pinoglavi je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
pinoglavi je napisao/la:
<============== Genijepinoglavi je napisao/la:
bitno je da avdija dobije dozvolu da igra u engleskoj drugoj ligizlatniljiljan je napisao/la:joj zamislite kad gareth navrne na avdiju,a joj mati mila..
neka pjeva dijaspora naša do Orašja ako hoćeGracanicaAA je napisao/la:BH Fanaticos
Pola stadiona prazno... igraci odlaze... ne znaju se ni pozdraviti, BHF jos uvijek pjeva.. jedan je kapiten....
Nismo svi hejteri, ja sam ga prvi podržavao, i nakon kvala za Euro 2012 sam bio za to da produži i produžio je, odveo nas na SP i hvala mu zbog toga, ali mislim da je vrijeme bilo da on ode i prije ovih kvalifikacija. Ovo večeras ja mu ne mogu halaliti.MrMuscle je napisao/la:Hejteri docekali 5min, misevi jedni gdje ste bili kad smo se plasirali na sp, sad vam ni safet ne valja je l nezahvalnici jedni, a kad je odveo na sp bio vam je najbolji...
Od miseva poput ovih pljuvaca se I moglo ocekivati, al @ head da ces I ti biti prelivoda I otici medju ove beskrupulozne nisam ocekovao... samo smo mi prava raja I patriote jos ostale uz selektora...
Pape ce opet da dijeli pljuske... Pljus Pljus
Sta ces sada reci u njegovu obranu moj virtuale. Volio bi ja da ti mene pljucas ali da smo pobijedili. Da li jos vjerujes u tupka i njegovu viziju? Je li ti dosta ili ti treba jos koja doza Susica da bi dokazao ljubav prema repki. Ja je volim vise nego ijednu drugu sporednu stvar na svijetu ali ce me ova budala na njenom celu zdravlja kostati. A ti i tvoja ekipa sutite. Pomozite nam i ne stitite bolest vise za dobro nase zajednicke repke. Ne ide brate vise ovako.Virtu4l je napisao/la:Ima nas, i da, jesmo šokirani, kao što sam i napisao u prethodnom komentaru.dubrovnik je napisao/la:E sada momci jeste li zadovoljni. Oni koji su tupka podrzavali su vjerovatno sokirani. Nema ih sada ali doci ce sa svojim filozofijama za par dana.
calcio je napisao/la:Dobro smo krenuli, rano poveli i onda iz nekih razloga prestali vrsiti presing i pustili Kipar nazad...blabla