Takodjer Bearsi su zainteresovani za LB Seatlea Lofa Tatupua....treba reci da je on 3 time pro bowler i da njega ubacis sa Urlacherom i Briggsom igracima koji su medju 10 najboljih LB lige mislim da bi biliiiii betonnnnnnnn

U campu su kazu najvise impresionirani Carimiem kojii predvodi OL i sa S Majerom Wightom koji odusevljava

Kako sad stvari stoje ne moze se biti nezadovoljan i ako uzmemo Tatupua mislim da ovu odbrnau ce biti jako tesko probit....trcanjem i onako prosle sezone niko nam nije mogao nista, a posebno sad, jer mislimda nam je odbrana jos bolja...mislim da su nam ove godine vece sanse nego prosle, jer nam je bolja ekipa iskreno receno, aposebno jer su Packersi nesto oslabljeni u odnosu na proslu sezonu...naravno i dalje su Packersi prvi favoriti da neko to drugacije ne protumaci, ali ipak Bearsi sa dimaju pro bowl recivera, nesto bolji OL i jos bolju odbranu.
Ne znam sta ovi Seahawksi rade, jer uzese recivera, a odpustise nekoliko igraca...posebno to mislim na Tatupua koji im je bio lider...zaista ako bi dosao u Bearse imali bi mozda najbolju kombinaciju LB

Jako seznut pocetak kako sam rekao pocetak vrlo lahko moze biti 0-3, ali nebi trebali da se brinemo i da se to desi....nadam se da ce ipak start biti 2-1 ili 1-2 stim da Packerse dobijemo u toj treocj utakmici