AFC86 je napisao/la:Čuo sam da se navijači nisu ni pitali ništa na onoj skupštini.. da su vođe prve izašle sa sastanka.. pričali sve ljudi kao ''ljubitelji Slobode, a ne pripadnici Fkr'' ..
koliko istine u ovome?
Prijatelju vi nemate stadion, zar nije tako. Igrate u Gradaccu, Orasju... Da ste bili pametni mgli ste na Tusanj, niko nije bio protiv.Brcko87 je napisao/la:Kod nas u Srebreniku je prije nekih 7,8 godina bila slična situacija oko stadiona.Ekipa Aide koja je u to vrijeme bila odlična ekipa,finansijiski veoma jaka.Od zadnjeg ranga takmičenja došla do 1federalne lige i njihov stadion nije ispunjavao uslove 1 federalne.Njihove namjere su bile da ekipu presele u Srebrenik na Gradinin stadion.Uz to su namjeravali predit ime ekipi u FK Srebrenik i odmah ić na ulazak u PL.Jedino što su uspjeli u svojim namjerama je da ustupe mjesto Gradini u 1federalnoj jer je Gradina igrala rang ispod.Svaka ostala opcija bi donijela velike sukobe i nerede kad ta ekipa igra na našem stadionu.Parola je glasila "život damo stadion ne damo".Da nismo istrajali u svojim namjerama sad bi ta ekipa bila br 1 u Srebreniku a Gradina bi igrala neku kantonalnu ligu a možda bi došlo i do gašenja kluba..
Jbg care vidis da je kod nas ljudima preci Olimpic nego SlobodaBrcko87 je napisao/la:Kod nas u Srebreniku je prije nekih 7,8 godina bila slična situacija oko stadiona.Ekipa Aide koja je u to vrijeme bila odlična ekipa,finansijiski veoma jaka.Od zadnjeg ranga takmičenja došla do 1federalne lige i njihov stadion nije ispunjavao uslove 1 federalne.Njihove namjere su bile da ekipu presele u Srebrenik na Gradinin stadion.Uz to su namjeravali predit ime ekipi u FK Srebrenik i odmah ić na ulazak u PL.Jedino što su uspjeli u svojim namjerama je da ustupe mjesto Gradini u 1federalnoj jer je Gradina igrala rang ispod.Svaka ostala opcija bi donijela velike sukobe i nerede kad ta ekipa igra na našem stadionu.Parola je glasila "život damo stadion ne damo".Da nismo istrajali u svojim namjerama sad bi ta ekipa bila br 1 u Srebreniku a Gradina bi igrala neku kantonalnu ligu a možda bi došlo i do gašenja kluba..
A kako sad imate obraza igrat na tuđim stadionima!? Jeste li se sad digli na pobunuBrcko87 je napisao/la:Kod nas u Srebreniku je prije nekih 7,8 godina bila slična situacija oko stadiona.Ekipa Aide koja je u to vrijeme bila odlična ekipa,finansijiski veoma jaka.Od zadnjeg ranga takmičenja došla do 1federalne lige i njihov stadion nije ispunjavao uslove 1 federalne.Njihove namjere su bile da ekipu presele u Srebrenik na Gradinin stadion.Uz to su namjeravali predit ime ekipi u FK Srebrenik i odmah ić na ulazak u PL.Jedino što su uspjeli u svojim namjerama je da ustupe mjesto Gradini u 1federalnoj jer je Gradina igrala rang ispod.Svaka ostala opcija bi donijela velike sukobe i nerede kad ta ekipa igra na našem stadionu.Parola je glasila "život damo stadion ne damo".Da nismo istrajali u svojim namjerama sad bi ta ekipa bila br 1 u Srebreniku a Gradina bi igrala neku kantonalnu ligu a možda bi došlo i do gašenja kluba..
Svoje ne date, tudje hocete!
Bas bi bila sramota da Olimoik bude imao vecu posjetu od Slobode, ali to ce zavisit od "fukara".Kapellen je napisao/la:Jbg care vidis da je kod nas ljudima preci Olimpic nego Sloboda
Ja nisam nikakav ultra fazon navijaca ali sam bio na par utakmica slobode,u zadnje vrijeme rijetko ali prije sam isao kada su mi obaveze dozvoljavale.Da kazem da sam presao stotine kilometara i isao na neka gostovanja to nisam,jer ja sebe smatram simpatizerom Slobode prije svega sto je to jedini klub gigant sa renomeom na ovom kantonu i jaka Sloboda bi dosta znacila cijelom ovom podrucju.Nadam se da ce Sloboda u novije vrijeme ponovo zasjati pravim sjajem i da ce ostali klubovi na kantonu prije svega raditi na afirmaciji igraca koji ce prelaziti u Slobodu i tako jacati klub.Utakmice Olimpika takodje necu gledati na gostovanjima jer nisam ni neki fanatik olimpika nego simpatizer,ali mi je glupo ako imam priliku pogledati neku kvalitetnu utakmicu premijer lige ovdje u Tuzli da ne idem.Isto se to odnosi i na mojih par prijatelja.Ako budem imao vremena pratit cu oba kluba.klasik je napisao/la:Jesil ti i ta grupa dolazio na utakmice Slobode, i jesil navijac Slobode ?arhimed89 je napisao/la:Ja cu takodje da idem na utakmice Olimpika.Ne vidim nikakvu mogucnost da me neko zaplasi,sta vise ovo je cisti autogol grupe ako je ovo obavjestenje zvanicno.Osim mene tu je jos dosta osoba sa podrucja opstine gracanica koji ce ici na tekme..
sta reci,koju posluku poratiZodiac je napisao/la:Svoje ne date, tudje hocete!
Vlasnik stadiona je opstina ako se ne varam.Nema sumnje da ce oni uredno naplatiti od Olimpika svoje usluge,ali takodje nema sumnje ni da ce te pare otici u ruke nekim lijevim ljudima a ne za gradnju stadiona Slobode.Dolaskom Olimpika dolaze i pare za tuzlanske vlasnike lokala,hotela,prodavnica i stotine drugih stvari.Gracic ako je pametan,Olimpik ce i ostaviti u Tz da igra jer se i onako vec sad pocinje graditi stadion koji ce vjerovatno u skorije vrijeme moci da ugosti i repku.Velika je baza navijaca,i nema sumnje da ce u TZ pored jednog kluba imati vise sanse za napredak u tom segmentu nego u Sarajevu pored dva kluba.Razlog za to mu daje i dugogodisnji nerad celnih ljudi Slobode.Heller je napisao/la:Ja sam za to da im se da da igraju na stadionu, al za dobre parei onda Olimpikove pare uložit u Slobodin stadion, al mi živimo u Bosni....
O kakvoj bazi navijača govoriš? O takvim navijačima kao što si ti,koji dolaze na utakmice samo kad klub igra dobro i kad se bori za vrh.arhimed89 je napisao/la:Vlasnik stadiona je opstina ako se ne varam.Nema sumnje da ce oni uredno naplatiti od Olimpika svoje usluge,ali takodje nema sumnje ni da ce te pare otici u ruke nekim lijevim ljudima a ne za gradnju stadiona Slobode.Dolaskom Olimpika dolaze i pare za tuzlanske vlasnike lokala,hotela,prodavnica i stotine drugih stvari.Gracic ako je pametan,Olimpik ce i ostaviti u Tz da igra jer se i onako vec sad pocinje graditi stadion koji ce vjerovatno u skorije vrijeme moci da ugosti i repku.Velika je baza navijaca,i nema sumnje da ce u TZ pored jednog kluba imati vise sanse za napredak u tom segmentu nego u Sarajevu pored dva kluba.Razlog za to mu daje i dugogodisnji nerad celnih ljudi Slobode.Heller je napisao/la:Ja sam za to da im se da da igraju na stadionu, al za dobre parei onda Olimpikove pare uložit u Slobodin stadion, al mi živimo u Bosni....