Kakve veze musija ima s tim sto Fanimo sere?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vjv imaju velik procenat od prodaje fanima, pa ako je ponuda mala ne isplati se prodati
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Po meni je veci problem za nas tim sto vrhunski igrac koji bi znacajno doprinosio nece da igra... lik je znao sam izmislit bodove, tako nesto nam je ocajnicki falilo u vecini utakmica ove sezone gdje mrtvim leotarima i karinama nismo mogli dat gola...
Na flashscoru danas igra i kunto i panto i neki lijevi klubovi samo nas u ponudi nema...kako jbm mu misa.
Sto se tice Fanima, istina je blaga rijec za to da je nekorektan sada kada sve obaveze ispunjavamo prema njemu. Cinjenica je i da je on igrac koji igra dobro kad to hoce. 5 utakmica ne da gol, a onda dvije tekme zaredom dva gola.
Jedino opravdanje mu je po meni odnos Blitvara prema njemu. Svoj manjak autoriteta htio je rijesiti tako sto ce sprovoditi strogocu nad najboljim igracem.
Sada kada me pitate da li bih ga vratio, odgovor je ne. Da gledam samo fudbalsku stranu naravno da bih vratio igraca koji je zabio tolike vazne golove prosle sezone. Medjutim, ovdje se gleda i ljudska strana, a s te strane moramo zastiti integritet najveceg kluba u drzavi. Ako ga jednom vratimo, pojeli smo vanago i on ce nas opet preveslati prvom prilikom.
Jedino opravdanje mu je po meni odnos Blitvara prema njemu. Svoj manjak autoriteta htio je rijesiti tako sto ce sprovoditi strogocu nad najboljim igracem.
Sada kada me pitate da li bih ga vratio, odgovor je ne. Da gledam samo fudbalsku stranu naravno da bih vratio igraca koji je zabio tolike vazne golove prosle sezone. Medjutim, ovdje se gleda i ljudska strana, a s te strane moramo zastiti integritet najveceg kluba u drzavi. Ako ga jednom vratimo, pojeli smo vanago i on ce nas opet preveslati prvom prilikom.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Otkazana prijateljska
-
- Kontakt:
U razgovoru s nekim igracima, situacija kod njega je takva da se ponasao tako bezobrazno na treninzima i utakmicama.. nikoga nije slusao po bilo kom osnovu imao je i ima neki svoj film..nesto kao ozbiljna lajsna..vedinjo98 je napisao/la: ↑02 feb 2022, 12:58Sto se tice Fanima, istina je blaga rijec za to da je nekorektan sada kada sve obaveze ispunjavamo prema njemu. Cinjenica je i da je on igrac koji igra dobro kad to hoce. 5 utakmica ne da gol, a onda dvije tekme zaredom dva gola.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Upitno je i hoće li Partizan igrati. Na AS2 ima uživo program iz Antalije 

👑 TOM BRADY 👑
Joj malera pobjegli od loseg vremena a u Turskoj haos.Vec 2 tekme manje od predvidjenog 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E u pm
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sutra se isto nece sigurno igrati, sutra je jos gore. Tek od petka ide bolje vrijeme
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Slažem se u svemu osim u ovome da je Fanimo talentovaniji od Rahmanovića. Po čemu? Fanimo je igrač koji ima brzinu, snagu i reći ćemo relativno dobru završnicu za naše uslove. Rahmanović je igrač koji ima daleko veću fudbalsku inteligenciju, mnogo bolju tehniku i po mom mišljenju je korisniji igrač od Fanima.MortemHz je napisao/la: ↑02 feb 2022, 10:23Haj' sve ali ono kad je faktički odbio da igra te izmislio neku bolest.. dobar si igrač i jesi najbolje krilo lige ali ne može tako.
Evo hajmo reći da je imao neki problem sa Goranom, ne može da igra ili se ne uklapa u taj stil, osjeća da ga zapostavlja i ok evo prošlo je. Goran je otišao i došao je Vasoski koji je novi trener. Šta je sada problem majstore? Čovjek te i ne zna, ne znaš ni ti njega ali si smeće koje neće da se pojavi na prozivci a da ne spominjem treninge ili pripremne utakmice.
Što neće niko bijednih 100K da plati za tako dobrog igrača koji nije star i koji ne bi tražio ogromnu platu? Evo sve mu polako propada. Ne kažem da neće na kraju naći neki klub u Izraelu, Iranu ili gdje god ali nije baš da se otimaju za njega. Uvijek se on može vratiti kući i igrati možda treću ili četvrtu englesku ligu ali ne želi to, previše bira. Nije niko naivan, 99% igrača želi da ode iz bosanske lige što ja apsolutno razumijem, 35. liga Europe, nisu neki uslovi, generalno ima dosta lošijih liga ali nismo baš na dobrom glasu itd. ali se ne radi na ovaj način. Budeš profesionalac kao Rahmanović, uvijek se maximalno zalagao za klub i koliko je uzeo toliko je dao i više i hvala mu na tome. Rahmanović je bio odličan kod nas ali je Fanimo daleko talentovaniji od njega, da se ne lažemo. Evo svi volimo Amara više ali to je činjenica samo što će Rahmanović igrati ligu prvaka a Fanimu propadaju pregovori sa osrednjim klubovima koji nisu vidjeli ligu prvaka nikad. Sve ima svoje.
A evo vidimo i po klubu, Rahmanović je u rotaciji prvaka Turske, a Fanimo bi teško bio standardan i u srednjim klubovima Turske lige. I to ne radi radnih navika i ove bezobraznosti, nego čisto igrački. Nema dribling što je najvažnija osobina za krilo, tehnički loš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- SedrenikHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Fanimo je ispao previse bezobrazan.Ne bi ga vracao po cijenu da nam Heba citavo proljece igra desno krilo.Kad je vidio da ne moze bas nigdje drugo sad bi da se vrati?Uostalom i da pristane klub na to sta ce nam sada kad nije prosao pripreme i totalno van forme.Boga pitaj jel on uopste trenirao u Engleskoj ova 2-3 mjeseca.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 02 feb 2022, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ja bih dao Fanimu da se vrati i igra jedino ako produzi ugovor. To bi bio neki uslov.
Mnogi fanima precjenjuju.. nikad njega nebi uzeo prije rahmanovica pa cak i onaj zeci korak tatarov bi prije odabro nego fanima, zakaric je mnogo bolji igrac itd itd.
Centar sut nikakav
Poprilicno lahak za povrijedit
Skok igra nikakva nizak
Malo mu fali da isoadne iz forme
Pokazao da nije kompaniski (klubski igrac)
Jacina razirnost suta nista posebno
TESKE 3 povrede imao u mladosti (najteze moguce za fudbalera)
Nekazem da on nema neki kvaliteta
On ima kvalitet jedan koji nijedno krilo nije imalo u bh pored brzine taj prodor i kontrola lopte i sut sto je najvaznije
Kazem prije bi tatara uzo nego fanima
Ja mislim da je in mislio kad je Nam bamkrotiro da ce izkoristit taj prostor i otic za dzaba al relativno brzo je mirvic uzo izplatioga i onda je sve propalo po njega..
On je igrac za druge lige hrvaske nista posebno
Centar sut nikakav
Poprilicno lahak za povrijedit
Skok igra nikakva nizak
Malo mu fali da isoadne iz forme
Pokazao da nije kompaniski (klubski igrac)
Jacina razirnost suta nista posebno
TESKE 3 povrede imao u mladosti (najteze moguce za fudbalera)
Nekazem da on nema neki kvaliteta
On ima kvalitet jedan koji nijedno krilo nije imalo u bh pored brzine taj prodor i kontrola lopte i sut sto je najvaznije
Kazem prije bi tatara uzo nego fanima
Ja mislim da je in mislio kad je Nam bamkrotiro da ce izkoristit taj prostor i otic za dzaba al relativno brzo je mirvic uzo izplatioga i onda je sve propalo po njega..
On je igrac za druge lige hrvaske nista posebno
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:

Bas smo pehovi. Znaci prva pripremna u Antaliji tek u subotu protiv onog tima gdje Delač brani, nece sigurno igrati ni sutra ako ce biti nevrijeme ko sto @JavierBosnia najavljuje. jedino da u petak igra 90 minuta jedna ekipa, pa sutra dan druga, ali sumnjam u tako nesto.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma citav teren potopljen imate sliku na stranici kapfenberga...jesmo pehovi u pm
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Na Areni su se uključili uživo u Antaliju i iz Partizana govore kako su domaćini dali sve od sebe da osiguraju uvjete za igru. "Nestala" je sva voda s terena i evo Partizan upravo igra protiv Dinama iz Moskve.
👑 TOM BRADY 👑
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, Napapijri, Velaxsa i 25 gostiju.