Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Grcka mora pasti!
[youtube][/youtube] volim te bosnoooooooooo
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
Tesko cemo mi ovde do pobjede. Grci 2004. osvoje EP pred ne znam ti koliko navijaca Portugala, jos takav znacaj ima utakmica...i sad bi se oni trebali prepasti Zenice
Misljenja sam da Grcka iz 2004. godine nije bila nista jaca nego sto je ova sad Grcka. Ja se ne sjecam koju veliku selekciju smo mi zadnji put pobjedili. Odma se nesto nafuramo kada nabusimo Lihtenstajn, Latviju, Litvu, Sloveniju... Grcka je druga prica i jos nam vjerovatno nece igrati Sejo i Pjanke 2 od recimo 5 kljucnih igraca. Ako izvucemo 0:0 trebamo se nabijat nogom u guzicu. Da ne bude ja sad nesto.... iz sveg srca bi volio da pobjedimo, ali realno gledajuci, sanse su jako male.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
asunsao je napisao/la:Tesko cemo mi ovde do pobjede. Grci 2004. osvoje EP pred ne znam ti koliko navijaca Portugala, jos takav znacaj ima utakmica...i sad bi se oni trebali prepasti ZeniceMisljenja sam da Grcka iz 2004. godine nije bila nista jaca nego sto je ova sad Grcka. Ja se ne sjecam koju veliku selekciju smo mi zadnji put pobjedili. Odma se nesto nafuramo kada nabusimo Lihtenstajn, Latviju, Litvu, Sloveniju... Grcka je druga prica i jos nam vjerovatno nece igrati Sejo i Pjanke 2 od recimo 5 kljucnih igraca. Ako izvucemo 0:0 trebamo se nabijat nogom u guzicu. Da ne bude ja sad nesto.... iz sveg srca bi volio da pobjedimo, ali realno gledajuci, sanse su jako male.
jel tebi jarane sve ovako u životu crno

Što se bijeli u gori zelenoj?
Al su snijezi, al su labudove?
Al su snijezi, al su labudove?
Zadnja izmjena: Dzonikola, dana/u 22 mar 2013, 07:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Forza Napoli, Nella Buona e Nella Cattiva Sorte
Uh, pa dočekah i ovaj dan. Čak sam ustao pola sata ranije, neka trema u stomaku....VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO....
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ebacemo im Zeusa... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Napokon je svanulo, jos 12 sati do pocetka,
haaaaaaaaaajmo Bosno, Bosno, Bosno,
Haaaaaaajmo Hercegovinooooooooooo,
samo ponosno i hrabro i borbeno do zadnjeg atoma snage, idemo do pobjede momci.
Forumasi, zaboravite prepirke danas, zaboravite one koje ne mozete na forumu, danas moramo svi biti jednistveni u zelji do pobjede, vjerovati i u Safeta i u ove momke, danas moramo biti svi ko jedan.
Veceras Grcka mora pasti!
Dosta je bilo njihove srece i nafake koja traje vec 10 godina, vrijeme je doslo da se serija prekine i da fortuna predje na nasu stranu najmanje narednih deset godina.
Mi to mozemo, mi smo BiH !!!
Forumasi, zaboravite prepirke danas, zaboravite one koje ne mozete na forumu, danas moramo svi biti jednistveni u zelji do pobjede, vjerovati i u Safeta i u ove momke, danas moramo biti svi ko jedan.
Dosta je bilo njihove srece i nafake koja traje vec 10 godina, vrijeme je doslo da se serija prekine i da fortuna predje na nasu stranu najmanje narednih deset godina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Napokon dođe i taj dan...
Kakvo je vrijeme u Ze?
Kakvo je vrijeme u Ze?
bhsport je napisao/la:Napokon je svanulo, jos 12 sati do pocetka,

Baja_Zvjerka je napisao/la:Ebacemo im Zeusa...

da budem objektivan i realan 5-1 za nas

Zadnja izmjena: Dzonikola, dana/u 23 mar 2013, 00:24, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.zenica.tv/index.php/zenica-live" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Napokon dođe i taj dan...
Kakvo je vrijeme u Ze?
Live from Zenica

Euforija i sve, al ja nisam pretjeran optimista. Moramo krv propisat ako se mislimo necemu nadat, jedan go ce mozda odlucit utakmicu, a mi tu i nismo neke srece.
Ipak, nesto drugo mi nije jasno. Grci su od juce u Zenici, sinoc imali trening na BP u terminu utakmimce, a nasi se odrase u Hrasnici, cak i zdravi su sad povrijedjeni... I tek ce sad nekad u Zenicu krenut. Ne znam, da se mene pita odmah poslije okupljanja su trebali u Zenicu, tamo trenirat svaki dan, osjetit teren... Znam da je ovakva praksa uvijek, al mi nije jasno zasto.
Ipak, nesto drugo mi nije jasno. Grci su od juce u Zenici, sinoc imali trening na BP u terminu utakmimce, a nasi se odrase u Hrasnici, cak i zdravi su sad povrijedjeni... I tek ce sad nekad u Zenicu krenut. Ne znam, da se mene pita odmah poslije okupljanja su trebali u Zenicu, tamo trenirat svaki dan, osjetit teren... Znam da je ovakva praksa uvijek, al mi nije jasno zasto.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Cuj trenirati na stadion gdje se igra tekma, dovoljno je imati jedan trening na stadionu prije tekme a to je za goste..exbabilon je napisao/la:Euforija i sve, al ja nisam pretjeran optimista. Moramo krv propisat ako se mislimo necemu nadat, jedan go ce mozda odlucit utakmicu, a mi tu i nismo neke srece.
Celik ne igra 2 zbog repke 2 sedmice prije utakmice iz jednog razloga.
Valjda ce do Slovacke biti gotov ovaj rep. kamp

Ne treba orati teren zbog treninga.
Teren u Zenici je bio u odlicnom stanju, nikakvo oranje niti bilo sta ne dolazi u obzir. Mogli su nasi juce otic, odradit jedan lagani trening, prespavat u Zenici i to je to. Moje misljenje.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Sto se ove tekme tice ovo mi je prvi post na temu. Nadam se pobjedi kao i svi mi naravno, ali da ce nam biti lahko, Boga mi nece. Mislim da ako dadnemo gol u prvih 20ak minuta da bi nam to puno olaksalo. Ali opet ako dadnemo gol previse rano oni hajvani ce navaliti da izjednace. I haj ti tu budi pametan. Papetu vala nije lahko nimalo. Veliki je hendikep sto Pjana vjerovatno nece igrati. Ako i zaigra bojim se da ga oni divljaci ne dokrajce skroz. Ja bi iskreno poceo sa Misketom kao kreativcem pa kud puklo da puklo. Ako vidimo da bas ne ide nikako obaciti ili Pjanu ako bude dostupan ili Medu da malo osvjezimo igru. Dzeko i Vedo naprijed a ne Vedo na krilo jer se to milion puta pokazalo kao neuspijeh. Bolje se Dzeko na krilu od Vede snalazi. Samo se nadam da ce danas Beg biti na visini zadatka i svoj posao odraditi kako treba! Odbrana nam je svakako klimava ali mislim da se sa nafakasima mogu nositi. Bilo kako bilo ja nam svima zelim srecu i nadam se da cemo veceras [ricati o historijskoj pobjedi nase repke. Moj rezultat- 2:0 za nas. Dzeko 2
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tvoj prijatelj Zmaj kaže: ZLO JE SADA IZA ...I NAPRIJED SAM I IZA GRČKU STILTAMal ja nisam pretjeran optimista
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: England, dana/u 22 mar 2013, 09:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
Dzonikola je napisao/la:simicz je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ebacemo im Zeusa...![]()
![]()
![]()
da budem objektivan i realan 5-1 za nas
Dosta 1-0.
ovo je prava ljudina, 1000€ na HC1!!!! ja vam cijelo vrijeme govorim, da cemo ih ubiti!!!!! bice HC1 100%! Cestitam ovim prijatelju vec unaprijed!
TU NUL; TU NUL; TU NUL; TU NUL:::
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.