NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Protiv Troglava bi se trebao vratiti i Nerko, tako bi trebali biti malo jači uz uslov da se niko ne povrijedi tokom sedmice
iako bi se mnogi zadovoljilji bodom, za mene bi sve osim pobjede bio razočaravajući rezultat
vjerujem u 3 boda
iako bi se mnogi zadovoljilji bodom, za mene bi sve osim pobjede bio razočaravajući rezultat
vjerujem u 3 boda
Undici stelle - ACM 1899
-
- Kontakt:
Danas sam malo zrakno trening u pribavi bgm radi se odlicno Denis nametno tempo svaka mu cast,ali me brine sto sam vidio Šuša i Pantic trce okola nezz da li su povrede u pitanju ali bi bio veliki hendikep da ne igraju ovi igraci u livnu jer bez ove dvojice nije ekipa ista,vidio sam i kadija trenira ali nadam se da ce ova dvojica igrati u livnu imali ko vise info da li su povredjeni ova dvojica ili je odmor u pitanju..
Mogli bi tesko do bodova u Livnu ... Glavni sudac Kazlagic Mirza..... Cijela sudijska cetvorka je iz cazina ... Znamo kakav je Mirza sudac ali koliko je to lose toliko opet s druge strane moze biti dobro jer zna se da on voli povalti domacina i da je kao sto je Zrnic "vecinom" domacinski sudac ovaj Kazlagic "vecinom" gostujuci sudac.... 
Susa i Panta su juce trcali odvojeno od ekipe jer imaju malih problema sa zadnjom lozom ali nista ozbiljno trcali su samo da ih se ne forsira puno , obojica ce biti spremni za utakmicu u Livnu.

Susa i Panta su juce trcali odvojeno od ekipe jer imaju malih problema sa zadnjom lozom ali nista ozbiljno trcali su samo da ih se ne forsira puno , obojica ce biti spremni za utakmicu u Livnu.

www.nkbratstvogracanica.com
- TzBulevar87
- Kontakt:
Upravo !! Rekao sam odmaa to prije utakmice s Čapljinom i ispostavilo se tačnim.. svaki manji kontakt lik svira faul za goste, a pomoćnici (ne znam jesu li to isti kao na našoj utakmici) ne znaju osnove offside-acesc4 je napisao/la:Mogli bi tesko do bodova u Livnu ... Glavni sudac Kazlagic Mirza..... Cijela sudijska cetvorka je iz cazina ... Znamo kakav je Mirza sudac ali koliko je to lose toliko opet s druge strane moze biti dobro jer zna se da on voli povalti domacina i da je kao sto je Zrnic "vecinom" domacinski sudac ovaj Kazlagic "vecinom" gostujuci sudac....

Na svu sreću ni to im nije pomoglo

075
- badblueboylivno
- Kontakt:
Neće vas nitko krasti u Livnu. Ako budete bolji, pobijedit ćete. Ali nadam se da će se popratiti tradicija i da ćete upisati četvrtu nulu.
Inače, kad sam vidio da je glavni sudac Mirza, prepao sam se da je onaj lopov Tičić iz Sarajeva. Ali nije, dobro je.
BTW, najvjerojatnije ćete moći pratiti prijenos utakmice preko Facebooka (http://www.facebook.com/nktroglav.ba" onclick="window.open(this.href);return false;) i preko Twittera (http://www.twitter.com/nktroglav" onclick="window.open(this.href);return false;).
Inače, kad sam vidio da je glavni sudac Mirza, prepao sam se da je onaj lopov Tičić iz Sarajeva. Ali nije, dobro je.
BTW, najvjerojatnije ćete moći pratiti prijenos utakmice preko Facebooka (http://www.facebook.com/nktroglav.ba" onclick="window.open(this.href);return false;) i preko Twittera (http://www.twitter.com/nktroglav" onclick="window.open(this.href);return false;).

Hayley <3
Ma znam i nas je ovde prije 2 godine povali protiv Viteza i od tad je omrazenTzBulevar87 je napisao/la:Upravo !! Rekao sam odmaa to prije utakmice s Čapljinom i ispostavilo se tačnim.. svaki manji kontakt lik svira faul za goste, a pomoćnici (ne znam jesu li to isti kao na našoj utakmici) ne znaju osnove offside-acesc4 je napisao/la:Mogli bi tesko do bodova u Livnu ... Glavni sudac Kazlagic Mirza..... Cijela sudijska cetvorka je iz cazina ... Znamo kakav je Mirza sudac ali koliko je to lose toliko opet s druge strane moze biti dobro jer zna se da on voli povalti domacina i da je kao sto je Zrnic "vecinom" domacinski sudac ovaj Kazlagic "vecinom" gostujuci sudac....![]()
Na svu sreću ni to im nije pomoglo

Ma ovaj sudija je takav kakav je ako hoce moze povaliti nas ako hoce moze vas ... Vecinom voli povalit domacina ali eto .... Ja se nadam da cemo vas dobiti ali opet neka bolji pobjedibadblueboylivno je napisao/la:Neće vas nitko krasti u Livnu. Ako budete bolji, pobijedit ćete. Ali nadam se da će se popratiti tradicija i da ćete upisati četvrtu nulu.

Ako ne bude prenosa na pomenutim stranicama u petak mi u pp posalji br da te mogu naz da provjerimo

- badblueboylivno
- Kontakt:
Ja sam planirao raditi taj prijenos jer sam jedan od dva moderatora i voditelja tih projekata oko Troglava.
Ako ne budem radio to, javljat ću, nema problema.
Ako ne budem radio to, javljat ću, nema problema.
Hayley <3
-
- Kontakt:
Kadeti : Sloboda - Bratstvo 7 - 1
Juniori: Sloboda 1:0 Bratstvo
Juniori: Sloboda 1:0 Bratstvo
-
- Kontakt:
1:2 hajmo momci zadržati 

-
- Moderator
- Kontakt:
Mozemo mi i jos jedan dat idemo Bratstvo <3
-
- Moderator
- Kontakt:
1 - 3 mozemo do 5 idemo 

-
- Kontakt:
Kadrić........ <3
-
- Moderator
- Kontakt:
A joj za 15 min. 3 gola 

- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke iz Livna.
* pitali su neki na stranici koji je strijelac drugog gola - zabio ga je naš kapetan, autogol.
* pitali su neki na stranici koji je strijelac drugog gola - zabio ga je naš kapetan, autogol.
Hayley <3
-
- Moderator
- Kontakt:
Hvala drugbadblueboylivno je napisao/la:Čestitke iz Livna.

ipak su izjave iz našeg tabora bile ziheraške...na terenu je jasno ko je bio gazda
kako sam čuo golove dali Kadić, Aljukić, Kadrić 2x i Salkić (more bit greška, ne zamjerte)
kako sam čuo golove dali Kadić, Aljukić, Kadrić 2x i Salkić (more bit greška, ne zamjerte)
Undici stelle - ACM 1899
gdje su sad oni strucnjaci koji su se smijali i glumili iskusne navijace i govorili da ce Bratstvo u prvih 10 kola imat 15 tak bodova....PlavoZuti je napisao/la:Evo posto su mi tek danas odobrili povratak na forum...da i ja sa malim zakasnjenjem dam svoju prognozu s'obzirom da sam prosle godine isto to uradio i pogodio jedno 85% rezultata...
znaci taj post mozete naci ovdje...
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=440" onclick="window.open(this.href);return false;
a sad za ovu sezonu...
Bratstvo-Iskra 1 mislim da bi ovo trebalo da bude sigurna pobjeda i vjerovatno 4 gola u mrezi iskre...
Gradina-Bratstvo x sretan sa bodom, mada uz pametnu igru mozemo i do pobjede...samo se nadam da nebudu zagrijani poslije iskre i da nas Gradina otrese
Bratstvo-Igman 1 mislim da je ovo sigurna pobjeda osim ako se stvari nezakomplikuju nakon Gradine
Troglav-Bratstvo x2 Troglav je jaka ekipa, ali uz sigurnu igru mozemo minimalno do boda, mada vjerujem u pobjedu vise nego u nerjesen rezultat
Bratstvo-Mladost D.K. 1 pobjeda nebi trebala doci u pitanje, mada treba bit jako oprezan protiv novajlija...mozda se do ovog kola malo uvjere u sebe i budu spremni na jedan bod...
Sloboda-Bratstvo 1x2 ovo bi mogo bit prvi poraz..ali ostavljam sve opcije otvorene...ovo je za sigurno derbi LIGE a ne samo derbi kola...
Bratstvo-Radnicki 1x 2 derbi za redom...sanse sa pobjedu su 70% nerjeseno 25% i jako jako male sanse za poraz 5%
Jedinstvo-Bratstvo x2 Mislim da ove godine odnosimo sva 3 boda iz Bihaca....
Bratstvo-Rudar 1x2 Mrzim nase utakmice sa Rudarom jer su uvjek bili top 5 ekipa u ligi i uvjek nam zadaju probleme...
Bratstvo-Gosk 1x Gosk je ipak sacuvao veliki dio ekipe zbog cega im dajem sansu da nam uzmu bod, mada se nisu bas toliko proslavili u PL . Trebali bi da budu u vrhu ali nemogu reci da su favoriti..nesto kao i Sloboda kada su tek ispali...
Buducnost-Bratstvo x2 Mislim da u Banovicima mozemo uzet 3 boda...sve ce zavisit od toga dali stvarno zelimo PL ili je to samo prica da donese ljudima malo nade u zivotu...
Bratstvo-Podgrmec 1 ovo je sigurna pobjeda Bratstva
Capljina-Bratstvo x Nadam se pobjedi, ali mislim da mozemo do boda
Bratstvo-Orasje 1 Ovo je mozda i najsigurnija pobjeda kao i ona protiv Iskre
Branitelj-Bratstvo 1x Zavisno od pozicije u kojoj je Branitelj, mozemo do boda ako nebudu ambiciozni..
sve u svemu moja prognoza je da imamo izmedju 28 i 33 boda na polusezoni
prosle smo godine imali 8 pobjeda 3 nerjesene i 4 poraza u 15 utakmica(7 domacih i 8 gostujucih) i 27 poena.
Mislim da mozemo ove godine izbjeci kiksove kao prosle godine protiv Krajine (0:0) i Vitez (0:3) kod kuce a s'obzirom da igramo jednu utakmicu vise kod kuce nego prosle godine...mogli bi imati tih extra nekoliko poena...
-
- Moderator
- Kontakt:
ZACEPILI SMO IM USTA HEJTERIMA !!!!!PlavoZuti je napisao/la:gdje su sad oni strucnjaci koji su se smijali i glumili iskusne navijace i govorili da ce Bratstvo u prvih 10 kola imat 15 tak bodova....PlavoZuti je napisao/la:...