FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 09 feb 2013, 15:05

zuka_TM je napisao/la:I protiv koga igra Sloboda u 1 sad ? Gradina igra u 3 protiv Sloge Doboj.

Dođi u Tuzlu pa provjeri.
Pobjeda je bolja od orgazma!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 09 feb 2013, 17:27

Pobijedili NK Zrinski iz Bosnjaka kolko vec 3, 4 - 0, u srijedu je utakmica protiv Radnika iz Bijeljine govore u 15h, al vidicemo jos.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 09 feb 2013, 17:49

MakeTZ je napisao/la:Pobijedili NK Zrinski iz Bosnjaka kolko vec 3, 4 - 0, u srijedu je utakmica protiv Radnika iz Bijeljine govore u 15h, al vidicemo jos.
:o katastrofa
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 09 feb 2013, 19:07

Grad se usmrdio "navijaci" za qrca ostalo je da se casno Sloboda ugasi, jebm ti onakve "navijace" fuj po stotinu puta punkt

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 09 feb 2013, 19:35

Nek ste vi svi bolji ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 09 feb 2013, 21:36

Sve čestitke našim herojima.Meni nije jasno kako imaju snage za ovo sve.Još nemaju izgubljene utakmice.SVAKA ČAST !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 feb 2013, 22:37

scudetto je napisao/la:Grad se usmrdio "navijaci" za qrca ostalo je da se casno Sloboda ugasi, jebm ti onakve "navijace" fuj po stotinu puta punkt
nesot se nisam pretjerano znao sloziti sa tobom , ali ovaj put moram :)... prvo dok god mi budemo prvo razmisljali o nekom nekim nasim ultra furkama nikad mi necemo imati klub.. cuj nama prodaja i paljenje baklji prece nego da nam klub opstane... Koliko ce se baklji prodat i ko ce ih prodavat i ostale stvari najmanje je bitno u ovom trenutku..ja sam navijac koji licno uziva u tome, ali sam ujedno i navijac koji gleda da nam klub stane na noge da nema kazni ..ne mi gledamo da se dugova rijesimo, a mi bi jos vise klub zaduzili...trebamo se mjenjati i nkad necu podrzati takve navijace da neznam ti o kome se radi..necu podrzati jednostavno ako ovo sve bude ok i svaki navijac koji pomisli zapaliti baklju za mene je mrtav sto se tice svega vezanog za Slobodu da se razumijemo.. Sloboda nam je sad najbitnija a ljepota tribine u drugom planu..ad smo imali priliku da gajimo ka ljepoti tribine mi smo se djelili na jedne i druge.. zato sad moraju da svate da skupe 2000 navijaca na sjever i da svi u jedan glas daju podrsku onim igracima i da svi dajemo doprinos novcano ili bilo kako drugo da nam klub se pocne izvlaciti iz krize

ko se nezlaze sa ovim sto kazem jednostavno niste vi navijaci Slobode..ja mogu i razumjeti bio sam mladji volio sam i volim jos uvjek taj stil, ali ne u ovim trskim trenutcima za nas klub jer previse volim Slobodu da bi sad mogao razmisljati o tome kako cu se dibiti sa nekih zapaljenih 100 baklji sto je nemoralno znajuci u kakvoj situaciji je nas klub .. kazem ko se nezlaze neka mi jede qurac ali ozbiljno da mi je rodjeni brat :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 09 feb 2013, 23:22

SaltCityAttack je napisao/la:
scudetto je napisao/la:Grad se usmrdio "navijaci" za qrca ostalo je da se casno Sloboda ugasi, jebm ti onakve "navijace" fuj po stotinu puta punkt
nesot se nisam pretjerano znao sloziti sa tobom , ali ovaj put moram :)... prvo dok god mi budemo prvo razmisljali o nekom nekim nasim ultra furkama nikad mi necemo imati klub.. cuj nama prodaja i paljenje baklji prece nego da nam klub opstane... Koliko ce se baklji prodat i ko ce ih prodavat i ostale stvari najmanje je bitno u ovom trenutku..ja sam navijac koji licno uziva u tome, ali sam ujedno i navijac koji gleda da nam klub stane na noge da nema kazni ..ne mi gledamo da se dugova rijesimo, a mi bi jos vise klub zaduzili...trebamo se mjenjati i nkad necu podrzati takve navijace da neznam ti o kome se radi..necu podrzati jednostavno ako ovo sve bude ok i svaki navijac koji pomisli zapaliti baklju za mene je mrtav sto se tice svega vezanog za Slobodu da se razumijemo.. Sloboda nam je sad najbitnija a ljepota tribine u drugom planu..ad smo imali priliku da gajimo ka ljepoti tribine mi smo se djelili na jedne i druge.. zato sad moraju da svate da skupe 2000 navijaca na sjever i da svi u jedan glas daju podrsku onim igracima i da svi dajemo doprinos novcano ili bilo kako drugo da nam klub se pocne izvlaciti iz krize

ko se nezlaze sa ovim sto kazem jednostavno niste vi navijaci Slobode..ja mogu i razumjeti bio sam mladji volio sam i volim jos uvjek taj stil, ali ne u ovim trskim trenutcima za nas klub jer previse volim Slobodu da bi sad mogao razmisljati o tome kako cu se dibiti sa nekih zapaljenih 100 baklji sto je nemoralno znajuci u kakvoj situaciji je nas klub .. kazem ko se nezlaze neka mi jede qurac ali ozbiljno da mi je rodjeni brat :)

Pogresna ti je ovo informacija niko nije protiv SLobode budi siguran,nego ocigledno nekoo ima nesto protiv trenutnih ljudi u fukarama,jbg sta ces nikog od tih godinama nema na utakmici slobode,i svi dodjuu kad je interes neki u pitanju a fukare ko j.e.b.e oni samo stete klubu,zalosnoo je bit protiv ljudi kojii su u najgorim danima bili tuu i koji su ovo sve i poreknulii...
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 feb 2013, 23:51

ako neko moze da mi preko pp prenese sta je bilo danas na sastanku, opsirno koliko god mu nije mrsko pisat , hvala...kasno sam stigao u Tz pa kontam furaju me
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 feb 2013, 00:10

ma znam ja da to nije ovo sto sam ja bas naveo svakako.. ali hocu da kazem da mi kao navijaci trebamo da zaboravimo te neke ultra furke danas kad je Slobodi potrebna pomoc.;. kad to izbijemo iz glave mi cemo moci puno da pomognemo nasoj Slobodi..

Samo kazem da u nasem fan shopu treba baklje izostaviti i da ih netreba prodavati..ko hoce pare da zaradjuje neka baklje ide prodavati drugim navijaskim skupinama..nama to u ovom trenutku nije potrebno i to je nesto sto trebamo da zaboravimo naredne dvije godine gdje valjda ima neke nade da se klub pocne spasavati..znaci malo mi je glupo kad cujem da bi u fan shopu bilo nesto tako i kad kaze pa eto neb palili na utakmicama nego ispred stadiona i td..pa prvo bolje te pare sto bi neko kupipo baklju ili zapalio ispred stadion , da od tog novca kupi te bonove koje cemo mi navijaci moci kupovati mjesecno za pomoc Slobodi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 feb 2013, 00:14

U potpunosti se slažem s Dadom,bila šta što u ovom trenutku može naštetiti klubu nije nam potrebno,jbg valjda će opet doći vrijeme da se može baciti koja baklja a da ne strahujemo da to može biti uzrok gašenja ili propadanja kluba.

nazrnusoli
Kontakt:

Post Postao/la nazrnusoli » 10 feb 2013, 13:20

Pa j...te sve blamaža za blamažom. Prvo se klub raspada 16 igrača otišlo iz jesenjeg dijela a sad i ove izjave navijača. Čuj sad Olimpic neprijatelj i nije poželjan na Tušnju. Pa do juče pojedinci se kleli u Gracića i bili skinuli gaće i naguzili se da ih istoimeni j..e. Ja ću prvi ić na tekme Olimpica hajd nek mi neko zabrani

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 10 feb 2013, 13:33

Recite mi molim vas. Vi normalni Tuzlaci, potpisujete li vi da je NEPRIJATELJ svako ko gleda utakmicu drugug kluba u vašem gradu. U ovom slučaju Olimpica.

Meni sve ovo zvuči kao da je to u ime Fukara pisao neko ko je bio pri alkoholu ili nekim drugim opijatima. Neću da vjerujem da su mlada raja, ljudi iz Tuzle sebi to dopustili. Jednostavno, nevjerovatno mi je da Tuzla nije spremna ugostiti sportske prijatelje, a ako se ne varam Tuzla je i u ratu bila otvorena prema svima.

Da napomenem klub o kojem se govori igrao je na Grbavici (nije bio neprijatelj), na Koševu (nije bio neprijatelj), u Čitluku (nije bio neprijatelj) i u Istočnom Sarajevu (nije bio neprijatelj).

Da se razumijemo, po mome Olimpic ne bi ni trebao napustiti Sarajevo, ali samo bi volio čuti, zar je Tuzla grad koji mrzi i kojima je NEPRIJATELJ i Tuzlak koji ode na utakmicu drugog kluba.

P.S.
Sada sam malo rovio po netu i sve mislim da bi se neki trebali stidjeti zbog toga što su napisali. Neprijatelj ispade jedini klub u državi koji je digao glas protiv izbacivanja Slobode iz lige, i jedini klub koji je u cijeloj BiH odao počast velikom čovjeku Saletu. Ne mogu da nađem, ali nisam siguran da je i sama FK Sloboda odala počast tom čovjeku.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 10 feb 2013, 13:38

Ja ću prvi doći na neke utakmice i podržavati Olimpic u svim osim ako igraju protiv Slobode,i to nema nikakve veze sa mojom ljubavi prema Slobodi.

Ja sam i dalje mišljenja da je ovo preseljenje u Tz priprema terena za nešto više.

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 10 feb 2013, 13:48

Danas se vozim taksijem i prica mi covjek o Olimpiku !!! Olimpik posto tema br1 u TZ ....... Bice na njihovim utakmicama isto ako ne i vise navijaca nego na slobodinim
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 feb 2013, 14:27

Do jucer prihvatili fuziju Slobode i Olimpica,a danas se protive dolasku Olimpica u Tuzlu ,ovdje se ne zna ko pije,a ko placa :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

mujo205
Kontakt:

Post Postao/la mujo205 » 10 feb 2013, 14:33

harry_90 je napisao/la:Do jucer prihvatili fuziju Slobode i Olimpica,a danas se protive dolasku Olimpica u Tuzlu ,ovdje se ne zna ko pije,a ko placa :D
Svako ovaj ko se protivi ne zeli dobro slobodi i tuzli da uspije, ocigledno nekome smeta uspjeh grada tuzle, sloboda koja ima tolike dugove nikad se nece izvuc ovo je jedino rjesenje

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 10 feb 2013, 15:16

smijesno mi je ono sto fukare nece da olimpik igra u tuzli, jos su im izasli u susret i rekoi da ce moci birati termine sloboda prva, a realno kada neko placa on bi trebao birati a ne neko ko samo dugove pravi...
ovdje je ocigledno da se neko pokusava preko fukara osvetiti gracicu sto nije pristao na ucjene
kao i uvijek najlakse je ratovati sirokim narodnim masama.... ocekujem da se na tekmama olimpika naprave veliki problemi.....

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 10 feb 2013, 15:17

Poserem se po Olimpiku :D

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 10 feb 2013, 15:21

mujo205 je napisao/la:ocigledno nekome smeta uspjeh grada tuzle
Koji uspjeh ? :?

Meni ovo smjesno sto se "Olimpik" smatra neprijateljem, nisu oni krivi sto je Slobda u problemima, sad ispade da ste ljubomorni sto drugi klub nastupa u vasem gradu i sto ce "vasi" navijaci ici na te utakmice. Jednostavno ljudi dogovorili koristenje stadiona jer nemaju gdje igrati. To nema nikakve veze sa FK Slobda ne vidim razlog za neke tenzije.

To sto kazu "ko ide na utakmice Olimpika je neprijatelj slobode" vise govori o navijacima Slobode da su ljubomorni. Niko vam nije kriv sto je posjeta nikakva i sto neko hoce da gleda Olimpik.

P.S. Kada bude gostovao Zeljo > Olimpiku ima da bude puna tribina iskljucivo navijaca Slobode.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.