BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BiH - Kipar

Pobjeda
199
77%
Neriješeno
17
7%
Poraz
43
17%

Ukupno glasova: 259

Probisvjet
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenstajn / BiH - Kipar

Post Postao/la Probisvjet » 09 sep 2014, 23:22

pinoglavi je napisao/la:slika
:urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 09 sep 2014, 23:22

pinoglavi je napisao/la:slika
<============== Genije
StarMo nije skutorija...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 09 sep 2014, 23:23

večeras smo prisustvovali demonstraciji nove taktike od strane našeg Saje:
kita kata
Ja volim FK Tuzla City

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 sep 2014, 23:23

zlatniljiljan je napisao/la:joj zamislite kad gareth navrne na avdiju,a joj mati mila..
bitno je da avdija dobije dozvolu da igra u engleskoj drugoj ligi :oops:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 09 sep 2014, 23:23

GracanicaAA je napisao/la:BH Fanaticos
Pola stadiona prazno... igraci odlaze... ne znaju se ni pozdraviti, BHF jos uvijek pjeva.. jedan je kapiten....
neka pjeva dijaspora naša do Orašja ako hoće

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 09 sep 2014, 23:24

Muhamed Konjic " onclick="window.open(this.href);return false;
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 09 sep 2014, 23:25

Jel se neko sa Sportsport.ba šprda sa ovom utakmicom. Koju god vijest otvorim vezanu za utakmicu pogriješili su rezultat. Prvo kod Džekine izjave napisali da smo izgubili 2 0 . pa kod izjave njihovog selektora da je 1 1 koji vam je ****

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 sep 2014, 23:25

Na račun toga da tino i Avdija igraju žrtvovao taktiku. Ako vec 2 napadača onda 1gk. Begovic 2dr Mujdza 3dl Kolasinac (Salihovic) 4dc Bicakcic 5dc Zukanovic (Sunjic) 6dmc Besic 7mr Hajrovic 8ml Lulic 9mc Pjanic 10fc Ibisevic 11sc Dzeko izmjene Medunjanin i niko vise tino, Prcić, visca još pure da jedu. Možda pokušati vratiti Pjanica sa Berićet kao na Sp a Harisa na Misketovo mjesto ovo govorim za jače reprezentacije tipa Belgija ili izrael u gostima

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 sep 2014, 23:25

Izgubili smo kod kuce od Kipra i primili dva gola od ekipe koja od 2012 nikome nije postigla ni jedan gol :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 09 sep 2014, 23:26

Odigrali smo ko ****..u prvih 20 minuta i nekako dobro ostalo ruta uvrnuta.
**** te hljeb i Vršajević pogubio se ko hadžira u grahu
Prcic **** obična, milion pogrešnih dodavanja.
Razočaran sam, bojim se da će nas Belgija u oba susreta rastavit na proste faktore . :oops: :oops:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 09 sep 2014, 23:26

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 09 sep 2014, 23:26

MrMuscle je napisao/la:Hejteri docekali 5min, misevi jedni gdje ste bili kad smo se plasirali na sp, sad vam ni safet ne valja je l nezahvalnici jedni, a kad je odveo na sp bio vam je najbolji...
Od miseva poput ovih pljuvaca se I moglo ocekivati, al @ head da ces I ti biti prelivoda I otici medju ove beskrupulozne nisam ocekovao... samo smo mi prava raja I patriote jos ostale uz selektora...

Pape ce opet da dijeli pljuske... Pljus Pljus :shhh:
Nismo svi hejteri, ja sam ga prvi podržavao, i nakon kvala za Euro 2012 sam bio za to da produži i produžio je, odveo nas na SP i hvala mu zbog toga, ali mislim da je vrijeme bilo da on ode i prije ovih kvalifikacija. Ovo večeras ja mu ne mogu halaliti.
Mnogo grešaka je napravio, od pozivanja igrača, do same postavke večerašnje utakmice, pa i nedostatka hrabrosti da nam uživo u prenosu kaže ja sam pogriješio.
Ja se nadam da će mu savez otkazati saradnju jer nam je sad potreban šok, pozitivan šok u vidu neke čvrste ruke.
Ja njega ne mrzim, ali mrzim njegove nelogične poteze i odluke.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 sep 2014, 23:26

Dobro smo krenuli, rano poveli i onda iz nekih razloga prestali vrsiti presing i pustili Kipar nazad u utakmicu. Imali smo ipak u prvom poluvremenu dosta solidnih sansi, kasnije precku, penal, ali bas nije htjela u gol..
Ovo je pravi kiks. Neki su jedva docekali, vidi se na njima da su presretni. To su ti nasi najvjerniji internet navijaci... ccc

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 09 sep 2014, 23:27

Desna strana nam je kar'na, ne kažem da je ni lijeva puno bolja, ali defanzivno desno je propuh veliki kad oni Kiprani mogu one poteze izvodit tamo k'o da igramo protiv Barce sunce im j*bem

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 09 sep 2014, 23:27

Pjanić u Romi ubode sa 65 metara, a včrs fuli sa 11 :puke:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 09 sep 2014, 23:28

Ja vam reko danas igrajte dvojku, ali nevrijedi vama govorit, jos mi se ljudi smiju ;-)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 09 sep 2014, 23:29

Prije nisam htio puno komentarisati DEBILE na ovom forumu koji podrzavaju amatera Safeta Susica, i koji su tjerali Misketa i Spahica.

Oduvijek sam smatrao da svi oni koji tako razmisljaju NEMAJU POJMA O FUDBALU...i nije mi se dalo komentarisati jer se debilima ne moze ni objasniti...
Ne moze bez iskustva, nasa veza je imala 21, 21, 21 i 24 godine...pa nije ovo safete u21 reprezentacija.
Ovo je sramotan poraz i jedini krivac je Safet Susic. Nije sramota izgubiti od Slovacke, ipak je to ime kakvo tako u fudbalu, ali od kipra, to je ponizenje, i to na domacem terenu.
Bio sam ubijedjen u 4 komada, ali kada sam vidio postavu, bilo mi je vise krivo u tom momentu nego sada nakon poraza.

MISKE - njega nikad niko nece moci zamijeniti, on je igrac koji bi veceras zasigurno napravio razliku na terenu, jedini igrac koji ima damu da drzi loptu u nogama i da se igra s 3,4 igraca, koji u svakom momentu zna sta hoce, zna centrirati, loptu mu mozes samo uzeti pod faulom, itd... - svi oni koji su ga tjerali nemaju pojma o fudbalu.

SPAHIC - nikada boljeg stopera necemo imati, niti smo imali, svaka cast i hibicu i konjicu, ali jedan je spaha...ranije sam obrazlagao zvog cega je bolji od ove dvojice, da se ne ponavljam.
jos cete vi plakati za Kapitenom.

Safet SUSIC - postava koja nikom na svijetu nije naumpala osim debilu kao sto je on...on nas navijace kao iz inata stalno provocira...
molio sam Boga da nakon SP-a ne bude vise selektor, ali eto nocna mora je pocela onoga trenutka kada je produzio ugovor, a ne veceras nakon ove utakmice. I dalje tvrdim da on nema pojma, 90% forumasa bi bolje vodilo reprezentaciju.
To sto ga neki hvale za plasman na SP u Brazil, pa i veci amateri bi u onakvoj grupi a sa ovakvom reprezentacijom se kvalifikovali na isto.
Safete NAPOLJE!
Ako ce porazi od Walesa i Belgije znaciti njegov otkaz, volio bih onda da izgubimo obije u oktobru, jer bismo se i nakon toga sigurno opet kvalifikovali, ali ovaj put sa selektorom - nadam se profesionalcem.

Sunjic - nemojte vise govoriti da je on nas naj stoper - nemojte to govoriti i otkrivati svima koliki vam je IQ...
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 09 sep 2014, 23:33, ukupno mijenjano 2 puta.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 09 sep 2014, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:E sada momci jeste li zadovoljni. Oni koji su tupka podrzavali su vjerovatno sokirani. Nema ih sada ali doci ce sa svojim filozofijama za par dana.
Ima nas, i da, jesmo šokirani, kao što sam i napisao u prethodnom komentaru.
Sta ces sada reci u njegovu obranu moj virtuale. Volio bi ja da ti mene pljucas ali da smo pobijedili. Da li jos vjerujes u tupka i njegovu viziju? Je li ti dosta ili ti treba jos koja doza Susica da bi dokazao ljubav prema repki. Ja je volim vise nego ijednu drugu sporednu stvar na svijetu ali ce me ova budala na njenom celu zdravlja kostati. A ti i tvoja ekipa sutite. Pomozite nam i ne stitite bolest vise za dobro nase zajednicke repke. Ne ide brate vise ovako.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 sep 2014, 23:30

calcio je napisao/la:Dobro smo krenuli, rano poveli i onda iz nekih razloga prestali vrsiti presing i pustili Kipar nazad...blabla
:shh:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 09 sep 2014, 23:30

Nema sanse da ce Pape dobiti otkaz...primjecuje li iko da nam je savez opet u rasulu??? Predsjednik optuzen po teskim tackama...i dalje se bira na nacin - Srbi: eto, moze Susic da bude selektor, ali vi nama nesto drugo...Zivimo u zabludi da je sve super...premijer liga nikad losija...nikakve perspektive....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google [Bot], jasmin10, Scholl, Tihi i 29 gostiju.