Hz-Sa je napisao/la:nedaTM je napisao/la:amidzaTan je napisao/la:Ma nije ni vama taj osjecaj stran, jer ni vi 8 godina niste mogli nista osvojiti (kupiti) dok vam pare ne dodjose 2001/2002 - 2009/2010
Vi ste svjesni da ide dug period nase dominacije gdje cem da vas karamo redovno, a vi nas niste mogli i kad smo gladni i zedni bili, i te vase godine dominacije oslikava i omjer u pobjedama na derbiju...
mi ove sezone nismo ni isli na titulu, vec spletom okolnosti smo se nasli u borbi za istu, spletom okolnosti i naravno srcanom borbom nase djece, dok ste vi najavljivali setanje ligom busenje sve i svakog sa po 4-5 komada i prelazenje lige kao plitak potok... a i vi ste ostali u utrci za prvenstvo prvenstveno zato jer su svi konkurenti losiji nego proslih godina, vi ovakvi ( avioni kamioni, setnja ligom ) bi zaostajali bar 5-6 bodova ako ne i vise za onom generacijom duple krune.... a ti i dalje najavljuj karanje narednu deceniju, ako nista u tome ste dobri kad treba galamit i lajati, tu ste apsolutni sampioni

Sto si se uzbudio vazno je da vas zegamo redovno i zegat cemo vasu "djecu" i dalje ha ya...

nisam se ja uzbudio, samo opusteno, znas kako bude uvijek u zivotu, onaj ko puno galami i svasta najavljuej ostane kratkih rukava, a onaj ko suti i radi na kraju i pobjedi

samo mi je onaj dio recenice onog vaseg zapao za oko, cuj da vi nas ubijete da mi patimo, pa i da nas ubijete, sta? vi imate avione kamione milione, mi nemamo za plate gladni sto bi vas neki rekao, pa smo oept s vama u pet deka... mi ako izgubimo mi smo svoj cilj ostvarili a to je Evropa, a nedo Bog da vi izgubite i ove godien da titula ne dodje na Kosevo, bilo bi kolektivnog pada u depresiju... s toga mi nemamo sta izgubiti mozemo samo puno dobiti a vi imate itekako puno za izgubiti

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987