FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 15:50

fico je napisao/la:Ma znam slažemo se, poenta je ista. Mislim da ne trebamo pričati kako se moglo ili trebalo, već da od ovog ljeta počnemo fakat raditi kako treba i nije problem strpiti se 2-3 sezone al da onda ličimo na pravi sportski klub.
+10000000000
Samo Saraj'vo.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 maj 2017, 15:52

Prvi u redu za remont smo mi navijaci,puklo je ovo po svim savovima !
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 maj 2017, 16:01

PitarBordo je napisao/la: Pa lutrija je onda i onaj šut Crnkića. Puno faktora i tu utječe. Što onda njega da krivimo? Sve tu zavisi od sreće, da li će pogoditi gol ili neće.
Penali i onaj sut Crnkica se nikako nemogu izjednacavati. Crnkicu je bilo dovoljno samo da usmjeri loptu ka golu i to je to, jer ni golmana nije bilo u golu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 16:04

ElCartel11 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la: Pa lutrija je onda i onaj šut Crnkića. Puno faktora i tu utječe. Što onda njega da krivimo? Sve tu zavisi od sreće, da li će pogoditi gol ili neće.
Penali i onaj sut Crnkica se nikako nemogu izjednacavati. Crnkicu je bilo dovoljno samo da usmjeri loptu ka golu i to je to, jer ni golmana nije bilo u golu.
Pa i Rustemoviću je bilo dovoljno da usmjeri loptu ka golu. Čak nije bio u naletu niti išta. Imao svo vrijeme svijeta da se smiri i usmjeri lopto ka golu. Da mu je golman odbranio pa da kažeš lutrija je da li će golman pročitati. Ali mojne mi ba da je lutrija da li će neko ko se 20 godina bavi fudbalom sa 11 metara pogoditi gol.
Samo Saraj'vo.

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 18 maj 2017, 16:05

Veliki interesovanje je vladalo za ovaj susret, a Pecara je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Vukičević je Sarajevo uporedio sa Crvenom Zvezdom.

“Igrajući u jugoslovenskom prvenstvu protiv ekipa kao što su Dinamo, Partizan, Hajduk, Crvena zvezda, Željezničar… često smo komentarisali prvenstvo i uvijek je zaključak bio da je Crvena zvezda uvijek Zvezda, bez obzira na njihovu poziciju na tabeli! Bilo je perioda kada smo pobjeđivali u Beogradu i kada su bili ispod nas na tabeli i opet kažu Crvena zvezda je Zvezda”, piše Vukičević, te dodaje:

“Prateći igre mog Sarajeva preko interneta, zbog odsutnosti, konstatujem kada Sarajevo igra u gostima stadioni su puni gledalaca. Praznik za njih, jer Sarajevo dolazi bez obzira kakvu ekipu ima i koji su na tabeli, kao i Crvena zvezda. Ponekada su stadioni mali da prime sve zainteresovane kada dolazi Veliko Sarajevo, a Koševo je preveliko za dočekivanje bh. klubova. Zato je Crvena zvezda uvijek Zvezda, a Sarajevo uvijek Veliko Sarajevo”
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 16:08

mensur55 je napisao/la:Veliki interesovanje je vladalo za ovaj susret, a Pecara je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Vukičević je Sarajevo uporedio sa Crvenom Zvezdom.

“Igrajući u jugoslovenskom prvenstvu protiv ekipa kao što su Dinamo, Partizan, Hajduk, Crvena zvezda, Željezničar… često smo komentarisali prvenstvo i uvijek je zaključak bio da je Crvena zvezda uvijek Zvezda, bez obzira na njihovu poziciju na tabeli! Bilo je perioda kada smo pobjeđivali u Beogradu i kada su bili ispod nas na tabeli i opet kažu Crvena zvezda je Zvezda”, piše Vukičević, te dodaje:

“Prateći igre mog Sarajeva preko interneta, zbog odsutnosti, konstatujem kada Sarajevo igra u gostima stadioni su puni gledalaca. Praznik za njih, jer Sarajevo dolazi bez obzira kakvu ekipu ima i koji su na tabeli, kao i Crvena zvezda. Ponekada su stadioni mali da prime sve zainteresovane kada dolazi Veliko Sarajevo, a Koševo je preveliko za dočekivanje bh. klubova. Zato je Crvena zvezda uvijek Zvezda, a Sarajevo uvijek Veliko Sarajevo”
:thumbup:
Samo Saraj'vo.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 maj 2017, 16:08

Mene stid.

Inspiracija
Kontakt:

Post Postao/la Inspiracija » 18 maj 2017, 16:11

Ukoliko je istina ovo za Rustemovica,ja se Hordama balavurdij lagano u usta napisam...Stoka narkomanska

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 maj 2017, 16:13

hilmo je napisao/la:Mene stid.
I mene, Bgm! Evo peti put od sinoc gledam Hrustanovicev penal i jos me stid nije popustio! :oops:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 maj 2017, 16:13

Inspiracija je napisao/la:Ukoliko je istina ovo za Rustemovica,ja se Hordama balavurdij lagano u usta napisam...Stoka narkomanska
Pa nisu to Horde radile nego debilni pojedinci.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 16:14

joker90 je napisao/la:
I mene, Bgm! Evo peti put od sinoc gledam Hrustanovicev penal i jos me stid nije popustio! :oops:
:salut: :bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 maj 2017, 16:20

Već duže vremena priča se o odlasku crnogorskog defanzivca Saše Balića iz Fudbalskog kluba Sarajevo.
Rumunski mediji, kao i specijalizovani portal za transfere Transfermarkt, već su Balića preselili s Koševa u rumunski Cluj.

I dok rumunski portal Digisport piše kako će Balić preći u Cluj, Transfermarkt je objavio kako je Balić već potpisao ugovor s Clujom, koji će vrijediti od 1. jula ove godine do 30. juna 2020. godine.

Balić (27) je u Sarajevo došao kao slobodan igrač upravo iz Rumunije, tačnije Tirgu Muresa, a Transfermarkt tvrdi kako će u Cluj preći također kao slobodan igrač.

Za sada nema potvrde ni iz Sarajeva, ni iz Cluja o eventualnom Balićevom povratku u Rumuniju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 18 maj 2017, 16:22

Nema ništa od toga šta je bilo, šta je moglo biti... Okrenimo se ka budućnosti.
I bez trofeja ljubav je samo porasla!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 maj 2017, 16:44

U ovom trenutku smo u poziciji kakvoj ne pamtim da smo dugo bili, cak ne znam da je ikada to bio slucaj. Trenutno FK Sarajevo nema nijedne svijetle tacke za koju bi se covjek mogao uhvatiti. Pocevsi od tog nekog sportskog segmenta kluba, pa administracije i naposljetku navijaca/publike (sve 3 tribine). U periodu svih kriza i tegoba bila je neka svijetla tacka za sta bi se covjek uhvatio i crpio snagu. Ja to vise ne vidim.

Ovo sa Rustemovicem je dno dna. Tu vise nije bitan fudbal, jel igrao dobro, jel fulio penal...ovo je dno dna. Sta sad ocekivati od njegovih kolega u naredne 2 tekme a i slijedecih sezona. Na stranu koliko je Rustemovic glup i neinteligentan fudbaler, on je igrac koji je uvijek davao vise od maksimuma...sto se uvijek i trazilo od igraca. Pa sad ce vise od pola ekipe moliti Boga da ne igraju derbi.

Razocaralo me sve ovo, citavo jedno okruzenje koje prati Sarajevo nije zdravo i ovdje se odavno ne igra i ne prati fudbal. Sve je postalo pitanje "zivota i smrti" a to nije dobro. Tacno bi nam godila jedna citava godina bez fudbala a ne ovaj period koji slijedi, dok se okrenes eto evrope i nove sezone.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 maj 2017, 16:45

Nas ba kao narod najviše koči ovaj seljački mentalitet. Čuj momku na vrata došli i trudnicu prepadali jer je on penal promašio. Ovo skidanje dresova, noćne posjete na vrata, ulijetanje na treninge... to samo na Balkanu ima. Gdje bi bio Schweinsteiger da su mu Švabe skinule dres il' mu na vrata došle kad ofula penal protiv Chelseaja u finalu LP. Momak jest užasno ošut'o, užasno igra otkako je došao, slika se na instagramu i mijenja frizurice... al ovo je smiješno. Raskid ugovora na kraju i ćao.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

High

Post Postao/la High » 18 maj 2017, 16:47

Ako bi iko volio da Rustemović ode iz kluba, to sam ja, ali daleko od toga da ga treba čekati ispred stana i biti jalijaš. Sramota, ako je to istina.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 maj 2017, 16:48

**** i Rustemovica i zenu mu! Crnkicu deportacija u Ameriku,Said je j.eban sam od sebe ocito cim je ko trudnica.

Mrs iz Sarajeva stoko!

Zalili mene iko sto sam hitne zbog njih zaglavio,zali kur.ac ljepi.Fol nemoj ma mrs u pm treba im ulaz u kanton zabraniti,mrs u picku materinu stoko pretplacena.

Tri kera av av av!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 18 maj 2017, 16:50

miky_hz je napisao/la:**** i Rustemovica i zenu mu! Crnkicu deportacija u Ameriku,Said je j.eban sam od sebe ocito cim je ko trudnica.

Mrs iz Sarajeva stoko!

Zalili mene iko sto sam hitne zbog njih zaglavio,zali kur.ac ljepi.Fol nemoj ma mrs u pm treba im ulaz u kanton zabraniti,mrs u picku materinu stoko pretplacena.

Tri kera av av av!
Sazeta sva maloumnost i bolesno okruzenje. Nevjerovatno

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 18 maj 2017, 16:52

Kažem ja ovi što na početku sezone vrijeđaju mene jer kritikujem, kasnije najstrašnije psuju one koje sam kritikovao. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 18 maj 2017, 16:53

joker90 je napisao/la:
Je li makar 1 pogodio :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 35 gostiju.