zuka_TM je napisao/la:I protiv koga igra Sloboda u 1 sad ? Gradina igra u 3 protiv Sloge Doboj.
Dođi u Tuzlu pa provjeri.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zuka_TM je napisao/la:I protiv koga igra Sloboda u 1 sad ? Gradina igra u 3 protiv Sloge Doboj.
MakeTZ je napisao/la:Pobijedili NK Zrinski iz Bosnjaka kolko vec 3, 4 - 0, u srijedu je utakmica protiv Radnika iz Bijeljine govore u 15h, al vidicemo jos.
nesot se nisam pretjerano znao sloziti sa tobom , ali ovaj put moramscudetto je napisao/la:Grad se usmrdio "navijaci" za qrca ostalo je da se casno Sloboda ugasi, jebm ti onakve "navijace" fuj po stotinu puta punkt
SaltCityAttack je napisao/la:nesot se nisam pretjerano znao sloziti sa tobom , ali ovaj put moramscudetto je napisao/la:Grad se usmrdio "navijaci" za qrca ostalo je da se casno Sloboda ugasi, jebm ti onakve "navijace" fuj po stotinu puta punkt... prvo dok god mi budemo prvo razmisljali o nekom nekim nasim ultra furkama nikad mi necemo imati klub.. cuj nama prodaja i paljenje baklji prece nego da nam klub opstane... Koliko ce se baklji prodat i ko ce ih prodavat i ostale stvari najmanje je bitno u ovom trenutku..ja sam navijac koji licno uziva u tome, ali sam ujedno i navijac koji gleda da nam klub stane na noge da nema kazni ..ne mi gledamo da se dugova rijesimo, a mi bi jos vise klub zaduzili...trebamo se mjenjati i nkad necu podrzati takve navijace da neznam ti o kome se radi..necu podrzati jednostavno ako ovo sve bude ok i svaki navijac koji pomisli zapaliti baklju za mene je mrtav sto se tice svega vezanog za Slobodu da se razumijemo.. Sloboda nam je sad najbitnija a ljepota tribine u drugom planu..ad smo imali priliku da gajimo ka ljepoti tribine mi smo se djelili na jedne i druge.. zato sad moraju da svate da skupe 2000 navijaca na sjever i da svi u jedan glas daju podrsku onim igracima i da svi dajemo doprinos novcano ili bilo kako drugo da nam klub se pocne izvlaciti iz krize
ko se nezlaze sa ovim sto kazem jednostavno niste vi navijaci Slobode..ja mogu i razumjeti bio sam mladji volio sam i volim jos uvjek taj stil, ali ne u ovim trskim trenutcima za nas klub jer previse volim Slobodu da bi sad mogao razmisljati o tome kako cu se dibiti sa nekih zapaljenih 100 baklji sto je nemoralno znajuci u kakvoj situaciji je nas klub .. kazem ko se nezlaze neka mi jede qurac ali ozbiljno da mi je rodjeni brat
Svako ovaj ko se protivi ne zeli dobro slobodi i tuzli da uspije, ocigledno nekome smeta uspjeh grada tuzle, sloboda koja ima tolike dugove nikad se nece izvuc ovo je jedino rjesenjeharry_90 je napisao/la:Do jucer prihvatili fuziju Slobode i Olimpica,a danas se protive dolasku Olimpica u Tuzlu ,ovdje se ne zna ko pije,a ko placa
Koji uspjeh ?mujo205 je napisao/la:ocigledno nekome smeta uspjeh grada tuzle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.