zar nije???jestamaji je napisao/la:
ma ja, skijao je i stenmark na elanu
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- maximusdecimus
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
Adidas ima par brendova sa različitim logoima, style, originals i ovaj performance. (ispod tako poredani)RollMan je napisao/la:A koji je Adidasov pravi logo ovaj gore ili onaj drugi

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
To ono bolje uzeti od Adidasa 5 miliona nego od Legee 50?
Jednostavno, nisam ni ja zaljubljenik u Legeu. Ali, ako je njihova ponuda finansijski najbolja, ko smo mi da zahtijevamo nešto drugo? Nike? Adidas? Pumu? Iskreno, ja bih najradije da nas obuče Puma ili Adidas (Nije me nije "kupio" ljepotom). No, zašto prekinuti saradnju sa Legeom ako je ista finansijski najpovoljnija po našu reprezentaciju? To mi nije jasno.

Jednostavno, nisam ni ja zaljubljenik u Legeu. Ali, ako je njihova ponuda finansijski najbolja, ko smo mi da zahtijevamo nešto drugo? Nike? Adidas? Pumu? Iskreno, ja bih najradije da nas obuče Puma ili Adidas (Nije me nije "kupio" ljepotom). No, zašto prekinuti saradnju sa Legeom ako je ista finansijski najpovoljnija po našu reprezentaciju? To mi nije jasno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Aanonymous
- Kontakt:
Ma sumnajm sa jedna Legea moze ponuditi vise para od Adidasa ili Nike-a...
Jedino npr manje para adidas ili nike nude ali dosta bolju ponudu opreme.. vise dresova,trenerki itd
Samsung S4
Jedino npr manje para adidas ili nike nude ali dosta bolju ponudu opreme.. vise dresova,trenerki itd
Samsung S4
Ovo je po meni poenta cijele priče. Legea je jednom uspjela na taj način, sada me baš zanima da li će i drugi puta?!Principatus je napisao/la:1. Nasi dresovi jesu vrece, to mozda odgovara nekim debeljucama, ali igracu koji igra na najvecem nivou sigurno ne.
2. Nije samo stvar u dresu. Vjerovatnije je za ocekivati, da ce Nike i Adidas ponuditi jednoj reprezentaciji na usponu vise novca saveza nego Legea. No Legea kao manja firma, koja postoji u nekoj zoni sumraka, moze ponuditi bolje kondicije pojedincima da malo podmaze potpis. To jest, vidjece se koliko se stvarno promijenilo u savezu.
Legea>Nike>Adidas
Najbolje je Legea...vijerno su uz nas a sad kad smo konacno da svjetskom prvenstvu hoce nas odjednom svabe i ameri.
adidas je imao svoju sansu 1999. godine...bili su uz nas 1 godinu i onda su nas sutnuli.
Najbolje je Legea...vijerno su uz nas a sad kad smo konacno da svjetskom prvenstvu hoce nas odjednom svabe i ameri.
adidas je imao svoju sansu 1999. godine...bili su uz nas 1 godinu i onda su nas sutnuli.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
bez obzira jel post sarkazam ili nije, moram ovo ispraviti.. adidas nikada nije bio s nama, nit su oni ikada imali ugovor s nama. te 99te smo odigrali jednu ili dvije utakmice sa adidas dresovima, protiv farskih ostrva jedna ja mislim. ti dresovi su bili bukvalno naručeni iz kataloga, samo su nalijepili grb saveza na dres i to je bilo to. nije to nikakav sponzorski ugovor. mogli smo mi to i danas raditi pa da se hvalimo okolo kako nosimo adidas, ali ne bismo imali nikakvu korist od toga.Pauk je napisao/la:adidas je imao svoju sansu 1999. godine...bili su uz nas 1 godinu i onda su nas sutnuli.
Evo Begic upravo na PINK BH rece da su pregovori oko novog dobavljaca opreme u zavrsnoj fazi, da ce u nekoliko narednih dana izaci u javnost s detaljima, te da se radi o jednom od dva-tri najjaca svjetska brenda. 

i ja upravo gledam Begica... znaci naredne sedmice ili tamo one sljedece ce se izaci u javnost sa imenom dobavljaca sportske opreme,Nike,adidas ili puma! kaze Begic da je rjec o najpoznatijem svjetskom brendu,dakle adidas vjerovatno,sve je dogovoreno ostale su samo finese! svaka cast!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 16 jan 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
fcz je napisao/la:Evo Begic upravo na PINK BH rece da su pregovori oko novog dobavljaca opreme u zavrsnoj fazi, da ce u nekoliko narednih dana izaci u javnost s detaljima, te da se radi o jednom od dva-tri najjaca svjetska brenda.
Imam neki osjecaj, da ce ju nam biti dresovi boli glava, samo se nadam da ne grijesim

I legea je među najpoznatijm brendovima
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Under Armour ima ludilo opremu, kompanija koja je nastala 96-te ali ide velikim koracima ka vrhu. Tottenham nosi njihove dresove. Ali ko god ponudi naj bolje uslove uzeti njega.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Al cuj vjerno su uz nas. Ko da su nam u ratu pomagaliPauk je napisao/la:Legea>Nike>Adidas

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
I ko da im mi nismo najvece sto imaju, cak i prije nego sto smo postali ozbiljnija ekipa. Koga to drugo imaju? Sjevernu Koreju i kog jos? Mi smo im i u najgore dane bila najbolja prilika da pokazu svoju marku.soxx je napisao/la:Al cuj vjerno su uz nas. Ko da su nam u ratu pomagaliPauk je napisao/la:Legea>Nike>Adidas
Puma nije ni malo loš izbor, sad koliko nude, nisam upućen
logično je izabrati onoga ko najviše ponudi, ipak smo mi reprezentacija u razvoju i pare su nam više nego potrebne
logično je izabrati onoga ko najviše ponudi, ipak smo mi reprezentacija u razvoju i pare su nam više nego potrebne
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Puma je s Arsenalom sklopila (najvjerovatnije) dogovor vrijedan 150mil za 5 sezona, dakle 30 miliona godisnje ce im davati i taj ce ugovor stupiti na snagu za 6 mjeseci i biće najveći i najvrijedniji u Britaniji tog tipa.
Dakle, Puma ima velike novce i spremni su ulagati, Adidas takodjer, ima i Nike (priča se da će Nike Unitedu ponuditi 28miliona godišnje na ljeto) i samo trebamo moliti Boga da je jedna od ove 3 firme jer ako jeste mi smo na konju koja god da je od ove 3.
Dakle, Puma ima velike novce i spremni su ulagati, Adidas takodjer, ima i Nike (priča se da će Nike Unitedu ponuditi 28miliona godišnje na ljeto) i samo trebamo moliti Boga da je jedna od ove 3 firme jer ako jeste mi smo na konju koja god da je od ove 3.

Pa nebitno sto smo reprezentacija u razvoju.Znaci Brazil,Engleska ce gledati ko ce im ponuditi vise love.Da Legea ponudi Brazilu vise nego Nike oni bi uzeli Legeu.Kaunas je napisao/la:Puma nije ni malo loš izbor, sad koliko nude, nisam upućen
1946
Zna li neko kolika je bila vrijednost ugovora sa legeom kada je potpisan?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Po pedeset milja Munji,Sulji,Ilji i Bogdanu,ostalima nesto sitnoamchy je napisao/la:Zna li neko kolika je bila vrijednost ugovora sa legeom kada je potpisan?

To ni SIPA ne može dokučiti. Onaj koji zna, odležava kaznu al' za druga ne djela, odaziva se na nadimak Uške.amchy je napisao/la:Zna li neko kolika je bila vrijednost ugovora sa legeom kada je potpisan?