FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

nedaTM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la nedaTM » 15 maj 2015, 11:19

Hz-Sa je napisao/la:
nedaTM je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:Ma nije ni vama taj osjecaj stran, jer ni vi 8 godina niste mogli nista osvojiti (kupiti) dok vam pare ne dodjose 2001/2002 - 2009/2010
Vi ste svjesni da ide dug period nase dominacije gdje cem da vas karamo redovno, a vi nas niste mogli i kad smo gladni i zedni bili, i te vase godine dominacije oslikava i omjer u pobjedama na derbiju...
mi ove sezone nismo ni isli na titulu, vec spletom okolnosti smo se nasli u borbi za istu, spletom okolnosti i naravno srcanom borbom nase djece, dok ste vi najavljivali setanje ligom busenje sve i svakog sa po 4-5 komada i prelazenje lige kao plitak potok... a i vi ste ostali u utrci za prvenstvo prvenstveno zato jer su svi konkurenti losiji nego proslih godina, vi ovakvi ( avioni kamioni, setnja ligom ) bi zaostajali bar 5-6 bodova ako ne i vise za onom generacijom duple krune.... a ti i dalje najavljuj karanje narednu deceniju, ako nista u tome ste dobri kad treba galamit i lajati, tu ste apsolutni sampioni :clap: :mrgreen:
Sto si se uzbudio vazno je da vas zegamo redovno i zegat cemo vasu "djecu" i dalje ha ya... ;)
nisam se ja uzbudio, samo opusteno, znas kako bude uvijek u zivotu, onaj ko puno galami i svasta najavljuej ostane kratkih rukava, a onaj ko suti i radi na kraju i pobjedi :P samo mi je onaj dio recenice onog vaseg zapao za oko, cuj da vi nas ubijete da mi patimo, pa i da nas ubijete, sta? vi imate avione kamione milione, mi nemamo za plate gladni sto bi vas neki rekao, pa smo oept s vama u pet deka... mi ako izgubimo mi smo svoj cilj ostvarili a to je Evropa, a nedo Bog da vi izgubite i ove godien da titula ne dodje na Kosevo, bilo bi kolektivnog pada u depresiju... s toga mi nemamo sta izgubiti mozemo samo puno dobiti a vi imate itekako puno za izgubiti :)
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 15 maj 2015, 11:29

Joj demagogije :facepalm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Hz-Sa
Kontakt:

Post Postao/la Hz-Sa » 15 maj 2015, 11:30

pusti te seljacke price ba mi nemamo sta izgubiti itd...kao vi ste pobjednici sta god bilo! To je cista izvlakusa ako izgubite! Naravno i hvala bogu da imamo i avione i kamione i pm jer ce se to kad tad isplatiti i na tome svi zavide ali je problem sto jedete vlastita *uda za nas svaki uspjeh!pricas o nekih duplim krunama dobro znas kako ste dolazili do njih jer je amar morao da vrati svoje ulozene pare!mozda vam bananko banana dodje nikad se ne zna a guze bi dali da neko marku ulozi...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 11:34

Toliko se vi jedete zbog zeljinih titula i duplih i postavljenih rekorda, i toliko vam je tesko da trazite razloge i pisete lazi o kupovanju,osimu,sudijama...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 11:37

terabajt je napisao/la:Toliko se vi jedete zbog zeljinih titula i duplih i postavljenih rekorda, i toliko vam je tesko da trazite razloge i pisete lazi o kupovanju,osimu,sudijama...
Zato ste se vi već odavno počeli jesti zbog nas a još ni titulu osvojili nismo, šta će biti ako je osvojimo ne smijem ni da zamislim. Haj' da kažem, iskreno, već mi vas žao. :tralala:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 11:40

DrustveniParazit je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Toliko se vi jedete zbog zeljinih titula i duplih i postavljenih rekorda, i toliko vam je tesko da trazite razloge i pisete lazi o kupovanju,osimu,sudijama...
Zato ste se vi već odavno počeli jesti zbog nas a još ni titulu osvojili nismo, šta će biti ako je osvojimo ne smijem ni da zamislim. Haj' da kažem, iskreno, već mi vas žao. :tralala:
hahaha da upravu si dijete drago.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseeMourinho » 15 maj 2015, 11:41

Pa zar vi niste već duplu osvojili? Sta se imamo jest kad ste duplu uzeli ima vise od pola godine :rol: :rol:

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 15 maj 2015, 11:45

najjace su mi bile price o nijazu, amaru, ivici, i na kraju naravno za sve je kriv pas Lutvo :D
odani! THE MANIACS 1987

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 maj 2015, 11:50

terabajt je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
hahaha da upravu si dijete drago.
Haj' mi reci šta si postigao s tim što si napisao dijete drago? :rol: Pojma nemaš ni koliko imam godina. A možeš pričati šta hoćeš, 5 dana poslije utakmice sa slavijom ste srali na ovoj temi kako je bio ofsajd.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 15 maj 2015, 11:59

nedaTM je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ja sam obezbjedio ulaznicu, sad samo cekam... i cekam tekmu..
A nzm, volio bih da svi igraju srcem, da bas poginu, da kazu uradili smo sve sto smo mogli.. Ne sumnjam u pozitivan rezultat, imamo muda reci da smo favoriti i da nas pobjeda zanima...

Volio biuh da ih uzmemo i zivot im unistimo, da pate i da se jedu.. to bih volio, a sada sta ce biti.. pfff DERBI JE TO, opreza nikad dosta :D
Ono kako mi vama unistavamo zivot vec 8 godina? :D mogu mislit kako je bilo ic na derbi kad protiv tebe igra osvajac duple krune, pa i dva gola prednosti, pa oept ne mozete da pobjedite, muke su to, muke velike :mrgreen:
Od proslosti se ne zivi :wave: :wave:

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 12:04

I tako dan za danom on trce za bananom, tric Koka trci Greda ali im Sandzo ni marke neda
Pokusali prodat pricu ali Izetu Sandzi samo banane nicu, neda Izo ni marke Selji jer nije budala da ga prevare statutom o Zelji
Kupi djecu, kupi kvadrate pomozi Izo i daj pare za levate
Ispast ce nam mali Zeljo, heba ih statut i kule i gradovi sto im Brko i Greda ti smradovi obecase a oni slijepo vjerovase

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 12:06

amidzaTan je napisao/la:I tako dan za danom on trce za bananom, tric Koka trci Greda ali im Sandzo ni marke neda
Pokusali prodat pricu ali Izetu Sandzi samo banane nicu, neda Izo ni marke Selji jer nije budala da ga prevare statutom o Zelji
Ispast ce nam mali Zeljo, heba ih statut i kule i gradovi sto im Brko i Greda ti smradovi obecase a oni slijepo vjerovase
De koliko imas godina Allaha ti, al ne lazi ?

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 12:07

Hebo Hasanaginicu sta bi ja o malim plavim mogao napisati toliko ima materijala hahahahaha

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 12:09

terabajt je napisao/la:
amidzaTan je napisao/la:I tako dan za danom on trce za bananom, tric Koka trci Greda ali im Sandzo ni marke neda
De koliko imas godina Allaha ti, al ne lazi ?

Hoces i o tebi da napisem jednu oci moje? Imam i za tebe materijala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 15 maj 2015, 12:12

zje.bo si Sidrana.

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 12:13

terabajt je napisao/la:zje.bo si Sidrana.

Jel ti se svidja srece ti (sto bi rekao Izet Rastoder) hahaahhahaahahhahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 15 maj 2015, 12:18

:facepalm: :facepalm:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 15 maj 2015, 12:41

amidze ti nemoj se vise blamirati... mene bi stid bilo.. postajes glavna maskota foruma...
odani! THE MANIACS 1987

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 15 maj 2015, 12:42

Ostala nam radnička klasa bez komentara, ali to tako ide i hijerarhija mora da se poštuje, jer bez šefa se ne može i njegova je zadnja :D

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 15 maj 2015, 12:44

Dajte ba ljudi malo normalne zajebancije danas pustite se vise tih sranja.
Ti si opet šampion !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.