FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2017, 16:53

Orangina85 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:**** i Rustemovica i zenu mu! Crnkicu deportacija u Ameriku,Said je j.eban sam od sebe ocito cim je ko trudnica.

Mrs iz Sarajeva stoko!

Zalili mene iko sto sam hitne zbog njih zaglavio,zali kur.ac ljepi.Fol nemoj ma mrs u pm treba im ulaz u kanton zabraniti,mrs u picku materinu stoko pretplacena.

Tri kera av av av!
Sazeta sva maloumnost i bolesno okruzenje. Nevjerovatno
Postedi me,preskocis,zaobidjes,sakri post,vozdra cao
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 16:57

mensur55 je napisao/la:Veliki interesovanje je vladalo za ovaj susret, a Pecara je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Vukičević je Sarajevo uporedio sa Crvenom Zvezdom.

“Igrajući u jugoslovenskom prvenstvu protiv ekipa kao što su Dinamo, Partizan, Hajduk, Crvena zvezda, Željezničar… često smo komentarisali prvenstvo i uvijek je zaključak bio da je Crvena zvezda uvijek Zvezda, bez obzira na njihovu poziciju na tabeli! Bilo je perioda kada smo pobjeđivali u Beogradu i kada su bili ispod nas na tabeli i opet kažu Crvena zvezda je Zvezda”, piše Vukičević, te dodaje:

“Prateći igre mog Sarajeva preko interneta, zbog odsutnosti, konstatujem kada Sarajevo igra u gostima stadioni su puni gledalaca. Praznik za njih, jer Sarajevo dolazi bez obzira kakvu ekipu ima i koji su na tabeli, kao i Crvena zvezda. Ponekada su stadioni mali da prime sve zainteresovane kada dolazi Veliko Sarajevo, a Koševo je preveliko za dočekivanje bh. klubova. Zato je Crvena zvezda uvijek Zvezda, a Sarajevo uvijek Veliko Sarajevo”
Gdje je ovo izjavio i da li je ovo nagovještaj nečeg? :) Pa on je za visočkog mesara Anceloti, Wenger i Murinho u jednom.
SARAJEVO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 maj 2017, 16:58

strašno fkt ako je ovo istina,je.bem im komplet familiju ko god da je,spodobe jedne

VVVBK

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 maj 2017, 17:00

nukleusmember je napisao/la:strašno fkt ako je ovo istina,je.bem im komplet familiju ko god da je,spodobe jedne

VVVBK
Evo im kolege par postova iznad. Meni je nevjerovatno da neko moze ovakav rezon u zivotu imati.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 17:00

Bit ce veselo kad dođe prelazni rok..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 maj 2017, 17:03

Mokes je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Mene stid.
I mene, Bgm! Evo peti put od sinoc gledam Hrustanovicev penal i jos me stid nije popustio! :oops:
Je li makar 1 pogodio :think:
Svaki put kao da lopta ode još visočije.. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 17:04

Jel dobio danas papire?

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 18 maj 2017, 17:05

fico je napisao/la:
mensur55 je napisao/la:Veliki interesovanje je vladalo za ovaj susret, a Pecara je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Vukičević je Sarajevo uporedio sa Crvenom Zvezdom.

“Igrajući u jugoslovenskom prvenstvu protiv ekipa kao što su Dinamo, Partizan, Hajduk, Crvena zvezda, Željezničar… često smo komentarisali prvenstvo i uvijek je zaključak bio da je Crvena zvezda uvijek Zvezda, bez obzira na njihovu poziciju na tabeli! Bilo je perioda kada smo pobjeđivali u Beogradu i kada su bili ispod nas na tabeli i opet kažu Crvena zvezda je Zvezda”, piše Vukičević, te dodaje:

“Prateći igre mog Sarajeva preko interneta, zbog odsutnosti, konstatujem kada Sarajevo igra u gostima stadioni su puni gledalaca. Praznik za njih, jer Sarajevo dolazi bez obzira kakvu ekipu ima i koji su na tabeli, kao i Crvena zvezda. Ponekada su stadioni mali da prime sve zainteresovane kada dolazi Veliko Sarajevo, a Koševo je preveliko za dočekivanje bh. klubova. Zato je Crvena zvezda uvijek Zvezda, a Sarajevo uvijek Veliko Sarajevo”
Gdje je ovo izjavio i da li je ovo nagovještaj nečeg? :) Pa on je za visočkog mesara Anceloti, Wenger i Murinho u jednom.
Na svom fb profilu je ovo napisao sinoc.
Sarajevo ljubavi moja.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 17:06

joker90 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Samo Saraj'vo.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 maj 2017, 17:07

joker90 je napisao/la:
ako nastavis gledati sutra ces steci utisak da je pogodio gospu u medjugorju
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 18 maj 2017, 17:08

Orangina85 je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:strašno fkt ako je ovo istina,je.bem im komplet familiju ko god da je,spodobe jedne

VVVBK
Evo im kolege par postova iznad. Meni je nevjerovatno da neko moze ovakav rezon u zivotu imati.
ma svašta se izgovori vruće glave i ispliva papanluk ok,ali čovjeku kucati na vrata i traumirati trudnicu (ako je istina)
to je za bejzbol palice realno

VVVBK

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 maj 2017, 17:09

Ja imam osjecaj da ce se Cala povuci na kraju sezone. S obzirom na termin evrope mi prakticno nemamo vremena za pripreme tj nemamo ni 10 dana dati slobodno igracima. Valentin je taj koji pregovara sa potencijalnim igracima, navodno je Tomic otpao. Ako se Cala povuce ocekujem nekoga iz akademije kao trenera, vjerovatno Alagic sto ce vjerovatno znaciti da idemo sa akademcima u novu sezonu. Ja sam spreman to prihvatiti i cak svjestan da to moze znaciti da nam maksimalni cilj moze biti evropa.

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 18 maj 2017, 17:09

Ne mogu da vjerujem da neko Horde krivi ko grupu za napad na Rustema,kakvi pileci mozgovi,rak rana ovog kluba su navijaci i to je tako i nikako drugacije
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 17:10

O boze..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 18 maj 2017, 17:19

umjesto kantardzica, njusu, sabrinu i ko jos odlucuje o transferima i politici kluba oni napadaju Rustema... Nije on kriv sto NE ZNA. Kriv je onaj ko ga dovede, kriv je onaj ko mu produzi ugovor i drzi ga tu.

Na pauzi je Cala otvoreno rekao da zeli pojacanja, znao je i koga zeli. Ali ta pojacanja nije dobio. Pa napadnite te koji kroje sudbinu kluba iza zavjese a ne nebitne aktere.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 maj 2017, 17:21

Kad krene prelazni rok, kad nam uvale par polovnjaka iz Olimpica i Celika, nemojte mi samo onu standardnu suplju "pustite sad, da vidimo prvo sta znaju, kritikujete nije ni pocelo..". Kad pocne, tad je vec kasno.
Ako ste pojedini slijepi pored ociju i ako ste neralni da sagledate stvari na pravi nacin, ja nisam.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 17:24

Evander je napisao/la:Kad krene prelazni rok, kad nam uvale par polovnjaka iz Olimpica i Celika, nemojte mi samo onu standardnu suplju "pustite sad, da vidimo prvo sta znaju, kritikujete nije ni pocelo..". Kad pocne, tad je vec kasno.
Ako ste pojedini slijepi pored ociju i ako ste neralni da sagledate stvari na pravi nacin, ja nisam.
Pa evo već ti je spremna matrica da treba da uđemo u sezonu kao i prethodne dvije - sa stručnim štabom koji neće dočekati oktobra. Strašno hajde jednom se zaje8eš u procjeni kažeš "de da vidimo šta znaju," hajde i dva put, ali ovo već postaje patološko.
Samo Saraj'vo.

zenica159
Kontakt:

Post Postao/la zenica159 » 18 maj 2017, 17:25

Evander je napisao/la:Kad krene prelazni rok, kad nam uvale par polovnjaka iz Olimpica i Celika, nemojte mi samo onu standardnu suplju "pustite sad, da vidimo prvo sta znaju, kritikujete nije ni pocelo..". Kad pocne, tad je vec kasno.
Nemoj tako brt, nama su dobri :(

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 maj 2017, 17:27

Mi kako idemo iz godine u godinu, Rustem će biti Cimirot za ove što nam tek dolaze.. :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 18 maj 2017, 17:29

Mi pričamo mjesecima kako ne valjaju treneri u Akademiji, a onda se navodno očekuje da neko takav vodi prvi tim. Pa Allahu dragi smiluj se nad ovim napaćenim narodom.

I nek znaju iz uprave da ne želimo igrače olimpica i celika, ako ne može ništa bolje, daj onda djecu nek igraju.
SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.