A sta ste vi prihvatili zadnju deceniju.? Prosječnost u jednoj od najjadnijih liga svijeta? E svasta, oni da pricaju o prihvacanju umalo ne ispadose iz lige, giganti..Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:51KosevoZove je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:49Pa mi ne ocekujemo vise od treceg mjesta, jesi to pomislio da mi mozemo vise od ovog sad mjesta bgt?
Nema se tu šta misliti druže moj, to što ste vi prihvatili plasman u Evropu kao zadovoljavajući, a imate ovakvu ekipu - to je vaš problem.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da ti pojednostavim, samo im se vratilo sve ono što su promašili pod Zekićem u ona tri derbija kad smo trebali primiti minimalno 10+ komada.Riquelme1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:00Sve u svemu, naši igrači su vam danas poklonili ovo a vi ste naravno uzeli.
U posljednjih pet derbija, četiri puta su nas fudbalski uništili, samo su nas sreća i Vedad Muftić nekako spašavali. Husrefov derbi na računam, on je tu talašika.
Svaki normalan trener Sarajeva će rutinski pripremiti utakmicu protiv nas, tu mu ne treba motivacioni govor i vrlo lako će iz igrača izvući maksimum. Tu ti u stvari vidiš koliko su kvalitetna ekipa i koliko mogu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Nismo mi pobijedili 4 0 zasluzeno
Zapravo nikad i nismo. Uvijek je to plod nekih njihovi gresaka, lose igre, atmosfere, trenera, uticaj Merkura, radijacije iz Cernobila, pritisak Cionista, posljedice rata i to sto je cijeli Svijet protiv njih.
Zapravo nikad i nismo. Uvijek je to plod nekih njihovi gresaka, lose igre, atmosfere, trenera, uticaj Merkura, radijacije iz Cernobila, pritisak Cionista, posljedice rata i to sto je cijeli Svijet protiv njih.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prihvatili prosječnost jer ne može bolje, nema se para, nemamo uticaj u savezu i to je to - do nekih boljih vremena koja će sigurno doći.
Što se tiče ispadanja iz lige - laž. Nikad se nije desilo da smo "umalo" ispali iz lige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sarajevo- zeljo

Velez- zrinjski

Velez- zrinjski

Pa posteno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ne zmam što te čudi pa to im je najvažnija utakmica čitave sezone tako da tu dođe kunto i panto. Kada spominješ evropske oni nisu mogli protiv Aston Vile popuniti dozvoljeni kapacitet. Više nas u Sarajevo otišlo protiv nakvog Hamruna s Malteopalaopala je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:34Igras najvazniju utakmicu u europi i dodje ti na stadion 3200 ljudi. Igrac utakmicu protiv Veleza dodje ti 5000 ljudi. Golem si Velez. tesko je upalit auto pa doci iz medjugorja, citluka, gabele, ortijesa, suskova, bobanova pa gledat tamo neku najvazniju europsku utakmicu. Al zato Velez skupi svu squadru ustaschiu za sekund.

- Jet2Holiday
- Kontakt:
Odavno na Kosevu nisu gostovali veci seljaci od danas komsija.
Kakva nemoc i kakvo ponasanje od klupe pa do onog golmana debila.
Kakva nemoc i kakvo ponasanje od klupe pa do onog golmana debila.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- ErosViverosViv
- Kontakt:
plavo zelen jaran mu plavi degen
-
jurisicduska
- Kontakt:
Jeste budale.
Napraviste skandal zbog nerealnosti.
Igrači ispisnice traže treneru ostavka, a izgubio je od bolje ekipe. Naši rezultati nisu plod fudbalskih stvari. Mi smo najkvalitetnija ekipa lige.
Napraviste skandal zbog nerealnosti.
Igrači ispisnice traže treneru ostavka, a izgubio je od bolje ekipe. Naši rezultati nisu plod fudbalskih stvari. Mi smo najkvalitetnija ekipa lige.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Na Kosevu danas oko 9 milja ili sto bi komsije rekle puna Grbavica.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nije vas spasio "Djurbuzovic"? Il ti ga deal sa Vickom te sezone..
Mi nemamo nikakav uticaj u savezu godinama i to smo debelo platili sa ovim sto imamo zadnjih 5 sezona. Da smo se zadovoljni, nismo druze. Vidis i po posjeti da se dosta raje smucilo, ne samo sudjenje naravno nego i idiotno upravljanje..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Šalji mailoveeeZaboljesutra je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:41Fizička pripremljenost igrača HŠKZ je možda najveći razlog zašto je Abdulah igrao odlično.Ljudi igrali 25 minuta profesionalni nogomet ostalo dominacija FK Velež kojem ovom prilikom čestitam na bodu.Da su imali malo više hrabrosti mogli su i do tri boda.Igor Štimac se vadi na virozu a realnost je ta da Zrinjski još od nekih davnih vremena kad je u Sarajevu primao po 3,4 gola nije izgledao gore .Izgleda da su mnogi stručnjaci koji su upozoravali na angažiranje Igora Štimca kao trenera bili upravu.Trenerski možda je u rangu nekih federalnih stručnjaka jer HŠKZ nema uopće igru na terenu .Mnoge momčadi su trebale i uzeti više bodova protiv nas jer Borac,Željezničar,Sarajevo sve je to jedva pobjeđeno a Rudar i Posušje kao dva davljenika su izdominirali domaćina.Ostankom Igora Štimca na klupi mostarskog šampiona možemo ovdje čestitati kriminalnoj hobotnici iz Banja Luke odmah na tituli.![]()
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Kakav idiotan pokusaj da se ispadne smijesan u ovako crnom trenutku po našeg zeljkana...
- MokraKifla
- Kontakt:
Jel ima ovdje istine da je 6 igraca zelje zatrazilo ispisnicu?
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Je li to taj igrač o kojem pričaš?Virtu4l je napisao/la: ↑07 dec 2025, 19:46Ne znam šta da vam kažem Divovi, jeste nas danas razbili (sasvim zasluženo), ali u konačnici vam to ne znači previše. Na polovini prvenstva zaostajete 14 bodova za prvoplasiranim, uz utakmicu više... Vaš jedan igrač ima platu kao kompletan roster nekih ekipa u ligi... Tako da... Ne bih se ja previše kofrčio.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, DoktorXabaras, nedimmmm1337, zastitaIdentiteta i 34 gosta.