Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Šta se desilo u Bosmalu? Nije provokacija, pitam 
Pogledah sad sazetak utakmice sarajevo-zeljo. Prvo, ja ne znam sto narod ovdje kenja Mufticu, covjek branio dobro, sta vise skinuo je nekoliko zicera da bude manja sramota. Sva 4 gola legitimna, nema se sta golman napadati.
Drugo, sami igraci zelje su najveci krivci za ovo danas. Gledam, kod drugog gola, onaj splico supak umjesto da IDE na loptu, on gleda kako covjek trci i daje go i jos napada svog igraca. Los zeljo danas bas
Drugo, sami igraci zelje su najveci krivci za ovo danas. Gledam, kod drugog gola, onaj splico supak umjesto da IDE na loptu, on gleda kako covjek trci i daje go i jos napada svog igraca. Los zeljo danas bas
- feniksptica
- Kontakt:
Zasto se pokusava zataskati fizicki napad na neduzno lice u Bosmalu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Laku noć svima.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Mislim da ti sad ta četvorka 4 iz nicka i nije toliko "simpatična", mada si moram priznat najbolje rezimirao današnji derbi.Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:06Da ti pojednostavim, samo im se vratilo sve ono što su promašili pod Zekićem u ona tri derbija kad smo trebali primiti minimalno 10+ komada.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:00Sve u svemu, naši igrači su vam danas poklonili ovo a vi ste naravno uzeli.
U posljednjih pet derbija, četiri puta su nas fudbalski uništili, samo su nas sreća i Vedad Muftić nekako spašavali. Husrefov derbi na računam, on je tu talašika.
Svaki normalan trener Sarajeva će rutinski pripremiti utakmicu protiv nas, tu mu ne treba motivacioni govor i vrlo lako će iz igrača izvući maksimum. Tu ti u stvari vidiš koliko su kvalitetna ekipa i koliko mogu.
Bolju taktiku manijaci spremili od adzema
Dok je policija zadrzala nekoliko manijaka ispred bosmala, druga grupa sacekala igrace u garazi
Dok je policija zadrzala nekoliko manijaka ispred bosmala, druga grupa sacekala igrace u garazi
- BiHSportman
- Kontakt:
Adzeme libo te racku sad ko nagelsman, odmaraj a plata nek ide
- PeppermintSA
- Kontakt:
jeste, nekolicina dobila po labrnji
E jbg ode adzem, a nismo trebali 
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Niko mi nije gadniji postao od male pizzde zvane Muftić. Kurrči se čitavu utakmicu, provocira, na kraju slinio u zagrljaju Guše. Kito mala, zauvijek ćeš ostati u ovoj ligi.
Gdje su završili šalovi zna li se šta?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to otici ispred Bosmala i opaliti 4 samara i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?"
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako ce jedna ekipa moci biti dobra kad poslje svakog derbija kojeg se izgubi trener dobije iki da otkaz……… kako ce biti kontinuiteta
- feniksptica
- Kontakt:
S obzirom da su 4 derbija u sezoni sarajevski klubovi ce morat prestati davati otkaze trenerima nakon poraza.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tu utakmicu da ste izgubili, to bi bio kraj. A vi mislite što god hoćete, bilo pa prošlo.Lynx je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:46Jest, inače nakon toga nismo napravili jedno 4-5 pobjedafks74 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:43Spasio ih Nikić, on im osigurao bodove u Doboju.nokee je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:20
Nije vas spasio "Djurbuzovic"? Il ti ga deal sa Vickom te sezone..
Mi nemamo nikakav uticaj u savezu godinama i to smo debelo platili sa ovim sto imamo zadnjih 5 sezona. Da smo se zadovoljni, nismo druze. Vidis i po posjeti da se dosta raje smucilo, ne samo sudjenje naravno nego i idiotno upravljanje..![]()
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, DoktorXabaras, nedimmmm1337, zastitaIdentiteta i 31 gost.
.png)