Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nedim1993
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nedim1993 » 10 mar 2012, 22:51

Arnelinho

jel ti iovako govoriš kontra :mrgreen:
zaustaviš mi mozak svaki put na sekundu kad pročitam kontra :lol:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 mar 2012, 22:56

Počesto. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 10 mar 2012, 22:56

Bravo za Everton, danas sam lagano skin'o keca. 8-)
Pobijede li se švračad imamo priliku da zayebemo Židove :lol: , u šta stvarno nisam mogao povjerovat prije 5 kola. Mart je uvijek, ali baš UVIJEK bio dio sezone u kojem Arsenal naglo pada, ali kako prvi put nakon Nepobjedivih imamo više zayebanih karaktera u momčadi naša forma se diže. To je stvarno nezapamćeno bilo u proteklih 7-8 godina i to je prekretnica sezone.

A svi su nam nakon marta očekivali i još gori pad. Pa i ja sam čak bio ubijeđen da nemamo šansu za četvrto, a kamoli za treće mjesto.Čak sam se i kladio sa nekim :D

Come on you GUNNERS

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 10 mar 2012, 23:22

Ja sam se kladio sa jaranom koji navija za Arsenal, nakon one blamaze na OT da ce Arsenal izborit ligu prvaka sljedece sezone. Prevelik je to klub da tek tako padne.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 mar 2012, 23:49

The Big Four...

JAVIER MARTINEZ

The powerfully-built Basque is still only 23 but could prove to be the long term successor to Patrick Vieira as Arsenal’s midfield hard man.

JAN VERTONGEN

A tough, quick defender who can play across the defence and as a midfield holding man. Belgium international team-mate, and close friend, of Arsenal’s best centre-back Thomas Vermaelen.

MARIO GOETZE

Quick, stylish attacking midfielder who has been a key part in the new, resurgent Germany team. Could provide the creative touch from the flanks previously supplied by Samir Nasri.

LUKAS PODOLSKI

The 26 year-old Cologne striker has been a long-standing target for Arsene Wenger. The Arsenal boss sees Podolski as an ideal partner for Robin van Persie.
I ja kažem da nam treba ca. 4 kvalitetna pojačanja, kao npr. ova u textu. Nije na odmet ni još jedno (kada bi ovi došli, apsolutno zadovoljan bi' bio Hoilletom), al' bez tog jednog će se već lakše. :mrgreen:

Arsenal set to steal Vertonghen from under Spurs' noses
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfe ... 76515.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 mar 2012, 00:28

koliko god mislim da ce ovaj prelazni rok biti buran za sve klubove, na sva ta pojacanja nebi smio ni u snovima pomislit

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 11 mar 2012, 00:51

Au kako bi bilo strasno da pored Podolskog dodje jedan od ove trojice.Uh :D
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2012, 00:53

Prije Martinez nego ostali, jer na poziciji playa imas Rosu,Jacka pa i Oxa, a ovaj bi dobro dosao jer svejedno Arteta nece jos dugo moci igrati onu poziciju, a Martinez i Song bi bili veoma dobri zajedno, mislim da bi jeli ljude na utakmicama.. Vortongen nam ne treba, bolje dovesti trenera odbrane nego njeg.
Celik!3,2,2.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 11 mar 2012, 01:00

slažem se sa AGBom, ja bi Javija prvog uzeo od ove 4. On i Song uz Jacka bi bila savršena veza. 2 destruktivca s tim da i song i javi znaju da upute odličan pas, kvalitete Jacka već svi znamo naravno.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 11 mar 2012, 01:49

Tako je nas Bosco razmisljao jos u januaru. Sezona je jos duga, sta znas, mozda mu jos uspije!(nedo Bog) :D
Bosco je napisao/la:Nećemo završit u Top 4, ko smije bacit neku opkladu od Arsenalovaca koji misle suprotno? Nista cash, nego samo avatari, potpisi i te zafrkancije na nekoliko mjeseci. :D

Sad treba iskoristiti kiks Shitthama i polako koracati prema zasluzenom 3. mjestu. Ko bi rekao nakon onako katastrofalnog pocetka, da cemo se vec marta boriti za 3. mjesto? :mrgreen:

COYG!

Henry
Kontakt:

Post Postao/la Henry » 11 mar 2012, 13:12

http://sportsport.ba/ino_fudbal/van-per ... itya/76382" onclick="window.open(this.href);return false;

U ovom slucaju traziti Dzeku i 30 miliona.Pa nek izvole.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 mar 2012, 13:40

Ma kakav džeko može mu samo vodu donosit, e da su ovo napisali za bilo kojeg igrača čovjek bi rekao pa eto hajd možda i ime istine u svemu tome ali za Robina :lol: :lol: :lol:

Bouchra van Persie
Rumours, rumours, rumours pfff getting tired of them. Please don't believe anything unless it comes from @Persie_Official him self.

Nadam se da će sad ovi portali objavit i demant ove vijesti. Džaba lože raju.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 11 mar 2012, 14:03

Ode i Persi za parama :D
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 11 mar 2012, 14:06

Žena Robina sve objasnila. A, lijepa mu je žena što jest jest :mrgreen:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 11 mar 2012, 14:14

Ova plata se ne odbija. :o

Nadam se da RVP nece otici iz Arsenala, no razumio bih ga ukoliko je rijec o 251k funti sedmicno. Arsenal mu ne moze ponuditi toliku platu, al' sigurno da uz raznorazne bonuse to moze izaci na barem 180k (dakle, ako mu odluce na ruke dati odredjenu cifru kao sto to Tottenham planira sa Lukom). Eh, kada vidimo koliko je vezan za Arsenal i koliko se samo vinuo u nebeske visine u tom klubu, onda je produzenje ugovora nesto sto se namece samo od sebe. Ako je dolazak Podolskog jedan od preduslova da ga "natjeraju" na produzenje ugovora - onda je to ok. Al', ako cemo vjerovati kojekakvim tabloidima, onda Lukas dodje kao zamjena za RVP-a. To vec nikako ne odgovara Arsenalu, jer ce i dalje biti klub koji najbolje igrace prodaje konkurentima. :(

Btw, ja se nadam pobjedi Svraka, da ne bi bilo zabune. Dosta je Arsenal pobjedjivao i red je da serija dobrih rezultata stane. :mrgreen: A, kako vas idu rezultati konkurenata (prvenstveno Chelsea), onda vam gubitak (barem) 2 boda nece puno znaciti. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 mar 2012, 15:03

Ovaj portal sportspot.ba je smiješan..u dosta članaka u arsenalu su sami sebi kontradiktorni..

Rvp ostaje..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 11 mar 2012, 16:05

@Monolog hvala na ponuđenom al nas samo 3 boda interesuju :) Ako Bog da i dobit ćemo ih.

Samo me zanima ko je ozlijeđen i ko neće sutra da igra ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

munja
Kontakt:

Post Postao/la munja » 11 mar 2012, 17:34

Osjecam neko optimaizam za sutrasnji mec, vec me nakako hastra za iduce kolo protiv Evertona, tu su pali
i Arapi City, i Chelsea i Totenshit.
Msm da su imali dovoljno vremena za oporavak i razigravanje nove taktike protiv N.Castla.
Al opet treba napomenuti da nam ne leze kao protivnici, prosle sezone smo gubili kuci i remizirali kog njih.
Samo dali ko zna imali ozbiljnijih povreda u nasem timu

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 11 mar 2012, 17:48

Nema ozbiljnih povreda i većina će bit spremna za sutra. Čak možda i Andre Santos malo da zaigra.

Što se tiče Evertona Arsenal sutra kad odigra utakmicu ima 9 dana pauze do Evertona, dok Karamele će u tom razdoblju da odigraju dvije veoma teške utakmice. Tako da se nadam da ako sutra uspješno apsolviramo Newcastle da Everton možemo uzet na umor, a i na Goodisonu uvijek igramo tradicionalno dobro.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 11 mar 2012, 19:36

ja Bogami nisam tako optimističan ko vi :mrgreen: , znao je arsenal prečesto negativno iznenadjivat posle serije dobrih rezultata. Svi se zanesu a onda izadju na teren ko da lopte ne znaju dodat a kamoli šutirat :D.

Al barem smo odmorni, i kadar nam je uredu i domaci teren gdje imamo samo 2 remija i 2 poraza ove godine, što me čudi , znali su protivnici šetat se emirejtsom prethodnih godina :mrgreen:
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.