Paradajz je napisao/la:
Verujem da je to sve van Gaal zakuvao tako sto je odjednom povukao rucnu za deal. Bili ste apsolutni favoriti za deal, pre nego sto je Chelsea i bio u prici.
Čim se Chelsea uključio tu je bio kraj priče, tako da vjerujem da su Jozo i Cesc Pedra zvali puno prije toga, kad su oni poslali ponudu to je bilo gotovo, samo ozvaničili to, jer su poslali 27 +3 čini mi se, mi smo davali nešto slično, slažem da je bilo i nesigurnosti sa naše strane, vjerovatno je LVG imao neka veća imena na umu, pa nije bio 100% siguran da je Pedro pravi izbor.
Paradajz je napisao/la:Izgovor za lose poslovanje, jer sad dovodite daleko neiskusnog igraca za novac koji je nenormalan i opet se tu ne dobija instant kvalitet, a vama treba proveren igrac.
Pa nema takvog trentuno dostupnog na tržištu, zato smo odlučili da idemo po njega, vjerovatno smo iscrpili ostale opcije kad su ta veća imena u pitanju.
Paradajz je napisao/la:Nego ovaj zapeo za igracima iz Bayerna, i dok je shvatio da nema sanse da dovede Mullera, sada panika na trzistu.
Ne kazem ja, ovaj momak je stvarno ekstremno talentovan, ali on nije konstantan bio u Monacu, a kako ce tek biti u daleko vecem klubu kao Utd, jos ce biti druga, ako ne i prva opcija u napadu. Teret.
Slažem se da je teret, ovakva cijena bi bila teret ne samo njemu, nego i puno iskusnijim igračima, evo ti Anhel kao zadnji primjer. A precijenili smo se očito, kad su u pitanju ta velika imena, iako ako ne pokušaš ne možeš ni znati šta bi bilo, u našem slučaju šta ne bi bilo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..