Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

maximusdecimus
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la maximusdecimus » 16 jan 2014, 14:56

jestamaji je napisao/la:

ma ja, skijao je i stenmark na elanu :mrgreen:
zar nije???

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 16 jan 2014, 15:25

RollMan je napisao/la:A koji je Adidasov pravi logo ovaj gore ili onaj drugi
Adidas ima par brendova sa različitim logoima, style, originals i ovaj performance. (ispod tako poredani)

slika
slika
slika

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jan 2014, 15:31

To ono bolje uzeti od Adidasa 5 miliona nego od Legee 50? :roll: :mrgreen:

Jednostavno, nisam ni ja zaljubljenik u Legeu. Ali, ako je njihova ponuda finansijski najbolja, ko smo mi da zahtijevamo nešto drugo? Nike? Adidas? Pumu? Iskreno, ja bih najradije da nas obuče Puma ili Adidas (Nije me nije "kupio" ljepotom). No, zašto prekinuti saradnju sa Legeom ako je ista finansijski najpovoljnija po našu reprezentaciju? To mi nije jasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Aanonymous
Kontakt:

Post Postao/la Aanonymous » 16 jan 2014, 15:41

Ma sumnajm sa jedna Legea moze ponuditi vise para od Adidasa ili Nike-a...

Jedino npr manje para adidas ili nike nude ali dosta bolju ponudu opreme.. vise dresova,trenerki itd

Samsung S4

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 jan 2014, 18:13

Principatus je napisao/la:1. Nasi dresovi jesu vrece, to mozda odgovara nekim debeljucama, ali igracu koji igra na najvecem nivou sigurno ne.

2. Nije samo stvar u dresu. Vjerovatnije je za ocekivati, da ce Nike i Adidas ponuditi jednoj reprezentaciji na usponu vise novca saveza nego Legea. No Legea kao manja firma, koja postoji u nekoj zoni sumraka, moze ponuditi bolje kondicije pojedincima da malo podmaze potpis. To jest, vidjece se koliko se stvarno promijenilo u savezu.
Ovo je po meni poenta cijele priče. Legea je jednom uspjela na taj način, sada me baš zanima da li će i drugi puta?!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 jan 2014, 18:26

Legea>Nike>Adidas

Najbolje je Legea...vijerno su uz nas a sad kad smo konacno da svjetskom prvenstvu hoce nas odjednom svabe i ameri.

adidas je imao svoju sansu 1999. godine...bili su uz nas 1 godinu i onda su nas sutnuli.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 jan 2014, 22:03

Pauk je napisao/la:adidas je imao svoju sansu 1999. godine...bili su uz nas 1 godinu i onda su nas sutnuli.
bez obzira jel post sarkazam ili nije, moram ovo ispraviti.. adidas nikada nije bio s nama, nit su oni ikada imali ugovor s nama. te 99te smo odigrali jednu ili dvije utakmice sa adidas dresovima, protiv farskih ostrva jedna ja mislim. ti dresovi su bili bukvalno naručeni iz kataloga, samo su nalijepili grb saveza na dres i to je bilo to. nije to nikakav sponzorski ugovor. mogli smo mi to i danas raditi pa da se hvalimo okolo kako nosimo adidas, ali ne bismo imali nikakvu korist od toga.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 16 jan 2014, 22:09

Evo Begic upravo na PINK BH rece da su pregovori oko novog dobavljaca opreme u zavrsnoj fazi, da ce u nekoliko narednih dana izaci u javnost s detaljima, te da se radi o jednom od dva-tri najjaca svjetska brenda. ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 16 jan 2014, 22:13

i ja upravo gledam Begica... znaci naredne sedmice ili tamo one sljedece ce se izaci u javnost sa imenom dobavljaca sportske opreme,Nike,adidas ili puma! kaze Begic da je rjec o najpoznatijem svjetskom brendu,dakle adidas vjerovatno,sve je dogovoreno ostale su samo finese! svaka cast!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 16 jan 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 16 jan 2014, 22:15

fcz je napisao/la:Evo Begic upravo na PINK BH rece da su pregovori oko novog dobavljaca opreme u zavrsnoj fazi, da ce u nekoliko narednih dana izaci u javnost s detaljima, te da se radi o jednom od dva-tri najjaca svjetska brenda. ;)

Imam neki osjecaj, da ce ju nam biti dresovi boli glava, samo se nadam da ne grijesim 8-) :D

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 16 jan 2014, 23:22

I legea je među najpoznatijm brendovima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 17 jan 2014, 02:35

Under Armour ima ludilo opremu, kompanija koja je nastala 96-te ali ide velikim koracima ka vrhu. Tottenham nosi njihove dresove. Ali ko god ponudi naj bolje uslove uzeti njega.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 17 jan 2014, 02:49

Pauk je napisao/la:Legea>Nike>Adidas

Najbolje je Legea...vijerno su uz nas a sad kad smo konacno da svjetskom prvenstvu hoce nas odjednom svabe i ameri.

adidas je imao svoju sansu 1999. godine...bili su uz nas 1 godinu i onda su nas sutnuli.
Al cuj vjerno su uz nas. Ko da su nam u ratu pomagali :lol:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 17 jan 2014, 06:30

soxx je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Legea>Nike>Adidas

Al cuj vjerno su uz nas. Ko da su nam u ratu pomagali :lol:
I ko da im mi nismo najvece sto imaju, cak i prije nego sto smo postali ozbiljnija ekipa. Koga to drugo imaju? Sjevernu Koreju i kog jos? Mi smo im i u najgore dane bila najbolja prilika da pokazu svoju marku.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 08:37

Puma nije ni malo loš izbor, sad koliko nude, nisam upućen
logično je izabrati onoga ko najviše ponudi, ipak smo mi reprezentacija u razvoju i pare su nam više nego potrebne
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 17 jan 2014, 10:56

Puma je s Arsenalom sklopila (najvjerovatnije) dogovor vrijedan 150mil za 5 sezona, dakle 30 miliona godisnje ce im davati i taj ce ugovor stupiti na snagu za 6 mjeseci i biće najveći i najvrijedniji u Britaniji tog tipa.

Dakle, Puma ima velike novce i spremni su ulagati, Adidas takodjer, ima i Nike (priča se da će Nike Unitedu ponuditi 28miliona godišnje na ljeto) i samo trebamo moliti Boga da je jedna od ove 3 firme jer ako jeste mi smo na konju koja god da je od ove 3. :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 jan 2014, 13:15

Kaunas je napisao/la:Puma nije ni malo loš izbor, sad koliko nude, nisam upućen
logično je izabrati onoga ko najviše ponudi, ipak smo mi reprezentacija u razvoju i pare su nam više nego potrebne
Pa nebitno sto smo reprezentacija u razvoju.Znaci Brazil,Engleska ce gledati ko ce im ponuditi vise love.Da Legea ponudi Brazilu vise nego Nike oni bi uzeli Legeu.
1946

amchy
Kontakt:

Post Postao/la amchy » 17 jan 2014, 21:40

Zna li neko kolika je bila vrijednost ugovora sa legeom kada je potpisan?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 jan 2014, 21:43

amchy je napisao/la:Zna li neko kolika je bila vrijednost ugovora sa legeom kada je potpisan?

Po pedeset milja Munji,Sulji,Ilji i Bogdanu,ostalima nesto sitno :mrgreen:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 jan 2014, 22:22

amchy je napisao/la:Zna li neko kolika je bila vrijednost ugovora sa legeom kada je potpisan?

To ni SIPA ne može dokučiti. Onaj koji zna, odležava kaznu al' za druga ne djela, odaziva se na nadimak Uške. ;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, denza, Hafiz00, Kaunas, Proximic, Rimes87 i 61 gost.