Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Muhamed Bešić
Dobro, nećemo sad pretjerivati
- Nerminovic
- Kontakt:
Gundogan je jos povrijeden i kako sad izgleda nece se vratiti. Kehl jos samo ima sezonu i gotovo znaci treba im jedan novi igrac za vezni red. Sad hoce li to biti Besic ne znam a li Besic u Dortmundu bilo bi majstorski transfer.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Taman u Dortmund da zamijeni vremešnog Kehla. 

sto jest jest...pristaje mu zuta

- samo_lijevo
- Kontakt:
nedim93 je napisao/la:pa da ga zamrzi pola Bosne. Čuj totettenhamGoalgetter je napisao/la:Bundesliga -> Leverkusen, Schalke, Gladbach najbolja rjesenja.
Moze i Engleska, u Tottenham, kao sto se i najavljivalo prije. Everton isto tu negdje kruzi., od tolikih klubova ti te židove nađe a ionako imaju čvrstu sredinu
svasta.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
nigdje ne pročitah da je tottenham pokazao interesovanje uopšte, a po meni, everton je sasvim dobra opcija uzimajući u obzir da imaju solidnu ekipu sa par mladih nadolazećih zvijezda i odličnog stručnjaka na klupi, koji je pokazao interesovanje. 

Odlazi Safete.
-
engleska ili italija. sve ostale lige su premekane za ovog fajtera 

AeGon099 je napisao/la:everton je sasvim dobra opcija uzimajući u obzir da imaju solidnu ekipu sa par mladih nadolazećih zvijezda i odličnog stručnjaka na klupi, koji je pokazao interesovanje.

Everton bi bio top
ako se ne varam Barry vise nije clan tima jer je bio na jednogodisnjoj posudbi, znaci mjesto zadnjeg veznog slobodno

ako se ne varam Barry vise nije clan tima jer je bio na jednogodisnjoj posudbi, znaci mjesto zadnjeg veznog slobodno

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- kenanbrajic
- Kontakt:
Gdje god da otišao, samo da bude redovan u prvoj postavi...

Ovakav igrac ima mjesta i u reprezentaciji svijeta...Mislim da ne postoji klub koji moze sebi dozvoliti da mu onakav igrac bude na klupi...(naravno postoje Fadili Opnacici, ali jedan od milion).kenanbrajic je napisao/la:Gdje god da otišao, samo da bude redovan u prvoj postavi...![]()
![]()
![]()
![]()
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Fantasista
- Kontakt:
Njemu bi najviše godilo da igra u Engleskoj ili Italiji jer je dopuštena malo jača i grublja igra, u Njemačkoj olako sviraju faul i dijele kartone.
Po mom nekom skromnom misljenju, 2 kluba koja bi mu najvise odgovarala su Arsenal i Dortmund, da ne pisem razloge zasto tako mislim, mrsko mi, ali ako nista mislim da je dovoljno da spomenem njihove trenere i sistem njihove igre koji nije monoton i spor, za razliku od schalkea, leverkuzena, evertona i sl.
moje misljenje, naravno, jer smatram da ima smeka za te klubove...
moje misljenje, naravno, jer smatram da ima smeka za te klubove...
Dortmund 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Nerminovic
- Kontakt:
aaaaaafedeltafrotta je napisao/la:

BackSpace United
BackSpace United
Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
Ne kažem da momak nema potencijal za najveće domete, ali ipak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
de ba, uozbilji se .. švicarska i holandska liga su kao neko mjerilo? 

- Nerminovic
- Kontakt:
sta ce momciluk u svicarsku ili holandiju kad sad momak moze u italijuzizu1991 je napisao/la:Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
BackSpace United
BackSpace United
ma ja,pa sa 24 godine u drugu englesku ligu..i sa 30-ak ga mozemo ocekivati u Stoke-uzizu1991 je napisao/la:Mislim da bi transfer u Švicarsku ili Holandsku ligu bio odgovarajući. Stepenica po stepenica.
Drago mi je da svi mislimo da je za najveće domete, ali se ipak ne treba zalijetati.
Nek' sezonu - dvije odradi recimo u Anderlechtu ili Ajaxu, Feynoordu, nebitno, može ostvariti lijep transfer u ligu petice. U takvim timovima bi dobio vrijeme, prostor i priliku za napredak.
Nek' sezonu - dvije odradi recimo u Anderlechtu ili Ajaxu, Feynoordu, nebitno, može ostvariti lijep transfer u ligu petice. U takvim timovima bi dobio vrijeme, prostor i priliku za napredak.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.